Na, latom, van forgalom... ez jooo
Bambi, tok jo, hogy ujra irsz kozenk! Orulok, hogy a hanyingeres szakaszon te is szerencsesen tul vagy. Nem vagy semmi, hogy meg nem hiztal. Errol
Emi is beszelt, illetve arrol, hogy o mar 5kg-ot. En is mar vagy 3-4 et, de inkabb csak este latom magamon, ugyhogy ez tobbnyire csak viz. Egyebkent meg terhesek vagyunk, nem
Nicci, latom, te is irogasz. Lazarrol egy kepet lathatnank
Csirkesz, a tieidre is kivancsi lennek. Esetleg egy bundabugyis eskuvoi foto. Naaaa
Kerekes, a lanyaidnak nagyon szep nevuk van, biztosan ok is szepek
Ujak
Deli, Kisfruzsi, udv koztunk

A fogadott, nem fogadott dokirol az a velemenyem, hogy szanalmas, hogy Magyarorszagon ez tema es hogy az orvosokat nem fizetik meg es mi adunk nekik, hogy fogadjanak, kedvesek legyenek. Randa dolog, regi idok maradvanya. Szerintem egy ugyeletes orvos ugyanugy megtesz mindent, csak legyen ranevelve. Kulonben is, szulesnel csak a baba ugykodik, sot, kulfoldon a gatmetszset, osszevarrast is ok csinaljak.
Mamacka, tovabbra is koszi a sok hasznos infot

Ovterelot en kaptam, egyelore nem sok ertelmet latom. Nemreg sajnos egy olyan balaesethez erkeztem az M1-en ahol a kismama hasat nem az also pant, hanem a felulrol jovo keresztpant nyomta meg. Szerintem terelve, nem terelve, ha be vagy kotve megrant de nem repulsz ki a szelvedon, ha nem vagy bekotve kirepulsz. Ja, a szoptatos parnarol en is hallottam, hogy szules elott is tuti vele aludni. En meg tudok hason, de erzem, hogy egy ket het, es nem. Mi lesz utana?

Egy baratnom furta az agyan a lukat. De ez csak vastag szivaccsal teheto meg.
Kamilla, latod, milyen sokaknak van szivritmuszavaruk... azert a macskakkal ovatosan. Neztek nalad Toxoplazmat
Gitka, ha mar egeszsegugyi dolgoknal tartunk, nekem pont a 9. heten kezdett el fajni a farokcsontom, szo szerint a fenekemben ereztem fajdalmat, ami azota mar enyhult, vagy inkabb egy keresztcsonti fajdalomba ment at es csak este erzem. Azt olvastam, hogy mindez a medence atalakulasa miatt van es normalis.
Mezso, a bababorze 27-en szombaton is van, es hol

A lepeny miatt ne parazz, csak akkor van csaszar, ha teljesen eltakarja a szuloutat.
Magika, a hasznalt, nem hasznalt cuccokkal kapcsolatban osztom a velemenyed. Persze ha valaki ad, azt elfogadom, legfeljebb nem hasznalom. En mar rengeteg terhesruhat, babaruhat, sot kocsit, mozeskosarat, gyerekjatekot kaptam. Oszinten szolva egy kettotol a hideg raz, mert olyan hasznaltak. Ami jo, hasznalom, de amit az ember maga vesz, azt erzi igazan magaenak, legalabbis en igy vagyok vele. Es plane ha elso gyerek, a kovetkezok is hasznalni fogjak.
Na, most mar befogom. En naponta csak egyszer irok, de akkor kiadosat
Lehet, holnap teszek fel pocifotot. Milyen formatumot fogad el a babanet

Ja, es az is lehet, ma megtudom, futyink van-e vagy puncink... van egy radiologus baratnom...
Tudja mar valaki a nemet
Na pusszantas mindenkinek