Jujj, annyi mindent írtatok, kérdeztetek!
Hajdu drnő azt mondta, hogy nyaki redő méréséhez a betöltött 12. héten kell menni UH-ra.
Babakocsit és nagyon sok babaholmit érdemes megnézni a babaszoba.hu-n, ott jól rá lehet keresni, szépeket lehet kifogni, mamackának igaza van. A babaneten én sosem tudtam olyan jól keresni, mint ott. Sokan esküsznek a Peg Peregora, az állítólag használtan is nagyon megbízható. (nekünk örökölt kocsink van, egy névtelen matuzsálem, de nem is akarok újat. Mi sokat kendőzünk, inkább egy nagyon profi hordozókendőt kértem a harmadik babának

Közlekedni is egyszerűbb vele, és a harmadik gyereknél már nagyon kell.)
Nekem is más időpontot számolt a doki, mint a kalkulátorok. Doki azt mondta, h. utolsó menzesz időpontja+egy hét-3 hónap. Nekem így két nappal későbbre számolta, mint a netes kalkulátorok. (április 11 vagy 13.
A terheléses vércukornál örüljön, aki zsömlézhet-tejezhet! Nálunk még mindig a 2 dl víz+ 7 dkg cukor összetételű irtózatos löttyöt kell lehajtani éhgyomorra, ezen a fél citrom sem enyhít sokat, amit belecsavarhatok
Emi, azt hiszem, Katavirággal tévesztettelek össze, ne haragudj.
Kamilla, nálunk a jógára szoktak ikres mamák járni, szerintem az annyira nem megterhelő, mint a torna, és a relaxációt is másképpen vezeti az oktató, ha van ikres mama.
Szóljatok, ha sokat okoskodok.
Üdv
Nuska+