Halihó!
Hú nekünk rettenetes éjszakánk volt, de a nappal is ilyen!
Lara nagyon, nagyon nyögős!
Hanna,
Nagyon sajnálom a barátnődet!
Őszinte részvétem, és megértem hogy szomorú vagy, ki nem lenne az! És gyere és mond ami bánt!
És csak sírj, kicsit megkönnyebbülsz!
Borsa,
Aranyos vagy.
Nem jól, nagyon nyűgős. De most nagy a csend, remélem most elaludt.
Eddig is folyt a nyála rendesen, nade most, mintha egy csap lenne amit nem tudsz elzárni!
Vica,
Mielőbbi gyógyulást Nektek!
Veronikusz,
Az jó

, ha mindig megleplek! Remélem nem rossz irányban?
És nagyon örülök, hogy jól indult a napod! Így már az enyém is jobb lett!
De jó, de jó! Remélem Szofi jobban van, és szép lesz nagyon a nap!!
Memme,De édesek! És mióta ilyen Apás?
Hihetetlenek ezek a csajok.
Lara is imdája az Apját, de ha meglát valahol egy pasit, már mosolyog rá! Igazi nő!!
Barbi,
De jó! Akkor még küldök néhányat, hogy tuti legyen a gyógyulás!
Örülök, hogy jól sikerült az úszás, mi is ezért jártunk kedden délelőttönként! Nagyon kis ügyes Danca fiú! Hát igen a péntek délutáni forgalom az csúcs! Mi holnap megyünk délelőtt, ha minden jól megy! És valószinű jövő héten is péntek lesz, majd ma délután hivjuk fel, és akkora megyünk amikor kevesen vannak, ez a múltkor is bevált!
De jó! Akkor várom a videót!
És remélem két hét múlva már megyünk mi is!
Ja, ja nagyon kemény volt az SzF és én meg múlt héten nem is láttam. Majd rákeresek a neten a tartalomra mert érdekelne hogy mi is történt, egy kimarad és Susan indul Párizsba és stb…
Kriszta,
De édes vagy!
Nincs, még mindig. Múlt héten hívtam a dokit, mondta hogy majd jelentkezik ha meg van. Hát én most már nem zaklatom várok. Már egy hónap eltelt. Majd lesz valami!
Na megyek, mert ha minden igaz akkor megyünk vendégségbe ha a hisztis szöszmöszke is ezt akarja!
Szép napot!