A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Aranyos Lányok!

Elküldtem körmailben is a D-tervet!! :D
Csekám, megkaptad?:-)
Noczi nagyon pajkosat reagált rá!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most elküldöm a fotókat is, mert Kagylónk nem kapott, lehet, hogy még van, akihez szintén nem jutott el.

Katócocska!
Tarts ki lelkileg, kérlek szépen!!!!!!!
Úgy megölelnélek!!!:-)
Nagyon átérzem! Iszonyatosan erős vagy, hogy eddig végigcsináltad!!!!!!!!!!! A következő alkalommal minden rendben lesz!! !!!!!!!!!Addig tényleg el kell mennetek legalább pár napra egy nyugodt, szép helyre pihenni! Én tudok pl. egy kis palócházat, ha gondolod. http://www.palochaz.hu/
Itt nyugtotok lehet és az ára is nagyon emberi.

Szépem!
IGEN, az az!!!!!!!!!
De jó, hogy megvetted!!!
Majd referálsz??:D:D

Pusszantás Mindenkinek!!!!!!!!:D
bodza2005

Mindenki eltűnt... :(
bodza2005

Zel Egere bull terrier.
Cukkancs egy jószágocska!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
bodza2005

Cyprusom!
A citromodra nem ment át a fotó!!!
Van másik cím, ami nagyobb méretet tud fogadni?
Cupppp, Bodz
bodza2005

Na itt vagyok megint, visszaolvastam. Nem semmi, mennyi minden történt...

Katóc, nagyon sajnálom, ami Veletek történt. Pihenj kicsit, töltődj fel és próbálj nem gondoloni az egészre, bár tudom, ez most nem egyszerű. Ha bármikor szeretnél egy beszélgetős talit, csak szólj, megszervezzük hamar. Biztos össze tudjuk rántani a bandát, ha az segit egy picit :lol:

Ági, nem lesz semmi gáz, csak feküdj, fogadj szót a doktorbácsinak. Nem vagyok nőgyógyász, de valamiért úgy érzem, tök jól döntöttetek, hogy megtartjátok mindhárom babót. Tudom, hogy menni fog ez Neked:)

Cyprus, tök jó, hogy beért két sejtecske és már vissza is kaptad az embriókat. Ha igy kitartottak, akkor biztos jó erősek lehettek és a továbbiakban is kitartanak mellettetek. Nagyon szurkolok!

Noczika, jó szurkálást kivánok, a hármas szám már sokunknak bejött, úgyhogy előre. :wink: Nagyon szoritok Neked is!

Megigértem, hogy rakok fel képet a 4d-ről, már folyamatban...Kértem segitséget a férjecskémtől, úgyhogy van esély rá, hogy pár percen belül fenn is lesz :lol:

Kép
cseka

Cseka!
Ezt feltétlenül megvárom!!!:D
Bodza
bodza2005

Bodza, sajna nem kaptam meg a karikamailt... :lol: elküldenéd még egyszer?

Kép
cseka

Kép

Na csajszik, küldöm a mi kis Danikánkat, ahogy éppen mosolyog, remélem látszik :lol:

Kép
cseka

De szép a Danikátok!!!!!!!!:D:D:D
bodza2005

Cseka Ez a Dani egy tündérbaba!Igen látszik a mosoly!
Katóc! még nem olvastam vissza mi van Veled, de kitartás!
Cyprus vigyázz a babókra!
nekem átjött a terv tök jó, azt nem ígérem, hgoy ...., de majd vamit kigondolok.
Nóczkám mindent bele! majd kiksizlak az iwiwen!
Ági pihizz csak. Minden rendben lesz és kész!
Februárom! érzel már mocorgást? én először azt hittem a hasam morog...
Akiket nem írtam néz szerint kérem ne haragudjanak.
vigyázzatok magatokra!
Vendég

