Én is dühös vagyok, hogy benyomták ezt a "dagisót"... így már hulla vagyok... de olyan jól kikapcsol... most pörgök a 72 órába...aztóa alig alszom csak 2-3 órákat, mert gyerek nyügős volt, napközben meg nem nagyon tudtam... Most lefekszem.
Ja... tejem elég kevés lett, bal ciciben alig van valami, gyerek sír, hogy nem jön belőle, a másikban azért van még, de megint elkezdtem fejni hátha... de érzem, hogy gyullad be a mellem. Nem tudom mit csináljak, elkezdtem a laktoherbet is inni. Nem parázok, meg tudom, hogy visszajön, csak pont ez hiányzott még...
Emma: csatlakozom a táborhoz a mai napon...
Kinél hogy lesz az idei karácsony ill. hogy volt?
[size=9]Nálunk 10 évig...
Én anyuékhoz mentem reggel, Párom a szüleihez. Ők ebédeltek, mi vacsoráztunk. Párom minden szenteste ottaludt az anyjáéknál mert különben megsértődtek, én meg anyukáméknál, de párom átjött délután (amiért szintén megsértődtek), hogy megajándékozzuk egymást, és kicsit együtt legyünk szenteste. Hozzáteszem Ők nem hívtak engem kb. 6-7 évig ... Most nálunk lesz a karácsonyozás...de Ők ebédelnének, mi vacsoráznánk! Kicsit elegem van már ebből. Mondtam ebédeljenek meg otthon, aztán jöjjenek át, de úgy meg nem jó... faszomkarate!
Aztán itt volt párom testvére nálunk 2 napig, nagyon szeretem, jóban vagyunk..gyerek 48 órája nyügi, éjszakánként 2 óránként keltem. Na szóval kijövök reggel erre közli, hogy ma jönnek át anyukájáék (vagy mi megyünk) és elmehetnénk sétálni meg ilyenek. Erre mondom nekem már van programom, hát láttam rajta, hogy jól megsértődött... mondta, hogy anyu látni akarja a gyereket (anyósom), de az, hogy az én életem az senkit nem érdekel! Na ebből veszekedés lett. Most bőgök. 2 napja nem aludtam, egy kurva szót sem szólok, reggel felkelek, párom testvére közli, hogy Ő éhes, mikor reggelizünk , mondom egyél nyugodtan, ha éhes vagy nem kell rám várni, de Ő megvár. Na lezuhanyzom, gyerek sír, gyereket elrendezem, reggelit csinálok neki, közben szétverik a házat, mert ázunk, aztán takarítsak ki 2 férfi után, 3 állat után, hazajön férjem, húzza a száját, hogy még nincs rend a konyhában, gyerek sír, párom testvére, hogy Ő éhes... megcsinálom neki a kaját, közben csirkepörköltet főzök (hogy legyen nekik meleg vacsora), úgy hogy akkor már nem aludtam semmit éjszaka, másnap u.e. kivétel vacsora. Párom hazajön, húzza a száját, hogy a konyhában nincs még rend és én éppen akkor mosogatok mire megjön, erre közli, hogy miért mentem el a HésM-be inkább itthon takarítottam volna...

Az senkit nem érdekel, hogy én is szeretnék kicsit kikapcsolni???? Közben megy a sértődés, hogy nem voltam ma anyóséknál csak 5 percre mert a barátnőmmel találkoztam és az nekem fontosabb volt! Hát én már semmit nem számítok!!??? És mikor elmondom a véleményem, akkor én vagyok a gonosz, rosszindulatú, akinek semmi se jó! Basszák meg! És ezért mi veszekszünk... rettegek a karácsonytól, és még csak ez lesz az első... Kicsit elegem van, és a tejem is kevesebb, gondolom ezért. Megyek lefekszem, bocsika, hogy hosszú lett, de ha nem írom le bekettyózok. [/size]