A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

IlduciKép
Azért nem kell ám megríkatni minket, ilyen szép pénteki naponKép Nem vagyok elkeseredve, újjult erõvel haladok a cél felé, megyek utánnad:1 cn.

GittaKép
Irigyellek, hogy van tartásod a fogyihoz. Rajtam mintegy 5 kg felesleg van, de évek óta nem tudom leadni. Sajnos imádok enni. Pedig az édességeket nem is szeretem, mi lenne ha szeretném ?

VicaKép
Köszi a bíztatást. Azt hiszem KarmenKép példája teljesen feldobott. Nálunk még akadálya sincs elvileg a babának, makk egészségesek vagyunk, miért ne sikerülne ?

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Lányok

Mindenkinek sikerülni fog, ez egy ilyen év!!!!!!!És még van belõle néhány hónap. Mindenki kifogy innét évvégére! Ez tuti!
KELLEMES HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!

Kitty
kitty123

LányokKép
Kérlek ne haragudjatok, hogy eddig nem jelentkeztem, de mától van netünk. Velünk annyi történt, hogy április végén kiköltöztünk Svájcba. Én akkor a 7.hétben jártam és két élõ babát láttak az UH-on de az egyik annyira picike volt, hogy azt mondták a 12. hétig valószinüleg meg fog halni. A 12. heti UH-ra hazautaztam és kiderült, hogy egyáltalán nem halt meg!!!!!KépKépIgaz ugyan, hogy kissebb mint a másik de él és nagyon kis mozgékony igy most már remélhetjük, hogy Õ is köztünk maradKép Ma léptünk a 15. hétbe és békésen telnek a napjaink. Legközelebb június 30.-án megyek orvoshoz. Mostantól kezdve mindig elérhetõ leszek, és gyakran benézek Hozzátok is, de talán illendõ lenne már átköltöznom a másik topikba.
LányokKép
Maximálisan megértem és átérzem a csüggedéseteket és a csalódottságotokat, hisz évekig kinlódtunk mi is mire idáig eljutottunk. Voltak könnyebb periódusok, de inkább a nehezebbek kerekedtek felül... A remény azonban sosem hagyott el minket és az optimista, pozitiv hozzáállás mindenképp jó irányba befolyásolta a dolgokat. Tudom, hogy nekem már "könnyû" errõl az oldalról okos tanácsokat osztogatnom de csak és kizárólag a jószándék vezérel. Sosem szabad úgy éreznetek, hogy értéktelenebbek, kevésbé hasznos emberek vagytok csak azért, mert nincs még gyermeketek. Ne engedjétek elhitetni önmagatokkal, hogy soha nem fog sikerülni és kudarcra vagytok itélve!!!! A remény az egyetlen, amely örökké velünk marad, és a legbizonytalanabb helyzetekben is átsegit minket a gondokon. Számtalanszor megtapasztaltam ezt a saját bõrömön. Nincsenek reménytelen helyzetek, csak mérhetetlenül nehéz idõszakok amin óriási akaraterõvel és kitartással át kell verekednünk magunkatKépKépHa senki nem hisz Bennetek Nektek akkor is hinnetek kell ÖnmagatokbanKépÉs mindig van kiút és a jó mindig elnyeri jutalmátKép És hogy miért ilyen átkozottul nehéz ez sokunknak? Sajnos nem tudom a választ.... De egyben biztos vagyok, mindannyian megérdemlitak végre a sikert és ez be is köszönt majd HozzátokKépNe gondoljátok, hogy hiába való a sok küzdelem és szenvedés amin keresztül mentekKépAz értékitéletetek, értékrendetek átalakult és ez mindennél többet ér de igazán kamatoztatni csak utólagtudjátok majdKép

Nagyon sok kitartást és erõt kivánok Nektek és mielöbbi örömteli hireketKépHa a görcsös akarást le tudjátok küzdeni ez óriási elõrelépést jelenthetKép Az e-mail cimem amin elérhetõ vagyok: doris1973@bluewin.ch és persze visszajárok majd Közétek,mert a siker Nektek is köszönhetõ és Köszönöm is Mindannyiotok lelki támogatásátKép Aki szivesen irna az tegye meg, ne hezitáljon és én ezer örömmel válaszolok majdKép

Puszi: Doris
doris

VicaKép

Jó volt Vegasban lakni, nem nagyon jártunk a Strippen ahol nagy volt a nyüzsi. Persze mikor vendégek jöttek, felcsaptunk idegenvezetõnek.Kép Van a városnak "normális", nyugis része ahol jó élni. A meleget szegény férjem "élvezte", neki a legnagyobb hõségben is akadt külsõ munkája. Klímával a sivatag is elviselhetõ.Kép Örülök, hogy jól érezted magad, nagy élmény azt a várost látni. Sokszor van "honvágyam", de ezen már kár bánkódni.

GittaKép

Sok sikert a fogyókúrádhoz és jó pihenést !Kép

IlduciKép

Ez nagyon szép! Honnan vetted ? Nekem is könnybe lábadt a szemem! Jó pihit neked is!Kép

LányokKép

Nagyon fel vagyok dobva, a párocskám már hazafelé tart. Most megint eltûnök egy kicsit, azt hiszem szerdáig marad, utána jelentkezem. Mindenkinek jó hétvégét és csak optimistán!

Egcsi
egcsi

sziasztok LÁNYOKKép

KittyKép
Hatalmas gratula a pocaklakóhoz!

CatKép
Én tudod, hogy mennyire pihenés párti lettem és miért is?! Sokat gondolok majd rátok, aztán hírt adni majd a nyári két csíkos tesztrõlKép És igenis VANNAK CSODÁK!!!!

KarmenKép
Hatalmas gratulaKép Hát ez fantasztikus. Ugye felteszed a képet a profilodba. A Dóra gyönyörû név, majd azért vmi hasonló találót keressetek fiúban, csak úgy tartaléknévkéntKép

DorisKép
Nagyon örülök, hogy újra jelentkeztélKép és a babóknak is, hogy mocorgósak és egészségesekKép

LányokKép
Tegnap voltunk dokinál és az uh-án a doki úgy látta, hogy kislányunk lesz, vagyis nem látott fütyit, a manó pedig felemelt lábakkal hancúrozottKép

Pussza
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

BogárKép

Gratula a kicsihez!Kép

DorisKép

Már nagyon hiányoztál!!! Nagyon örülök, hogy mindkét baba jól van. Kicsi a bors, de erõs!Kép Olyan jó volt olvasni a soraidat, mindig ilyen lélekmelegítõ dolgokat írsz. További problémamentes babavárást és köszi, hogy nem hagysz bennünket magunkra. Biztosan örülni fognak neked a "friss"-ben is, mi pedig nyomulunk utánad!Kép

Üdv:
Egcsi
egcsi

BogárKépEgcsiKép
Köszi a fogadtatástKépTi is hiányoztatok Nekem de nagyonKépFõleg most, hogy egész nap nincs kihez szólnom, il.van, csak Õk még nem beszélnek visszaKép
EgcsiKép
Drukkolok továbbra is Mindenkinek, hogy mielöbb kiürüljön ez a topikKép
KármenKép
Szivbõl gratulálok itt isKép
BogárKép
Veletek Mi újság van? Dolgozol még?

doris

BogárKépEgcsiKép
Köszi a fogadtatástKépTi is hiányoztatok Nekem de nagyonKépFõleg most, hogy egész nap nincs kihez szólnom, il.van, csak Õk még nem beszélnek visszaKép
EgcsiKép
Drukkolok továbbra is Mindenkinek, hogy mielöbb kiürüljön ez a topikKép
KármenKép
Szivbõl gratulálok itt isKép
BogárKép
Veletek Mi újság van? Dolgozol még?

doris

BogárKép
Köszi a fogadtatástKépTi hogy vagytok?Dolgozol még? Gratula a pici lánykáhozKép
EgcsiKép
Nagyon drukkolok ám NektekKép Mindent beleKép Ti most hogy álltok? Bocsi, de ez a jónéhány hónap kihagyás kissé rombolta a memóriámat...

doris

Sziasztok!

Én is õszintén gratulálok minden új kismamának.

Nekem 5-én megjött a menszeszem, most elkezdtem hõmérõzni és tegnap a9. napon 36,2 volt ma pedig 36,0 volt. tegnap vettem LH tesztet és ma megcsináltam, majd nem ugyan olyan erõsségû volt a csík mint a kontroll csík, gondolom holnap már egyforma lesz, és akkor jöhet az akció, remélem következõ hónapban már én is jó hírrel tudok szolgálni nektek.

kitartás mindenkinek

Gabi1
gabi1 (gabi1)

Sziasztok Lányok!!

Gratulálok a friss kismamiknak! Karmen nagyon örülök nektekKép A többieknek meg kitartás!!!
Mi már a 31. hétben járunk, és csöppet sem problémamentes a terhességemKép De már csak 1 hét és kicsit nyugodtabb leszek.
Üdv: Hermi
hermi

Szia Drága Doris!
De jó, hogy megint net közelben vagy. Gyere majd át a friss mamások közé is.
Örülök, hogy minden rendben van Nálad, és virgoncak a babák. Te már érzed õket? Ikreknél ez ilyen hamar megy?

Nelli
nelli2

Gabi1Kép
Drukkolok Nektek isKép
HermiKép
MI a probléma Nálatok? Remélem minden rendben leszKép
NelliKép
Még nem érzem Õket, csak a hányingerbõl tudom, hogy itt vannak, viszont az UH-on nagyon fürgén ficánkoltakKép

doris

Sziasztok!

Régóta olvasgatlak benneteket és meg szertném kérdezni, hogy a cink mire jó és milyen kiszerelésben milyen gyakran kell szedni?
Köszi elõre is a segítséget.

Kele
Kele

KARMEN:annyira de annyira örültem a fantasztikus hírnek, amit tegnap hallottam Cat-tõl!GRATULÁLOK!!!! Most biztosan Te vagy a legboldogabb kismama kerek e világon! Vigyázz magatokra és legyen gyönyörû várandósságod!
DORIS:épp csak beugrottam Karmennak gratulálni és kit találok itt?!Jó hogy újra tudsz jönni!
NIKIE:sokat gondolok Rátok, hallom jól vagytok!Kép
Millió puszi mindenkinek, sajnos mostanában alig tudok benézni (munka is sok, keveset is vagyok az irodában).
Virág
virág

Gitta, Vica,Bogár,Ilduci,Hermi,Doris,Virág! Köszönöm.

Hermi! Már nem lesz baj, nagyon szoritok!! Nem lehet!!

Doris! örülök hogy jól vagytok, remélem a hányingered lassan elmúlik. Engem még nem ért el, remélem nem is fog Kép Hamar rájönnének a kollegák.

Gitta! Majd te is úgy jársz mint én, lesz meglepetés! Pihenj olyan jól, mint én tettem Kép

Cat! Jól látom te nem vagy benne a táblázatban? Kép Na jó, ha nem akarod.

Lányok, bocsi javitottam mindenkit, de ma elmarad a táblázat. De. elkezdett fájni a hasam, ha mozdultam, akkor nyilalt, szúrt. A doki azt mondta, ha fájdalmaim lesznek akkor irány a klinika. Be akartam menni du. a városba, akkor fájt rendesen, megijedtem, hazajöttem és lefeküdtem. AZóta minden jó, rendbejött. Hétvégét is pihenéssel töltöm, ha pedig jövö héten is ez lesz meloban, akkor tartok ott egy kis pihenöt.

Kele! Hát mire jó? Jó kérdés, én meséltem a lányoknak, hogy tesomnak több év próbálkozás és több sikertelen lombik után végül azt javasolta az orvosa, szedjen cinket. Utána ö is olvasott róla cikket, hogy meddöség esetén elég hatásos. Egy tény, tesom 1,5 hónap után terhes lett. Nekem a dokik azt mondták "ne is reménykedjen", ezt a spontán terhességre értették, ebben a ciklusban kezdtem cinket szedni, most itt a csoda. Nem mondom hogy ettöl, de én már hiszek benne. Patikában, gyógynövényboltban lehet vennni, több fajta van, én a Bio-Cinket vettem, mert ebben volt a legtöbb, vagyis az ajánlott 100%-a. Napi 1 szemet kell szedni, amugy a doboz 30szemes és 1000-1200 Ft. Remélem segitettem.

Na mindenkinek jó 7végét!

Puszi: Karmen
karmen

Lányok! Ott a kép a profilomban Kép Ahol éppen mérték, az a baba.

Karmen
karmen

Jopofa vagyok, most jutott eszembe nem adtam jelszót, szoval most elérhetö a profil. Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Még mindig nem fekszek Kép

Most irták a lombikos forumon."Az otthoni könyveimben olvastam a cinkrõl: meddõségre, potenciális zavarokra, spermium kép javítására, vágy fokozására, serdülõkorban növekedésre, és a szaporítószervek normális fejlõdésére, és levertségre ajánlják a cinket A könyv címe: Gyógyítsunk másképp! "
Majd be is szkennelik, igérték.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép
De kár, hogy nem irtad meg, hogy hány hetesek vagytok... Megnéztem az UH képedet és olyan 6 hetes körülinek tippelemKép Szivbõl gratulálokKép Most már én is kezdek megnyugodni és nagyon örülök, hogy két baba döntöt úgy, mégis nálunk kiván majd megszületniKépKarmenKép Egy valamit érdemes megszivlelned. Maradj otthon egy-két hetet és az még senkinek sem tünik fel. Megéri hidd el. Az én lelkiismeretem nyugodt és tiszta volt végig mert tudtam mindent megtettem a sikerért. Nem éri meg kockáztatniKép Nekem a 6. héten kezdõdtek a hányingerek és azóta is folyamatosan tart de nem bánom hisz erre vártam évkigKép

VirgátKép
Ma lett meg a netem itt kint. Amint utolérem magam irok ám Neked is magánbanKép Remélem élvezitek az új otthontKép Babanetes talik vannak még?
doris

Karmen!

Nagyon aranyos vagy, köszönöm!KépKép
Kele

Karmen! Melyik forumon?

Kele
Kele

Sziasztok,

Karmen: Megnéztem a képet; olyan jó ilyet látni. Kép Mennyi idõsnek mondta a doki Picurkádat?

Gitta: Nekem is fogyiznom kell, méghozzá elég sokat. Az 1 hónapos fekvéssel rendesen jött rám - de kit érdekelt ez akkor -, pedig elõtte is túl sok volt a súlyom. Ha van valami jól bevált diétád oszd meg velem légyszi.

Lányok,
Fel a fejjel! Tuti, hogy kiürül ez a topic év végére, mert mindenki átmegy a "friss...". Ez amolyan megérzés.

Humi
humi

Kele! A Kaális párok-on.

Doris! Ott neked is mgirtam, hogy 6 hetes vagyok.
Szerencsére a pihenés tényleg jót tesz, már nem nyilal a hasam. Amugy ilyet te is éreztél néha?

Humi! 6hét.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
nekem is volt szúro, nyilallo érzésem a hetedik héten.Be akarta magyarázni a doki, hogy a méhszalagok, de biztos nem az volt. Elég volt 1 nap pihenés és elmúlt, azota is dolgozom.

Bella
bella2

Bella! Nekem is tegnap du. feküdnöm kellett, mert nagyon meg se birtam mozdulni, azóta semmi bajom. De megfogadtam, hogy hétvégén is pihenek. Hétfön melo, ha nincs baj akkor folytatom, de ha picit is fáj akkor irány tp-re megyek pár hétre.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

DorisKép

Mi próbálkozunk, de nem könnyíti a helyzetet, hogy a férjem Németországban dolgozik és két-három hetente látom. Ez az elsõ igazán esélyes hónapunk, ugyanis ma hajnalban érkezett és úgy néz ki pont jókor.KépKét hét múlva kiderül mennyire voltunk eredményesek.Kép

KarmenKép

Menj csak pihenni! Ne virgonckodj feleslegesen, kibírjuk a hétvégét táblicsku nélkül is!

Egcsi
egcsi

Sziasztok!KépKépKép
Képzeljétek most jöttem UH-ról és kiderült, hogy kislányunk lesz! Olyan boldog vagyok, valahogy éreztem már régóta, hogy lány lesz, de most már 100 százalék.KépKépKép

DorisKép
Örülök, hogy megmaradt mindkét babád!KépKépKépBoldog babavárást kívánok!

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Karmen,
pont így volt nekem is, jott a hétvége, és akkor dontottem el, hogyan tovább. Szerencsére elmúlt. Mondjuk nekem annyival cifrább volt, hogy vérezgettem, barnáztam is.
De UH szerint, se véromleny, se gond a babával nem volt.
Bella
Névtelen

Sziasztok,

Bella:
Bocs, tényleg semmi közöm hozzá; de Szerintem nincs olyan orvos aki egy vérezgetõ kismamának azt mondaná, hogy nyugodtan menjen másnap dolgozni.
Neked szerencséd volt, de a lehetséges következményekrõl azt hiszem sajnos sokan tudnának mesélni. Kép
Tényleg bocs, de nem tudtam magamban tartani.

Doris:
Gratula a két Pocaklakóhoz! Kép
Azt már tudod, hogy egy petéjûek vagy külön petezsákban vannak?

Laura:
Ha jól értelmezem inkább kislányt szerettél volna. Bárcsak mindannyiunk vágya ilyen tökéletesen teljesülne! Sok boldogságot neked a pici leánykához! Kép

Humi
humi

LauraKép

Gratula a kicsi lányhoz!Kép

Egcsi
egcsi

EgcsiKép
Te ne virgonckodj itt, irány a párodhoz hancúrozniKépKép

LauraKép
Gratulálok a kis csajhoz. Én is jól érzem, hogy kislány volt a szíved vágya ?

DorisKép
Örülök, hogy megint itt vagy!!! Szükségünk volt egy kis bátorításra, mert el voltunk szontyolodva.
Olyan jó, hogy mindkét baba veletek akar maradni, és a pici is küzd rendesen.

KarmenKép
Babonából nem vagyok a táblában. Félek, hogy ott ragadokKépKépKép
Tündéri a minimanód, vigyázz rá nagyon!!!

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Humi,
lehet, hogy nem voltam egyértelmû, meg nem is akarom az egészet a tépelodésekkel egyutt elmesélni, akkoriban megtettem.
Hihetetlennek tûnik, biztos, én is izgultam sokat, hogy mi van. És úgy voltam, mint Karmen, hogy jon a hétvége és kiderul, merre tovább.
De Uh-n minden rendben volt és a doki szerint felszívodofélben volt (talán) egy iker.
Természetesen, ha folytatodott volna, akkor nincs olyan ero, ami kimozdít az ágybol. De, hidd el érzi az ember lánya, hogy mit kell tennie. Ki így, ki úgy.
Karment akartam megnyugtatni, egyébként-nem magamrol mesélni, és nem sugallni, hogy ki mit tegyen, mondjuk, nem is hiszem, hogy ez alapján dontene bárki -, hogy milyen szépen rendbejott egy hasonlo eset. Csak ennyi.

Jo hétvégét,ill. ami még hátra van!

Karmen, jelentkezz majd, hogy hogyan alakul a nyilallás.
Ja, és a táblázatban hozzám majd valamikor írd be légyszíves, hogy: Bp. és szul. ideje: dec 21. Ez hiányzik még.

bella
bella2

Sziasztok LányokKép
KarmenKép
Igen, néha éreztem nyilallásokat meg most is néha érzek és ilyenkor igyekszem többet pihenniKépVigyázz MagatokraKépUtólag persze láttam a másik topic-ban, hogy 6 hetesek vagytokKép
EgcsiKép
Akkor tényleg ügyesnek kell lennetek, hogy össze tudjátok hozni a randit a megfelelõ idõpontbanKépA Te Párod is ilyen mobilis??? Az enyém is folyton úton volt, de amióta Svájcba költöztünk kicsit lenyugodottKép
LauraKép
Gratulálok a LánykáhozKép Boldog Babavárást Nektek isKép
HumiKép
KÖszi a gratulációtKép Tényleg nagy CSODA ez a két babaKép A Kaáli intézetben a 7.heti UH-on bevallotta az orvosom, hogy Õ nem bizott a sikerünkben...Nem baj, elég, hogy mi biztunk BennükKépKét külön zsákocskában vannak hisz összesen 3 petesejtecskét ültettek beKép Nagyon közel lapulnak egymáshoz és néha még arrébb is löködik egymástKép Sok sikert kivánok Nektek isKép
BellaKép
Nagyon közel járunk egymáshoz már ami a szülés idõpontját illetiKépSok sikert Nektek isKép
CateyeKép
Köszi a kedves sorokatKépIgyekszem lelket önteni Belétek mert nagyon is értem és tudom, hogy min mentek most keresztül... Sajnos hosszú ideig szembesültünk magunk is a kudarc érzésével és többször is reménytelennek tünt ez az egész... De nem az!!!KépKép Látod, rólunk "orvosilag" azt gondolták nincs esélyünk mivel a stimuláció ellenére is alacsony volt a hormonszintem, vékonyka volt a nyálkahártyám és egészen a beültetés napjáig vérezgettem. Megmondták, hogy ha vérzem, nem ültetik vissza a manókat mert nincs értelme... Nagyon elszontyolódtam a punkció napján mert 10 petesejtet sikerült leszivni akik épp a megtermékenyüléssel küzdöttek és attól tartottam az én "hibámból" (vérzés) nem kerülhetnek beültetésre. Én a beültetés elötti napon külsõ segitséget kaptam és végig nagyon bizakodó voltam és lám-lám, eddig minden rendben halad...KépKépKép(ezt most gyorsan le is kopogtam) Egyébként én már a stimulálás elött úgy döntöttem, hogy nem kockáztatok semmit. Elmondtam a munkahelyemen mindent és betegállományba mentem a peteleszivás napjától. A beültetést követõ elsõ két hetet ágyban töltöttem és végig a12. hétig nagyon sokat feküdtem. Most is csak annyit teszek, hogy ellátom a háztartást, takaritok, de a többi idõ a pihenésé és a babáké. Tudom, hogy sokaknak ez "visszatetszõ" és egyáltalán nem normális ez a túlzott féltés de nem akartam utólagosan marcangolni önmagamat ha mégsem sikerült volna a dologKép A lényeg az, hogy az ember hite legyen a legerõsebb, mert azt hiszem a dolgok sikeressége a lélekben döl elKép

doris

Laura! Gratulálok. És mi lesz a neve?

Bella! Nekem egy csepp vér se volt, nem is szeretném, ezért döntöttem el, ha megint nyilal akkor nem birom a munkát, pihenni fogok. De már jól vagyok, azota megint csak azt érzem néha, hogy mindjárt megjön. de már 2 hete. Amugy sokat pihenek. Munka meg nem megeröltetö, azért nem kockázatos.

Doris! Akkor nektek is csoda. Én megijedtem amikor nyilalt, de a doki azt mondta, ha nem lesz fájdalom akkor nincs baj. Azóta már elmúlt, igaz sokat fekszek. AHogy már irtam, holnap v. a köv. napokban meglátom hogy birom a munkát.
Kedden pedig UH megint.

Cat! Csak igy nem mindig tudom mikor kell majd drukkolni. De megértelek. Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok!
Egy kicsit eltüntem,de én a másik két gyerekkel is állalndó aggódós voltam, már kezd megint elõjönni. Most jelenleg az nyugtalanít, hogy nem érzek semmit, már a mellem sem feszül. Igaz rettentõ faradt vagyok, szinte aludnék egész nap.Most már szerdáig kibirom, akkor megyek UH-ra és remélem növekedett az én babám.Szombaton megyünk Horvátroszágba 1 hétre és elõtte látni akar a doki.(Néha olyan érzésem van, hogy nincs is bennem senki)

Egcsi
Tessék kihasználni a hétvégét és 2 hét múlva várom a zebrát!

Karmen
Annyit pihengess, amennyi jólesik, szerintem mindenki érzi mit bír. Ha fáradt vagy aludj nyugodtan, de ha nem megerõltetõ a munkád dolgozz. Csak figyelj magadra!

Doris
Gratulálok a két babához! Vigyázz rájuk!

Mindenki aki nem babás még
Érzem, hogy mindenkinek sikerülni fog! Nagyon drukkolok Nektek. Nekem is ez volt az utolsó ciklusom, amire azt mondtam, ha nem sikerül, nem próbálkozok többet, hanem a munkahelykeresés felé veszem az irányt. És sikerült.Higgyétek el elõbb vagy utóbb, de mindenki sikerrel jár. És a nyár, a napfény is segít!!!!!!

Kitty
kitty123

Kitty! Persze a baba az elsö. De ha nincs gond, akkor itthon nem akarok egész nap tétlenkedni, inkább dolgoznék. A pénz is kell nagyon. Amugy már nincs nyilallás, a doki szerint is kisebb szúrást lehet érezni, meg ma olvastam is, hogy ez természetes. Persze a doki is azt mondta, ha fájdalom van, akkor azonnal orvoshoz kell menni.

Kitty!Nekem is csak pár napja kezdett el feszülni a mellem, irtam hogy én semmit se éreztem abból, nem is sejtettem hogy terhes lettem. Szóval majd elérnek téged is a tünetek, nyugi.

Doris! És szülni hazajössz majd, vagy keresel kint orvost?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép
Vigyázz nagyon és dönts érzésed szerintKép Ha úgy érzed jól esne pihenni tedd azt, de ha a munka nem idegesit, stresszel, nem terhel le túlzottan akkor dolgozz én azt is megértem, hisz pénzbõl élünk...KépÉN egyébként nem unatkozom itthon. Kicsit vártam már ezt a nyugodt állapotot bár õszintén szolva azt gondoltam hamarabb megnyugodhatom. Elõször a halott baba miatt izgultam, aztán amiatt, hogy talán meghalhat a pici aztán most meg azért mert lehetséges, hogy valamilyen genetikai oka van a lemaradásának... No eldöntöttem akkor innentõl nem idegeskedem hanem szépen kivárom mindennek a maga idejét és bõszen biztatom a ManócskákatKép Egyébként otthon járok terhesgondozásra és otthon szeretnék szülni is. Most repülõvel mentem haza de ez elég kellemetlen volt és elég költséges is. Igy ha sikerül legközelebb talán a Féjem visz haza, vagy ha addig kijönnek a Szülei látogatóba akkor ÕK. Ha nem, akkor marad újra a repcsi meg a zacskó szorongatásKép
Ettõl függetlenül persze van biztositásom, csak még a kártyát nem küldte el a biztositó mert a tartózkodási engedély véglegesitett másolata kéne azt meg várjuk a kantonális vezetõségtõl. Néhány hét és minden a kezemben lesz. Akkor szépen elsétálok egy nõgyógyászhoz, nyilvántartásba vetetem magam, tisztázom, hogy melyik korházba fordulhatok ha véletlenül gondunk adódna tehát bebiztositom magunkat itt isKép A biztositos fickó nagyon ledöbbent az ikerbabák hallatán és mondta, hogy "Jaj, jaj... ez akkor komolyabb elõkészületeket igényel és persze magasabb a rizikó"...no meg a biztositás ára is de nem bánomKépLényeg a nyugalomKép
KittyKép
Ne izgulj azon, hogy nem érzel semmit. ÉN a 6. hétig nem éreztem semmit, csak a vérvételbõl meg a pozitiv tesztbõl tudtam, hogy itt van/vannakKépAztán a 6.héttõl érzem folyamatosan a hányingert meg a gyomorégést de a melleim nem feszülnekKép Vigyázz MagatokraKépMekkorák a gyerkõcök?

doris

SziasztokKép

DorisKépKépKép Olyan jó itt látni TégedKép Örülök, hogy jól vagytokKép

Cat: sajnálom, hogy a drukkom nem segítettKép Remélem tényleg lesz hatása a leállásnak. Egyébként én most nem szedtem gyógyszert, kedden megyünk férjjel együtt vizsgálatra (megint, bár ezt nem egészen értem). Ha most nem sikerül, nyáron mi is leállunk, szeptemberben kezdjük csak az inszemet. Nekem így is nagyon sok volt-lesz ez így...most minden egymás hegyén-hátán. Lányok nyaraltatása, meló, vizsga, babacsinálás.

Egcsi: angol és "csak" alapfok...az írásbelin túl vagyok, de nem sok reményem van arra, hogy sikerült...igggen elszúrtamKép A szóbeli csütörtök reggel lesz, se idõm, se kedvem tanulni, pedig bõven lenne mit.

KarmenKépKépKépKép Óriási gratulaKép És kérlek vigyázz magatokra!

Lányok: tényleg nagyon rövidke a megint..tábla...remélem év végéig tényleg kiürülKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Cateye és Évi !
Köszönöm a választ. A konzultáció majd a HSG vizsgálat után lesz, aminek az idõpontja még nincs meg.

Kata
Névtelen

Sziasztok!Kép

Köszönöm a gratulációkat a kislánykámhoz!Kép A szívem mélyén tényleg lányt akartam, de biztos, hogy a kisfiúnak is nagyon örülnék, hiszen olyan régóta vágytam már babára.

Kívánom, hogy mindenki mihamarabb felkerüljön a babás táblába!!!Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Doris
Ezek szerint neked az elején volt vérvétel. Nekem a 4. hét végén 4000 körül volt, és már látszott a 7,5 mm petezsák. Erre azt mondták, hogy vagy idõsebb a terhesség, vagy ikrek. Neked milyen értékeid voltak?
Amúgy nem bánom, ha egyenlõre nem vagyok rosszul, uis. szombaton megyünk 1 hétre nyaralni, azt még jó lenne nyugiban tölteni.
A lányaim 9 és 6,5 évesek, és itt a nyári szünet, úgy,hogy nem unatkozok.
Kitty
kitty123

Sziasztok LányokKép
Hû de keveset irtatok mostKép
LauraKép
ÉN is szivbõl gratulálokKép
JoviKép
Annyira biztam benne, hogy Rólatok is valami jó hirt olvashatok... A Párodnak matyi-vizsgálata lesz? Drukkolok nagyonKép Eddig Closti-ztatok?
Feltettem a profilomba a babák fotójátKép Bal oldalon a "nagy" baba látszik, jobb oldalon elbújva pedig a "kicsi".

doris

KittyKép
Mivel a Coriogin (lehet, hogy rosszúl irtam) nevû innyekciótól vészesen bevizesedtem (5 hónapos terhes kinézetem lett, nem tudtam ülni, feküdni, járni és a lélegzés is nehéz volt mert nyomta a szerveimet a viz)ezért a beültetést követõ 10. és 12. napon be kellett mennem a Kaáliba és 3-4 órán át infúziókat kaptam. A 12. napon megnézték a vérképemet és az értékét sajnos nem mondta az orvos de én sem kérdeztem. Lényeg a terhesség voltKép Másnap teszteltem és a terhesség 6. hetében (ez a menzitõl számolt 6. hét)mentem az elsõ UH-ra ahol egy élõ egy halott baba látszódott szerencsére tévesenKép A többit már tudodKép
Drukkolok,hogy elkerüljenek a rosszúllétek és kellemes pihit a nyaralásraKép

doris

Sziasztok, Lányok!

DORISKép
irtam magánba, örülök, hogy minden rendben veletek! Nagyon jók a képek a babócákról!

KARMENKép
ugye megmondtam KépKépKép?! Holnapi UH-n gondolok Rád! Ugye nem idegeskedsz sokat? Fõ a nyugi!

KITTYKép
neked is gratula, bár mi már nem "ismerjük" egymást, azt hiszem, de a jó példa ragadós, húzd magad után a többieket is!

Tettem fel képet a profilomba Mazsoláról (remélem, sikerült), ez a 20. héten készült, õnagysága éppen az ujját szopja Kép, hogy fogom errõl leszoktatni Kép?!

Nem tudok többet irni, mert alig van idõm, de mindenkinek drukkolok, legyen ez tényleg babaesõs nyár! (ha már az esõ nem esik, legalábbis errefelé a Dél-Alföldön)

Puszi,

KnéRita
knérita

RitaKép
Nagyon édes a babuciKép Ti is vigyázzatok MagatokraKép

PUszi: Doris
doris

CatKép

Volt-van hancúr is!Kép Sajnos mikor hazajön négy napra abból legalább kettõ még üzleti ügyekkel telik.

DorisKép

Igen, az én párom sem tud a fenekén megüllni. A hõgörbém alapján most összejöhetett a nagy találkozás, de majd kiderül két hét múlva mire jutottunk. Te pedig pihenj, pihenj és pihenj! Két lirkóhoz dupla pihenés is dukál!Kép Láttam a képeket, szuper!

RitaKép

Jó, hogy néha benézel hozzánk. További problémamentes babavárást!Kép)
KittyKép

Hétvégén beleadtunk apait-anyait!Kép Két hét múlva én is zebrát szeretnék látni!

JoviKép

Sok sikert a vizsgádhoz!
egcsi

JoviKép
Én is nagyon szorítok Neked. Remélem az inszemekre már nem is kerül sor, a pihenés mindenkinek eddig sikerrel járt!

DorisKép
Köszönöm a bíztató szavakat, Te és KarmenKép esete lebeg mindig a szemem elõtt. Nincs olyan, hogy lehetetlen, már tudomKép

LányokKép
A mai napi Népszabiba van egy cikk a Nyírõ Gyula kórház Asszisztált reprodukciójáról, hogy 234 IVF esetbõl mindössze 9 baba született 2001 óta. Én úgy tudom, hogy MarcsiKép is oda jár. Érdemes elolvasni a cikket, mert azt írja, hogy valszeg dilettánsok vannak ott, és ráadásul lombikként elszámoltatnak a TB-vel más beavatkozásokat is. Ez rettenetesen kis arány!!!!!

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Jovika! Köszönöm. Sokat pihenek du. ma jól is esett a munka, nagyon élveztem. Neked meg remélem fent is marad a höd!

Doris! Szerintem is ha eddig igy alakult akkor az a másik baba nem véletlenül van ott, tessék erre gondolni! Nem kell idegeskedni. Hát nagyon akartam, de a te képeden nem tudtam mit kellene nézni, ez csak a baba feje?

Rita! Milyen nagy már a baba? Nem, most teljesen nyugodt vagyok, de remélem holnapra már ver a szive is.

Lányok, mostanra már nagyon fáradt vagyok, ma kimarad a táblázat, bocs.

Cat! Ezt én sem hiszem el!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: