Niki!Remélem jobban van drága Emmácska és már nem fáj annyira a "foga".

A 2 csaj hihetetlenül cukkancs. Emma olyan mint egy kis játék maci.

És azt nézem, hogy konkrétan jobb húsban van, mint Tarek. Mennyi most a súlya? És hány cm? Tök jó, hogy így behozta a "lemaradását". Ügyes kis csaj!
Viki! Nana!!! Emma baba a mienk! Tarek már rég kiszemelte magának, így kérlek szólj Beninek, hogy másra hajtson!!

Bár, ha párbajra kerülne a sor, akkor tutira ti győznétek. Beni nagyon masszívnak tűnik!

Kis vasgyúró!!!

Édes!!!
A könyvet ki fogjuk próbálni mi is. Azt mondjuk megnézném, hogy mikor fog Tarek egyedül eljátszani egy db papírral 1 órán át! Szerintem soha!!!
S/Niki! Basszus úgy sajnállak benneteket! Ez olyan szörnyű lehet! Miért nem tud 2 orvos egyforma diagnózist felállítani!????!

Ezekszerint feleslegesen tágítgatták szegény Szabikát????

Jajj Istenem!!!
Egyébként mi sem vagyunk jól sajnos! Tarek megint kezdi ugyanazt produkálni, mint amit az előző tápszernél. Vagyis annyira nem gáz még a helyzet, de megint alig akar enni!
Komolyan mondom el nem tudom képzelni, hogy mi lehet a baja. Látszik rajta, hogy enne, be is kapja a cumit, aztán elrántja a fejét és sír.

Olyan mintha valami ott bent nem engedné be a tejcit.

Már arra is gondoltunk, hogy nem jó az emésztése (esetleg lassú), mert napközben hiába 4 sokszor 4.5 órára etetem meg őt, mégis úgy tűnik, hogy nem éhes vagy tele van a gyomra. Éjjel viszont amikor 6 óra telik el az esti etetés után, sokal jobban megy az evés. Ki érti ezt????
Na szóval hiába mondják azt az orvosok, hogy semmi baja, én mégis "aggódok", mert szerintem ez azért mégsem normális. Arról nem is beszélve, hogy mégis mi alapján állítják, hogy semmi baja, ha konkrétan egy vizsgálatot sem csináltak!?!

Amikor én voltam pici és ugye nem ettem és nem fejlődtem (Hál'Istennek Tarek azért fejlődget) rám is azt mondták folyton, hogy semmi bajom. Aztán 4 hónapos koromra derült ki, hogy tejcukorérézékeny vagyok. Addig az alapján mondták, hogy semmi bajom, hogy rám néztek és látták, hogy mosolygok. Hát persze! Mert akkor voltam jól, ha nem kellett ennem. Tarek detto ugyanez!!! Egész nap jól el van, kivéve ha etetem szegénykémet.
Na abbahagyom a "panaszkodást"! Már megint itt tartunk sajnos, hogy nem örömteli hírekkel jövök!

Pedig úgy igyekszek pozitív lenni, de nem megy! Ha látnátok milyen egy étkezés nálunk!!! Halálosan kiszívja minden energiámat és úgy érzem nem bírom tovább. Még senkit nem hallottam arról panaszkodni, hogy nem eszik a gyereke! Mármint nem itt, hanem úgy egyáltalán!
Na lépek..... elég ebből!