A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

K.Kati estig van álltalában Apánk ugyhogy hivhatod késöbb.
Jók a viccek.

Lányok ha igy jó a tábli akkor ezt tudjuk frissiteni bár még nem tudom hogy teszek hozzá :D tiszta analfabéta vagyok. :D

Andi
zsembi

Ugy is jó hogy Bodza-Zel-Tatu? :D

Andi
zsembi

Igy ti is tudtok benne modositani meg átirni ha valami nem jo :D

Andi
zsembi

De Apa aranyos volt mert ö ezért is megdicsért.

Andi
zsembi

Szépem én szedtem a Gynexet vagyis 1 üveggel fogyasztottam el belőle lehet hogy többet kellett volna és ugy nagyobb hatása lett volna.
Ugylátszik magamat szorakoztatom.
Hol vagytok?

Andi
zsembi

Nagyon ügyi vagy Zsembike!
Apa is drága, hogy megdícsért!!! :D :D
Igen, így is jó!! :lol: :lol:

Én nem tudok táblázatot csinálni...
bodza2005

Kati!
Úgy látom, Apánknál van minden leletem...
Önmagában nem mond semmit a progesteron szintje., a többi értékkel együtt nézi Dávai. Persze az adott cikluson belül is más, a sárgatest termeli. Nem látom a határértékeket és időszakokat most sehol.
Itt tudsz meg többet a dologról:
http://www.google.hu/search?q=progester ... =firefox-a
A Lányok tuti többet tudnak, mint én, később biztosan segítenek.
Szia! Bodza
bodza2005

Hát ha nektek jo igy a tábli akkor én szivessen irkálok bele és frissitem.
Aki nincs benne és mostanában indul akkor irja meg az adatokat. :D

Andi
zsembi

Zsembi: én is úgy látom most nincs tolongás és így hármasban vagyunk.Mi ez a táblázat én nem láttam.

Bodzi:Köszike azért,hogy megnézted nekem.Gondolhattam volna hogy nincs nálad a lelet,mert tőlünk is már elvettek minden papírt.

Kati76
kovacsne.kati

K.Kati az éppen akciozókról csináltam táblit a lap tetején az első üzimnél a számokra kattintva tudod megnyitni.
Ha adsz infót magadról beleirlak téged is mert te is most indulsz.

Andi
zsembi

Kati!
Valahol van régebbi leletem, még Dévisz előttről, amikor még nem sejtettük, hogy ez nem lesz olyan egyszerű menet, mint gondoltuk. A nőgyógyászom csak azért javasolta, hogy csináljunk meg minden fontosabb vizsgálatot, miközben kisbabát szeretnénk, abból baj nem lehet, de időt nyerhetünk, ha bármi problémás és segítségre szorul. Szóval ezért volt akkor mindkettőnknek vizsgálat, vér stb. Ha azokat az eredményeket nem adtam le, akkor megírom a progeszteront, jó?
Szegénykém, akkor jó messziről jársz ide.
Bodz
bodza2005

Lányok mikor talizunk megint?

Andi
zsembi

KrisztaMama:D!
Tessék jelentkezni!!!:D
bodza2005

Zsembikém!
Csak mi dekkolunk itt...
:oops: :oops: :oops:
bodza2005

Bodzi megkaptam az emailod köszike.

Andi
zsembi

Jó lenne ha jönne valaki még mert mi irjuk tele az oldalt.
:D

Andi
zsembi

Kati!

A normális érték a ciklus 19. és 23. napja között 21 ng/ml felett van, de optimális esetben 25-30 ng/ml feletti az érték.

https://www.babanet.hu/faq/ciklus19.php
bodza2005

Zsembikém!
Cyprust kihagytad, nem?
Pusz
bodza2005

Igen Bodzikám kihagytam mert azt tudom róla hogy 2 embrikét kapott vissza de hogy mikor megy uh-ra meg a többi infót nem tudom.
Azért kértem hogy irjátok meg az adatokat.