Szépem boldog szülinapot így utólag
Vendég

Cseka!
Elküldtem mindent még1x Neked!
Jó éjt!
:-)
bodza2005

Cyprus!
Tele lehet a ládád, mert sima mail sem megy át.
:(
bodza2005

Sziasztok,

katóc, annyira sajnálom.. :cry: :cry: . mikor odaértem, még kerestelek is, hátha ott leszel.. nagyon sok puszit küldök.. :(

noczi, hányra mentél? nem láttalak Téged sem. :( örülök, hogy kezdhettek!!!!!!!!!!!
szépem, köszi, hogy gondoltál rám :) jól esett!!
Nálunk is minden ok, méhszonda hála Istennek semmi para nem volt.. 2msp és nem fájt egyáltalán. Apánk nagyon aranyos volt, úgy tűnt, hogy annak ellenére, hogy nagyon fáradt jó kedve volt. Viccelődött egy csomót.
Kiváltottam a rakás drogot.. most üveges tekintettel ülök fölötte..csak nézem..holnaptól 'mi' is szurkálunk.. para :)
tatuka, nagyon köszi mindent!! :D

bodzi, ma nem láttam az összefoglalót de tegnap este is volt valami róla. aranyosak voltak :D (a bababák)
ne aggódj, meglesz az a 90 nap!!! nagyon szorítok!! holnap küldök képet!! mert eddig mocsok módon nem küldtem.. :oops:

cyprus, hurráá és hajrááá :P

mindenkinek köszönöm a képeket! :)
Sok puszi!!!!
jaaa! cseka, dani nagyon helyes fiatalember! ;)
yamita

Halihó!

Na végre Bodza! Iiiiiitt vagy!

Katóc! Sajnálom! Nem Decapeptyl-t fogsz kapni? Én is azt kaptam az endó miatt. Anno lapar közben lzerrel leégették őket, aztán a decapeptyllel leállították a mensimet. Ligthos mesterséges klimax.... Tutti hőhullámokkal. De utána az endo eltűnt!!!!!

Szépem, Egér tényleg angol bullterrier. Nagyon jól kijönnek a Sanyival, mert Sanyi jól álcázza, hogy ő madár. Ugat velük. Ha pedig nem ugat, akkor fütyül nekik, mint szoktunk. Öcsit én sokszor szépszeműnek hívom. Olyan kis okos formája van. Pedig nem mindig bír az eszével...

Beber! Azok a kis hurkás combikák! Kész vagyok. Mega zsömis pofika! Pusza Pistiknek. Nagyon helyes kiscsávó.

Tatu! Még ne írd le a novembert. Talán lesz Apánknak valami tutti ötlete.

Cseka! Látom a mosolyt! Tündéri. Imádom az Uh képeket!

Cyprus! Tudod! ami szarul kezdődik, annak nagyon jó a vége! Gratula az embrikékhez! Pihenj sokat!

Noczi! Juhéjj! Csak böködd magad!

Ági! Te csak fogadj szót. Ha be kell feküdni, be kell. Tényleg vigyél egy csomó jó könyvet. Bár nem féltelek, hamar feltalálnád magad és nem is unatkoznál. Viszont amíg otthon vagy, addig is pihenj sokat, kérlek ne te nyújtózkodj ablakot nyitni!

Remélem, nem sok mindent felejtettem el leírni.

Késik a mensim. :lol: Már ha egy napot késésnek hívhatok már. Mára vártam. De ez most pont jó, ezért szorítottam. Így már tutti beleférünk a 90 napos kihagyásba... Remélem, minden rendben lesz majd. Van egy kis sportszelet a kisgatyámban. Endó, ciszta....
De melyikünk nem fél ilyesmitől....
Ma elvittem apukámat Pécsre orvoshoz. A pacemakerét ellenőrizték. Átröhögtük a fél napot. Most feltöltötték a ketyerét. Mondtam is neki: apuci, az Erő veled van!

Puszika mindenkinek!!!

Aztán aludjatok, mert álmosak vagytok!

Kép
Kép
Kép
zel

Yami!
Ne parázz! Sima ügy lesz a böki!

A hugimnak is van "Bababája", csak ő Hami. Hétvégén megtámadta apukámat, aki visítva menekült előle, majd a kis dögöt a zokniján lógva húzta maga után. Játszottak. Bírom a kis görényt, de tartok kicsit a fogaitól. Én, aki a kutyák szájába meg simán turkál....

Kép
Kép
Kép
zel

Yami!

A hugimnak is van "Bababája", csak ő Hami. Hétvégén megtámadta apukámat, aki visítva menekült előle, majd a kis dögöt a zokniján lógva húzta maga után. Játszottak. Bírom a kis görényt, de tartok kicsit a fogaitól. Én, aki a kutyák szájába meg simán turkál....

Kép
Kép
Kép
zel

Yami!

