Curse

A végén már nagyon zavart a szopi, de csak azért, mert közben terhes lettem, és iszonyúan érzékeny lett a cicim. Úgyhogy ez vetett véget a dolognak. Ha ez nincs, nem tudom, meddig húzzuk, asszem, azért ennél tovább nem nagyon kellett volna amúgy sem
Ha Neked már teher, akkor nincs értelme erőltetni. A szopi csak addig jó, amíg mindkét félnek megelégedésére szolgál. Ha már nem, akkor lelkiismeretfurdalás nélkül abba lehet hagyni, gondolom, a baba is érezni fogja, hogy komolyan gondolja az ember

A harapás elég rosszul hangzik

Nálunk is volt mindkét fiúnál ilyen időszak, de abbahagyták. Viszont amíg csinálták, addig ők is azt hitték, viccelek. Így aztán, ha újra jött a harapás a rászólás után is, akkor fölálltam, és otthagytam a porontyot, és mondtam is, hogy miért. Ez bejött
Érdekes, nekem a bepakolás esik inkább nehezemre, szívesebben pakolok ki az új helyen. De azért az is nyomasztó tud lenni, amikor még hetek múlva is akad kibontatlan doboz, és csak kerülgetjük.
Nekem szimpi ez a Tücsökzene

Balázzsal annak idején annyi helyre jártunk, Gergővel meg sehova, ha Bazsi elkezdi az ovit, végre Gergőnek is jutna a jóból

Most én nem látom, mikor kezdődik, gyanítom, hogy az elsőkre nem tudunk menni, de meglátjuk. Amíg Balázst beszoktatom, nem tudok eljönni az oviból, de terveim szerint nem húzzuk el sokáig

Figyelmeztetnél, hogy ne feledkezzek meg a dologról?
Ma is voltunk a háznál, szép a parketta is, a falak is, szinte minden kész