A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Csajok nálatok milyen idő van???
Itt ragyogó napsütés :D

Dorka: Enyim pasi szeptember hónapban szabadnap nélkül dolgozott,. Avagy egyhuzamba lenyomott 30 napot. Napi 12-14 óra kemény fizikai munka. Én személy szerint nagyon nagyra becsülöm őt ezért, hogy ennyit dolgozunk értünk!
Vannak jobb napjai és vannak rosszabbak. Néha játszik a gyerekekkel, néha segít körülöttük, néha az idegeire mennek a kölkök. Azóta van ez amióta itt dolgozik. A régi munkahelyén több szabdideje volt így sokkal többet foglalkozott velünk. Este fél 7kor hazaesik, letusol, vacsizik. Van úgy hogy mir e végzek Zalán fürdetésével (kb fél 9), addigra egyszerűen bealszik annyira fáradt! :( Amúgy meg én is ilyen barkácsolós vagyok :D , villanykörtét cserélek, díszlécet ragasztok, jövök megyek rendezkedek (és élvezem mindezt) , ő nem ilyen, de éppen ezért egészítjük jól ki egymást! :wink:
Tehát alapvetően ami a gyerekeket és a lakás dolgait illeti azzal nagyjából egyedül bírkózom meg, viszont pénzt ő keres és mint tudjuk abból élünk... ÖTEN!!!!!!!!!!!!!!

Gurgi: ha gyanús a máj szvsz ne edd meg, veszélyes lehet!!!! Bár mostmár sztem leküldted ennyi idő alatt... :roll: :lol:

Nekem is bejön Hencsi Bogija, helyes kiccsaj :wink: Egyre jobban hasonlít apájára 8)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

OFF

Faszomkarate minimum a köbön.
1. Nagylány lettem. Hiányzott ez nekem? Asszem tejcsi baj tutteroni innen ered a történelem ismeretében. De csakazértis kitartok.
2. Épp rámecseregtem az internet szolgáltatómra. 2 mega sebesség helyett az előbb 86 kilóm volt. Há-há. Ha a saját súlyom csökkenne, de a net sebességének csökkenését úúúúútálom.
3. Brendon áruházasok véleményezésében egyetértek Andival. Apa most épp ottan van, próbálta megvenni nekem azokat amit írtam neki (ráadásul termékenként ki is nyomtattam neki). Hív, hogy nincs Milumil 2. Mondom nem nyelem le. Mondja ő: olyan kedvesek, nem veszekedhet velük. Mondom én: dehogynem, ők dolgoznak ott, a netre az adatok az ők munkájuk alapján kerül fel az áruházak készletét illetően. Mondtam apának, hogy nézesse meg velük interneten, győződjenek meg a saját szemükkel, hogy igenis van. Nézik, s közlik, hogy nincsen. Mondom, nem webáruházat nézzenek, mert ott nem árulnak tápszert. Épp akarom mondani a cikkszámot, mire kiderül megkapták. S ja, a hab a tortán, elírás van a neten kép és szöveget illetően is, ez 6 hós kortól adható. Hát fasza. Megvan az egész Brendon teamről a szerény (khmmm) véleményem.
Ja, a Texas márkájú fa járókánál ha a sok képes oldalt nézem Budaörsnél, akkor az jelenik meg, hogy nincs. De ha magát a terméket, akkor az, hogy van Budaörsön. Na, most szerintetek van, vagy nincs? Amúgy csöndben mondom, hogy nincs. Erre apa megveszi az Octopus-t. Ja, vagy venné, mert épp leállítottam, még nem olvasták be a kasszánál. Mert csak 90x90 centis, azt meg keveselltem. Erre visszaament, Colorado-t nézni. Az 120x120-as, igaz annak meg az a baja, hogy natúr. Remélem nem nagyon van rajta lakkozás, s akkor majd én megszínezem. Persze, ha arról is ismét ki nem sütik, hogy nincs.
Na, nocs, jó hosszú lettem, de sík ideg vagyok, főleg az off 1. miatt.

ON

Kép
kissmanó

off

Manó! Brendon tényleg nem kafa annyira. Én csak azért szeretem, mert sokféle dolog van, és tájékozódni jó a honlapjuk.

on
Vendég

na tessék, kiderül, hogy szinte annyi apuka olvas, mint amennyi anyuka ír!
Uraim! Nem kívánjátok Ti is leírni a szülés sztorit???? Izgi lenne a másik oldalt is meghallgatni.
Babdorka: ha beindulnak az apukák, nekik is csinálnál helyet az extra-tuti táblázatba???
ckat

Nálunk sem volt egy perc alvás sem ma...Épp ringatom a lábammal, cuppog a hordozóban. S mi lesz ezután,nem tudom, ugyanis ma a tesómmal kappucsinózni voltunk és bevettem egy koffeinest....Teljesen elfelejtettem kmentest kérni :oops: .

Uxi, sajnálom, nehéz lehet neked.Nem lehet beszélgetni a férjeddel erről?

Emma, de izgi!Tényleg miért drukkoljunk? + vagy - ?

Gurgi,ki ne purcanj!!! :shock:

Kata,megtelt a szemem könnyel amikor olvastam a dokid bejelentését.

Körkérdés: van ötletetek nagyszülőknek karácsonyi ajándékra? (ami a gyerekkel kapcsolatos) Pl. 2OO8-as naptár a gyerek képeivel, vagy képráma családi fotóval. A tavalyi ajándék az uh-kép volt, akkor jelentettük be. Mindenki sírt örömében.

Zsú, olyan jó a Kari vonalzód. :wink:
Vendég

Jó ötlet! Ha hazajön apa megkérem, hogy mielőtt elmegy N.o.-ba írja meg az ő szemszögéből a történteket. Kíváncsi vagyok, hogy mit fog hozzá szólni. Vszínűnek tartom,hogy rövid és tömör lesz a beszámolója. Olyasmi, mint wladek vonalzója. :D De nagyon díjazzuk az igyekezetet, nem?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

Ma végre kipróbáltunk egy új kendőspózt! Csodás ésvégre nemcsak ülni tudok,hanem gépelni is!!
Na persze nincs mindig rámkötve a gyerek! Most már alakulunk és van olyan is,hogy egy nyekk nélkül elalszik az ágyában,ha leteszem,van,hogy paskolgatom a popiját és megy a szunya,de amikor kiborul,akkor jön a kendő!
Csodás reggelünk volt. 5:10kor ébredt a második kajájáért,utána összebújva aludtunk 8:25ig ilyen se volt még :lol: :lol:

Karácsony: Nálunk tavaly volt az első "házas"karácsony. Így 24 ebédeltünk a párom szüleinél, este meg vacsi itthon az enyémekkel+nagyiaimmal. Egy gond volt csak,hogy étvágyam akkor épp 0 és mindenhol enni kellett. 25jön a nagycsalád /unokatesók ilyesmi/ 26án meg eddig mi mentünk anyu nagycsaládjához. Idén még nem tudom,hogy hogy lesz.

Tesztelés: Mókás volt olvasni vmelyik nap,hogy ilyenkor teszteltetek pozitívat. Emcsike elméletileg okt.23án fogant csak és a dokik szerint el is volt számolva,így már nem csodálom,hogy így kicsúsztunk a júliusból :wink:

Nekem még nem jött meg,de vmelyik nap kicsit véresvolt a bugyim. De semmi komoly. Nem igazán tudom,mi lehetett,mert azóta is kuss van szerencsére.

Ja Babuska náthás. Kétnapja éjjel arra ébredtem,hogy szörcsög. Ma már a lecsorgó takonytól köhögött is... Remélem rendbejön hamar. Láza nncs, vidám mosolygós,csak az orrszívást utálja. Annak örülök,hogy vettem kézi kis orrszívót is,mert az most még tök elég.

