A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Dorka! Balazs nagyon edes!!! Latszik, hogy elvezi a kilatast! :wink:
Es nagyon jo az uzeneted Manonak. :lol:

Mano! Szal, ne add fel!!! Vissza jon meg az a tejcsi!

Most nalunk is kevesebb vagy Egon eszik tobbet. Mar potlasnak megevett 160 tejcsit, maskor egesz nap eszik meg annyit, most meg meg 2 etetes hatra van. :?

Andi! De reg volt mar az a szep ido, amikor Egon egy cicibol jol lakott.

Bori! Nagyon edesek vagytok! Es gratula a 4 hohoz! :D

Gurgi! Jo vendegeskedest!

Brigi! Samunak jobbulast. Kicsi Picurka. Puszi neki.
molkata

Kata!!
Köszike, semmi de semmi kedvem őszintén szólva.

Olvasgatom ezt a blogot. Samu emelgeti és a vállunkon tartja a fejét, de hanyattfekvésből felülve totál hátra esik neki.
Ez akkora gáz 3 hónaposan???
torolve_20131003125716

Manónak szeretettel: Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Brigi
Ó, basszus!!! De kinőheti, nem????
Én is ilyesmitől tartok - Zalán is hörögni szokott

KUKI
doki meghúzkodta, vmi csőrös fitymát emlegetett, semmi dolgunk, legközelebb 6 hósan megnézi, de mivel ilyen csőrös, gyanús, hogy később kell majd vmit csinálni :x tököm tele

Kép
Kép
emma1976

Hajni! :lol:

Gurgi! Sztem, Samu nagyon ugyi. Ne izgulj!!! Vegul is szepen tudja tartani a fejet. Lehet, hogy kicsit lustacska, nem szeret felulni. Nem?
Egon nagyon szereti, ha apa felulteti, mar jo elore erolkodik hozza, latszik a kis arcocskajan. En nem csinalom, eleg ha apa tornaztatja. Mi a koordinacios tornat csinaljuk. :D

Most levagtam a kormet. Hat, meg almaban is csiklandik a laba. Tobbszor elkapta. alig tudtam levagni. De azert nem ebredt fel. :D
molkata

Gurgi! Én is megijedtem hogy Lilla nem tartja a fejét, azután dokinéni megnézte semmi gond, csak én nem ugyanúgy húztam fel mint ő és ez is sokat számít, ha mentek dokihoz kérd meg hogy nézzék meg. Biztos nincs semmi gond!

Emi

Kép Kép
emi_25

Emma! Hatha, szepen rendbejon! Szegeny kicsi Zalan!
molkata

Nincs rossz kedvem most sem :D
Kép
molkata

Értem de totál hátranyaklik a feje.
Fogom a kezét, ugye saját magát húzza fel egy darabig emeli de aztán hátraejti.
torolve_20131003125716

helyesírás sorry.. :oops:
torolve_20131003125716

Gurgi: Mikor felemeled a kezedbe támasztod a kezeddel a fejét?
Vendég

Aneee!
Hogyan? Amikor pl. a vállamra teszem? igen, akkor alányúlok a fejének de amikor már a vállamon van akkor a hátát és a fenekét fogom, akkor simán tartja a fejét.
Akkor is emeli és tartja ha ül az ölünkben de pl. teljes vízszintes háton fekvésből még nem igazán, nyaklik.

Na erre Ati csinálja vele, most azt mondja tartja..na jól van, én inkább megnézetem előbb a dokinkkal.

Waze már megint késnek a vendégek. Faszomkarate. :evil:
torolve_20131003125716

kössz a képeket. aranyos mindkettő, de az az orrmozgatós (vagy nyelvkidugós??) valami csúcs.
na, menyek áldozni a fejőgép oltárához.

Kép
kissmanó

Főni ma 4 hós, Gréti meg 15 hetes.

(csak szép csöndben jegyzem meg, mikor ilyen marha statisztikákon agyalok, unatkozom a fejőgéppel a kezemben (s baromi álmos vagyok, mert ugyibár alukáltam de., csak apa telefonilag felköltött, ami cudarul esett).

Kép
kissmanó

Gurgi: Nincs semmi gond. Valószinüleg olyan mint Tömzsi. Hypotón a háta. Sok sok repülőzés.:)

Doktor Annee. :lol: :lol: Kép
Vendég

De persze nézesd meg a dokival.:D
Vendég

Bakker! Ma felettébb élek! :lol: :lol: :lol:
Vendég

szeressem látni, hogy visszatért az élet beléd.
állat a mesekvíz. :wink:

Kép
kissmanó

Kata, Egon csúcs!!!! Milyen jó kedélyű kissrác!!!

Dorka, Balázs is nagyon édi!!!!!!!!!!!!!!

Én is szívesen elvinném neurológiára, de mit mondjak a dokinak, miért akarom elvinni. Szerintem hülének nézne, az tuti. Nem lehet ezt a beutalós rendszert valahogy megkerülni?

Jövőhét szerdán megyünk szemészetre. :cry: Már most vérzik a szívem! Rita, ha maradt még ampulla én szívesen veszem, ha adsz.

Viszont a tegnapi szuriba alvómosolygószérum lehetett. Egésznap alszik vagy mosolyog. :lol:

Manó, mintha te írtad volna, hogy nagyon keveset iszol. Nem lehet, hogy azért nincs tejed? :roll:

kispiskóta

Annee!!
Aha, értelek.
Szal sokat legyen hason. hm..egyelőre annyira nem szeret.
Hasonfekve alszik napközben, amikor ébred emeli a fejét+törzsét de az pár perc.
Meg bölcsözik hasonfekve..szal emeli a törzsét s közben a lábát is :lol: meg úszik..ebből jön majd a kúszás (gondolom :roll: )

Én ezt fel nem fogom, hogy akik jönnek nekik is voltak picik a gyerekeik, nem tudják, hogy nem illik ilyen későn beállítani. :twisted: szétvet az ideg.
torolve_20131003125716

Én nem tudom megnézni.:( Nincs excel-em. Mióta újratelepítettünk, nem lett feltéve. Számítógépzseni (Apa) meg eltűntette az orrom elől a lemezét.:(

Na majd ha meggyün.:D
Vendég

há Grétu nem egy nagyétvágyú.
hajnalban nem tom mennyit szophatott, azóta üvegből 150+170+170 a termése.

Kép
kissmanó

föltétlen nézd meg, brutál.
aszittem jó vok az ilyen témában, rajzfilmfüggő kölkem mellett.

Kép
kissmanó

Sziasztok!!!

Gyorsan életjelet adok magunkról....(már régóta tervezem, csak eléggé el vagyok úszva, és internetünk sincs otthon, úgyhogy minden lassan megy.....)

Léna 6320 gr és 64 cm, nő mint a bolondgomba, legszívesebben egész nap a cicimen lógna...

Mi ma kaptunk Rota-"oltást", a pneumococcust tuti beadatom a többin még gondolkozom.

Léna folyton fel akar ülni, de a doki azt mondta, hogy ne engedjem, mert nagy a súlya, és a háta nem bírja..(azt mondta,hogy fektessem a hasára, de a lányom kitartja a fejét 5-10 percig, vagy amíg bírja, aztán amikor már nem bírja tartani magát,bedühödik és üvölt, bármit csinálok... Nincs valami ötletetek, hogy mit csináljak????

Olyan nagyok lettek a babáitok, és mindegyik kivétel nélkül gyönyörű!!!!!

Zsuzsi mi van veletek? (nem nagyon tudok visszaolvasni...)

Gondolom szüléssztori már nem aktuális......

2 fotó:

Kép

Kép

Megpróbálok majd kevésbé "inaktív" lenni!

Kép
barbuli

Zsuu!
Persze-persze, hogy adok!! Van bőven!
Ingyé van.
Eminek vhogy megháláljuk, vmilyen formában! :lol:

Huu egyre mérgesebb leszek :twisted:
torolve_20131003125716

Gurgi: Láttad a Balázs képet? Próbáld úgy. Tömzsi is utál pocakon lenni, de úgy szeret. Főleg ha a tv-t is látja közben.:)

Apropóóó! Balázska nagggyon cukker!:D
Vendég

mi az, hogy nem aktuális?
örökéletű, bármikor jól gyün egy olvasmány.
aranyvirág a lánykád.

Kép
kissmanó

Jajj Nekem! Barbuliiiiiii! Ezt a kis gyönyörűséget hol rejtegetted eddig?
Zabbantani való!:D Stipi stopi Tömzsinek! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

most hívott egy unokatesóm, meghalt az apám nagynénje :(
az igaz, hogy öreg volt (minnyá 94), meg magatehetetlen közel 4 éve, családnak megváltás, de én most mit tegyek?
3 kölökkel egyedül? grrrrrrrrrr
apám el KELL menjen a temetésre, Nagyváradra. szombat délelőttre.
bacca meg

Kép
kissmanó

ááá, nem ér.
vannak elegen a fiúk, jányoknak köll választani pasit :wink:

Kép
kissmanó

Rita, köszike!!! Meg persze Eminek!!! Ja és nem kell potáznod! :lol:

Húúúú Barbuli, Gyönyörű a lánykád!!!!!!!!!

kispiskóta

Rita! Én holnapra várom hasonló lelkesedéssel az ex-barátnőket... (na, de majd jövő pénteken meglásd! 8) )
Nyakica: naponta 3x 3-4 felhúzás, pár mp megtartás. És rengeteg nyak masszír, cirógatás. Amennyit lehet, hason legyen. Ha eltörik a mécses, simi-simi, másik játék, és újra hason játék. Nagy baj nincsen, ha emelni tudja.
Amint tartja a fejét ülésbe húzva, onnantól nem szabad többet gyakorolni, mert nem igazán tesz jót a gerincnek. Csak amíg a nyak le van maradva, addig az fontosabb :D
Gyógytornász után szabadon.

Annee! Nálatok végül ki és milyen kezelést javasolt a hipotón hátra?

Zsú! Card már le, mit gondol a körzeti. Ha Te paramanó vagy, elfogadhatná! Bajotok nem lesz egy újabb szűrővizsgálattól!
Vagy mondd, hogy a családban volt vmi hypotónia, és az anyósod ragaszkodik hozzá... ;) (mondjuk meséld el Ádámot, mintha ő lenne az uncsitesó ;) )
Vendég

Dorka! Imádnivaló Balázs! És egyedül is fel tud ide mászni Zseni Baba? Olyan kis ügyi!
Vendég

Egyedül felmászni???? :shock:

Bori én leszarnám, de ezt a szar uh papírt olyan nehezen csikarom ki belőle.

kispiskóta

Bori: Védőnéni mutatott tornát. És azóta minden oksi:D
Vendég

Nah, lemondta őket Ati. Ez van. Hatkor még a város másik felén voltak.

No. Csinálok majd képet Samuról, hogy húzza fel magát..
Ati most edzi.
5-ből 3x emelte a fejét, mármint hátonfekvésből ülésbe.
No para, no para..

Szúrnak a beleim. Lencseleves rulez.

Borii!!
Köszike a tippet és majd kérünk szépen egy bemutatót Főnivel :lol:

Zsu!
Inkább postáznám [img]
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 3.3501.gif[/img]

Te miért akarod Marcit megnézetni? Biztos ami biztos alapon?
Én igen. Jobb előbb, mint később.
torolve_20131003125716

Zsu!
Inkább postáznám. Kép
torolve_20131003125716

Amúgy a mi dokink ami Zsuval közös, nagyon szimpi de sztem futószalagon vagyunk mert rengeteg a baba. 10 percenként van időpont, tehát ennyi jut egy gyerkőcre vagy még ennyi sem, ráadásra nagy a nyüzsi a rendelőben.

Hu van egy állat zenénk, tegnap vette Ati, oroszok de angolul énekelnek, kicsit Quimby-s..
huu de buliznék, vodka+cigi+ ereszd el a hajamat.. :oops:
torolve_20131003125716

Bori :)
Nagyon cuki a kis 4 hónapos! :) Ugye nem magadra értetted a dundit? :wink:

Esztora :)
Havaseső? :shock:

Enikő :)
Nagyon cuki Zalán! :)

Tücsi :)
Szegény babó. :( Jobbulást neki!

Brigi :)
Asztmatikus hörghurut? :shock: Szegénykéim...nektek is jobbulást

Ckat :)
Örülök, hogy Borssal minen ok! :)

Annee :)
Na még ez is.... :roll: A hepato a májra utal...remélem nincs gáz!

Dorka :)
Balázskád mindig vigyorog! :D

Kata :)
Egongyerek nagyon huncut! :)

Barbuli :)
Nagyon szép Léna és a méretei is szépek! :)

Bence imád ülni, ha féligülőben van, akkor erölködik, hogy rendesen ülhessen. Olyan cukker, ahogy egyenes háttal ücsörög és nézelődik...persze nem engedem sokáig, féltem a gerincét.
Az éjszakánk vacak volt, 2 óránként keltem Bencéhez, ráadásul a nagyfiam is szólongatott hajnali fél 3-kor, csak megkérdezte mit csinálok. :roll: Hát aludtam volna, ha hagynak.... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ja igen, amíg el nem felejtem: szépek a babák, borikám sugárzol! :lol:

lálálálálálálá
viszockijos zene kicsit..jól el vagyok mi? :lol: :lol:
torolve_20131003125716

Egcsi!
Nálatok milyen idő van?
Itt frontok jönnek-mennek.
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Ma is hisztis napunk volt, viszont csak kétszer kellett csinálnom pótlást, ma volt tejci, és el is fogadta. Huhh...

Barbuliiiii!!!! Jajj, de jó, hogy jelentkeztél! Léna gyönyörű! Ilyen nagyra nőtt? Panka csak 4610 g és 55 cm :oops: De azért formás ám, és hurkás. Jól vagyunk, kisebb gondok vannak. Kérlek írj egy privit a telszámoddal!!!

Gurgi: Szupi a párásító, remélem, beválik.

Mi az a mesekvíz? Nem találom... Úgy megnézném! :roll:

Dorka: Balázs hogy tartja magát! Nagyon édi!

Minden bébi naon cukker! Zalánnak télleg hogy feláll a haja, nagyon édes! Egon pedig télleg hunci.

Rózsáról tudunk valamit?

Kép
zsuzsi**

Bori: Majd' elfelejtettem, lehet, hogy magadhoz képest dundi vagy, de nagyon jól nézel ki. Sok anyuka szeretne ilyen lenni! 8) A fiad pedig egy tünemény! :wink:

Kép
zsuzsi**

Rita, én is biztos, ami tuti alapon szeretném megnézetni. Semmi különöset nem látok rajta.

Egyébként én már elgondolkodtam, hogy dokkert váltok. Nagyon szimpi, meg minden, de ez a futószalag dolog, nem szimpi. Ja, holnap jön védőnő.

Jajj vodka(helyette jéger vagy tekila)+cigi+ereszd el a hajam... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Énis-énis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kispiskóta

zsuzsi, mesekvíz: nézd meg az emil címed, szerintem Annee neked is elküldte.

kispiskóta

1/2 7 re előre kellett hoznunk a fürcsit, annyira kiakadt a kicsike... Ma este is volt hőemelkedés + dokibácsizás kikattintotta. Alszik is a kis anygyal, szóvaé félő, hogy a 3as kelés korábban lesz.....
Elővettem 3 hét elteltével a fejőberendezést. Nem mintha annyi tejcsim lenne, sőt... Ez a hét elég megviselt, lapicici van, utsó 2 etetés 2cicis volt. Jön a jó kis szaporító fejés: 7-7-5-5-3-3 perc fejegetés. Holnapra majd lesz dől a tej- remélem

Gurgi
én is marha pipa vagyok a későkre. Eddig is úúútáltam, ha vki órákat késik, de gyerekkel még dühítőbb

Annee
jókedv sállálá

Kép
Kép
emma1976

Zsu!
Nemtom, a másik dokinő elég öregecske bár biztos van tapasztalata. Mi egyelőre maradunk ennél a dokkerél, én megbízom benne de jó lenne ha normálisan, nyugodtan el tudnám mondani amit szeretnék ill. kérdezni de így elég nehéz, hogy ezren vannak.

Emma!
Puszi a kis hőemelkedésesnek.
Nekem estére van lapicici.
Ma Samu sokat volt a cickón és sokat is komfortozott, egyébként naponta kb. 6x eszik.
Ti egyébként hánykor fürcsiztek? Mi mindig 3/4 8 és 8 között, eccekécce volt, hogy később.

Holnaptól bazi szar idő lesz.
torolve_20131003125716

Gurgi nekem azt mondta a doktornéni, hogy minden este 1x -3x emeljem fel Botondot a kezénél fogva hogy tartsa meg a fejét, többször nem szabad a gerince miatt. Ne parázz! Illetve sokat kell hason lennie, mert csak úgy erősödik az izomzat. Tudom ajánlani neked a doktornőt akinél voltunk baromi rendes és profi. Na látom már Bori is ezt írta... bocsi az ismétlésért. Gurgikám te cigizel?

Dorka: Balázs nagyon édes, és nagyon ügyes fiú!

Annee: vicces kedvedben vagy?! ezt figyuzd!
Kép

Barbuli: paróka van ezen a gyereken???? :lol: Gyönyörűség! Hmm látom már lestipistopizták... lekéstem... Bár nekünk van egy Lilkónk is az első helyen! :wink:

Zsú: én is ilyen vagyok, biztos ami biztos és nem bántam meg.. mondjad a dokinak, hogy rángatja a száját, meg a lábát... (nekünk az volt...) nekem a doktornő azt mondta, hogy kötelezővé kéne tenni...

Emma: nagy cuppantós Zalánnak és jobbúlást!

Na léptem zuhanyozni, majd még bekukkantok! sálásálá (sok pálinka+sok cigi+ sok ereszd el a hajam én is sokÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ)

Andrea
Kép
kindernay

Mi fél 8-8 között fürcsizünk (masszázs, meztelen dumicsi meg ilyenek) és f9 körül (max) kajolunk plusz minusz kicsike

Andrea
Kép
kindernay

előirányzott termés nem lett elérve, de hangyafarknyival azétt több mint a tegnapi.
s nem vót annyi fejés mint szeretném. eccerűen nem megy ennyi kölökkel, apa nélkül. kölket iskolába vinni-hozni, túrázni vinni-hozni, még szerencse ezen a héten nincs az úszóedző. mert akkor már felmondtam volna.
s holnap este mi lessz itt..........
tiszta szerencse péntek, akkor fexenek mikor akarnak.
s muszáj 2 fogásos ebédet is csinálni, apámnak mégsem mondhatom, hogy egytálétel, nesze. kölkek meg úgy is csak egyfélét esznek (kivétel ma, buknak a paradicsomlevesre is meg a halacskára is).
de akkor is a felmondásom megírva, készülök beadni.

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: