2003.06.11 07:32
Meg jo,hogy Apa is ott volt, szomorkodtunk egy nagyot. Ez annyira szornyu.
Kitartas! Mi itt leszunk nektek!
Kendo is tuti jo lehet. Varjuk a fotot!
Kijavitva a baki... Amugy mi ujsag veletek? Megint volt ebredezes? 2003.06.11 08:26
Úgyhogy fövünk tovább

, mint itt a lakásban
. Idén nem megyünk nyaralni, de vissza szeretnék menni, Apa 2 hetet tervez, én azért többet, majd valahogy a szurikat is összehozzuk
. Csak ott nincs net
(van a könyvtárban, de egy hónapra elõre betelik a foglalás és max. 1 órát lehet egyhuzamban). 
már én is várom, hogy Zsombi ne csak céltalanul hadonásszon

(belepakolunk, benyomunk 1-2 gombot, aztán egy idõ múlva kész a vasalt ruha
) Fúj, de lusta vagyok

Eléggé alt vagyok, a magas hangok nem nagyon mennek, talán ezért
Apa is szokott énekelni, nálunk a kis Bence a menõ
), de Szandival ugyanez volt Hmv-n, csak ott nem kellett idõpontot kérni, hanem a babásokat érkezés után minél hamaabb megnézték. 

, mert én csak max. 5 fokos "lehûlést" olvastam a teletexten.
2003.06.11 09:56
. Nagyon megrázó volt és milyen lehetett annak az anyukának aki még pár napig bent volt és látta azt a sok szép gyönyörû babót és boldog családokat. Én a szüleimet vesztettem el és az is borzasztó volt, de mindig azzal vigasztalom magam, hogy ez az élet rendje, de egy gyerek elvesztésénél nem igen történhet szörnyûbb dolog az emberrel szerintem.
2003.06.11 10:24
Borzasztó, ami történt, és nem találok rá szavakat...
2003.06.11 10:53
Kislányod nagyon jól viselkedett a talin. Örülök, hogy megismertelek.
és örülök, hogy megismertelek.
Te csináltad? nagyon szép
2003.06.11 10:55
. Utána csak álltam a Dani ágya felett és hálát adtam az Istennek, hogy egészséges. 

2003.06.11 12:18
2003.06.11 12:50
Mondjuk a magasságkülönbség elég vicces lenne

Remélem, már jobban vagytok!

Viszont répás kakihoz gratula, és a kiwit tényleg ne siesd el!
) 2003.06.11 13:01
Egyreszt most tudtam meg, mi tortent Brekieknel es olvastam Szilvi tragediajat is, masreszt most jottunk haza a korhazbol, Zsombi kontrolljarol (szuletesekor talaltak a fejeben egy pici cisztat, ezert kellett visszavinni). 
Ugy megijedtem, hogy meg se kerdeztem, mennyire komoly a helyzet...
2003.06.11 13:33
2003.06.11 15:16
2003.06.11 15:25

2003.06.11 15:38
Plusz Szilvi....hat nekem se volt egy jo ejszakam.
). 
2003.06.11 16:14
2003.06.11 16:18
, szupi eredménnyel jutott be a tesi tagozatra. Persze, jó ha megnézi szaktekintély Zsombit, ezt csak azért írtam le, hogy ne vedd biztosra azt, hogy baj van! 2003.06.11 17:41
2003.06.11 17:51
2003.06.11 17:52
. Nem is volt kedvem ezek után itt nyafogni, hogy néha az agyamra megy a gyerekem, hiszen Õ itt van velem, teljesen egészséges és ez a legfontosabb.
. Az biztos, hogy több orvosnak is meg kell mutatni, mert több szem, többet lát ugyebár... 2003.06.11 18:12
. 2003.06.11 18:52

2003.06.11 19:17
Megalkudnánk.
2003.06.11 21:10
. A torna biztosan segít, megy a drukk!
. Irígy, irígy.
.
. Ez elkeserít, mert akartam fagysztani, meg egy kis lekvárt is. 2003.06.11 21:34
Egy év múlva megint kell majd minden nap, akkor majd a homokot szórja a hajába
2003.06.11 21:47
. Ez a hetem sajnos nagyon zsufi, pénteken még egy unokaöcsi is erõsíti kis csapatomat
, de jövõ hétre megbeszélhetünk valami találkát valami jó hûvös helyre. (Normafa pl.?)
?
. Bence gyögyörû, szerintem a barátnõd is erre akart kilyukadni
.
. De szerintem sem kell aggódni, nagyon hamar rendbehozzák Dévényék Zsombikát
. Olyan rossz, mikor az ember ilyen dolgokat hall az orvostól, emlékszem, velem is megfordult a világ, mikor megmondták, hogy gond van Anna szívével
. De aztán hamar kiderült, hogy jó esély van a spontán gyógyulásra is
. Most júliusban van a következõ kontroll, nagyon izgulok, remélem csupa jót mond a szívész
.
. Sokszor kiakadok ezen, mennyire közönyösek az emberek. Az civilizáltság valahol ott kezdõdne, hogy a férjednek kérnie sem kelljen, hogy elõremehessetek a kicsivel, hanem kapásból felajánlaná valaki, ha más nem, a fotós. Mi egyébként azért nem voltunk síelni, mert nem voltam hajlandó decemberben végigállni a sort az akkor két hetes gyerekkel. Mert simán végigváratták volna velünk is.
! Summa cum laude készül itten?

Szerintem is tiszta apja
. (nagyjából sejtem, mit érzel
, az én gyerkõceim a vércsoportomon kívül semmit nem örököltek tõlem. Talán a maca a szemem színét, de az még nem tuti) 
.
) akkor nagyon jó, hogy beférnek egyszerre az edények. 

.
.
. Digigépünk továbbra sincs, sikerült azt a típust kiválasztani, ami hiánycikk egész Európában
. Brühühü. 2003.06.11 22:06
2003.06.11 22:25
2003.06.12 06:38

Kérünk képet! 

2003.06.12 08:52
Minden esetre ugy tunik jovo honapban beruhazunk tyuhuu, uj lakas, uj mosogaogep!
Biztosan hamar rendbe jon, ha tornaztatjatok!
Tenyleg hihetetlen,hogy idonkent mennyire erzeketlenek a nepek!
)szerencsere picurit sem lazasodott be es a labat is csak 2x borogattam. Pedig 2 nap sirasra szamitottam. Semmi nem volt, csak tobbet aludt!
De koszi az infot, sosem tudni,mikor lesz ra szukseg?!
Amugy Jazi ukran allamp. lett, mert Apanak konnyebb volt felmenni a kovetsegre,mint nekem babastol. Nem is tudom, melyik a jobb valtozat!!!
Gephiany
Nem lehetn masikat valasztani????
Jazi allamp. lasd Urszilanak irtak. Hat, had ne meseljem,hogy nekunk is hany 10000 papir kellett, hogy Jazmin ukran all. lehessen+beadhassam a bevand. papirjait. Meg indoklas is kellett az o neveben,hogy miert keri az allampolgarsagot
Alkotmany vizsga? Ki tudja, elmutogatja a valaszokat...
Olyan hihetetlen! Komolyan. UHkra jartunk, NST, es egyszer csak kiderul,hogy nincs minden rendben.Vagy nem is derul ki.
2003.06.12 08:56
. Ebben a melegben gyakrabban, hogy a fejecskéje is hûsöljön picit. Viszont Annának feleannyi haja sincs, mint Roninak
, úgyhogy nem tudom, neki hogy lenne a jó.
! 

2003.06.12 08:59
Sajnos az Uh nem mutatja ki a köldökzsinort, azt se mutatja ha a babára van tekeredve.
Nekem pl nagyon rövid volt,és ezt se vették észre, angy szerencsénkre épp akkora volt hogy kifért Emma, de felemeleni már nem tudták vele, azonnal el kellett vágni. Belegondolni se merek mi van ha 5 cm-rel rövidebb és bent ragad a szülõcstaornában. A doki annyit mondott: "Ez az egy rendellenesség volt".
Egyáltalán nem biztos hogy nem ízlik neki szobahõmérsékleten, Emma pl cska melegn hajlandó meginni mindnet. Tehát én a 30 fokban is melegítem neki az innivalót.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint