Lindi,
igen, én még a 16 hós leszokó Grétire emlékszem, amikor megbeszéltük, hogy valaki tejhívő, valaki meg tejellenes. azt hittem azóta is az vagy

. de így tök jó, hogy néha iszik, néha nem. legjobb, ha ő dönti el. úgy tudom a hosszú kihagyás se túl jó, mert akkor tényleg jelentkezhet allergia rövid ideig. (az ekcémia is egyfajta allergia)
a GYED-hez kitartást, ez tényleg majd egyben megjön. nekem a gyes előző hóban még jött (fél hónap, ez volt az első számomra) és most vmiért már nem küldték. most írtam nekik faxot, hogy szedjék össze magukat, kezd apadni a számlám.
Neet!
te estére bent hagyod a suliban az ostorodat, hogy mostanában Eszcinél nem használod?
Szrek,
nálunk tilos a fürdőbe mászkálni, mondjuk ennek ellenére elfordítjuk azt a kis zárat, de L. nem taperolja őket. a főnököm egyszer a vízforralóból kiöntött magának egy pohár vízkőoldós vizet és megitta!

(kolléganőm vízkőtelenítette) rohant be gyomormosásra, de megnyugtatták, hogy akár hónapok múlva is fekélye lehet tőle

, mert durván sokat ivott tőle.
egy spriccelés viszont nem egy pohárnyi.
nekünk is amcsikonyhás lakásunk van, a mosogató alatt csak cif és mosogatógép öblítő megtabletta van, de L-t tényleg szigorúan úgy szoktattam, hogy netapi. Ábel vendégségben rögvest bemászik a mosogató alá?

különben szerintem ne aggódj! ha irritálta volna a gyomrát, akkor fájt volna neki, s azt jelzi, nem pedig édesdeden alszik! L . is fújt egyszer légyirtót a képébe :/
ÉS MÉG EGY FONTOS VEGYSZERIVÁS ESETÉN:
ha esetleg valakinek a gyereke tényleg iszik ilyesmit, 1. hívja a mentőket, 2. vigye magával a flakont, 3. tilos hánytatni, mert visszafelé is mar!
Nuk,
a protokoll szerint már 6 hós kortól lehet adni glutént, szép kis adagokban. én egyszer véletlen 6 hós kora előtt is adtam neki zabpelyhet, amiről kiderült, hogy gluténes, de aztán utána 7-8 hós kora körül kezdtem adogatni, s mivel nem volt gond, innentől főztem neki tápibagrízt is. meg aztán kaptam Votivéktól egy Holle gabonapehely keveréket és minden gyümölcsbe ezt kevertem, mert frankón megdagadt és finom is volt és nem kellett főzni.
különben a glutén miatt ne aggódj, ha Tünci játszás közben egy egész tábla csokit nyom le

:D
Macs, Votiv,
én is csináltam anno férjemnek (stresszes időszakban) macskagyökér (valeriana) és citromfű teakeveréket és szépen tentézett tőle.
Fibi!
én keményen rászólok Lencsére, ha már nem bírom tovább cérnával, és általában hat is. ha meg kezelhetetlen, akkor csinálhatok bármit, volt, hogy kezénél fogva húztam végig az utcán, mert ő inkább fetrengeni akart a porban, csak ne menjünk haza.
Votiv,
Lencse annyira fél a sötétben, hogy éjjel nem mer mászkálni, ill. egyszer csinálta, de végig kiabált, hogy "anya megyeeeeeeek".csak hajnalban, mikor a szitára húzott redőnyön bevillan a fény, kezd el mászkálni újabban.
WALDORF:
ez az ovi még pénzbe is kerül??? én azt hittem uolyan, mint az állami, csak más elvekkel. nem gondoltam, hogy maszek. :/ asszem mi maradunk szépen az állami kiadásnál, ahol jó sok és kafa játék van, nincs más dolga a kölöknek, mint játszani naphosszat.
Lencse ma is mondta ébredés után, hogy "anya, nem kakiltam be, nem kell levenni a pelenkát könyörgöm!"