Andi
zsembi

sziasztok
Én most kezdek, ha minden jól megy. Ma vagyok a 2. napon, és ezért hétfőn hívom apánkat, mert holnap tudom a nyirőben megcsináltatni a 2-3-4. napi vérvételt. Hétfőn 5. napon leszek, azt mondta 9 körül hívjam, remélem nem felejti el, hogy azt mondta akkor is mehetek még. Szerintetek?!
Gratula az új kismaminak!!!!!
Fish
Mikor kezdesz?????

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló!
Adott beutalót a vérvételhez a Nyírőbe???
Megírnád, miket kért pontosan?
A papírról leírnád mindegyiket nekem?
Én sajna mindent "beadtam" Apánknak, így nincs semmi támpontom.
Ne félj, ha ezt mondta, biztos, hogy mehetsz!!!!!!!!!
Drukkolok Neked Kagylóka!
Bodz
bodza2005

Bodzi: köszi,de nem idegeltem tovább magam és felhívtam apánkat,azt mondta kiváló az eredmény.

Zsembi: adat: Kati 31 JB. 1 lombik kezdés kb.okt 30án jön meg és akkor telefonálok apánknak,hogy akkor kezdhetünk-e,mert ha nem akkor legközelebb nov.30 körül jön meg és az már szerintem soká van,mert mindjárt ott az ünnep.

Tegnap írták,hogy menni kell tájékoztató előadásra,de mivel mi még nem voltun azon ezt is megkérdeztem most és hétfőn 10re lehet menni,valamit el kell olvasni és utánna fél 12 kor kezdődik az előadás. Tehát hétfőn dolgoznak a Dévaiban,valaki kérdezte.

Kati76
kovacsne.kati

Kagyló: Mint írtam hétfőn lesz Apánk,mert mi is megyünk 10re.Ti m
ikorra mentek?

Bodzi: Igaz nem tőllem kérdezted,de nekem megvan a 2.-3.-4.-napi vérvételre a beutallóm.: FSH,LH,Prolactin,Testosteront nézik nekem.

Kati76
kovacsne.kati

Jaj, eltűnt minden, amit írtam...

Kati!
Köszönöm!
Mást nem kér??
Ez a 3.napi, a 21.napin is ezeket szeretné tudni Dévisz?
Milyen béna ez a szó így leírva "napin". :lol:
Igen, azért küldtem el, hogy Neked nem is simán normális, hanem egyenesen optimális az eredményed!! :lol: :lol:
Tatu szerint dec.3. vagy 6-ig indít stimut Apánk, tehát tuti, be kell, hogy férj!! :D :D

Hol vannak a mai orvoslátogatóink???
Tessék részletesen referálni nekünk!!! :P :P :P
bodza2005

Bodzika:Mást nekem nem kért a 3.napira.Amit ma a 20. napin kért az meg egyedül a progeszteron volt.

Sehol senki!!!!
Kismamik nem jelentkeznek.

Kati76
kovacsne.kati

sziasztok

Kriszta - gratulálok!! gyere, s mesélj!! meg áruld el, honnan érezted ilyen jól ezt a zebrás állapotot!! :lol: :lol: köhögés tart még?

Ági - meddig kellett a húst enni? meddig tart a túlstimus dolog a kismamák esetében?

Yami, Hanyat - szerdán lesz a nagy nap? ilyen hamar, vagy csak ilyen gyorsan telik az idő??

K. Kati - te hogy tudsz feljárni Bp.-re?

Zsembi - és volt bármi tapasztalat a gynex-szel kapcs.ban?
szépem

Kriszta, gratulálok!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kati, én ismerek vagy 4 embert is akinek elsőre sikerült. + magamat :lol: Meg egy halom sztorit, persze minden ismerősöm ezer meg ezer embert ismert akinek elsőre sikerült mikor még előtte álltunk :shock: . De ha nem elsőre akkor ötödikre, de tuti sikerül 1x az a léyneg. Dévai mindenkinek csinál gyereket előbb utóbb!
beber77

Sziasztok Csajok!