Kép
Kép
Kép
zel

Na, Zel már nem félek :D:D:D
áh, nem is a szúrás, csak olyan rossz végignézni ezen a sok sz@ron, hogy ezt magamba tömöm.. :(
Hami? :D ez is találó név.. igen, a kutya határozottan más.. sztem sokkal több jelét adja a nemtetszésének a harapás előtt.. a görényt nagyon kell figyelni..mert ha nem lesz azonnal wc kefe, akkor is harap ám a kis bestia..persze nem anyát.. :) anyát szereti.. :D
Szuper, hogy belefértek a 90napba!!! :D
yamita

Drága Zel!:D
Gyertek már!!!!!!!!:-)
De szuper, hogy beleférsz!!!!!!!!!!!!:D
Én is ezen drukkolok!!:-)
Egeret nem hozod Pestre?
A mi családunkban is van egy bull, Rudika. :lol: :lol:
Apukádnak is pusza, meg a drága Párodnak is, Neked ezer cuppp!!!!

Yamikám!:D
Várjuk a képeket!!!
Ha bármi kérdés merül fel az akció során, csörögj!!!!!!!!!!:D
Jó kis növesztést!!!!!!!!!!!:-)
:-)
bodza2005

Bodzám!

Kutyát Pestre? Még a pesti tartózkodásunk helyszíne sem biztos. ( bár az izgat a legkevésbé, mert úgyis megoldjuk, csak mehetnénk már. Meg csak Egeret nem is vihetném, mert Öcsi féltékeny lenne, és a szép szemeivel szomorúan nézne utánunk, és megszakadna érte a szívem. Ha pedig minden kutyát a kocsiba pakolnék indulás előtt, akkor ki vigyázna a házra, amíg messze vagyunk? Mert az ő munkaköri leírásuk a házőrzéssel kezdődik ám, aztán jöhet a játék, nappaliban alvás, hendebundálás anyáékkkal az ágyban, meg fogócska konyhában a székek alatt.

Yami! Ti is anya és apa vagytok? Jól van, nem csak mi vagyunk ilyenek akkor. :shock: :lol:
Hami nem volt wc kefe, hanem U-szög! :lol:

Na most már megyek aludni, mert álmos vagyok. Meg ti is!!!!!!

Jó éjt, puszi!

Kép
Kép
Kép
zel

KAtóc, 3x néztem megt, hoyg nem 4ezret írtál-e csak rosszul látom a 40ezret!!!! És 5 egy év alatt! Hát minden tiszteletem a tied, én tuti meghülyültem volna már. Nagyon jó, hogy azért a csalódottságod ellenére nem a totális kikészülés érződik soraidból. A barátnőmék 7 évig próbálkoztak sikertelenül egyébként, 2 nagy hasi műtétje volt, egyik pfészke nuku, olyan endometriózisa volt, hogy a beleit kellett szétválasztani, aztán 7 év után sikerült spontán a keresztfiam épp 3 éve (mondjuk 4 évig nem vették észre az endot neki, nem is értem na mind1). A harmadik gyereke fog születni februárban :lol: Szóval ha neki spontán meglett, akkor neked lombikkal siomán, meglátod! Viszont biztos kell a szünet, ,hogy januárban új erővel indulj és kicsit feledd a mostani kudarcokat. Amit vegyünk úgy, hoyg nem is kudarc mert kiderült egy csomó minden és már van tapasztalat, hogy mi a legjobb neked összehozni a babót.

Cseka, hát gratulálok, édespofa zabálnivaló a kisfiatok! természetesen már most látszik, hogy gyönyörű! :lol:

Ja Ági, jut eszembe, hogy írja Zel is, hogy azért is fektetnek a kh-ba mert ott még olyasmit sem csinálsz mint az ablaknyitás és még enni sem kelsz fel, ha tartod igazán az ágynyugalmat. Csak WC és zuhanyzás. De ez tök komoly. Még séta sem, semmi. Ha 1edül vagy otthon ezt nehéz kivitelezni. Na nem okoskodom ezzel többet, csak mindig gondolok rád, hogy mi lehet veled, úgyhogy csak azt csináld amit Dévai mond és punktum! :lol:

KÉpzeljétek el (csak érdekességnek írom a fekvésről jutott eszembe), hogy míg feküdtem a kh-ban mesélte a műtősnő, hogy volt egy olyan esetük aki vmi eü. évkönyvbe is bekerült, hogy a nő bent feküdt náluk a 14-16 héttől a szülésig! Teljes ágynyugalomban, WC-re sem kelhetett fel, ágyvége tégláva megemelve, szóval semmi, de semmi felkelés nem volt engedélyezett (alul tapadt a lepény)! Na azért az brutális lehet.
beber77

Jó reggelt mindenkinek!

Ma Beber volt a koránkelő :D illetve én is, csak mire végigrágtam magam a tegnapi csacsogásotokon, na eltelt egy kis idő. Beber, Pistike NAGYON szép és aranyos, a kádas képen nagyon jót derültem :D :D :D

Szépem, én is jegyzeteleni szoktam, máskülönben hogyan lehetne ennyi mindenkinek válaszolni és ennyi mindenre reagálni?

Katóc, ha ilyen hamar lement ez a sok lombik tuti kell a szervezetnek regenerálódás! Irány Bikal! www.puchner.hu Ne is fogd fel kényszerpihinek, inkább a végső rákészülésnek! Mit is fogsz hímezni???

Melánia, nekem úgy ajánlották a Dévai intézetet, hogy nagyon családias. Én nem bírom a kórházakat alapban, így ez a hely nagyon tetszik. Szerintem a csapat hihetetlenül profi. Persze biztosan máshol is, de nekünk már apánk a szívünk csücske.

Cseka, annyira jó nézni a babafalvás vonalzódat :) A 4d-s kép pedig fantasztikus! A techinka hihetetlen dolgokra képes. Szépen mosolyog Danika :)

Ági, elhiszem, hogy nehezen viseled a kórház gondolatát, én is ott tiltakozom ellene ahol lehet. Viszont abban igazuk van a lányoknak, hogy mégiscsak más, ha vigyáznak rád. Otthonról nehéz kérdéseket feltenni a kórházi ágyból könnyebb. Meg akkor tényleg nem kellsz fel, ami ugye fontos fontos! Ha kell nem is kell könyveket venned, mindenki elviszi neked a kedvencét, ha kiolvastál egyet. Így társaságod is lesz. Na??? :D

Cyprus, nagyon örülök!!! TEgnap is örültem amikor hívtál, csak éppen rosszul éreztem magam. De asszem már nincs hőemelkedésem, de azért még megmérem, mert itt ott szurkálnak a porcikáim... Remélem a telefonban nem mondtam semmi hülyeséget félig kómában!!!

Yami, te magad lövöd? Akkor nem csoda hogy félsz! én egyet adtam csak be, de attól voltam rosszul! :D lekvár vagyok...

babaragik+++++++++++++++++++++++++
peitnövesztők++++++++++++++++++++++++
bátorság energiák+++++++++++++++++++++

mindenki álljon sorba a megfelelőért!
Kriszta :D
dobsakriszta

Sziasztol!

Na ma reggel sem maradt bennt a reggelim, így a gyogyók sem. :-) De újra megküzdök velük! :-)

Beber köszi nem ilyesztettél el, ha jövő szerdán még gáz lesz, akkor mindenképpen bemegyek a koriba ígérem! :-)

Na megyek is vissza feküdni. Puszika! :-)
Ági28

Ez kész:D
http://birdloversonly.blogspot.com/2007 ... dance.html
Tatus küldte, annyira jópofa! :lol: :lol:
bodza2005

:D Mindenkinek szép napot!!!!!!!!!!:D
bodza2005

Sziasztok!

Huhhh, jó sokat írtatok....

Ági:
rókákat sajnálom nagyon, reméljük idővel majd javulni fog. És PIHI, PIHI, PIHI...mi majd szállítmányozzuk Neked a könyveket, amilyen sokan vagyunk mindig lesz látogatód.....persze drukk, h sikerüljön elkerülni a kórházat!!!!!

Yamita: ügyes voltál tegnap, ugye hihetetlen mennyiségű injekció? Én is kiraktam egy tálcára és elszörnyedtem :cry: Sikerült beadni magadnak?

Kriszta:
Neked jobbulást, megvagy fázva? Húúúú az öninjekciózás csak először volt szörnyű, utána már rutinból megy...még nekem is aki halálra rettegett egy szuritól.

Cyprus: HURRÁ, csak beindultak azok az embrikék, most drukk, hogy szépen megtapadjanak.

Beber: édes hajasbaba Pistibaba, micsoda hurkák és a kádas kép, szuper

:D

Cseka: nagyon édi Danibaba, tökéletesen látszik a mosolya, nemcsak a technika csodálatos, hanem az, hogy lombikra van lehetőség, 20 éve kb. eláshattuk volna magunkat :cry:

Zel:
jó Neked, hogy belefértek a 90 napba, legalább Neked tutti és nem kell izgulni emiatt, 1- nap késés még tökéletes. Apánk mitszólna ha beállítanál Egérrel???

Zsembi, Cseka: mindjárt pótolom a képet, ......pedig mindenkinek megküldtem.....??

Katóc: nagyon sajnálom, de Apánk tutti kikezel majd és mehettek lombikra nemsokára, lehet, h hülyeséget írok, de olvastam itt-ott, hogy fogamzásgátlóval ha felfüggesztik a petefészekműködést az is jó lehet erre?
Legrosszabb a várakozás, arra tényleg jó lehet egy kis pihenés.

Bodza: hurrá, hogy újra itt :D :D

bevallom én is jegyzeteltem :D

Anikó
tatulány

Sziasztok Csajok!

Na, már vissza is értem a körzetimtől, mert azt elfelejtettem mondtani, hogy Apánk ragaszkodik egy mammográfiához. :D
Csak időpontot nem tudok kérni a beutalóhoz, mert az a nyűves telefon állandóan foglalt.

Zel, az lesz az, Decapeptyl.
Egyébként nekem már volt felfüggasztésem, egyszer 3 évig gyógyszerrel (+ 20 kg :roll: ), aztán újabb műtét. Egyszer pedig injekcióval fél évig, de az más fajta volt, és darabja 100000 froncsi (Beber, egyszázezer :D :D ) volt, de hál' Istennek azt mind a TB fizette.
Aszittem meghülyülök a hőhullámoktól, a lehető legrosszabbkor jöttek rám, pl. Cora bevásárlás közben kb. 1000 ember előtt borultam bíborba. :roll: Ja, és nyár dereka volt, szerintetek?

Sajnos az endometriózis nem múlt el, 17 éve hűséges ellenségem, mindig előjön. :evil:

Beber, tényleg negyvenezer lesz, de mindegy, csak segítsen. Tudod, engem hajt a korom is, mert már 39 éves vagyok. :?

Kriszta, most anyósomnak hímzek egy női fejet, aztán anyukámnak egy Alfred Mucha képet, aztán lesz 4 db kisebb japán gésa. Szóval elláttam magam tennivalóval. :D :D

Cseka, ez fantasztikus. Szégyen gyalázat, de férjem hamarabb 'kivette' a fejet, mint én. :oops: De nagyon cukkancs!! :D

Mai babaragik+++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Ági, PIHI!!!!!!!! :D

Yami, Nóczi, HAJRÁ!!! :D

Szép napot!!!
katóc

Katóc: jóóól olvastam, 3 évig nem volt mensid a felfügg. miatt? :shock:

Mi a fenétől vannak ilyen betegségek??

Anikó
tatulány

Bodza - nem vettem meg még a könyvet, de ha ennyire ajánlod, meg is nézem ma!

Cseka - köszi az uh-s képet, igaz, egy-két percik tanakodtam felette, de aztán csak meglett a pisze orrocska!! s a mosoly is! nagyon helyes bébi!

Zel - nálunk is folyik az apa-anya dolog az ebünk körében... semmi ciki, egyenlőre ő a gyerek a családban. :-)
szépem

Yami, nóczi - hogy mennek a szurik?
szépem

hahó!

Megint elaludtam! De az már legalább jó! Tatu nem megfázva vagyok, hanem valszeg elkaptam egy fertőző valamit a gyerekektől. A mandulám fáj és tegnap nálam láznak mondható 37,1-l nyomtam az ágyat. ma már "csak" gyenge vagyok, még van egy órám eldönteni lesz-e angol óra, vagy pihi estig ismét, hogy holnap jól legyek tényleg.
Injekcióról annyit, hogy nekem szerintem ezt sem fog sikerülni megszokni akárcsak a koránkelést :D

Katóc, csak nem a golden évszakokat csinálod majd??? Az nagyon szép! Nekem is van egy gésám amit be kéne fejeznem. :oops:

Ági, jó hogy benéztél! Mi veled izgulunk tudod!!!

Meg ne mondjátok apánknak, de semmi étvágyam sincs... Ez még szerintem a vírus miatt van. Ja azt nem is mondtam, hogy Jóuram is úgy jött haza tegnap, hogy bújkál benne valami és nem a kisördög

:lol:

Bodza, Tatu a madárnak jó az ízlése :D :D :D
Kriszta
dobsakriszta

Sziasztok Lyányok! :D

Szépem, a szurik mennek, pontosabban csak úgy röpködnek befelé! Én kapásból dupla adaggal indítottam, de péntektől úgyis tripla adagot bökök majd, magamat ismerve! :D Makacs egy rendszerem van, csak lóadagokkal lehet rávenni, hogy ráizguljon a tüszőtermelésre... :D

Jelentem, benyomtam az első adag husit is, egy jókis pörkölt formájában... 8)

Cseka! De édes Danika! :D Amint megláttam (ami persze nálam is eltartott egy darabig, mindenáron egy egész babát akartam látni :D ) az volt az első gondolatom, hogy tiszta anyukája!!!

Yamita, akkor pénteken már találkozunk! :D

Kagyló? Miki odatalált?

Lányok, le a kalappal mindenki előtt, aki jegyzetel hozzászólás előtt! Bevallom, én néha vissza sem olvasok rendesen, csak úgy gyorsan-gyorsan felületesen... :oops: :oops: :oops:
noczi

Új szurisok......meg a többiek.....csak kíváncsiságból, leírnátok, h milyen injekciókat kaptok, vajon ugyanazt v. mást írja fel Apánk mindenkinek?
Nekem mind2x Gonal és Merional volt + Choragon.

Nálunk a cica a gyerek a családban, mi papa és mama vagyunk :oops: :oops:

Kriszta: ez a nagy fáradtság.....nagyon gyanúúúúús!!!! Na a koránkelést ne is említsd...annyira úúúútálom, h hihetetlen.

mai babaragik és egyebek++++++++++++++

Anikó
tatulány

Tatu, én most Gonalt és Luverist kapok, a legdrágább árkategóriából. Az első két lombiknál közepes árkategóriás szurikat kértünk, akkor egyszer Gonal + Merional volt, aztán Gonal + nemtommi, annak elfelejtettem a nevét. A Choragonhoz szerintem még nem volt szerencsém, nem rémlik... :D
noczi

Sziasztok csajszik !
Bocsánat,hogy a napokban nem írtam,hétvégén nem nagyon voltam gépközelben,tegnap meg takarítottam,de olvasni viszont minden este elolvastalak.

Katóc!!!Annyira sajnálom :(,de hát tudom,hogy ez nem sokat segít.
Viszont az 5 lombik egy év alatt tényleg nagyon kimerítő lehetett.Le a kalappal előttetek.Valóban rátok fér egy igazi szusszanás,feltöltődés!
A jövő év sikeres lesz,meglásd!

Ági!Gondolok rátok és drukkolok,hogy minden a legnagyobb rendben alakuljon és megúszhasd korházat.
Vigyázz magatokra és pihizz sokat.(de hát ezt úgyis tudod)

Nóczi,Yami!Hajrááá!!!Növeszgessétek azokat a tüszőket!!! :wink:

Vasárnaptól én is nyomom a szurikat,holnap reggel megyek az első UH ra.
Pénteken lehet,hgy talizunk????

Tatu,Bodzi!Megkaptam a képeket,tervet :) Köszi!

Beber!Pistikéd zabálnivaló kiscsákó :)A kádas kép a legcukibb :)

Cseka!Danikátok nagyon tündérbaba és képzeld rögtön észrevettem a mosolyát :)

Puszi mindenkinek!!!
hanyatka

szépem, köszi a kérdést, minden oké. Én nem a szurkálástól féltem, hanem az összekeverem, feloldom, felszívom..jéézus..
anyukám egykébként gyógyszerész gyerekkorunkban is láttunk sok injekciós tűt meg fecskendőt nem vagyok fóbiás.. (én vagyok az a fajta aki vérvételnél megkérdezi, hogy a következő kémcsövet levehetem ééén? :D nagyon hülyén szoktak rám nézni, de megengedik :D )
én puregon-merional, closti-izé (majd ígérem megtanulom leírni). Gyerek adagot kaptam :P
és éppen húúúúst eszem :D (és vettem már többféle husit, este indul a főzőcske)

noczi, igeeen :) akkor pénteken már találkozunk! figyi, nekem apánk azt mondta 8-9 között menjek..az öngyilkosság,nem? simán odamehetek negyed nyolcra és akkor leszek 8-kor soron, ugye?????????
yamita

Sziasztok!

Na akkor sokan leszünk pénteken apánknál. Igen Yami ilyenkor kell korán menni, hogy első legyél, de mindenki így gondolkodik. :-) Én szerintem csak fél 10 fele fogok odaérni a reggeli tesztelés után. Ugye mindegy mennyire zebra telefon nélkül mennem kell???
Mi lenne ha megbeszélnénk valami egységes jelzést, hogy felismerjük egymást? Nem csinálunk egy DRC-s jelvényt? Tudják, mint amilyen volt régen a Walaki Club? :-) :-) :-)

Én az elsőnél Fostimon+Merionalt kaptam, meg volt Certotide is. Most Merional+Gonal+Certotide+ovitril (?na ezt nem emlékszem hogy írjuk) mixet kaptam. Függ attól, hogy mit kérsz, meg hogy reagálsz. Én először reménytelennek tűntem, ezért "mondta" hogy menjünk olcsó felé. Persze nem mondhatja a tv szerint ezért tettem zárójelbe. Ezek a tv alkotók nem gondolkodnak soxor...
Most meg kérdezte, hogy mit szeretnék? Hát mondtam amit javasol. Ő azt nem teheti. MOndtam, tudja mit, ha már annyiszor aláíratta velem a halálost, akkor ezt simán és önként aláírom (mármint hogy kérem a drágábbat és akkor majd jól megmondja a tutit). És akkor már ok volt a dolog.
Szegény apánk nem csodálom hogy sokszor mérges a hülye minisztérium miatt, elég nagy baromságokat találnak ki...

Tudjátok, hogy már csak 3-t kell aludnom zebráig??? Már tűkön ülök...
Kriszta
dobsakriszta

Yamita:
hurrá, Te is beléptél az injekciósok táborába, ügyi vagy, hogy nem a szúrástól féltél, magadnak adtad be?
Gyerekadag :D :D :D :D

Menjél oda negyed 8-ra, minél kevesebben legyenek előtted, annál hamarabb végzel.

Anikó
tatulány

tatuka, igen magamnak :D kíváncsi vagyok nagyon, hogy hány napig kell majd szurkálnom.. :shock:

kriszta, szorítok!! :D
yamita

Sziasztok Csajok!

Hu de jo a szurisoknak hajrá petécskék.

Tatuka megkaptam a képeket el is ájultam hogy hogy kalimpálok az eggyiken :) macsekod édes.

Kriszta hogy birod ki hogy nem tesztelsz le a kalappal.

Cseka hát nekem is kellett néznem rendessen Danit mire kivettem én is egészben akartam látni. :)

Andi
zsembi

Lányok jön valaki holnap 5re Apánkhoz?

Kagyló neked mikor kell menned mikor viszed a Hepa,Aids leletet neki?

Andi
zsembi

Hát már egyre nehezebben bírom tény és való! Már gondoltam rá, hogy elsétálok a gyógyszertárig, mert az közel van. De bezárt :D Így max holnap lesz séta, és csütörtök reggel teszt. Akkor meg már meg lehet várni a pénteket nem??? Mivel még ma sem voltam 100% jól, ezért eléggé aggódom, ezért akartam tesztelni végre... De elpihiztem/filmeztem az időt.... Így most már marad a péntek! Én is hős vagyok! :D
dobsakriszta

Sziasztok Csajocskák!

Nagyon szépen köszönjük a bókokat Dani-Macival együtt! :lol:

Olyan fura ez, de egy csomószor álmodtam már meg Danibaba arcát és mindig ilyen mosolygósnak láttam őt. Most amikor az UH-n elkezdett mosolyogni, majdnem elolvadtunk a gyönyörűségtől a férjemmel. és képzeljétek, már most öt cm a talpacskája:) Lehet, hogy mire kibújik, az én dorkómat fogja megkapni babacipőnek :lol:

Tatu, Bodzus: megkaptam mindent, van, amit többször is, de két napja szarakszik a fremmail...köszi mindent.

Bodzám, én is mehetek a D-terv megvalósítására? Szívesen benne lennék, ha nem gond. Mert a M....s úgyis pocakos, ugye? Én tök hitelesen hoznám ezt a formát... :lol:

Kép
cseka

Sziasztok.

Köszönöm a válaszokat!!!!
Bodza:tudtam segiteni valamiben a barátnődnek? Nem válaszoltál nekem vissza.Vagy csak nem olvastam.

Csajok ti magatoknak nyomjátok a szurit??? Betanítanak hogy hogy kell??? Nekem eddig a férjem adta be.Félek én nem merném beadni magamnak.Vagy ha bejárnék ott beadják nekem?

Nóci Yami ti hogy csináljátok,otthon vagytok a kezelés alatt vagy dolgoztok közben???? Csak infókat szeretnék gyüjteni hogy ki hogy oldja meg a kezelést.Engem anno kiírt a dokim táppénzre.

Előre is köszönöm a segítségeteket. :lol:
melánia

Melánia, nekem mázlim van, mert szabadúszó angoltanár vagyok, akkor szüneteltetem az óráimat, amikor csak akarom :D Úgyhogy én így oldom meg... Ami a szurikat illeti, ha kell, beadom magamnak, de jobban szeretem, ha a férjem itt van és kooperál (=én döföm, ő nyomja :lol: ). A Klinikán egyébként beadják a nénik, ha kéred, csak szegények mindig rohangálnak, mint pók a falon, és nem nagyon van rá idejük... De hát éppen elég macera UH-ra rohangálni kétnaponta, nehogymá' még ezér' is...
noczi

Sziasztok Lányok!

Én még nem írtam ide, de lelkes olvasótok vagyok és már nagyon sok információval segítettetek, így olvasva is. :D
Én a 2. lombikom végénél járok és a segítségeteket szeretném kérni. Ma vagyok az ET + 15 napon. Szedem az Utrogestant + naponta progi injekciót, (valamint kiegészítőként: prednisolon, kalium, bromo, folsav). Vasárnap (ET + 13) sajnos produkáltam egy negatív tesztet, amit ma reggel megismételtem. :( :( Azonban vérzés még sehol! Lehetséges, hogy a progi szuritól egyáltalán nem jön meg a vérzés? (Az első lombiknál csak utro volt és duphaston, és ott teljesen pontosan megjött a menstuációm. Amúgy sosem szokott késni. ) Dévai apánkhoz 22-én kell visszamennem.
Volt már akinek megjött a mensije a progi injekció mellett? Szerintetek reménykedhetek még? Van ezzel kapocsolatban valakinek infója / tapasztalata? (Erre vonatkozóan sehol nem találok információt.)

Köszönöm:

Léna
léna33

Tudod Tatu, összvissz 22 éves voltam akkor, a dokiknak meg halovány lila gőzük sem volt még arról, hogy mivel kellene kezelni, vagy hogy egyáltalán hogyan alakul ez ki. Ez utóbbit talán még most sem tudják pontosan. Dévait meg nem ismertem, bár az akkori nőgyógyim is nagyon jó orvos volt, nem lehet rá panaszom.
Azt a gyogyót azóta betiltották, úgy tudom. Szörnyű 3 év volt. :roll:

Egyébként én Gonalt és Menopurt kapok 3-3 ampullát, nekem is lóadag kell. :D Kaptam hozzá Clostit is, bár az utolsónál már nem, helyette valami Estrofemet szedtem.
Már én is gondolkodtam azon, hogy ki kellene próbálni a drágább verziót, csak nem tudom, hogy az miben más, jobb-e, mint amit eddig kaptam.

Nóczi, te miért döntöttél a Luveris mellett?
katóc

Léna, nekem sohasem jött meg a progi injekció mellett, bár negatív tesztet produkáltam a harmadik hét végén.

Lehet, hogy korai volt még az a teszt, talán a HCG szinted még nem elég magas. Szerintem ne idegeld magad, mert az biztosan nem tesz jót, inkább várd meg a harmadik hét végét, és még akkor is Apánk mondja meg a tutit. :D Kitartás!!! :D
katóc

Hát én is alig várom már hogy apánknál legyek, mert ha mégsem produkálok zebrát, akkor ő még láthat valaki(ke)t. Gyáva nyuszi vagyok, egyre jobban félek.... Pedig ti olyan aranyosan tartjátok bennem a lelket! Amiért hálás is vagyok!

Hol van Cyprus? Pihikézik az embriókákkal? Nagyon helyes kisasszony! :D

Kriszta
dobsakriszta

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: