Remélem hiányoztam...
Verus, légy üdvözölve, ha jól emlékszem még nem tettem meg. Tudnál írni részletesebben ezekről a fog.gátlókról?
Madárka csatlakozom Katihoz, szeretettel látunk és 1-2 nap múlva Te is úgy fogod érezni, hogy családtag vagy, ha még eddig nem érzed. Nagyon jó itt lenni.
Adri! Gondolok rátok és sok erőt kívánok Nektek és persze sok optimizmust. Az unokatestvéremék is végigcsináltak vmi veseproblémát a kisfiával, de mostmár semmi gond. Igaz nála az utolsó pillanatban vették észre, nálatok, meg idejében. Kanül ugyanúgy volt, de a pici egész jól viselte, mert anyukája vele volt a kórházban és így nem volt hiányérzete ("csak" Apuka és tesó). Mondjuk ő már 1 éves volt akkor. Szóval lélekben veletek vagyok.
Évi, Te aztán jól eltűntél, remélem jól vagytok mindeketten. Igaz én sem írtam az utóbbi napokban, de hulla voltam. Ma délután végre tudtam aludni egy kicsit, így most nem vagyok oly fáradt. De azért hamarosan lefekszem.
A sétára mindenki jöhet, aki kíváncsi a másikra, minél többen vagyunk annál jobb. Én Dunaújvárosból megyek, így a korai időpont nem túl jó, kb. 11 óra az, amikor fent tudok lenni. Akkor nincs akkora forgalom sem a városban. Nálam lesz 3 embernek férőhely a kocsiban, ha vki jelentkezik szivesen összeszedem. A babakocsi viszont húzos, mert a csomagtartóban az enyém lesz, ami batár nagy. De szállítást vállalok nagyon szívesen.
Én egyébként 26 éves vagyok, ha kell a táblázatba.
Eszter! Mi párologtatunk a pici mellett van a készülék. Egyébként ez nálunk ugyanígy probléma, de már annyira megszokta az orrleszívást a pici, hogy vigyorog rajta. Nálunk elég tetemes a váladék mennyisége, úgyhogy tuti nem a tej vissza"szívása". Eleinte az volt, de mostmár nátha, sajna.
Dia! nem aggódom a csuklás miatt, csak szegény kis drágám úgy utálja. Csak arra voltam kiváncsi más hogyan "orvosolja" a problémát, mert én rögtön adok cicit, hogy minél hamarabb elmúljon. Ezt még a kórházban javasolták.
Bigacsiga! Nem tudom miről írtak a fogamzásgátló topicban, de mintha erről nem olvastam volna. Ez egy régi találmány, ráadásul magyar, de eddig nem forgalmazták itthon. Én is kipróbálom, mert úgy néz ki ez a gyógyszer dolog nem jött be.
Most pusszantás mindenkinek, jó hosszú éjt kívánok:
Geri