Először is: Krisztaaaaa, hurrrráááááá!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért csak óvatosan tessék ugrálni a koncerten. Irigyellek egy kicsit, mert G.S.-t én is csípem.
A zebrás tesztedtől meg egyenesen besárgultam. :lol: :lol: De nagy gratula neked és persze apának is, ügyesek voltatok!!! :D

Jó sokat írtatok, volt mit visszaolvasni. :) Ma bevásárló körúton voltam, még megúsztam a tömeget, de mindenki úgy vásárol, mintha háborúra készülne. Remélem, hogy az idén nem lesz semmifége balhé. :roll:

Mindenkinek küldöm a pozitív energiákat, mert, magamból kiindulva, ránk férne
:D :D +++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusszancs
katóc

Krisztamama! garatula! Aztán csak sermmi emelgetés!
Februárom! Apcikám is puszil benneteket
Inzulin: Kagyló! TE nem vagy rajt "amott is? valahonnan nagyon ismerős......
Szépem! vagy zsmbi, bocs, de nemtom ki kérdezte:Az ehgyomri inzulinom volt éppen határérték felett, de a tesztoszteronom is több volt mint kéne, az fhs lh arányom jó volt, de nemtok fogyni, 42-65 naponkénti mensi,hangulaatingadózás, kifejezetten pcos petefészek, szőrök, szóval a terhelést már inzulinra nem is nézte a doki, azt mondta majd novemberben háromhavi met szedés után. Igaz fiunk spontán, a kisasszony icsivel jött össze és nem kellet a met, de a legutóbbi stimunál, hát, ló....tyit értek a tüszők és a leszívott peték.Fogyni továbbra sem fogyok, igaz nem is mozgok, de azért bízom benne, hogy január február jó lesz nekünk.
Kis kezdőkéimnek üzenem, hogy én tudok molyan kismamiról, akinek első stimura első beültire babája lett. sima ivffel.
Ja amúgy Februárapu! Dévai sztem mindenkinek szép kövér kislányt kíván. Nekünk bejött, de nem kövér, szerencsére apja alkata...Amúgy meg asszem a lányt adó spermiumok nagyobbak így a biológus nagyobb valószínűséggel választja ki ICSIhez őket, sima ivf-nél meg... hát ahogy jönnek úgy lesznek.
No vigyázzatok magatokra!
Yami, Hanyatka, Nóczi! gondolok rátok!
Akiknek nem írtam név szerint bocsi!
Vendég

Beber, ebben reménykedem én is, mármint hogy Apánk előbb vagy utóbb mindenkinek csinál gyereket. :lol: :lol: :lol:
katóc

Katóc, ez így van! Ezt nem csak úgy írtam ám! Tényleg 100%-ig hiszem, mit hiszem, tudom!!! :P
Babóca, ti hánynál álltok meg :D ?
beber77

Szépem:Mi minden alkalommal autóval megyünk kb.2,5 óra az út,de remélem lesz eredménye. Én nagyon BÍZOM!!!
Hétfőn ha megyünk 10-re már előre félek,hogy éérünk oda,mert az ünnep miatt hallottam,hogy sok helyen le lesz zárva és mi mint Pesten nem túl jártas emberek ha kerülővel kell menni akkor mindig eltévedünk.
Bár lassan már megismerjük Pest nevezetességeit,mivel január óta már annyi vizsgálaton voltunk és mindíg más helyekre küldött Apánk.

Beber: Köszi a biztatást!

Kati76
kovacsne.kati

Jut eszembe ,a tájékoztató előadásért is kell fizetni?

Kati76
kovacsne.kati

Úgy látszik mindenki a Barátok közt nézi,mert sehol senki. :shock: :D :(
Most már én is megyek ,majd hétfőn jövök legközelebb,mert szombat,vasárnap dolgozom 9től-9ig.

jóéjszakát mindenkinek!!!!!!!!!!

Kati76
kovacsne.kati

bodza2005
Úgy látom, hogy már meg is kaptad a választ! :lol: :wink:
Kati76
Még nem tudom hány órára fog hívni de reggel 9 körül hívom, és akkor majd meglátom. Igaz egy kicsit izgulok, mert azért muszáj volt 5. napon jelentkezni nála, sajnos ma nem tudtam elintézni a vérvételt, és elég nehezen indult be. De a telefonba szerdán azért mondta, hogy még időben leszünk.... :D
Egyedül megyek, a párom inkább csak értem szokott jönni, de várakozni nem szeret ott.

kagyló

Szasztok!!!!

Kati:
a 29 progeszteron egyenesen tökéletes, szuper spontán peteérésed volt :D
Hormonokat az

infertility.hu
lombikbaba.hu
oviklub.hu
-n lehet nézni.

Nem semmi távolság :twisted:
este 8-9-ig biztos benn van.

Bodza drága, jó is lenne a 3-as csapatunk nov-ben + Zsembivel kiegészülve......de ma Apánk nem jó híreket mondott :shock:
nekem ugye kétséges, hogy beleférek-e, mensit szabályozni csak fogigátlóval lehet, azt nem ajánlja lombik előtt, nekem különben is előre kellene hozni ciklusonkét 2-3 nappal
Ja, ma vagyok a 8. napon erre már látott sárgatestet, létezik korai peteérés? remélem jó rövid ciklusom lesz 2 és akkor minden OK lesz.

+
tisztára fel volt pörögve, hogy nem tudják, h hogy lesz novembertől a finanszírozás, nem válaszol az OEP, eddig csak szept-ig vannak meg a pontjaik. de tavaly is úgy volt, h több +pontot kaptam mint amit kértek.
+ a többbiztosítós rendszer.......minden bizonytalan stb....minden biztosító másképpen fogja finanszírozni a lombikot, kül. számút stb.....

ezekről karattyolt fél órát, kaptunk beutalókat vérvételre, és volt kenetvétel.

Beusékkal találkoztam

Mázlista akinek sikerül az első

Jópofa a fürdőző kutya-:))

Anikó
tatulány

A pontokból azt akartam kihozni, ha nem kapnak eleget akkor kétséges a nov-i stimu-indítás :x :evil: :twisted: nem örülnék ha emiatt csúsznánk januárra :twisted: :twisted:

Kriszta: ???????

Anikó
tatulány

halihó,
csak most jutottam gépközelbe..
Ahogy Hanyatom írta minden rendben volt reggel, KÖSZÖNÖM aki írt, tökre jól esik ;)
Apánk nagyon aranyos volt, megdícsért, hogy látszik hogy farkas módjára eszem a húst, és ha ilyen tempóban növesztgetem őket, akkor szerdán már hajrá van! :) - szépem, ilyen gyors volt nekem is. érzésre..

kriszta GRATULÁLOK!!! :D

ZSEMBIIIII, nem tudok belejavítani a táblicskuba (amiért ezer köszönet :D:D) nekem az 1. lombikom!!!!!!!!!!!!!!!!!
megköszönöm, ha kijavítod!! :)

bodzikám, nem futok.. tudod..megígértem 8)

ja, igen nekem is mondta a magáét szegény Apánk a novemberről.. :( kétnaponta kell majd MINDENT lejelenteni minden egyes lombikosról.. az adminisztráció mellett majd nem marad idő a páciensekre..azért az durva, nem????!

na, jóéjt!! jó pihenést Nektek a hétvégére!!
yamita

jaj, ne már! Akkor lehet, hogy az új hírek miatt engem is későbbre fog tenni?!Hiszen ezt még szerdán nem mondta nekem!!!! :roll:

kagyló

Yamita:
ügyes vagy nagyon...farkas módjára :D :D :D hát aki reggelire grillcsirkével kezd? eszed a fehérjeport is? Hurrááá, akkor valszeg pénteken beültetés lesz.

Remélem ez a novemberi riogatás olyan mint a többi :roll: :shock: előre idegel a semmire, azért az durva, h a fele idejük az adminisztrációval telik :twisted: :twisted:

Kellemes hosszú hétvégét kívánok mindenkinek!!!!!

Tüszőnövesztők és babaragik+++++++++++++

Anikó
tatulány

Hahó.....

Neeeee izéljetek már!!!!!! Mi vaaaaan a novemberrrel? Ugye beférünk még a keretbe? Megőőőőrülök, ha valami közbejön. De most komolyan.

Bodza, Tatu! Szerintem bővítsük ki a körünket. A hármas keménymagot tetszés szerinti csatlakozókkal még tovább keményítjük. Jó?

Ja, ezeket a hormonokat milyen időközönként kell nézetni? Tutti lesz, ha megint mehetek, mert a "volt" dokimhoz nem szívesen mennék, mivel nem nagyon örült, hogy eljöttünk tőlük. De ha azt nem érti, hogy mit jelent az, hogy náluk októberre kaptam időpontot konzira, amikor májusban ott voltam??? Akkor sajnálom. Pedig imádom azt a dokit.
Áh, ezen már nem is agyalok.Elég, ha már előre félek, hogy a novemberi lombikot meg tudjuk-e csinálni.

Zsembi! A táblában a kezdés nov, mit jelent? A szuri kezdését, vagy már konkrétan a beültit? Mert nagyon remélem, hogy ciklusom tartja a formáját, és akkor nov közepén már kezdhetjük a szurcsit is.

Kati! Háztartási és vegyiáru, ajándék írószer üzletet nyitottunk. Olyan 100 ft-os féle. Olyan jó kis nap volt a mai. Hú nagyon élveztem, mint a régi szép időkben. ( ja, volt már saját üzletem)
Mi is a világ végéről járunk az intézetbe. 200-220 km. Az első lombiknál úgy csináltuk, hogy a punkció előtti hetet egy ismerősnél töltöttük, hogy ne kelljen annyit zötyögnünk, meg a minden másnapi Uh-ra nem kellett olyan korán kelni sem.

Tatu! Remélem, hogy csináltál egy jó gyors peteérést, és akkor minden okés lesz. Megy a sikernégyesfogatunk. Bótosasszony vagyok... A kisasszonyt már kinőttem hét éve... :lol:

Még biztosan akartam valamit, csak elfelejtettem..

Jó éjt, puszka!

Kép
Kép
Kép
zel

Ok Zel, Zsembikét természetesen bevesszük!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálad lehet lakmuszpapírt kapni? :lol: :lol:
De komolyan!!!

Yamikám!
Eszegeted a husikákat??? A vizet tudom, hogy vedeled... :lol: :lol: :lol:

Tatus! Neeeee már!!!!! De baromi szar lenne... Bocsánat. :( :(
bodza2005

Katóc!
Remélem, így lesz!!! :lol: :lol: :lol:
Mármint, hogy mindannyiunknak csinál... :lol: :lol:

Kriszta!
Ugye, írsz, hogy hányan vannak!? :D :D

Lyó éjt Csajocskák!
Alukáljatok szépen!!!! :D :D :D :D :D
bodza2005

Na meg Kagylólányt is bevesszük!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ez már 5ös fogat!!!!!!
Tök király lenne, ha együtt lenne minden!!!
Punkció, transzfer stb.
A babák is!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Cyprus!
Te is vigyázz ám Magatokra!!! :D :D :D :D

Zsembi!
Manóka is kérdezte, hogy miket kérdeztél Apánktól, én is ez iránt érdeklődnék. :D :D :D

Manóka!
Holnap megveszem a könyvet, köszi!!! :D :D :D
bodza2005

Játszottam kicsit... Olyan kis helyes színes izék, és sorba potyognak, meg sokféle, és az egyformák kimennek.... Szóval a lista élén vagyok.Megdönthetetlen rekorddal...

Oksi Bodza! Legyen ötösfogat! Mondtam én, hogy bővítsük a kört... Apánknak meg meg kell mondani, hogy a DRC tagok kivételezettek, nekik mindig kell félretett pontszám.

Minek neked lakmuszpapír????

Csinálhatjuk együtt a punkció, transzfer dolgot, de igyekezzetek, mert a mensim 3 napos és lemaradtok!!!!!!! De a babák között nem lesz nagy eltérés, és csak ez a lényeg.. majd lesz egy DRC-s ovi is!

Na már tényleg JÓ ÉJT!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rendben!!!
A savas-lúgos helyzetet szeretném megtudni magamról és a Férjecskémről. :D :D :D
A gyógyszertárban totál idiótának néztek (már többen is...), amikor ilyet kérek.

Pusza, jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bodza2005

Sziasztok!
Bodzácska! Képzeld én apánktól kaptam a könyvet, kérdeztem tőle hol lehet megvenni és adott egy példányt :D Többször olvastam el a történeteket, és ilyenkor arőt adnak, remélem Neked is sok pozitívumot ad.
Mennyien kezdtek egyszerre, megáll az eszem!!
Nóczika! Hol vagy , hogy növögetnek a tüszőid!
Yamita! Ezek szerint egyenletesen nőnek a tüszőid ha ezt mondta apánk, ha ilyen szépen teszik a dolgukat akkor biztos a legjobb minőségűek lesznek!!!
Kriszta! GRATUTLÁLOK!
Kati! az előadásért nem kell fizetni, mármint én ilyenre nem emlékszem

manoka
manoka71

Bodza,
A gyógyszertárban sajna nem tudsz ilyen lakmusz papírt beszerezni, ha minden igaz akkor a Hősök tere környékén van ilyen gyógyszertár, illetve esetlgesen mezőgazdasági boltban, csak arra ügyelj, hogy 0-10 közötti pH-t tudjon mutatni, ha akarod megírom, neked a könyv címét amiben vannak ilyen kaják és az egész lugosításról, az Aviva tornán kaptam erről felvilágosítást! Ja mentolosat nem egyél előtt legalább egy óráig!

Lassan talán én is Dévays leszek ,de még nem döntöttünk 3 lombik után 2 intézetben.

Kitartás Csajok
Farkasok J
farkasok

Farkasok!
Régen jártál erre!
Ha Dévais leszel, annak nagyon örülni fogok!!! Mikor döntitek el? Gondolom most pihiztek, erőt gyűjtöttök az újabb nekifutáshoz.

manoka
manoka71

sziasztok!

Fú nem tudom ki mit is kérdezett, de név nélkül válaszolok, amire emlékszem.

Szóval husit nagyon sokat az után kellett ennem, miután a transzfer után 13. napon kiderült a sok víz a hasamban. Aztán ezt kb jó 3 hétig folytatni kellett. Mostmár csak napi két szeletre vagxyok ítélve, de hát nem is tudom mikor ettem husit utoljára.
Ja bocsika a héten ettem a pipilevesből két csirkelábat. :-)

Szerdán 16.20-ra megyek! :-)

Bodzika tudom én, hogy boszi vagy! Vagy a kabala súg neked?? :-) Mindíg beszélgetek ám vele, hogy tegyen rendet a pocakomba!

Képzeljétek tegnap végre tudtam enni. Kicsit többet, mint eddíg, hurrá, de azért szinte egész nap hányingerem volt.

Kriszta miért nem jelentkezett be?? :-( Olyan kíváncsi vagyok mit látott benn apánk!!

Na majd jövök valamikor. Puszika!
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: