Sziasztok,
Na, itt vagyok végre teljes egészében, és hát nagyon szeretek jó híreket olvasni
Rebe,
Annyira örülök a jó híreidnek! Tök boldog lettem, amikor olvastam a melóhelyemen!

Nagyon szép ez a HCG, igen, nagy eséllyel ikres-hcg

:D:D
Remélem, hogy tudsz jönni a talira
Gabicsibém,
Most már aztán tényleg nem kell idegeskedned, hiszen ott van a picúr, és ott is lesz még 8 hónapon keresztül a pocidban! Persze megértem, hogy idegeskedsz, és ez már tényleg mindig így lesz, de azért ne vidd túlzásba, jó?

Meseszép a vonalzód!

Sajnálom, hogy igazam lett

De nekem elmagyarázta múlt héten, hogy miért nem, és már teljesen meg is értem, de mindenképpen jó kezekben leszel ott. BMC-s orvosnál maradsz? Jöhet priviben is
Nika,
Millió drukk a holnapi teszthez!
Nonóka,
Jaj, szegény apósodat nagyon sajnálom, na meg főleg Titeket, hogy ilyen állapotban kell látnotok

Mit mondanak a dokik, van remény, hogy felébred? Drukkolok, hogy minden rendben legyen

Kitartás!
Nikó,
Sajnálom a tapló-kollégás élményedet

Olyan sok szemét ember van.

Ne is foglalkozz velük, itt vagyunk mi Neked kárpótlásul

Puszillak!
Vic,

Őszintén sajnálom, hogy rendesen megjött. De örömmel olvasom, hogy mentek tovább!

Fel a fejjel csajszi! Ja, és drukkolok, hogy ne legyen cisztád!! ++++++++++++++
Talira felírtalak! Ott a helyed! Puszi!
Nyunyi,
Gyors gyógyulást a kisfiadnak! Puszillak!
Anett,
Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++:D
Elan,
Örülnék, ha jönnél Te is a talira! Úgy néz ki, hogy módosul az időpont, ha megvan a végleges, megírom feltétlenül ide.
Millió drukk a holnapi UH-hoz! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Madrin,
Felírtalak!

Ne aggódj, a múltkorin sem unatkozott senki
Süncike,
Téged is felírtalak a talira!

És nagyon-nagyon-nagyon drukkolok Neked holnapra! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én pityogj csak, én is pityogtam… ez jóóóó
Vucuska,
Drukkolok, hogy kezdhessetek (vagy nem is, inkább drukkolok, hogy spontán szerelem-gyerek legyen most, jó?

):D
Bonya,
De jó, hogy jelentkeztél!

Küldök cisztaűzőt

Puszillak!
Kriszta,
Ne is gondolj ilyenre! Hiszen még csak pár napja volt a beülti, tehát nem is jöhetne még meg, és NEM IS FOG!

Szóval ne legyél parapiri! Legkésőbb holnap írok privit!

Puszillak addig is!
Mindenkinek küldöm amit kell (babatapik, petikenövesztők, babanövesztők, drukkok):
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A holnapi BMC-s járatnak pedig ezermillió drukk!
Szép álmokat mindenkinek!