A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Úgy látszik, csak bele kell írni a fórumba... rózsaszíneződök... szóval azt hiszem, lassan megjön... :?

kétfiús anyuka
babdorka

Brigi 32990-ről van a kuponnal 25990-re árazva.
Brendon oldalán megtalálod a kuponakcióknál.

Bridzsi

Kép
esztora

Köszi, már meg is találtam, csak hát az ára még így is :cry: Na keresgélek tovább :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Köszi Brigi! Már üvölt is, ha a szájába teszem a cicit. Huhh... bakker, lehet, hogy vége a szoptatásnak? Szerintetek? Szívja, de alig jön, aztán üvölt... :cry:

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi: próbáld akkor mikor álmos, félálomban, akkor álltalában el szokták fogadni jobban. Drukkolok nektek, hátha még menthető a dolog!

Egyébbként a 3. hónap környékén mindig csappan egy picit, van akinek jobban, de nem végleges, csak kitartás kell hozza. Nem szabad megijedni és feladni!!! Nekem is volt most kb egy hétig, hogy úgy éreztem, hogy alig van tejci. Samu is nyügibb volt, többsdzör szopizott, volt, hogy fél óránként, de megoldotta a dolgot :lol: Olyannyira, hogy ma reggeli szopi után még 240ml-ert fejtem mert feszített :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

De Panka éhes mindig... kell neki pótolni. Lehet, hogy ezért van a baj? Dehát csak nem hagyhattam éhezni... :shock:
Dokinéni is mondta, hogy biztos visszajön, ne izguljak...

Kép
zsuzsi**

Sajnos ez ördögi kör! Ha pótolsz akkor kevesebb lesz + hozzászokik a cumisüveghez :cry: . Ha megteheted néhány napra bújjatok ágyba, de komolyan, hagyjál minden mást! Ha pótolni kell azt meg kanállal vagy pohárból, esetleg fecskendővel. És cicizzen annyit amennyit csak akar. Nem könnyű, tudom, de álltalában segít!

brigi73

Sziasztok!

Vagyok ám én is.De olyan nehéz titeket követni sokszor csak olvasni tudok.

Karácsony:Nálunk úgy van,hogy 24-én anyóséknál vacsi.Anyuékhoz azért nem megyünk mivel nekik török a férje ők nem tartják.Mi 25-én azért átt megyünk anyu kaját csinál.A gyerekeknek adunk ajándékot meg anyunak is.De a férjének nem mert ö mondom nem tarja a karácsonyt.

Köröm:a kezén minden héten kell.A lábán még csak egyszer kellet.

Mensi:Nekem már sajna megint megvan.Ez a második ciklusom ja és pontosan 21-napra.Mit a terhességem elött.Ùgy útálom!!! :twisted:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

tarja=tartja :shock:

hemej

szerintem Halászné 2008 júliusiakkal kevert minket mert másik topicban olvastam hogy szerinte babát vár és dokit keres.

Bridzsi

Kép
esztora

Hali!

Brigi, nagyon aranyos a babód, azt hiszem most látom Őt először!

Esztora, írtó cuki az a kép!:lol:

Babdorka: 5.héttől jön a mikulás hozzám, rendszer nincs.

Hemej: 21 naponta :shock: részvétem.

Emma: toka alatt mi is így tisztítjuk, nagy melegben hintőporoztam napközben (sajna azt hiszem már nem lesz gondunk a nagy melegre...)

Hogy adjátok fel a harisnyát? Bady fölé vagy alá és úgy rákapcsoljátok?

Mi holnap megyünk konduktorhoz a bal oldalra nem fordulós gonddal :(

üdv.: ckat
ckat

Na megjöttünk...
Dokinéni szerint Botond kilóra, hosszra, és értelemre is olyan, mint egy féléves gyerek... a reflexei a korának megfelelelőek, (minden nem lehet tökéletes) normális még ilyenkor a száj-, lábrángás. Ha 4 hónaposan is előfordul akkor kell visszamenni. Nagyon rendes volt a doktornő, idősebb és főorvos.

Zsú mi önszorgalomból mentünk volna,de aztán a háziorvos is küldött a rángás miatt. Egyébként nálunk 2 hónaposan volt csipő vizsgálat és 1 hónaposan hasi és koponya UH kötelező jelleggel.

Esztora: szuper a járóka bababirodalom és látom Nyunyi (embertelen aranyos) nyáladzik. Nálunk is ez van, mitől lehet? Csak úgy vagy jön a foga?

Mensi: még híre hamva sincs!

Hencsi: én is írtózom attól, hogy másnak a pulóverét, nyakát nyamnyogja... ott a pelenka tessék használni!

Brigi: már a múltkor is jó tanácsot adtál fejés/tejcsi ügyben... nem győzöm megköszönni. Szóval azt mondod normális, hogy ilyenkor csappan picit? Az egyikben totál van szoptatás után is 100-150... a másikban meg alig csurog... én sem adom fel, folyton a kevesebb tejcsis cicire rakom, aztán mikor már nagyon szenved átpakolom a "csap" alá. Megint elkezdtem fejni esténként, plusz már napközben is fogok 1x.

Andrea
Kép
kindernay

akkor Halászné legyen a topikunk fantomja :lol:
ckat

Ja tokakérdés én este az ujjamra teszek egy kis hintőport és úgy bekenem a nyaka alatt, popiskrémezés meg minden alkalommal és hintőpor este a hajlatokba.

Ckat: én a body fölé adom a harisnyát, hova mentek dokihoz?

Andrea
Kép
kindernay

Kinderandi: Ide hozzánk a 16.ker-i rendelőbe jön ki Pető intézetes doki, hozzá kaptam időpontot. Én meg azt szeretném kérdezni Tőled, könyörgöm nehogy megharagudj Te is rám, elég egyszer leszívnod a cicid? Nekem is volt ilyen apadásos periódusom, a 2.hó elején, akkor minden szopi után lefejtem és éjjel is. Kb. 5 napig tartott.
ckat

Mindig mire visszaolvasok és írnék, kezdődik a bömbiparti...Most is kukucskál már kifele a drága :wink:

Nekem még nem jött meg, jupijéé,remélem amíg szoptatok nem is fog...

3 hónaposan: 58OO g, 62 cm

Karácsony: Szenteste nálunk a szüleimmel, másnap az egész csapat irány anyósék.Nekem nehéz lenne az ünnep a szüleim nélkül :oops: (leválási gondok :D ? )

Zsuzsi,Manó: sajnálom a tejcsigondot :cry: .
Vendég

Andi: nagyon jól csinálod, meglásd néhány nap és minden visszaáll a normális mederbe! Örülök, hogy tudtam segíteni :wink:
Dejó, hogy minden rendben van dömpikével!6hónaposnak felel meg, nem semmi:lol:

Ckat: köszi! :lol: pedig már raktam róla képet ha nem is gyakran :roll:

Manó: neked is drukkolok tejcsiügyben! Nem semmi amit végigcsináltál eddig is, én tuti nem bírtam volna!

brigi73

KépNagypapi velem játszik.:-)

hemej

De édes kis vigyori :lol:

brigi73

Brigi: hát...így jött össze, pont nem láttam, de örülök, hogy most igen :D
ckat

Üdv!

Még nem tudtam behozni a lemaradásomat.

Holnap megyünk Ádámmal vérvételre, szorítsatok, h ne romoljon tovább a vérképe.
Tegnapelőtt volt a védőnő, és szerinte lusta mozgású Ádám (az első hónaphoz képest szerintem is, legyengült ebben a vérszegénységben :cry: ). Bár most már megint aktívabb :P November 5-én azért elmegyünk az itteni rehabilitációs központba, nézzék meg a mozgását!

Tegnap adtam tápszert először Ádámnak, megette.

Nadine :)
Tényleg, mi jöhet még! :roll:

Emma :)
Zalán a TE gyereked, úgy csinálod, ahogy NEKED jó, még akkor is, ha éppen a szüleidnek nem tetszik. Hamar le fognak nyugodni, elvégre az unoka.... :wink:
Kukigond :(
Jól csinálod! Ha enni akarnak, hozzanak! Legalább nincs gond a szereti-nem szereti kérdéssel. :D
Bencének is soxor piros a nyakiszája a toka alatt, de nálunk az olaj ront a helyzeten. Kizárólag hintőpor. :)

Manó :)
Varázscumisüeged van? :D
Azért, ha csak a kutyákon bírtok veszekedni anyuddal, nincs olyan nagy baj. :wink:
Ez a kép nagyon aranyos! :)

Kinderke :)
Azon is megsértődnek, hogy ki mit kapott? Mint a gyerekek....vagy nem is, mert a gyerekek örülnek az ajándéknak. :?
Örülök, hogy kibékültetek. :D

Annee :)
Hát a te szerzett "családod" se semmi.... :?

Hencsi :)
Gyertek aranyoskám! :D

Kata :)
Púderezek. :)

Zsú :)
Szép méretek! :wink:

Szivvi :)
A lábán én sem vágtam még csak az egyik nagyujján, na de a kezén... :roll:

Dorka :)
Féltékenység? :roll: :D

Zsuzsi :)
Kifejezetten nem játszik a kezével, nézegeti, szájba veszi, ha megfog valamit uzsgyi, az is be a szájába. :)

Esztora :)
Télleg elég nagy a járóka.... :D Jó a berendezése is. :wink:

Brigi :)
Nagyon cuki Samukád az ujjszopós képen. :)

Egyik előnye annak, hogy messze vagyunk, hogy nem igazán tudnak beleszólni semmibe. :D Ahogy olvasgatom a nagymamás problémákat, nekik is kellene egy tanfolyam az első unoka előtt, Hogyan ne szóljunk bele címmel. :D
Oltásos babáknak és mamáknak láz nélküli, nyugis éjszakát! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kinderke :)
Mi is nyáladzunk...remélem még nem a foga. 8)

Hemej :)
Cuki!!! Nagyon örül nagypapinak. :wink:

Ági :)
Nagy drukk Ádinak, hogy minden rendben legyen! Most már többet hízik? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Huhh, szép termés megint! Reakciók még 3 oldalról ezelőttől:
Egcsi! Jó kis pesztra a férjed ;)
Andi! Karácsony-para nálunk is megvan, de nem anyós a gáz, az én családom áll kb 30 önfejű főből. Nálunk mindenki elvált, de mindenki óhajt karizni velünk. Tavalyi műsor pl.: 23án Apáméknál, 24én délelőtt Apám testvéreivel (régen nagyi is volt, most már csak nosztalgia…), 24én du Anyámmal, 24én este itthon, 25én Anyámnál az ő testvérével, utána Anyósékhoz vidékre, ottalvás. Idén nemtom, hogy lesz. Párom kijelentette, ő nem megy sehova. Nem túl bíztató tárgyalási alap, bár igaza van. Legszívesebben én se mennék, unom a vándorlást. De ez a lakás nem alkalmas a nagyobb seregek befogadására. Vagy mégis? Én szeretek mindenkit, de kicsit sok a közlekedés. Párom pedig úgy nőtt fel, hogy otthon 3 napig…
Sértődés, hogy ki mit kapott? Hány évesekről beszélünk?
Nyáladzás: mert gyerek. Nincs szabályozva, tisztít, beszélni próbál, ínye érik, foga fog jönni – hirtelen ezek jutnak eszembe.
Ugye milyen édi a dokinéni?! Örülök, hogy minden okés!
Hencsi! Arról nem is beszélve, hogy a gyerekek szájában meg 36 fok van… Nem értem, mire gondolt a vnő!
Gurgi! Nyisd ki a konyhában az ablakot. Nálunk, ha meleg van, akkor a 6 órai etetésnél nyitok ablakot a konyhában, vagy a fürdőben.
Én is szeretem a kocsinkat, csak nehéz cipelni. De annó utána jártam, ez a legkönnyebb 180 fokban dönthető: Peg P. Venezia, new 70e, használtan 30e, de keresni kell, mert viszik, mint a cukrot ;) én bababörzén vettem
És mit nem adnék, ha 2 órát aludna rendszeresen nappal… ;)
Kata! Én nem teszek semmit a combhajlatba. Farpofákra, résbe krém, 30 fok felett minden hajlatba hintőpor.
Szivvi! Én most tervezem vágni a lábujj körmöket először. Nagyon lassan nő a köröm ott, pedig a kezén hetente vágom.
Zsú! Sztem 9 alatti apgar értékkel kötelező lenne a neurológus, mert az a terhesség és/vagy a szülés traumatikus jellegére utal, amikoris sérülHET az idegrendszer. Akkor is jó, ha „már mindenki” emeli/fordul/húzza stb, csak a Te gyereked nem. Na, meg persze para-manó anyuciknak is kötelező ;)
Esztora! K. jó az az ujjrágós kép!!!!
Ná! Drukk! Rehabtól ne félj! Inkább most egy kis gyógytorna, mint később évekig húzódó probléma. Kis sérülékenyek még, de gyógyítani, korrigálni ugyanilyen könnyen lehet Őket!

Beleszólás: nekem anyám félig sértődötten közölte: te tudod, a Te melled, azt ennyivel lezártuk. Teáztatási javaslat nálunk is van, de az etetőcumit nem tudja, hol van (nincs összerakva), pohárból meg nem meri. Meg mondjuk nincs is nélkülem senki a gyerekkel. :( Ebből a szempontból mondjuk ez is jó ;)
Kezdetben óránként szoptattam még éjjel is, különben üvöltés lett volna. 2 hónapos kora óta 8 órákat alszik éjjel. Én semmit nem csináltam, csak a pelenkát cseréltem ritkábban éjjel.

Kuki-huzira mindenki mást mond. Annyira bonyolult kérdés?

Idegen felismerés: Ádám is felismeri az idegeneket régóta, de ő nevetgél rájuk.

Menzesz 1x volt, nemtom mikor, gondoltam, úgyse lesz rendszeres, szex meg elég spártai mértékben…
Vendég

kössz csajok az együttérzést. azon kívül, hogy jól esik, sajna nem megyek velük semmire (nna, most nehogy rosszul értsétek, ezt utólag nem bírom jóra moderálni :wink: )
nos a tegnap, míg nem láttam, hogy elfogadja a cumisüveget, addig paráztam, meg feladtam meg minden, meg még picit ma de. is, de úgy döntöttem, ha 200-25-et ki bírok préselni magamból, akkor az is több mint semmi, megkapja azt. holnapi napot még símán húzzuk a fagyasztóból, tehát üzenem Borinak, hogy azért Gréta a nyerő (bár ami tejcsi anno Törökországban a budiba landolt.....). apa vasárnap hoz more milket, uhhó addig százasbíztos kitartok. még valahogy azt kéne megtegyem, hogy sűrűbben fejjek. hátha-hátha. tiszta szerencse az elektronyos fejővel. másképp már bontanám a tápit.
zsuzsi**-fejjél te is, azt add inkább királylánynak üvegből. bár nem tom elektronyosad van-e, ha nincs, akkor lehet nem is szóltam semmit.
gréta sem cicizett ma napközben, amit a mellszívó 40-45 perc alatt szív ki, az neki 10 perc alatt kéne, többre nincs türelme. tehát gondolhatjátok milyen türelmetlen, hisztizik, s inkább éhezik meg ordít. próbálok bízni abban, hogy ha fejek szorgalmasan (na, azért a mainál minimum másfélszer kéne szorgosabb legyek), akkor csak visszajön a hozam. ámen

Kép
kissmanó

ja, most a félkezességem a fejés miatt van. :lol:

Kép
kissmanó

most figyelem, azért ha kitartó vagyok, símán meglesz a 350 mai termés. hacsak le nem fexem hamarabb.

Kép
kissmanó

Valaki kérdezte, mi kéthónaposan voltunk koponya és hasi uh-n. Nekünk a védőnő javasolta, mert volt a praxisában egy baba, aki rendesen fejlődött, semmi nem látszódott rajta, és tönkre mentek a vesei vesetágulat miatt. Képzeljetek egy babát, aki máris dialízisre szorul. Viszont volt 2-3 baba, akinél a hasi uh-n ezt észrevették, megműtötték, és minden rendben lett velük. Szerintem ő ezért javasolta nekünk.

Viszont én meg azt kérdezném, csípőszűrésen mindenki volt? Mi nem. Kérdeztem a Kép dokit, nem ad-e a beutalót, azt modnta, nem, csak annak, akinél van valamilyen gyanú. És ma voltunk 3 hónapos oltáson, és nem nézte meg, Zsú, Te mondtad, hogy 3 hónaposan van kontroll?

És végezetül egy kép a kis hősömről, aki a doki bácsi képébe nevetett a szuri után is!!! :lol: (Ez a kép is a szuri után készült)

Kép
nenoke

na, jó helyre sikerült beszúrnom a képet. :oops:
nenoke

bassza kutya-nyuszi. kimentem, hogy Edóval picit foglalkozzam, megébredt itt Grétu, beküldöm hozzá Adrit, hogy picit szóljon hozzá míg jövök (max 2 perc), hát nem leborította az asztalról a mellszívót? szerencsére csak 20 ml sikerült padlót fogjon. de leordítottam a gyerek fejét, szegény elment egy mukk nélkül lefeküdni, úgy mentem utána megvígasztalni, s elnézést kérni amiért rámorogtam, s elmagyaráztam neki miért volt olyan fontos nekem az a kicsi is ami kifolyt.

Kép
kissmanó

aranyos ez a legény, s mekkorát nőtt, pedig nem is olyan rég láttam. Igaz, akkor a mostani korának csak 2/3-a volt.

Kép
kissmanó

Manó :)
Nekem kézi Aventes fejőm van, csak akkor fejek, ha nagyon muszáj. :? A sógórnőm is felesbe eteti a fiát, mert neki sincs elég teje,mondjuk ő az első perctől kezdve küzd a problémával. Akármennyi anyatej is több mint a semmi! :wink:
Néha én is erőteljesebben rászólok Bercire,mikor nem is érdemli meg, utána meg lelkifurim van. :? Persze én is megvígasztalom, elnézést kérek, de akkor is lehetnék vele türelmesebb. :roll:

Nenőke :)
Nagyon ari a kis hős! :D

Apát megint hazaküldék a munkából...nem lesz túl vesés a jövő pénteki fizetés. :? Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kati: nem tom fogadtad-e, autópályáról apa integetett felétek :wink:

Kép
kissmanó

az elektronyos is alakítható kézivé, há lehet ha muszáj ráfanyalodok, ma 2x is vacakolt az elektronyika. de akkor tuti feladom, macerálni így is elég magamat, akkor meg pláne sőt.

Kép
kissmanó

Dikó üzent. Pénteken már lesz netjük.

Brigi! Samu ezzel az ujjszopással Petimre emlékeztet. Ő is a bal h.ujját szopizta.:D Gabó is szopizza néha az ujját, de akkor rendszerint éhes.

Nenőke! Dávid még mindig édesen mosolyog!!! Még mindig sűrűn esztek? Mi nem voltunk csípőszűrésen. De sztem is minden rendben a csípőjével.

És még -csodák csodája, de nem mintha hiányozna -nagylány sem vagyok.:D

Manó! Te se add fel! Két óránkénti etetés ezek szerint nem vált be?

Zsú! Kipróbálom én is a lila Pamperset. Nálunk is a comboknál lévő gumírozás nagyon szorította Gáborom combocskáját.

Oltás: csak egy kis nyikkanás volt, utána már mosolygott babókám. Nem tudom, hogy milyen éjszakánk lesz. Reménykedem a láznélküli éjszakában. Alig vagyok naív. :?

Jó éjt, szép álmokat!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

ja, s ugrott az annyi termés, Grétut elfogta a csakazértisannyitordítokamennyiatorkomonkifér érzés, oszt cicivel is alig bírtam lenyugtatni. asszem ma elmarad a forró vízben macera, esik le a fejem, kicsit aludtam az éjjel.

Kép
kissmanó

Tücsi - kívánom, hogy optimista légy, ne naív.

most nem jött be a sűrű szopika, ha ecce nem éhes, hiába kínálom. ha meg éhes oszt nincs, aggyá neki, mett addig ordít.
2 hónapon keresztül működött ha gond volt, de ő most már besokallt. enni akar, nem kínlódni.
amúgy az előbb (hmm... vagy szűk 2 órája) amiből evett cici, most azt nyomorgatom (mert előtte épp a másikat szípóztam le), hát 35 perc alatt lett vagy 40 ml. nem egy nagy hozam.

Kép
kissmanó

most az kéne, hogy valaki etesse Grétut, meg foglalkozzon Edóval tanulni, meg Adri is, meg háztartás is, s én 1-2 óránként fejjek?
há max 2 napot bírnám.
de ezt max hétfőn tudnám megtenni, addig kizárt.

Kép
kissmanó

Mano! Pihizzel!!!!
Na, gyorsan mi is integettunk! :wink:

Nenoke! Es David megint mosolyog! Olyan edes!!! Mindig mosolyog, sztem. :wink:

Melinda! Beni, hogy szeret jatszani. Nagyon aranyos! Igazi nagy-legeny!
:D

Bori! Egon is nevet az idegenekre. Elvezi, hogy beszelnek hozza. :D

Mar az ujszulott is megismeri a kozvetlen kornyezetehez tartozokat a hangjukrol. Tehat, egesz biztosan felismerik most is az idegeneket, csak mindegyik maskepp reagal.

Andi! Kitartas!

Agi! Nagyon szoritok!

Brigi! Samu edesen cumizza az ujjat. :D

Ckat! Nagy drukk nektek!

Esztora! Nekem is tetszett a jaroka!

Az alairasba tettem egy ma reggeli videot.
Mano! Igy hivogat. :D
molkata

Hali!

Nenoke: csípőszűrés nekünk is volt, pedig semmi gyanu, sőt 4 hónapos kontrollt is előír a gyerekdokink mindenkinek, oltásoknál pedig átgyúrja Ő is a gyerekeket: csípő, kuki ellenőrzés és hallgatózás. Szerintem menjetek el valahogy csípőszűrésre, abból bajotok nem lesz.
Igen szükséges az uh szerintem is, sajna tesóm most mesélte, hogy az uh kontrollon náluk most agydaganatot szűrtek ki 6 hetes gyereknél.

Mano: ahogy írtad: sokra nem mész vele, de én is szurkolok Neked!!!!!!!!!!!!!! Facsard-facsard
ckat

De Ckat most aztán kuvva mérges lettem!? :lol: Hogy érted? Szerinted kevés a napi egy fejés? Attól félek, hogy ha megint sokat fejek akkor bedurran a cicim és megint begyulladok. Uramatyám, minden szopi után??????? Na jó én is kipróbálom holnaptól. Most hányszor fejsz?

Brigi: Ma már jobb volt a helyzet egyébként, de szerintem nem lehet az, hogy egyik nap totál tejcsárda vagyok, aztán meg üres a bödön. Vagy lehet?

Bori: jól van már írni akartam, hogy hol vagy! Nem annál a doktornőnél voltunk, valamiért azt mondták, hogy Ő egy másik osztályon rendel, így a neurológián más doktornő vizsgált. Mindjárt előkeresem a nevét. Karácsony basszuskulacs akkor nálatok sem piskóta! Tatárjárás!

Nenoke: nagyon cukik vagytok, tényleg egy kis mosolygós hős!

Egyébként pont azon gondolkodtam, ha bementünk volna a dokinénihez és meglátta volna a topik "nagybabáit" biztos mindenkit félévesnek nézett volna! :lol: :lol: :lol:

Na jó éjt mindenkinek, Szivvi mi a helyzet jól vagytok?

Andrea
Kép
kindernay

Kata :)
Nagggyon édes! :D Már eldöntöttem, hogy apósék videókamerát vesznek nekünk karácsonyra! Apája közli majd az óhajt. :wink: Ha már egyszer itt lesznek.... :)

Délben az egész család kidőlt, aludás volt. :D Sajna, ahhoz kevés , hogy kipiheten ébredjek, szerintem egy 24 órás menet kellene. Mindenesetre előkászálódtam és kapar a torkom+nem érzem magam túl jól. Nem akarok beteg lenni! :evil:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Andi! Mert ma vendégségben voltunk! :lol: :lol: :lol:
Kép

Dundi Anya meg csak dumál, csak dumál...
Kép
Vendég

Kösz a szorítást! :P

Cépjóreggelt!

Bori : cukkerek a képek, kössz. S pussz a 4 hós égnek álló kicsi ujjára (anno engem is azzal cukkoltak, hogy minek tartom úgy azt a pici ujjam, az nem az enyém, hogy elkülönítem?)

Amúgy ki a dundi anya?

Kép
kissmanó

NÁgi: gyere aztán s beszámolj az eredményekről. Mi addig meg szurkolunk nektek, Ádámnak.

Ma reggel egy ciciből szopizott Gréti, majd belealudt. Nem tom mennyi lehetett, de nem sok. Aztán kifejtem a másikat, hát volt benne 30ml. Majd azt is amiből szopizott, abban meg 20ml. Tuti nem ilyen hozammal csinálja Ckat az X5-öst.

Ráadásul az elektronyos beintett, nem lehet állítani rajta a szívás sebességét. Még jó, hogy aránylag elfogadható amin leblokkolt. Kipróbáltam a kézit változatot is, hát nem nyerőbb.
Na, letelt a 2 óra, Edina suliban, menyek önsanyargatásra vissza.

Kép
kissmanó

jó reggelt!

Bori! Főninek gratula a 4 hónaphoz! Nagyon szépek vagytok a képeken!

Ági! Mennek a drukkok++++++++++ majd jelentkezz!

Babák nagyon cukkerek a képeken!

Nadine! szegénykém.., mihamarabbi gyógyulást!

Szurisokkal remélem minden ok!

Nálunk minden ok, Lillus étvágya rendesen visszatért, már megint zabál :D imádom!
Emi

Kép Kép
emi_25

Mostani termés kitartó munkával 2 ciciből 120ml.
Mi ebből a következtetés: alvás közben nem dolgozunk. Ha cici alszik, akkor alszik.
De azért én álmos vagyok, remélem Grétu még hagy picit szundítani, s Adri ellesz a nagyapjával, nem kiabál fel minket.

Kép
kissmanó

Nenoke
Dávid tényleg hős, azért az én gyerekem nem vigyorgott a dokira! És nagyon vagány a szerkója! Tündérbogár!

Bori
dönölűek vagytok! nem vagy dundi! És a fiad hasonlít rád!

Nálunk a szuri csak annyi változást hozott, hogy 2 kaja volt: fél3kor és fél 6kor, de negyedórásak, azóta alszik. Este 8as elalvással sem volt gond.

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Nálunk egy kis lábduzzadáson és pirosodáson kívül semmilyen tünetet nem okozott az oltás. Gyorsan beborogattam, akkor sírdogált, de utána kutyabaja nem volt. A két hós valahogy jobban megviselte.

Este fél 9-től aludt fél 7-ig. Igaz felsírások, nyüszik voltak, de nem vészesek vissza is aludt. (vagyis lehet fel sem ébredt, mert mire megnéztem aludt.)

Rita megnéztem és képzeld én 74-es overállt vettem. :oops: Igaz kaptunk 68-ast, de az is óriási rá. :roll:

Sikerült eladnunk a robogót! :lol:

kispiskóta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: