A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Megpróbálok akkor képeket felrakni, bár a laptopom nem szokta engedni. :evil: Ha nem sikerül, megint kérhetem meg Anyukámat... Tényleg hol kell ezt átállítani a gépen, hogy engedélyezze a feltöltést? :oops:

.......

Nem megy!!!! Mindig azt írja, hogy a fájl típusa nem megfelelő! :evil: Pedig jpeg-ben van, és bmp-t is próbáltam! :cry:

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi Most nézem, mi egy napon szültünk? 6-án???

Én nem állítottam át semmit a gépen, hogy feltölthessek. Mindjárt megnézem mi lehet.

KépKép
kaqk
Debrecen

Én is jpeg-es képet töltök fel, csak le kell kicsinyítenem.

KépKép
kaqk
Debrecen

Igaz, mi lányos portál vagyunk, de mi tegnap váltottunk 5-8 kg-os Liberóra, mert már teljesen nyomta a 3-6 kg-os Liberó a combihurkácskáinkat. Zsófi kb. 5,3 kg, majd talán este lemérjük pucéran.

Azt hiszem fel kell mennem megint a teszveszre, annyira mondjátok ezt a játszószőnyeget, hogy azt hiszem beszerzek egyet.

Kép
Kép
Kép
gremese

Kaqk! Igen, egy napon, ráadásul majdnem egyszerre :D : Máté 02:27-kor, Emmácska meg, ha jól rémlik egy órával később, ugye?
Köszi a segítséget, egyébként én is kicsinyítek, de hiába.

Emese: szerinted nekünk is váltani kéne a 4-9 kilós pelusra? Még alig vagyunk 4 kiló felett. :roll: A hurkák viszont nálunk is sínylődnek. Lehet, hogy a következő csomag pelcsi már a nagyobbikból lesz. Cicidért pedig szorítok, enyire nem cseszhetett ki Veled a sors! :evil:

Játszószőnyeg: abban reménykedtem, hogy valami rokon majd megdob minket eggyel. De nem! :evil: Idővel talán majd körülnézek, hol lehet jót, jó áron beszerezni.

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Miléna!
Mi a Dm-es Babylove pelust Bálint tegnap volt 4,8kg és a 3-6 kg-at használjuk éjszakára :) Mondjuk ma éjszaka át kellett öltöztetni,de ez most fordult elő először. Nappal a Huggies Newborn-ot még jó rá :)

Sense,Granda!

Bálint is imád kézben lenni,de nálunk én rontottam el :oops:
Én nem bírom hallgatni ha sír persze kivétel ha eszek v. mosogatok.

Granda!
Azért mert kicsit hisztizik Lindus azért nem vagy kegyetlen anya :)

Kiskolbi!

Próbáld kisebb méretben feltölteni pl. 400*400 :) Hátha,ha nem jön össze küld el a viranka kukac citromailre s lekicsínyítem :)

Timi!

Azért durva h. még mindig nem jött meg a pénzed :evil:
Én múlt héten szerdán intéztem s ma megkaptam az egyszeri anyaságit :D
A képek meg nagyon jók :) viktorka tényleg tiszta apja :)

Heni!
Jó volt olvasni :) Én is Uzsoki,látom Te is kaptál szép kis hálóinget :)

Nyekrit!
Attól függ mennyire vagy paraanya :) Mi még nagy bevásárló központban nem voltunk,de boltba óviba mindennap megyünk :)

Akiknek a babájának az arca tejtől pöttyös kenje anyatejjel :) tegnap mondta egy cigányasszony s tényleg mintha szebb lenne mióta bekenem vele minden szoptatásnál :) de lehet h. csak múlik :) mondjuk Bálint nem igazán értékeli :)

Séta!
Nálunk minden nap 12-13 ig tuti akkor megyünk az óviba Míráért s ha hazaértünk akkor kint hagyom még az udvaron :) Ma nem mert nagyon fúj a szél :( most kiságyban félig levetkőztetve durmol :)

nemsokára kész a mi születésünk is :)

A képek meg egytől egyig édesek :)

vera

KépKép
viranka

Sziasztok !

Regi : mi is Aventes 1-est használjuk. Szerintem még korai a 2-est elkezdeni. Eleinte nálunk is sok levegőt nyelt de megtanulta használni és most már ügyes a drágám. Szintén Beba HA Start Aktívot eszünk és mi azért kaptuk ezt mert a párom allergiás és a babának így csak Hipoallergén tápszert adhatunk 3 éves koráig.

Nálunk a visszabukás az akkor volt amikor elkezdtem neki emelni az adagot. Első nap majdnem minden kajánál jött vissza egy kicsi de már másnap megszokta, hogy több megy a pocijába és azóta minden rendbe.

Sense : mi a Pampers 1-est hamar dobtuk mert a combikánkat szorította és így nem tudtam neki olyan szorosra tenni és azért pisilt ki. Most felválva használjuk a Pampers 2-est a Pampers Sleep & playt és a Huggies 2-est.

Tényleg Timi neked akartam már írni, hogy éjszakára próbáljátok ki ezt a Pampers Sleep & Play pelust. Nekünk nagyon bevált a kipisilésre. Ja és megy a vudu a pénzre.

Miléna : akkor most repkedsz, hogy nem megy a párod. Bár lehet jobb lett volna ha most megy mert akkor hamarabb jön. De nem irigyellek , hogy egyedül maradsz a picivel.

Lányok annyira szar idő van. Annyira fúj a szél, hogy én nem is merem kivinni a drágámat pedig imád sétálni.
Annyira örültem, hogy itt lesz ez a sok nap és mehetünk csavarogni meg jó nagyokat sétálni és erre mi van k.... szar idő.

Na lépek kicsit pihenek.
Dobok két képet .

Kép fürcsi közben

Kép így fütyülök hang nélkül
20200310173350

Kiskolbi!

Most nekem sewm engedi a képeket feltölteni amiket akartam :( a rendszer a hülye :)

vera

KépKép
viranka

Gremese: visszatérve Bálint Antóniára: ti egyszerre vajúdtatok, csak ti ügyesebbek voltatok, így ők csúsztak egy napot szülinapilag!
És tényleg jó a játszószőnyeg!
Még Rebeka is alábújik néha! Mániája, hogy mindent ki kell próbálnia ami a kistesóé. Múltkor pl.az ülcsiből kellett kitessékelnem, de már a babakocsiba is bepréselte magát! :D

Kép
Kép
timi26

Viranka! Köszi szépen! A lekicsinyítéssel nincs gond, nem tudom, mi lehet. Majd még próbálkozok, csak Máté épp jelez, hogy kaja kéne! Rohanok!

Detti
KépKép
kiskolbi

Hát bizony mi kimentünk ma is sétálni. Tényleg fúj a szél, de folyamatosan ellenőriztem a babakocsiba ne fúj be. És felöltöztettem úgy a drágámat, hogy nem lehet baj. (remélem!) Két órát voltunk kinn. Végigdurmolta az egészet. És nekem is nagyon jó volt. Bár most már jobb a melegben!

Köszi a pelusos infokat. Akkor szerintem a következő csomagnál próbálok egy másikat.

Timi!
Vicces lehet, ahogy Rebeka bemászik a babakocsiba. :lol:

Még egy kérdés!
Milyen popsitörlőt használtok? Mi egyelőre Pampers sensitivet. De most jöttem rá, hogy ez baromi drága. Ha a 4-es csomagot veszem, úgy is min 8 FT / db. És hát nem egyet használok el pelenkázásnál!!

Megyek. Kimososm a játszószőnyeget. :D

Ildikó
KépKépKép
sense4

Timi26! Tényleg, valszeg egyszerre vajúdtunk. Akkor szegénynek jó sokáig tarthatott...

Szerintetek ekkora hurkákra mekkora pelenka kell?????? :shock:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sense! Most mi is Pampers törlőkendőt használunk, nekem nagyon jó.
Én szeretem az olajos Babylove-t is, de Apa kiakad tőle, hogy csúzpájzos lesz a keze, így most az nincs itthon. Vettem már Gabi-t, Nivea-t (ennek a legerősebb az illata, és azért nem szeretem, mert elveszi a babaszagot).
Úgyhogy nálunk marad a Pampers és az olajos.

Timi26! Rebeka borzasztó rendi, hogy önmagát "feláldozva" teszteli öcsi játékait. :wink: :lol:
Tényleg cuki lehet a babakocsiban.... :lol:

Megy a pénzmagocska Timike kis kezébeeeee!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kaqk! Emmácska hogy rötyörészik. Tiszta jó fej cukiság! :D

KTimi! Ádám sem semmi, ahogy fürcsi közben les ki a fejéből, és a csücsörítős kép is szuper!

Két napja azzal szórakozunk, hogy Zsófit a lábamra fektetem miközben ülök, és azt mondom neki, hogy mondja azt, hogy höö... És képzeljétek, les nagyokat, mosolyog, formázza a kis száját, és mondja, hogy höö..... Annyira zabálnivaló!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!!

Tegnap este megerkeztunk. Nagyon jol ereztuk magunkat, Rania mindenkit elbuvolt. :D
Az utazas alatt is nagyon jol viselkedett a draga, egy hang nelkul birta a 12 oras utazast.

Vegigolvasni meg nem volt idom, de mar nagyon kivancsi vagyok, hogy mi minden tortent veletek ez alatt a 12 nap alatt.

Puszi mindenkinek!

Niki
Vendég

Sziasztok Anyukák!

Már nagyon régen jelentkeztem :oops: :oops:
Pedig olyan jó itt lenni veletek!!!!!!
Tündériek a babák kivétel nélkül! :D :D
Sajnos a mi kis Bertuskánk nagyon hasfájós,rengeteget sír szegény,már kipróbáltunk mindent,az édeskömény teával kezdtük aztán jöttek az espumisan cseppek és most az infacolt adjuk neki.
Talán ez enyhiti leginkább a görcseit,főleg az esit órákba durvulnak el a dolgok,ilyenkor volt,hogy 4 órán keresztül sírt szegény!!
Az alvás se megy nekünk,sajnos csak kézbe hajlandó elaludni jó két óra cincálás után de amint lerakom szinte azonnal felébred.
Ugyhogy nem is nagyon marad szabad kezem amivel tudnék írni nektek :cry:
Még jó,hogy azért olvasni tudlak titeket!!!!
Tegnap voltunk tanácsadáson öt kilós a mi "kis"babánk 3700-al született :shock: :shock: !!Hát igen enni azt nagyon szeret a három órát sem tudja mindig betartani.

KépKép
juba

Köszi a bókokat.
Amúgy minden baba csuda szép.

Már nálunk is volt pelus váltás most pempers2 használunk,de
mást is kiszeretnék próbálni.
Ma reggel is pisis volt a lányom oldala.

Popsitörlőt most babydremet használok de volt már pempers és
johnsons is.

Játszószőnyeg nem rossz ötlet lehet majd én is veszek.

Mosolyok is egyre többször vannak és mellé kis gügyögés is.

Timi26!
Csuda szép kispasi Viktorka
Drukkolok a pénz miatt.

Ja még a pelenkákról elég hülyén vannak méretezve.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Emese!

A pihenőszék is szuper jó, nekünk nincs gondunk a kézbe kapkodással. Beletesszük a székbe, elnézelődik, magyaráz, és közben még masszírozza is a szék. Mi a www.arzuhanas.com-ról vettük.
Mekkora hurkái vannak Zsófinak!!! Tündéri!

DM-es pelenka: mi ajándékba kaptuk a DM-es Newbornt, ami állítólag 2-5 kg-ig jó. Érdekes, de a 4,5 kg-os kisfiamra nagy!!! Folyton kipisil belőle és elég gyenge az anyaga. Alig várom, hogy elfogyjon. Szóval nekünk nem jött be.
A libero Midi viszont nagyon jó! Az 5-8 kg-os babákra jó.

Popsitörlő: szerintem mind jó, de mi a Pamperst használjuk. Azt vesszük ami akciós! :oops:

Niki!

Már hiányoztál! Rania tényleg egy angyal baba!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Emesének kép a pihenőszékről:
kicsit sötét a kép, nem akartam vakuzni (ez régebben készült, az apukája éppen játszik és neki szurkol)
Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Niki 12 óra utazás? autóval? az nem semmi és jól birta a kicsi? mi januárban tervezzük hogy megyünk ausztriába és az is kb 9-10 órás út. kicsit félek előre hogy fogja viselni. Bár szerintem este megyünk, hátha akkor alszik majd többnyire. akkor 4 hónapos lesz.
beáta

KépKép
kaqk
Debrecen

Gremese Nem semmi szép kis hurkácskák vannak!!! :-) Édi nagyon!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Olvasok, olvasok....................... :D

Aniko, de jol esik, hogy hianyoztam!!! Aranyos vagy!:D

Kaqk! Repulovel mentunk, a 12 ora ugy jott ki, hogy az autoutat is beleszamoltam a repterre, es a reptertol.
Vendég

Anikó! Nagyon köszi a képet és az ötletet! :)

A hurkákat szépen növesztgetjük, mindegyik pelcsicserénél ellenőrzöm, hogy megvannak-e! :wink:
És utána becsomagolom Libero Midi-be (5-8 kg).

Niki! Hellóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Niki! Milyen volt itthon???

Kép
Kép
Kép
gremese

Szisztok!

Nagyon jók a képek, olyan jó látni, hogy ilyen szépen növögetnek a babáink :lol: :lol: :lol: :lol:

Niki: Üdv újra köztünk :lol:

Miléna: Jó, hogy kaptatok haladékot :lol:

Timi26: Megy a vudu, hogy legkésőbb holnap vigye a postás a pénzt :lol:

Aki babájának alvásproblémája van ajánlom az Aludj jól, gyermekem című könyvet. Jó dolgokat ír és talán segíthet ha alkalmazzátok :wink: :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mi is voltunk ma sétálni. Mély a babakocsink, úgyhogy nem fújt be a szél. Másfél órát voltunk lent. Jól esett, Szeli meg végig aludt. :wink:

Popsitörlő: Én Nivea Sensitivet használok, mert nincs úgy átitatva, így nem olyan hideg, mégis jól leszedi a kakit. (Hát én sem egyet használok egy peluscserénél… :wink: )

Emese!!! Nem semmi hurkák! Mi is ezt célozzuk meg!
Hööö

K.Timi! Milyen kis meglepett a kádban! Ari!

Szijjja Niki! Mesélj majd mizu Veletek!

Kép

Kép
regcsiken14

Itt egy leírás a könyvről, amit Móni ajánlott:
http://www.bebilap.hu/csecsemogondozas/aludj.htm

Kép

Kép
regcsiken14

Popsitörlő: mi kaptunk ajcsiba DM-eset, nagyon jó. Meg vettem a Tescoban Baby Bruint, 140 db-os és 700 Ft. Útra a kicsi változatát használjuk, nem kell a nagyot cipelni!

Niki: de jó, hogy újra itt vagy! Érdekes, hogy itt voltál a közelünkbe, mégis távol tőlünk!

Beckáról nem tudtok semmit? Én még arra sem emlékszem, hogy szülés után bejelentkezett volna!

A babakocsis képet egyszer már feltettem régen, de most közkívánatra:

Kép

Még jövök, csak el kell kezdenem csomagolni!

Kép
Kép
timi26

(Sziasztok Anyucik! Gratulálok a babácskákhoz, egytől-egyig gyönyörűek! :D - Kiskolbi Anyukája)

A beígért képek: :D
Kép Hova legyek a gyönyörűségtől?

Kép Áztatom a popómat...

Kép Te vagy az, Apa? De rögtön kettő...?

Kép Mz/x, Mz/x jelentkezz!

Kép No comment...

(Küldetés teljesítve... sziasztok! :D )

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi: naggyon édes Máté baba. És az a fejhallgató! :D Haláli!!!

Nem akarok dicsekedni, de ezt hallgassátok meg!!!
A férjem énekli... :oops:
Remélem sikerül belinkelnem...

http://www.signalzenekar.hu/default.html

Kép
Kép
timi26

Na nem sikerült csak a főoldalt belinkelni, de a Demok/zenék alatt találjátok: Kicsi gyere velem, Kövek a vízparton, Stand by me, és a Quando című dalokat énekli!
A stand by me a kedvencem!

Kép
Kép
timi26

Timi!
Belehallgattam a Férjedék zenéjébe! Nagyon jó hangja van! Tényleg! Nem csoda, ha sok helyre hívják őket, igényes, amit csinálnak. :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Még valami: annyit röhögtem ma! A Fekete Pákóék kis magzatának "fucsija" van!!! :lol: :lol: :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Nemsokára indulunk!

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

Kedden jövök!

Kép
Kép
timi26

Kiskolbi! Máti nagyon aranyos! Tényleg a fejhallgatós kép nagyon tuti!!! Vagány! :lol:

Timi26! Jó utat Nektek!

Csajok! Szeli apája hazajött, és felborult a rend... :( Eddig az éjszakák úgy teltek rendre, hogy 8-kor fekvés, 4-kor kaja, aztán 8-ig még alvás. Ehelyett ma éjjel: 8-kor fekvés (itt még nem volt itthon apa :wink: ), aztán 12-kor evés, 5 kor kelés... :shock:
Nem tudom, hogy visszaáll-e, vagy mi lesz, de egy hétig rendszer volt, aztán így képes felborulni az egész... ??? :?: Pedig apát nem engedtem, hogy felébressze, csak reggel putyulgathatta meg.

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Köszi szépen Máté nevében is! :D

Képzeljétek, Máté átalussza az éjszakát már egy hete! Egy bibi van: Nála az éjszaka délután 5-6-tól (mikor megy le a nap) 11-éjfélig tart... :shock: utána meg megy a rendes 3 óránkénti ciklus. Valahogy el kéne tolni ezt a hosszú alvást éjjelre, nekünk is jobb lenne, ráadásul ha visszaállítjuk az órát, akkor csak még korábbra tevődik. Az nem vóna nyerő. :?
Bezzeg délelőtt esze ágában sincs aludni. Most tettem le, de egész eddig sétáltunk, nézelődtünk, szopiztunk, volt minden, de ha letettem, nyüszített. Talán most el fog aludni, tiszta kómás már(=kezd hasonlítani E.T.-re :lol: ). Tegnap óta egész jól működik a kiságyban alvás, remélem, nem jött rá, hogy átvertem a zöld pléddel. :shock:

Regina: hol vetted az 5V-os égőt? Még sose hallottam, hogy van ilyen, de jól jönne nekünk is. Egyébként Szeli rendszere szerintem hamar vissza fog állni. Nálunk is alakul a hét eleji tortúra után. Még nem tökéletes, de hasonlít a korábbira. A Párod mivel foglalkozik, hogy ilyen sokat van távol? Nem irigyellek. :(

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok !

Hát lányok az én kicsi fiam az 1 hónapos hófordulójára megajándékozott egy nyugodt éjszakával.
Este 6-kor fürcsi volt utána kaja és a következő kajáig egy percet sem aludt. Na itt kezdtem azt hinni, hogy na itt ma nem lesz éjszaka alvás. Aztán jött a 9 órás kaja ami kicsit elhúzodott fél 10-re. Akkor bepuszilt 100ml tápszert és negyed 11-kor beájúlt és csak hajnali 5-kor kelt fel. Akkor elkezdett nyöszögni én cseles nem vártam meg míg üvölt hanem rohantam csinálni neki a kaját benyomta 6-kor már aludt is és most fél 10-kor úgy ébresztettem enni.
Hát el sem tudom mondani mennyire jó volt ennyit egyhuzamba aludni.

Szóval az én kicsi fiam tudta, hogy most anyának örömet kell szerezni. Ja és most a fél 10-es kaján túl vagyunk és megint durmol a drágám a pihenőszékébe.

Tegnap küldték a rokonok külföldről majd dobok képet is róla délután.

Mindenkinek kellemes napot.
20200310173350

kiskolbi : nálunk most az a nyerő, hogy este 6 vagy fél 7-kor van fürcsi aztán kaja és utána a következő etetésig nem alszunk és így már két napja úgy alszik, hogy kb 10 fél 11-től alszik 4-5 ig.
Próbáljátok meg a fürcsit előrébb tenni mert lehet, hogy nagyon felfrissül a fürcsitől.
Mi próbálkoztunk már a későbbi fürcsivel is de azt soha többet egész éjszaka nem aludtunk.
20200310173350

Hogy lehet hogy nektek ilyen sokáig alszil a gyerek?
Én már attól is boldog vagyok ha 3 órát kibír.

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Sziasztok, Anyukák ;-),
gyönyörűek a babák, öröm nézni ezeket a képeket (szerintem tök jó, hogy ide rakjátok/rakjuk fel és nem a fényképalbumba).
Külön köszi a születéstörténeteket!

Együttalvás: én a babával alszom a szobájában külön ágyon, a kiságya az enyém végéhez van tolva (nem teljesen, nehogy még jobban bezavarja a légzésfigyelőt). Világítani egy nagyobb darab sólámpával világítok, az nem zavaró (de mivel ebben az időszakban annyira meg kell becsülni minden alvással tölthető percet, szerintem reflektorfényen és ágyúszó mellett is el tudnék aludni;-)). Néha, ha hajnalban nagyon hasfájós Ádám, magam mellé veszem, de ahhoz túl szűk az ágy, hogy így érdemben pihenni lehessen, jó, ha lapjával elférek a baba mellett. De ebből nem csináltunk rendszert. Szerintem már nagyon jól megszokta a kiságyát, nappal viszont sokszor megy a pityergés, ha le akarom tenni (az viszont inkább a letevésnek mint olyannak szól).

Nyugiszék: Gremese, nekünk is ugyanolyan van, mint amiről Aniko80 képet tett fel, szerintem jó lesz, ma volt benne Ádi először, nagyon élvezte.

Fény: nálunk is nagy fényimádat van, Ádám hosszan képes rámosolyogni (!) és beszélni a csillárokhoz, ablakokhoz, napocskához...;-)

Hordozó: hadd dühöngjek: azért a kisebb hordozókat nem úgy alakították ki, hogy egy pár hónapos baba overálban is beleférjen. Pedig nem egy hatalmas pufioverállal próbálkoztam. :evil:

"Csak kézben/ölben nyugszik meg": hát ez kemény dió, egy helyütt azt tanácsolják, hogy úgy szoktassuk le róla a babát, hogy továbbra is felvesszük, ha sír vagy kéri, de csak addig, amíg meg nem nyugszik, aztán letesszük. Ha kell, ezt megismételjük ezerszer.

Kép
Kép
irina

Sziasztok,

mostanában észrevettem, hogy a jobb cicimből 10 perc szopi után elfogy a tejci, kb. 60 ml, lehet benne csak, pedig azelőtt ez a mellem volt az erősebb. Hogy lehet az hogy az egyik többet termel mint a másik? többször tegyem erre a cicimre a fiamat szerintetek?
igy kénytelen vagyok állandóan két ciciből szoptatni.

Heni

Heni
KépKép
heni81

Pelus:
az olcsóbbik fajtából nagyon jó a rossmanban kapható babydream pelenka. Ajánlom mindenkinek
A DMes nagyon gyenge, pisi kaki kifolyik.
Drágábbakból pedig a Liberó a jó.
legalább is én igy tapasztaltam ki. Próbálkoztam több félével is.
Heni

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Most csak egy fotóra van időm, majd jövök holnap.

Így vigyorgok pelenkázás közben:

Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Ti nem tesztek a pelenkázólapra pelenkát, hogy ne legyen hideg a babónak?
Én rakok, jól le is pisilja, kakilja.

Heni
KépKép
heni81

Heni81, nekem sem egyforma mennyiségű a tej a két mellemben, és más anyukától is hallottam már ezt. A jobból pl. nekem folyton szivárog, át szokott ázni a jobb melltartóbetét, a bal soha. De az a jó hogyha elfogyott az egyikben, ott a másik cici! ;-)
Pelusozás: én a babám feje alá szoktam csak pelust tenni, hogy ne fázzon, mert amíg kigombolom, nagyjából fel is melegíti a testével a pelenkázót (még kigombolás előtt komótosan előkészítem a hozzávalókat, kicsomagolom az új pelust, kinyitoma popsikrémes tégelyt, a popsitörlős zacsit -- ennyi idő + a baba rucijának kigombolása elég). A popója alá, ha nagyon kakis, papír törlőkendőt szoktam rakni, meg van, hogy a csatateres változatok esetében ezzel végzek előtörlést, különben az isten törlőkendője nem volna elég...

Kiskolbi: rendszer? De jó is lenne! ;-) Nálunk is van ilyen "átalszom 5-6 órát is" szekció újabban (este 8-10 közöttől indul és éjjel 1-2-3 felé végződik), de tegnap pont kimaradt. Úgyhogy én már nem merem kijelenteni, hogy beálltunk valamire, akkor sem, ha egy hete úgy van... Remélem, Ti szerencsésebbek vagytok!

Kép
Kép
irina

Heni
Mi pelenkázó feltétet rakunk még a pelenkázó matracra, ez komfortérzetet ad és nem hideg. Jó soxor felhasználtuk, kivéve, ha kakis lett (eddig 1X fordult elő). Mivel egyelőre a szobában fürdetünk, a fürdőkád alá is ez kerül, mert a hátoldala vízálló. Ilyen:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Niki
Üdv újra!!

Nyerkit
Örülök, hogy olvaslak :) Mi lett a cukroddal? Én már esténként Nutellát eszem, bár a Canderel bogyót rakom még a teába-kávéba... :)

Lehet, hogy másnak már volt ilyen, de úgy érzem, a jobb mellemben elapadt a tej... Össze is ment, most így nézek ki:
Kép

Van valakinek valami ötlete a helyreállításra? (Próbáltam fejni, de egy-két csepp jön, utána kínzás.)

Kép
granda

Heni!
Én soha nem rakok pelkenkát a pelenkázóra. Sztem nem hideg annyira. És amúgy is van mit mosni folyamatosan !!!

Anikó!
Van olyan hogy valaki vigyorog pelenkázás közben??? Botond többnyire ordít. Pedig már villámgyors vagyok. És persze közben folyamatosan beszélek hozzá. Csak reggel, amikor még kómás, akkor van csendben. :D

Irina!

Hát ezen az ölbennyugtatáson jól összekaptunk Apával tegnap este. Két napig nem volt itthon, és én próbáltam Botondot a kiságyban altatatni, úgy ahogy írtad (én is ezt olvastam, és jónak találom) . Persze kell hozzá egy türelem!! Meg füldugó is lehet. :lol: Tegnap este Apa altatott. Mondtam, hogy hogy csináltuk pár napja. Persze le se Sz@rta. Nyilván ölben altatta el, mert "nem bírta hallgatni, ahogy sír". Na ennyit a nevelésről. Már 3 hetes korában sem értünk egyet. Mi lesz később :!: :?:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Granda!
Már sokan mondták, de állítólag az a legjobb, ha a lehető leggyakrabban mellre teszed a picit. Pár napig én is szenvedtem, de azt hiszem, megint van elég tej, mert Botond elégedett arcot vág evés után. Na és persze iszom az alkoholmentes sört :D

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense,
hát igen... következetesség és összehangoltság nem árt a szülők esetében... na, mi sem nyerjük el a hatékonysági díjat... ;-) Nem baj, a lényeg az, hogy nagy vonalakban egyezzünk! 8)
Pelenkázás: Ádi is vigyorog, ha épp nincs rossz passzban, tehát nem farkaséhes vagy holt álmos (de az éhség felébresztette), éjszaka vannak kiabálós peluscserék, napközben viszont elszórakozik a pelenkázón, pedig semmi nincs körötte (Gremese vagy Regina írta azt hiszem, hogy az ő babája is tök jól elvan rajta, kár, hogy otthagyni nem lehet)... Érthetetlen. :roll:

Granda, egyáltalán nem értek hozzá, de a kicsid nem szeret csak úgy cumizni a melleden? Hátha a kisebbik mellben szaporíthatná így a tejet. Bár tudom, van baba, aki az üres cicin nem akar már lógni.

Kép
Kép
irina

A 6 hetes kontrollra mindenki pontosan a 6. héten mennt?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Megjöttünk a kórházból. Nem volt semmi extra, csak vitamiokat kapott meg 2 vérvétel és a szokásos szemészet. Nagyon kultúr szobában voltunk, de halálra untam magam. Unalmamban fényképezgettem. Fel is teszek néhány képet.

Ja! Beatrice súlya: 3050 gr

Még nem olvastam vissza sajnos. Megy a mosás ezerrel és a takarítás. 1 hét alatt olyan kosz lett, pedig Apa vigyázott a rendre, de tiszta por minden.

:-(
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: