A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Elan!

Pedig elküldtem, a fenébe is. És Lexinek is küldtem egy pü-t. Ezt nem hiszem el. Pedig olyan hosszan leírtam neked. E-mail címed van, amire el tudnám akkor küldeni, mert ez a pü dolog úgy látszik nem működik.
Ha a pü-re akarok válaszolni valakinek, akkor a küldés gomb meg se jelenik. Nem tom mi van vele.
vic12

Jó reggelt Cajok!

Kírám,

A fenébe, ez annyira bosszantó tud lenni. Hajrá akkor november.

Nyunyikám,
Elkaptad Örditől? Jobbulást neked kicsikém.

Azért annyiból szerencsés vagyok, hogy legalább indulhatunk tovább rögtön. Ráadásul ebben a hónapban 2 inszemet is lezavarunk így. Okt.2-án volt az első, és ha jól számoltam, akkor okt.29-én lesz a második.
vic12

Estike,Vic-em!

Sajna elkaptam Örditől!!!!De majd túl leszek rajta! :wink: Köszike a jókívánságokat!

Drága Vic-em!

Ez most sikerülni fog Kicsikém ,hidd el nekem Drágaságom!!!! :wink: Kitartás Kicsikém! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jó reggelt Mindenkinek!

Csajok köszönöm a mensihozókat :lol: de sajnos még mindig
semmi! Ez a dög hétvégére fog esni, és önállóan kell majd megtanulni a szurizást!

Tegnap már 5x megnéztem a gonalos videót :lol: és persze Gabicsibe tanácsait is ismételgetem magamnak! Tiszta zizi vagyok már! :wink: :lol:

Na megyek csinálok egy teát és ugrálok a talpamon, már ha épp nem lesz semelyik munkatárs a teakonyhában :lol:

Vic
látom halmozod az élvezeteket!
Egy hónapban kettő is! Nem vagytok semmik! :lol: :wink:

Nyunyika
Jobbulást!

Törpe

Kép
törpehzs

Vic, megpróbálkoztam egy privivel, hátha ;) Megnéznéd? :)

Nyunyi, mindjárt megpróbálok küldeni neked egy mailt, oksa? Jobbulást Neked!
elan

Mindenkinek szép Kép -ot!

Elan
Most nincs semmi különös :D ,de majd megosztom veled ha lesz :D

Törpi
Ne izgulj megfog az jönni!Kád jó melegvízet próbáltad már?Ha hétvégén fog ne keseredj majd segítek,ezt megbeszéltük!!!!hanyadik napon kell elkezdened a szurizást?A vonalzód szerint már megérkezett!

Nyunyikám
Jobbulást neked drága és kívánom mielőbb távozzanak tőled azok a virusok!!!!
gabicsibe

Törpe,Elan!

Köszike! :D

Elan babám!

Várom! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibém Drágaságos Kicsikém!

Köszönöm,Drága!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibe!
Köszönöm:)
Második napon kellene kezdenem!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Törpe!
Ha azért aggódsz hogy nem lesz nyitva a BMC a 4 napos ünnep alatt, emiatt ne aggódj mert én tegnap megkérdeztem és szombaton valamint hétfőn is nyitva lesznek.

Vic!
Ez tényleg naygszerű dolog hogy rögtön kezdhettek. És most úgy állj hozzá hogy biztos sikerülni fog, mert úgy is lesz!

Nyunyi!
Gyógyulj meg minél előbb!Citrom, méz, izzadás! :)

Én tegnap nagyon kész voltam, de ma már jobban vagyok, mert jól akarok lenni!!! :D
vucuska

Vucuskám Drága!

Köszike Kicsikém! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vucuska
akkor holnap délig még jó vagyok :wink: :lol: Köszönöm!

Törpe

Kép
törpehzs

Gabi :)
Igenis! :wink:

Nyunyi :)
Jobbulást kívánok!

Kép
mofly

Moflykám!

Köszönöm,aranyos vagy drága!!! :D Mikor kezdődik a lombikotok??!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Elan,Rebe és új kismamik nagyon gratulálok nektek! :lol: :lol: :lol:

Többieknek mielőbbi babásodást!

Sünike,nagyon szomorú vagyok,annyira drukkoltam! :cry:

Puszi:Andi

Kép
taptau

Sziasztok lányok!

Huuh!!!Kicsit hűtlen voltam hozzátok,de 2 napja itt vagyok csak olvasó üzemmódba!Nagyon nagyon gratulálok az új kismamiknak :lol: :lol: :lol: Nagyon sajnálom akiknek nem sikerült,és sok sok erőt és kitartást kívánok nektek eme göröngyös út végéig! :cry: :cry:
Velem nincs semmi különös,szombaton megyek UH-ra,remélem követem Gabicsibe példáját és meglátjuk majd a kis pocaklakót!! Kép
gina25

Kicsi Ginám!

De jóóó,bíztos követed Gabikámat!!!! :D :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok lányok,

Ma bejöttem a melóhelyemre elintézni egy-két dolgot, olyan fura. Már egész megszoktam otthon! :D

Nyunyi,
Jobbulást neked!

Estike,
Én még nem akarlak elhagyni benneteket egy darabig! Ha nem baj. Még annyira az elején vagyunk, hogy nem is merek a babásba írni még. :wink:

Törpe,
Nyugi menni fog a szuri beadás. Mondom én, akinek a párja adta be. :shock: Nekünk nem mutatta meg senki, mert szombaton kellett elkezdeni, de hidd el, adja magát a dolog. A párom olyan ügyes volt, mint aki egész életében ezt csinálta.

Vic,
Nagyon szuper, hogy már e hónap végén meg is lesz az inszem! Csak pozitívan, nagyon drukkolok neked! :wink:

Gina,
Tutira rendben lesz minden, szorítok!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kicsi Rebém!

Pont most gondoltam rád,!!!Köszike Drága,már jobban vagyok csak szédelgek kicsit!!!De carni rá!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rebe :lol:
az én párom Kép a tű látványától is! én attól nem, de még sosem szúrtam, így ez igzin hangzik!
De a mi drága Gabicsibénk a "szomszédban" van, és ez nagyon megnyugtató:)

Mikor mentek UH-ra?

Gina drukk szombatra!

Törpe

Kép
törpehzs

Rebe
Neked hány nap volt a stimu? Jól emlékszem, hogy 11 nap?
11.-en volt a leszívás?

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe,
Jövő hét csütörtökön megyünk!
Igen, Gabi drága biztosan tud segíteni, engem is ellát jó kis tanácsokkal! :D

Nyunyi
Örülök, hogy egy picit jobban vagy, neked küldöm:
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Törpe,
Igen 11 nap volt, és 11-en a leszívás! Ha jól tudom 12 nap szokott lenni a leszívással együtt, de nálam már jól álltunk, és azt mondta a doki nem kell várni!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
Köszönöm!
Csak elkezdtem számolgatni az ünnepek miatt:( Olyankor csinálnak leszívást? :roll:

Törpe

Kép
törpehzs

Vic
Nem akar ez nekünk összejönni. Nem jött pü.
Vendég

Gina

Tudom ez a leghosszabb és egyben a legrosszabb várakozás,nem is mondom azt hogy nyugi,mert addig úgysem fogsz megnyugodni míg nem látod!Kitartás neked!!!!!!

Törpi
ment pü
gabicsibe

Vic, a mailcímem, ahová írhatsz: elan@elan.rulez.org. Köszi, előre is :)
elan

Kicsi Rebém!

Köszike,aranyos vagy nagyon!!!!!!!!!!!!!! :D

ÉN mára lépek,legyetek jók!!!!!Jóccakát!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok lányok!

Hát tényleg szörnyű ez a várakozás,már jó lenne tudni az eredményt akármi is az!:(

Rebe
Köszike az infót,én is hasonlóképpen csinálom!Pár nap szigorú fekvés volt,most már azért sétálgatok persze csak lakáson belül meg az erkély!:)
Sokat kéne lépcsőzni ahhoz hogy lemenjek az udvarra,azt még nem vállalom be!
Tesztet rábíztam apára,remélem szerez egy jót!:)

Törpe.Arjudó
Hát vagyogatok,bár ma iszonyú negatív napom volt,Néha görcsölgettem és a cickófájás is megjött mint ahogy mensi előtt szokott.Eddig olyan pozitív voltam,most mintha megszakadt volna valami!:(
Olyan hülye vagyok!De úgy vagyok már vele,hogy ennél többet nem hiszem,hogy tehetnék,bár nagyon jó lenne ha sikerült volna!
Ha leejtek valamit,még azért sem hajoltam le,inkább arrébb rúgom,apa meg szalad,hogy felvegye!:)
Tiszta röhej amúgy!:)
És még majdnem egy hét,hát nehéz lesz kivárni,hacsak hamarabb meg nem jön a mensimanó!:(
Bocsi csajok,de ezt most ki kellett írnom magamból.
Remélem holnap észhez térek!:)

Kriszta
Te hogy vagy?
Amúgy eszegetem a túrót,de nem viszem túlzásba,amennyi jólesik,persze nem hagyom ki 1 nap sem!

Nyunyikám
Jobbulást neked drága!

Gina
Neked is nagy kitartás,bár tudom minden jó lesz,ne izgulj!SZorítok nagyon!

Törpe
Gabicsibe szomszédsága tényleg megnyugtató,hamar belejössz meglásd!
Küldöm a mensimanót!:)

Szép estét mindenkinek!
sehike

Sziasztok,

Talit szervezünk ismét!
:D

Mivel nem tudom, hogy a testvértopikot (egyel lentebbi, babás) hányan olvassátok, így tuti ami ziher alapon, inkább ide is bemásolom:

Helyszín: XI., Tétényi út 46-48. (Kelenföldi pályaudvarhoz közel egy bölcsiben)

A végleges időpont: November 24., 10-14 óra között

Egyéb: Mindenkit szeretettel várunk, remélem minél többen leszünk, és megismerjük végre személyesen is egymást :wink:
A bölcsiben 200 Ft-ot kell fizetni óránként (ha valaki gyerkőccel jön, akkor 400 Ft/óra). Természetesen lehet hozni a párotokat is, ha van kedve :wink:

Aki szeretne jönni, az Chestinek priviben (Ő a főszervező :lol: ), vagy a babás topikon jelezze - itt láthatjátok is, hogy kik jelentkeztek eddig, és a Chesti által megszerkesztett "hirdetést" is . (Persze, ha nekem küldtök privit úgyis jó).

Várunk mindenkit szeretettel!

Eddig akik jelezték, hogy jönnek (vagy legalábbis nagy valószínűséggel ott lesznek):

Kép

+ Elan :D

VÁRJUK A JELENTKEZÉSEKET! :D:D:D:D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Vucuska,
Remélem ma már jobban vagy lelkileg! Teljesen megértem, hogy letargiás vagy, de próbálj előre nézni, és hinni abban, hogy sikerülni fog legközelebb! És örülök, hogy jól AKARSZ lenni :D:D

Elan,
Örülök, hogy nem vagy ideges-típus most! Mennek a babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kira,
Sajnálom az eldurrant petikéket :cry: :cry: És igazán le a kalappal, hogy így kiálltál a dokid mellett! Igazán példaértékű! :)

Nyunyi drága,
Jobbulást kívánok!!!

Törpe,
Remélem, hogy hamarosan megjön Neked, és tudtok végre kezdeni!
Hát, mensimanó rám is rám férne… nálam még mindig semmi… 139.nap :shock: De már nem is érdekel… nem belőlem él meg a tampongyár, sem a betétgyár :lol: :lol:
A szuri miatt nem kell megijedni, nagyon-nagyon vékony a tű (a gonalos videón sokkal nagyobbnak és vastagabbnak tűnik), nem is lehet érezni az egészet!

Gina,
Drukkolok, de ne izgulj, ott lesz a kicsikétek a pociban az UH-n! Tuti :D Mennek Neked is a babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Csodaszép a kiscsaj a képen, amit felraktál!

Sehike,
Irgum-burgum, mi ez a negatívkodás! Teeee, mindjárt kikapsz! :wink: Nem fog jönni a mensi manó, még vagy 8 hónapig, úgyhogy ne parázz drága! Ott vannak a kicsikék, és kérlek, higgy benne! Jóóóó? :D Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Puszi mindenkinek! És jelentkezzetek a talira :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Ugye milyen gyönyörű!Jó lenne nekem is egy ilyen kis punci!Sajna nem ilyenek a gének! :lol: :lol: :lol: Csak ne legyen semmi baja,ez minden vágyam!Az se baj ha qazimódó a drágám! :lol: :lol: :lol:
gina25

Gina,
Hidd el, mindenképpen a Tiétek lesz nektek a legeslegszebb! :D:D

Nekem ez a kép még a kedvecem :wink:

Kép

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Sehike,
Tényleg irgum-burgum, ahogy Zsókuci is írta. Nem szabad ilyenekre gondolni. Csak arra, hogy sikerülni fog.
Most lehet hülének gondolsz, de én végig (kivéve a hétfői napot amikor a pici világosbarna dolog jelentkezett, de az már az eredmény előtti nap volt) azt mondtam magamnak, hogy sikerült, és ez nem lehet másképp. Kész. Elképzeltem őket, ahogy befészkelik a pocimba magukat. Az meg, hogy fáj a hasad, meg a cicid, nem hinném hogy baj lenne, nekem is elkezdett a végén.

TESSÉK ELFELEJTENI EZEKET A NEGATÍV DOLGOKAT!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zsókuci!

Ez is aranyos nagyon,nekem is megvan!

Pusza mindenkinek!Mennem kell a fiam itt liheg a nyakamba! :lol: :lol: :lol:
gina25

Sziasztok!

Azt hiszem segített a Sangria tegnap. :D :D :D :D
Na jó.....nem amiatt, megpróbálok pozitív lenni.

Törpe!

Ünnepek alatt is végeznek beavatkozást, mert amikor nekem volt a stimu, pont aug. 20-án kellett mennem uh-ra és voltak olyanok akiknek leszívásuk volt.

Rebe!

Nem haragudtam meg, gondoltam, hogy nem vagy gépközelben.:)

Nyunyi Drágaság!

Jobbulást kívánok!

Ma beszéltem Sz. dokival.
Valószínüleg emiatt a késés miatt az idén már nem lesz semmi.
A köv. mensinél kell felhívnom és akkor megbeszéljük hogyan tovább.
Ha a következők megjönnének időben akkor dec. 31-én kezdeném a szurikat.:D :D :D
De nem szaladok előre.......

Kép
nika28

Jó estét!
Köszönöm a megnyugtató válaszokat!
Még mindig se híre-se hamva a mensinek! Direkt csinálja! :lol:

Sheike! Rebének igaza van! Tessék elképzelni hogyan is ágyazódnak épp!
Tutti ott maradnak,ha akarod! :wink: :lol:
Tessék egy kis segítség:
KépKép

Zsókuci!
nem felejtem el! NEM IS ÉREZNI! ez lesz a jelszavam :lol:

Nika!
Hajrá szilveszter! :wink:
Így most már végképp megnyugodtam! :wink: Ettől az ünnepnaptól voltam para!

Nekem ez volt a képrnyőmön egy csomó ideig úgy két éve:
Kép

Akkor arról ábrándoztam, hogy egyszer majd ikreim lesznek, de persze erre akkor semmi esély nem volt!
Néha mostanában eszembe jut,hogy talán ez már akkor egy jel volt?
Vagy csak kezdek bezizizni? :lol: Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Szép Kép

Köszike Lányok,már jól vagyok,csak még néha megszédülök! :wink: De amugy okés a dolog! :wink:

Ma nem nagyon leszek mert mennem kell vidékre!De ahogy tudok Jövök! :P

Drága Erikám!!!!!!!!!

Ma sokat fogok rád gondolni,remélem sok szép petikét tudnak ma leszívni ,és hamarosan Kismama leszel drágaságom!!!!Pusza Kép Erikámnak!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ja és Törpikém!

Nem kéne neked is egy teszt????????????????????HIHI!!!! :wink: :wink: :wink: Soha nem lehet tudni!!!Pusza Kicsikém!! :D :D :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kicsi Nikám!

Egyépként,mit mondott a pozitív tesztre a doki?????? :roll: Puszantlak :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!

Örülök hogy jobban Vagy! Jó utat! Vigyázz Magadra!

Törpe!

Még mindig semmi? Küldök sok mensihozót!!! :wink:

Süni!

Sajnálom nagyon de meglásd, jössz Te még hamarosan a jó hírekkel! Veled vagyok!!!! :wink:

Gina!

Szorítok Neked hogy lásd a Babucidat az uh- n! Írd meg hogy milyen volt!

Sehike!

Bocs hogy csak most írok de mindig " kitúrnak" a géptől..
Megvagyok, köszi, görcsölök, fájok, abszolút érzem a mensi jöttét, de szerintem jövő hét elejéig még kihúzom./ márcsak az utro miatt is/
Úgyhogy szerintem ez nemjött össze, de a másodikban már jobban hiszek csak azt nem tudom hogy novemberben már raknak be fagyibabákat? Stimu nem kell nekem vannak 10- en ugye lafagyasztva....Szerinted?Jó lenne ha nem kéne várni.
Akkor jövő szerdán találkozunk végre, már alig várom.
Egyébként a túrót már befejeztem, viszont elég sok halat eszem, /konzervet/ és iszok is rendesen nehogy baj legyen, ugye volt víz a hasamban még egy hete.
Feküdni sem fekszem, a hugom holnap megy férjhez és még van mit tenni, muszáj volt beszállnom a verklibe. Kímélem magam ahogy tudom.
Nyugi, nyugi, tessék bízni, tudom hogy nem könnyű!!Márcsak durván 5 nap! Én is nagyon várom.Hát igen, ez az idő az eredményig elég rémes.
Vigyázz Magdra, puszillak! :P :D

Kép
krisztamili77

Jó reggelt!

Elan,Lexi!

Én nem tudom mi van, de legalább 5x próbáltam elküldeni a pü-ket. Megkaptam az e-mailt Elan, de tegnap egy sort se tudtam írni, mert itt volt a főnököm, egész nap mögöttem ült, csak a képernyőmet látta :( . Még be se tudtam nézni miután megjött. Megpróbálom most megírni neked. Max. este elküldöm, ha megint itt lebzsel.

Lexi,
Adnál egy e-mail címet és akkor neked is válaszolok, mert ez itt nagyon úgy látom nem megy. De miért nem tudok pü-t küldeni. A fenébe is.
vic12

Zsókuci,

Én biztos nem tudok menni a talira. A 24.-ei hétvége nem jó. Sajnálom, mert nagyon szerettem volna veletek talizni. Na nem baj, majd legközelebb. Addig is a BMC-be talizok veletek.

Nefkém drága,

Annyit gondolok rád.
Hiányzol ebből a topicból, ha azért tudsz jelentkezz, jó?? Annyiszor eszembe vagy.......
vic12

Elan,
Elküldtem az e-mailt. :)
vic12

Sziasztok!

Zsókuci!
Köszönöm, már sokkal jobban vagyok. Kiírtam magamból az érzéseimet. Kellet egy nap hogy ezt feldolgozzam. Most már sokkal pozitívabb vagyok és szerintem jó úton haladunk a cél felé.
szeretnék veletek nagyon találkozni, de sajnos ennyire előre nem tudok tervezni. de ha még ráér nyilatkozni akkor szólok amint tudok.

Nyunyi!
Örülök hogy már jobban vagy. Azért még vigyázz magadra mert iszonyat hideg szél van odakinnt. Szerintem én elkezdek sapkát hordani.

Törpe!
Mikor kellett volna megjönnie? Nincs véletlenül már egy pocaklakód? :roll:

Mindenkinek szép napot kívánok!
vucuska

Jó reggelt Mindenkinek!
Jelentem még mindig semmi! De ez még csak a 32. nap, szóval még nem sokkal léptem túl, de már kezdenék, és úúúúúúútálom, hogy most amikor kellene nem jön, amúgy meg van, hogy már a 26. napon!
Eh! Már nem ölöm rajta magam!

Tesznek nincs értelme. Sajnos nálunk az több mint csoda lenne, ha így sikerülne! :roll:

Krisztamilli!
Jó szórakozást az esküvőre! Na meg te se add fel! Ott lehetnek még azok a pocaklakók! Mindig azt olvasom itt,hogy a mensis tünetek jót is jelenthetnek!

Törpe

Kép
törpehzs

Vic
monet75@citromail.hu
Várom.

Kriszti, Nikó, Zsebi
Nagyon hiányoztok nekem. (Ja, nem a fórumon, hanem személyesen) :(

Vikkata
Hova írhatok Neked? Mert itt a privi egy vicc. Gondolom válaszoltál volna, ha megkapod, amit írtam
Vendég

De Törpe! Vannak csodák. Remélem te is hiszel bennük! :)
vucuska

Krisztamilli, még ne vess azért keresztet rá! Nekem is mensi előtt 5-6 nappal görcsölt úgy, mintha meg akarna jönni, a lányok vigasztalgattak itt, hogy attól még sikerülhetett.

Vic, nagyon köszönöm az e-mailt! Klasszakat írtál, szerintem meg fogom próbálni ;)

Vucuska, örülök, hogy jobban vagy; kitartás!

Törpe, most mensimanót küldjek, vagy zebrát? ;)
elan

Mindenkinek szép Kép -ot!

Gina
Anyósomnak volt egy kedvenc babásképe és mindíg azt nézegette és elképzelte,hogy az ő kisfia is ilyen lesz.Hihetetlen,de sikerült neki!Én sem hittem el addig míg nem mutatta meg a képet és párom pólyáskori fényképét egyszerre!Próbáld meg hátha neked is bejön :wink:

Sehike
A mensi manó elfog kerülni egy jó darabig csak hidd el!!!!Millió babatapi!!!

Kriszta
Nekem is ilyen tüneteim voltak és most itt a manó a pocakomban!!Neked is millió babatapi!!!!!!Jó mulatást holnapra,de azért vigyázz magatokra!

Törpi
Ment pü!Nem vetetted be a praktikákat?
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: