Gurgi!
Bogi dettó, szal no para.
Viszont az éccaka valamivel jobb volt, 3kor 5kor meg 7kor kelt, szal este olyan fél10körül elaludt, és 3ig húzta, ez is valami már!
Szerintem is a front, ma hol ordít, hol játszik nevetgél kiabál, de enni nuku...
A bébiételt is a lepedő ette meg...
Cenikő!
Jelentem az én zuram olvassa a babanetet!
Néha úgy megy, hogy én a Bogival vok, szopi vagy akármi, közbe kukkolok ide, és ő meg olvas fel nekem, azt már nem is kell mondania ki írta, mert látom a vonalzót és felismerem.
Na persze ez nem minden nap van, mert ő a gépen melózik, de ha idekukkant akkor szokott felolvasni.
Nekem is mintaférjem van, ma pl elmosogatott, totál brutál sok mosatlan volt....
Szal én is összetehetem a kezem, és ha most majd olvassa dagadhat a mája, de tényleg szupi apuka, Bogival is szokott foglalkozni sokat, csak hát azért nem mindíg van hozzá türelme.
Most itt leskelődik hogy mit írok már ennyit....

elhajtottam...
Köszönjük a Bogidicsett, azért nem mindíg ilyen kis cukipofa ám...
Manó!
Igen tudok videózni is vele, bár még ez sem az igazi, de sokkal jobb mint a régi, tegnap csináltam is vele egy kafit, de nem birom felrakni mert túl nagy...
Nos két hasalós Bogikép!
Ha valakinek nem szereti a babója a hasonfekvést, én ajánlom, próbáljátok ki, hogy a Ti hasatokon fekszik, Bogi is utálta, de én mindíg az én pocakomon hasaltattam, mostmár az ágyon is szeret...
Léptem, Boginak ennyi volt az alvás...
Ja, a képeken a dátum mai volna, csak még nem volt beállítva....