Na azért most is pörögtök, nehéz titeket utolérni. Arra jutott időm, hogy elolvassam amit írtatok csak válasz írásra nem maradt.
Regi
Köszi. Sajna közben rájöttünk nem lehet hordozó kendőm

pedig olyan szívesen cipeltem volna, de nem bírja a hátam. Eltelt egy hónap és már fáj, így sajna
jobb ha nem szoktatom hozzá

.
Köszi a dicsit. Bár olyan szép nagyok lettünk, lassan fotó csere aktuális.
De jó, h. ennyit alszik Szelina.
Nyugi nekem engem is ez őrít meg sokszor, hogy csak találgatok, hogy most ez most az???
Tök jó a pocira rakós kép, mi ennyire nem voltunk észnél abban a pillanatban.
Szelina szuperül tartja a fejét.
Minden babakép szuper!!!

Mindeki szépen növöget.
Pelus: Mi Baby smile pelust használunk van az a S betűs áruház olyan mint a DM, annak a márkája, nekünk eddig bejött és nagyon jó ára van.
Timi
Akkor kérjük a képet a szuper ruhákról
Szörcsögés: Mi is szörcsögünk. Nekünk a védőnő azt ajánlotta nem szívjuk ki, hanem tengervizes orrspray-vel fújjunk bele. Vettem 1-et, nem volt occsó, de
remélem segít. Ha jó lesz majd szólok, hátha másnak is segít.
Viranka
Nagy ez a szeretgetős kép
Silka
Hú de jó neked, hogy ennyi segítséged van

hát anyukámat én is szeretném gyakrabban látni, vele nagyon jól kijövünk és soha nem veszünk össze.
Legalábbis nagyon ritka. Anyósom kissé erőteljes természet, őt is szeretem, de őt nehezebben viselem
Tündi
Szerintem nem kell keménynek lennie ahhoz, hogy tej legyen benne. Nekem van hogy viszonylag puha és mégis tele van. Amikor kemény akkor már
nagyon telített.
Igen nekem is beindul a cici szopi előtt folyik minden felé így általában egy nap egy poló és pizsit is elég gyakran kell cserélnem.
Éjszakák: mi most már tartjuk a 3 órás evéseket éjjel nappal. Néha kicsit több is, nagy ritkán picit kevesebb. Viszont az éjjeli nyöszögéssel sírba tud tenni
Van, hogy alig tudok aludni valamit, azt is olyan felszínesen. Na ilyenkor másnap nagyon nyűgi hisztis picsa vagyok.
Anitja
hát igen. tök jó a tüszis kép. úgy szeretem az ilyen elkapott pillanatokat.
K.Timi
Köszönjük a születéstörténetet nagyon szép
Kaki: nekünk tegnap pl semmi nem volt, volt is nagy sírás este, de nem bírtunk kimasszírozni belőle semmit. Amúgy általában minden nap van 3 kakis pelus kb.
Hajhullás: szerencsére nekem sem hullik, de én a terhesség alatt és azóta is Nutrilite vitamint szedek. Remélem nem is foghullani, nem szeretném levágatni
Gremese
Teával kapcsolatban lenne kérdésem: sima fűszerkömény ugye? És ha jól emléxem nem gond, ha ánizsmag nincs benne. Te amúgy honnan szereztél
ánizsmagot??
A 2dl-t adod neki 3x-ra vagy azt egy húzásra megitatod vele és 2x3 dl-t kap?
Sajna minket is utolért a poci fájás Espumisan ide vagy oda...
Mit dolgozik a párod amit otthonról is lehet?? Amúgy mi is effelé igyekszünk, remélem jövőre már apa is dolgozhat itthonról néhány napot. Nem is nagy az orrod
Csajok pocifájásra, lehet nekünk nem durva a pocifájás, de némiképpen enyhíteni tudtam neki poci masszázsal a fájdalmakon. Poci masszázs és utánna
tornáztattam a lábait le fel és jöttek ki a pukik egy idő után. Igaz attól még sír, de legalább nem egyfolytában és olyan kis hálásan tud az emberre nézni
Hátha másnak is bejön ez a módszer is.
Rokonok: Nekem anyósom akar állandóan gügyögni a gyereknek, még akkor is amikor aludnia kellene. A múltkor meg hogy Kecskeméten voltunk egy Plázában
a gyerek ébred 4 óra után farkas éhesen erre ő meg elsétáll vele, hogy kinyitassa a pelenkázót...

a gesztus édes volt csak annak a gyereknek ott rögtön cici
kellett volna én meg letojom tuti ráraktam volna ott a pláza közepén is. Lehet azt diszkréten is csinálni.
Húú hallottátok jön a "jó" idő. Mindenki menjen sétálni, amíg még tud
Még egy jó tipp: ha sír, de tuti nem a pocakja miatt csak nyüszkölődik (még akkor is ha jobban sír) és semmi nem nyugtatja meg, se simi se cipelés se szeretgetés, akkor nekünk működik, hogy
betesszük a besötétített szobába és cumi a szájába, ajtó becsuk. Kb. 15-20 perc múlva már csönd van és alszik. Amúgy ahogy kimegyünk a szobából már nem sír csak
nyüszizik. Ha erősödik a sírás valamelyikünk bemegy, megsimogatja, cumi vissza meg ilyenek.
Granda
Boldog szülinapot!!
Na ettől én is félek, majd jön az anyósom most hétvégén, de én frászt kapok, ha állandóan ölbe lesz az a gyerek. Szerencsére csak péntek este érkezik és
vasárnap már megy is délután.
Fityma gondok: sőt öcsém már 4 éves és a 4 szülinapja előtt pár hónappal mondták, hogy foglalkozni kell vele. Addig is tornáztatják. Huzogatnia kell hátra.
Heni
Mi nem mérjük csak hetente 1x így fogalmam sincs mikor mennyit eszik. Csak a heti súly gyarapodásból tudjuk, h. minden ok.
Én is köszi a linket nagyon agyalok egy pihenőszéken, de én sem akarok a Brendonban venni.
Ancsi, Regi
Köszönjük a szülés történetet. Jó egy kicsit visszaemlékezni az akkori izgalmakra.
Sense
Ne aggódj, nem mindig u.annyit hízik. Amúgy is az 500 g/hét nagyon sok lenne. Tuti van elég tejed.
Ma reggel én is beüzemeltem a porszívót miután hajnalban nem tudom hányszor keltünk a szörcsi miatt.
Banita
Tök jó az overáll. Mi kaptunk kölcsönbe

van fehér, meg egy rózsaszín, meg egy bundazsák is
Timi
Megy a vudu, hogy jöjjön a lóvé.
Jajj micsoda gödröcskéi vannak a fiadnak

megzabálom és a kiskutyu is tünemény
Miléna
Na hát üdv újra itt. Együttalvásról, szerintem mindenki csinálja ami neki jó. Nekünk a védőnő azt mondta, hogy kb 8 hetes koráig nem jegyzi meg, addig akár köztünk is
alhat, de utánna követelni fogja. Szóval, ha mellettetek alszik az sem baj, de akkor neked kell elfogadni, hogy nem tudod majd csak úgy kipaterolni. Lehet csak 3-4 éves korára
lesz hajlandó külön aludni. Öcsém 4 éves és még mindig anyuék között alszik. Szóval azt is mérlegelni kell ezt szeretnéd e.
Amúgy hajnalban nálunk is szokott köztünk aludni egy-egy nyűgösebb éjszakán

. Meg szerintem még fog is, minden gyerek szeret a szülők közé bújni a jó meleg családi ágyba.