Sziasztok!
Jó régen nem jelentkeztem, de betegek voltunk. Múlt héten Apa kezdte, aztán Márk, de hétvégére már jól volt (egy kis nátha, csak orrfolyás.) Hétfőn 18 hós oltás, éjjel, másnap láz. Kedden én is orrfolyás, szerdára már jobban is voltam. Röviden ennyi. Ugye mondanom sem kell

, hogy Márknak jönnek az alsó szemfogai, alig eszik, azt is inkább hajnalban, cumisüvegből. De azért jól megvagyunk.
Hófordulóskat az Isten éltesse! Minden baba tündéri, mint mindíg ebben a topicban.
Emese - terpeszpelus - mint már Kata feljebb említette, Márkon kengyel is volt. Mi 6 hetesen voltunk szűrésen (ahol nem volt UH), doki mondta kicsit kötött a csípője, terpeszpelus éjszakára + torna, 2 hónap után kontroll. Torna volt, meg sima pelus behajtogatva. Kb. 1 hónap múlva észrevettem, hogy Márk csak az egyik lábát tudja bevenni a szájába. Na gondoltam ennek fele sem tréfa, időpont kérés az ortopédiára, kb. 3 hét múlvára. A Budai Gyerekkórházba mentünk, ahol UH, röntgen, majd a diagnózis 3 hónap kengyel. Ekkor Márk 4 hónapos volt és éppen hasra fordult. Mennyivel egyszerűbb lett volna mindezt 6 hetesen, de nekem senki nem mondta, hogy a császár és a farfekvés rizikófaktor lehet a csípőficamnál. Ez a mi történetünk dióhéjban.
Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz!
Amúgy a kengyel is csak nekünk felnőtteknek rossz látvány. Márk egy kicsit sem lett nyügisebb, ugyanolyan mosolygos baba maradt utána is.
Szóval az én véleményem - terpeszplussal fel, vagy még egy doki látogatás (habár Nikiéket elnézve, ez sem túl jó megoldás.)
Illusztráció:
Alvás..., de ment ez hason fekve is...
Az elmaradhatatlan mosoly...
A bohóc...
Szilvi - sok-sok ++++++++++küldünk! Minden rendben lesz Ákossal! Ákos és a kutyusos kép nagyon tetszik, nekünk is van kettő és nagy a szerelem mindkét oldalról (Márk & kutyusok)
Kata - szülinapos képek nagyon jól sikerültek! "szűk család" kb. nálunk is így néz ki.

Közös képen, édes hármasban nagyon szépek vagytok!!!! Privi ment kb. 2 hete...
Most hirtelen csak ennyi, mert Márk alszik és én is lepihizek egy kicsit!
Mindenkinek szép napot és tartalmas hosszú hétvégét!