Uxi: Kitartás a férjedhez. Én is hetente kb leüvöltöm a fejét,vagy csak sirdogálok,hogy miért nem segít,csaK A TV,meg a számítógép. És ha sír a gyerek énmeg mondjuk ennék,akkor legalább nézzen rá. Meg azt volt nehéz felfogni,hogy a gyerek az első. Ha folyik z orrom,majd bepisilek,akkor is előbb megcsinálom,amit a gyereken kell és csak utána jöhet,mondjuk az evés. Hazajön. Odaadnám félperce a gyereket,és közli,hogy éhes?? ÁÁÁ Nagyon kiborító tud lenni!!

No kicsit hosszú lett,de majdnem egy hetes adag :wink:
Vendég

Na egy kicsit úgy sikerült,mintha nem szeretné a gyereket. Épp tegnap szorongatta meg,hogy hogy szereti és elértem már,hogy az esti fürdővizet ő csinálja,sőt 90%ban ő fürdeti!! Gondoltam kell vmi ami csak az ő kettőjüké! És persze tök büszke a kicsilányára,mert vendégségben mindig ő akarja fogni és holnap jönnek abarátai is,hohy megcsodálják ezt az óriásbébit.
A mérleggel viszont nm vagyok kibékülve,mert tegnapi pucér mérésen 5510gramm volt,ma meg ruhástul mutatott annyit.... Hát nem tudom...Majd a védőnő megméri 31-én :wink:
Vendég

Zsuzskának pont 3 hónaposan jött ki a foga, mi megúsztuk 1 bőgős nappal!
Gurgi nálunk is ilyen tájban volt éjszaka nem alvás+ 2-3-szor evés, pár nap alatt elmúlt. Én is a fejlődési ugrásra fogtam... :lol:
Klasszak a képek, nagyon szeretem nézegetni őket!
Kata a babaerszény nem nyúlik meg tulzottan ha sokáig van benne Egon?

Kép
m.andrea

Enikő, nem ikrek ezek a pasik? :wink:

TÖbbgyerekes anyák panasznapja. :D
Basszus, megjött a piros ferrari. Mi a fenétől, mikor 2 óránként szoptatok éjjel-nappal? Eminél éjjel nem is szoptattam, mégis 6,5 hónapra jött csak meg, most meg már másodjára kopogtat.Hátam közepére kívánom a peteérésselegyütt! :roll: Asszem emiatt vagyok ma ilyen idegbeteg...

Amúgy már rájöttem, mi az igazi bajom: szóval csinálnám én a házimunkát, rettenet idegesít, hogy nincs takarítva (kezdek én is mániás lenni :oops: ), de két ordító mellett egyrészt alig haladok, másrészt állandó lelkiismeretfurdalásom van, hogy akkor most takarítsak, vagy gyerekezzek. S ha gyerekezek, melyikkel? Azzal teljesen elégedett lennék, ha a férjem megjönne, berakná őket a babakocsiba, s kerülne velük egyet, addig én gyorsan kitakaríthatnék. De EZT sosem fogja megtenni.

Azért van, hogy segít, tereget, mosogat, meg általában mindig csinál valamit, bevásárol, meg ilyenek, de ma kiborult a bili reggel. :cry:

Hűha Emma! Máris jöhet a kistesó? Én még el sem felejtettem a szülés élményét, igaz, azt nehezen fogom. :shock: Azért 11 hó korkülönbség kicsit durva lenne.
Majd eladom nektek a hipi-szupi csili-vili testvérkocsinkat, amit tegnap vettünk. :wink: Nagyon király, ma azzal nyomultunk a boltba, olyan a régihez képest, mintha egy Trabantot Mercire cseréltem volna. :D Nem győzök elégedettkedni. EMinek is tetszik.

Nov. 20: nálunk is akkor volt tesztelés! :D Nov 18 és nov 20.

KépKépKépKépKép
uxi

Megyek lefexem. Samu talán alszik, legalábbis úgy csinál de már röhögök ezen. :lol:

Manó!
Na kafa :?

Orsi!
Gyógypusza megy Emőkének.
Hmm.ezek a pasik :?

Zsanett!
Nálunk a naptár már évek óta sláger, kiegészítő ajiként. Nagyon szeretik és már tudják, hogy idén Samusat kapnak. :lol:
Amikor elöször kaptak sírtak, főleg apukám. Régi képek voltak benne, amikor még fiatalok voltak+ a szüleik akik már nem élnek kivéve egy nagyimat..na meg tesóm és én kiskori képekkel+pepi a cicánk aki abban az évben halt meg.
Kép Kép
torolve_20131003125716

Dorka, köszi, nem nagy szám egy gép, de legalább addig hisztiztem a Robinak, hogy vett egy normálisat, legalább szép képek legyenek már Bogiról.

Gurgi, köszi :lol: .

Cenikő!
Nekem is bejön Zalán, kis cuki azzal a séróval, összeházasítjuk őket?
Nem is laknak egymástól messze, és ha még sikrül lehet hogy még közeleb... :lol:

Tücsi!
Látom bejön a Robivonalzó. :lol:
Egyébként csak azt a sima vonalzó képet akarta berakni, csak addig szövegeltem neki, hogy csak csinált másikat is a lükéje... :lol:

Valamit akartam még írni, csak Robi belevágott a laptopjába és a frászt hozta rám, el is felejtettem...
Áááá, nem idegbeteg....
Vendég

naccülők ajándék: nem tom. mi tavaly csináltattunk naptárat (hülye vok: csináltam sk)

Uxi, Enikő: há max azt tom mondani együttérzésem. Enyim pasi nem olvas babanetet, szülésen nem lehetett ott, így őt táblába nem kell pakolni. Ellenben főz, mosogatógépet megpakol, nagyobbakkal elvan, kirándulni mennek ha kell, Grétut is rá lehet bízni, bár ha ordítani kezd, eccerűen nem bírja dugítani (igaz, sok affinitása sincs hozzá), de azért nem adja át, de én elveszem.

Tücsi: Gáborka már ígérkezett-e el valami kiscsajnak itt a fórumon vagy valahun máshol? Bár még Grétut nem kérdeztem, nálam bejön a kis huncut. Természetesen a döntés joga a fiataloké :wink:

Esztora: fogacska.... amindenit. Remélem nem lesz belőle vámpír.
Ha jól tudom M.Andrea Zsuzskájának vannak fogacskái (vagy fogacskája??).

Kép
kissmanó

Jujj, erről lekéstem, Ábibaba a címem: kisskormi@gmail.com
A címed nekem már nincs meg (gép újraélesztés közben elveszett), esetleg küldenéd?

Kép
kissmanó

Köszi Gurgi! De mondom szerencsére nem komoly! :wink: Olyan boldog vagyok,hogy írhatok,meg alszik is,meg reggel is aludtunk!! Na erre sír4Mindegy! Az élet ma akkoris szép! hiába fúj a szél, SÜT A NAP!!

Én még nem gondolkodtam babás ajándékon. Meg a többin se. Szépen elvagyok magamban. A nővérem szülinap ajándékát is előző este készítette el :oops: ( egy medált kapott és ahhoz vartam egy kiszacskót,amire előtt hímeztem egy kislány. Édes lett nagyon )
Vendég

Nenoke,
köszönöm szépen, hogy felraktad a képeket :lol:

Mtücsi,
igen, szerintem is nagyon hasonlítanak egymásra a gyerekeim.
Nálatok a 3 fiú hasonlít egymásra?

És többiek, akiknek több gyerekük van, hasonlítanak a lurkók?

Kép

Kép
ábibaba

2. gyerek...Hát kettéállna a fülem az biztos. Olyan aluszékony voltam az első időkben Babussal,hogy nem tudom,hogy bírnám ezt ötvözni a nem alvással. Mondtam is a férjemnek,valamit tenni kell lassan,mert nekem most még nem esne jól.... :oops:
Vendég

Ja, tudom már!
Pasis szülitörténet.
Szerintem Robi részéről így hangzana, MEGABRUTÁLIS...
De majd mondom neki...

Hu Gurgi tök jók a képek, kik ők, valamelyik esetleg Te?
Vendég

Gurgi: A felső kép szupi :wink: Ki kicsoda? 8)

Uxi: de lehet h ikrek :lol: Mindenesetre az agyuk (agyuuuk??? nincs agyuk :twisted: :lol: ) egy rugóra jár... :lol:
Amúgy imádja a kölkeit enyim is, csak 10 perc elég neki belőlük...
Sztem alapvetően minden nő magának szüli a gyerekeit, ennek tudatába kell gyereket vállalni. Annyit amennyivel férjsegítség nélkül is megbírkózik az ember lánya...
Amúgy nem lesz ám annak a gyereknek semi baja, ha hagyod picit üvölteni... Én se tartogatom egész nap a Zalánt, pedig elbírná viselni gondolhatod :lol: Leteszem és csinálom a dolgomat, vagy történetesen a másik kettővel foglalkozok... Ez van! 8)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gurgi! Jók a fotók. Felül Te és a tesód, alul anyukád és apukád. Bingó?

Zsanett! Gábor Petire hasonlít jobban, a legnagyobb fiamra. Csak ezt Ádikám előtt nem szoktam mondani, mert ez neki nagyon rosszul esne.

Manó! Gábor még szabad........ :lol:

Hencsi! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Dorka, mondtad, hoyg nem tudod, mit adj a bébid kopasz fejére. ez nekem is nagy dilemma, mert Dávidnak is csak mutatóba van haja, és folyton azon filózok, hogy engem persze melegít a nagy hajam, de neki vajon nem fázik-e a feje. Nálunk csak 20 fok van, az meg ugye nem az a nagy hőség. Dehát csak nem lehet sapka állandóan a fején. Vagy igen? Többi kopasz-bébi-anyuka? Tippek? Köszi.

Kép
nenoke

[quote] írta:n se tartogatom egész nap a Zalánt, pedig elbírná viselni gondolhatod

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

[/quote]

KépKépKépKépKép
uxi

Nos akkor én még Bogivőlegényre szavazok KinderAndi Botondjára, mert cicás, Bogi is cicás lesz, meg ha fiú lett volna Botond lett volna legalábbis apja azt szeretett volna,
meg Kata Egonjára is, mert egy kis csupavigyor kis hapsi, és talán egy pár év mulva megyünk ki németbe sógórnőmék ott élnek, majd akkor meglátogatunk Kata!
meg....
na jó befejeztem, még egy párat fel tudnék sorolni.... :lol:

Szal jelentkező Bogivőlegénynek?
Vendég

Szasztok!
Esztora
:shock: FOG? Ajja, remélem átvészelitek valahogy!!
Gurgi
Te vagy a nagyobbik, ugye?

Voltunk sétálni, hát qrva fos egy idő van :evil: Én is beöltöztem téli kabát, sapka, így se andalogtam 8)

KépKép

KépKép
szivvi

Kistesó
Köszi a drukkokat, de nagyon kicsi az esély rá! valószínű, hogy egyszerűen még nem jött meg. Bennem semmi rossz emlék nincs a szülésről, ez nem tartana vissza, meg itt a tesóm a 11 hós korkülönbséges lányzóival, szóval nem rettennék meg :D De mint említettem, a másfél-két év korkülönbséget tartom ideálisnak, szóval annyira nem bánom, ha még nem. Csak aki annyit küzs, mint én az elsővel, abban nagyon benne van, nehogy a másodikkal is úgy legyen... :?

Férj
Az enyém fúr-farag, és a gyermekkel tündér! Mintaapuka!
Sőt másik véglet, tegnap azért vitatkoztam vele, hogy ne csinálja már, hogy hazajön, és onnantól a kezében a gyerek, mert napközben ez nem így megy, és ne szoktassuk kétféleképpen. Sőt ő altatni is karja állandóan, pedig Zalán 5 perc alatt kicsi nyekergéssel gyönyörűen altatja magát, semmi szükség arra, hogy rossz szokásokat alakítsunk ki benne, utána meg a saját hülyeségünk miatt szívjunk.... Fura, néha úgy érzem, ő az aggódósabb-pátyolgatósabb, pedig ez a nő szerepe lenne, nem :?:

Kép
Kép
emma1976

Bocs, de Botit mán le stipi-stopiztuk :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

KépKép

KépKép
szivvi

Tücsi!
Bingóó..
Igen, felül húgom és én, én a nagyobbik, alul anyu+apu :lol:

Aludtam 1.5 órát.
Samu 2 órája alszik. Nagyon ciki de ha ma sem ébred fel 1 óra múlva megint nem tudunk menni a barinőmhöz. :oops: :oops:
torolve_20131003125716

Szivvi!
A francba.... :wink:
Hát jó, van még választék!

Gurgi!
Tök aranyos voltál, micsoda sűrű hajad volt/van, nekem volt egy pár szál....

Én nem tom mi a fene van ma, Bogi alig eszik valamit, és tök jól elvan, az előbb meg volt egy kak, de olyan büdi, hogy az egész szoba kaki szag... :shock:
Vendég

Hencsi, szerintem mi ringbe szállunk a kis Mosolytündéred kegyeiért, majd ha felébred, és jókedvű lesz, lefényképezem, mert próbaképp ráadtam Dávidra az óraláncos-mellénykés rugdalózóját, hát abban igazi kis vőlegényjelölt. :wink:

Kép
nenoke

Nenőke! Lássuk-lássuk mi is Dávidot.

Tücsi - akkor jó. Gréti + Gabó. Két G betűs csimota.

Gurgiiiiiiii: te azon a képen a nagyobbik? Millen komoly vagy.....

Kép
kissmanó

Nenoke!
Oksi, várjuk a fotót, bizti nagyon kis édi benne, majd megmutizom Boginak!
Remélem nem untatlak Titeteket a fényképpel, de még egyet fel kell hogy tegyek, dolgozik a családom...
Bogi segít apájának weblapot csinálni, nézni már nagyon tudja... :wink: :lol:
Kép
Vendég

Hát nem tudom, mi lelte ezt a szegény gyereket. Ha nincs karban, akkor folyamatosan sír. Nem tudom, ez még az oltás-e, vagy a frontok. Dávidra ez tökre nem jellemző, olyan kis mosolygós vidám baba. És msot nem tudom, hogy karban tartsam-e, mert baja van, vagy neveljem, és legyek kicsit szigorú. :? Úgyhogy egyelőre elmarad a vőlegény-fotózás. Boginak biztos nem tetszene egy kis nyaficica.

Kép
nenoke

Manó! Akkor ezt most megbeszéltük! :D És mikor mutatjuk be egymásnak a 2 G-s csimotát?

Gurgi! Samu nem hasonlít kicsit a hugodra? Mármint amikor ő annyi idős volt, mint most Samu. A képet látva hasonlóságot véltem felfedezni az orrocskákat illetően.

Nenőke! Én egyik babára sem adtam bent a lakásban sapkát. Gabóra sem, pedig a 3 fiú közül neki van a legkevesebb haja. De az biztos, hogy kopasz már nem marad. :D

Hencsi! Ha már nem csak anyatejes a baba, bizony a végterméknek is emberesebb a szaga. Na, ez még rímel is. 8) :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Nenoke!
Nekünk sincs sok hajunk, de én bent nem adok rá sapit, mondjuk nálunk 23fok van, a 21 után ez már kánikula, egy napig bírtam a 20-21fokot, állati hideg... :lol:
Vendég

Esztora: nálunk is fehéredik az ínye, akkor ez lehetne???? én az időre fogtam! :shock:

Gurgi: ugye milyen szupi, én nem vagyok olyan toporgós típus.. általában minden azonnal kell! :wink: Mikor elmentünk megvenni, egy csomót kipróbáltunk (az üzletben) és a 3 kerekűn is elgondolkodtam és Levente 150eFt-ért is megvette volna, ha kell.. de mi a fasomnak???? Szóval szuperül gurult a 3 kerekű, könnyen össze lehetett csukni is, de olyan nagy volt, hogy az autóba ha beteszem akkor már semmi sem fér el, meg nehéz. Mondjuk én a nagyréten, kicsit salakos, homokos részen sétálok arra nem kifejezetten ajánlják ez a típust (PegPerego), de simán lehet tolni, nem akad és könnyű. Ja és közölte a csaj (mikor már 1,5 órája babakocsit néztem tényleg mindegyiket kipróbáltam) hogy a kerék megy tönkre és azt lehet cseréltetni a brendonban (babakocsi szerviz) és kb. 2-3 Ft/db áron , tehát ha nagyon leamortizálom akkor is van remény. Nekem tetszik még,hogy minden van hozzá, nagy a zsák alul, jó a napfénytető és egyszerű összecsukni meg kinyitni. Ja és a következő gyereknél veszünk hozzá mózeskosarat meg autósülést és máris minden megvan! :wink: Tényleg nem akarlak rábeszélni, de imádom (és én baromi nehezen szeretek meg így elsőre valamit) és örülök, hogy a barátosnőm is már megbánta az övét, mert ilyet kellett volna... Szóval már litániát írtam, ha kibírod, jövő hétig megnézheted, tolhatod, bár én nem bírnám ki... :lol:

Hencsi: tünemény Bogid, és baromi ügyes! Ejha! Kis erőművész! Kicsit csodálkoztam a dátumon, de aztán leesett... :shock:

Dorka: én neki is megmondom, de hát olyan jó néha panaszkodni... és ez nem baj, szerintem így a jó ha zajlik az élet, nem lehet mindig minden tökéletes! :wink:

Szivvi: :lol: azért rötyögtem volna ha látlak sapka, sál, kesztyű?

Andrea
Kép
kindernay

Hencsi: nálunk is 23 fok van és elviselhető, bár estére már az 1 fokos különbséget is érzékeljük.
Na végre láthatjuk Wladek Urat is, ezúton ismét köszönjük neki a közreműködést, segytő szándékát! :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Tücsi!
Akkor lehet hogy tényleg azért ilyen büdi, de nagyon...
Ja a poén az egészben, épp kint voltam a konyhában, és mikor belépek a szobába már éreztem, az apja ott ül mellette az nem... :lol:
Vendég

Andi!
Robi üzeni csak neked :P :P :P :lol: :lol: :lol:
Vendég

Persze nagy N-el, tehát Neked...
És nincs mit! :wink:
Vendég

Nenoke!
Nem biztos, lehet magára ismerne Dávidban... :lol:
Bár most nem panaszkodom, ma semmi baj nem volna vele, ha enne...
Vendég

Csinálok vacsit a zuramnak, majd még jövök ma talán...
Vendég

Hencsi! Az üzenem Wladek/Robinak, hogy épp ilyennek képzeltem el. De az a Bogis kép amint lesi a laptopot, hát kész lettem tőle.

Kép
kissmanó

Kép
Andi
Jó még nem a pufajka kabi, de nem is a farmer dzseki volt rajtam.. 8)

KépKép

KépKép
szivvi

Igen, Bogi most lesi el Robitól a weblapkészítés csínyját-bínyját. Talán ezt sem elég korán kezdeni. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

off off off
Mi baja a vonalzómnak?? :twisted:
Izé, csinálja vki a mesekvízt? 35 %-nál járok, de van egy-kettő, amit el se fogad :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi! Lili szerkója nagyon csini! Bélelt, jó meleg overálnak tűnik kép alapján. És a színe...... Nagyon szép!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

OFF

38% a mesekvíznek? nekem az este 18 volt. ergó jobb vagy nálam

Kép
kissmanó

Tücsi
Kössz! Most volt rajta először, az englis rokonyoktól kapta, 6-9 hós, szegény majd elveszett benne :lol: De fázni nem fázott, az fix.

KépKép

KépKép
szivvi

Manó!
Átadtam Neki, gyorsan meg is nézte mit raktam fel róla, de olyan aranyos volt Bogi ahogyan figyelte, csak mondom picit odateszem, nem gondoltam hogy tetszeni is fog neki, de úgy figyelte egész sokáig...

Lurkoldal nem üzemel, Robi csinál valamit a szerveren. :cry:

Lépek Bogikaja aztán pancsi.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: