Visszatértünk anyóséktól

Adél mindig idegen helyeken alkot újakat

a hétvégén megtanultunk lépcsőzni fel-le, meg az ágyról való letolatást is
és akkor némi szösszenet, már megint hosszú lett
Betegeknek jobbulást!!!
Votiv,
Csajom szó szerint mindenevő, bármit adok megeszi, de mondjuk a kedvencei a sütőtök, cékla, karalábé

Szopizásba már egy kicsit lejjebb adtam a dolgot, most már csak egy nap 3x kap, de az ebédet is szeretném elhagyni és akkor maradna a reggeli, meg a vacsi szopi.
Párom a bajnokságra gyúr, ami szeptember és május között van, egy héten kb. két meccsük szokott lenni. A csapatok megmérköznek helyi és idegen pályán egyaránt. És hát hogy Adél mit fog kapni?

Én egy interaktív kutyust néztem ki neki, de még lehet, h más lesz belőle. Mini bowling golyó sem rossz, csak félek, h akkor nem maradna semmi se épségben a kégliben
Manóka,
Gratula az első fogacskához

Cserfes Emmád
Barbi,
Mászóka nagy tuti és a kutyi is ott a háttérben

Csajod milyen ügyes a bilivel
Fibi,
Eszméletlen nagyot nőtt Ábeled, nagyon jóképű pasi és Bálintod is még mindig zabálnivaló
Zsanci,
Ne is gondolj ilyenekre irgum-burgum!!! Meme nagyon laza
Gabi,
ORSIDNAK NAGYON BÓDOGAT!!!

Kispasid gyöngyörű
Lindi,
Szerintem is váltsd le a dokit, elég nehéz lenne ezek után megbíznod benne. LC ügyben pedig Rylieval értek egyet.
Johi,
Fannid olyan cukipofa, imádom

Nem semmi spárgát nyom
Neet,
Egy kalappal!!!!
Szrek,
Drukkolok, akkor h összejöjjön egy új kégli!!
Macs,
Fülessel hasizmozni, az igen
Zoon még én is gondolkozom

Én úúútálok késni, de nem rajtam múlna, ha nem érnénk oda. Azt meg pláne úúúútálom, ha rám várnak, szal lehet, h inkább mi is kihagyjuk
Ancsi,
Fú az a kalács nagy jól néz ki
Kata,
Én alapvetően nem szeretem a hideget, de az ősz illatát imádom
Rylie,
Mennék én Adéllal bowlingozni, csak az ember akármikor megy, tutira vannak füstőlgő emberek
És simán lehet az ágytól, nekem is hasonló problémáim voltak és miután megerősítettük az ágyat, nem volt már olyan puha, rögtön rendbejöttem.
Ruz,
És milyen érzés visszatérni?
Deni????