Jó reggelt!
Kiskolbi! Nagyon ügyesek vagytok! Ne aggódj, nekünk Apával minimum 5 hétbe tellett, mire megtanultuk Zsófit, rájöttünk, mit miért csinál.
És nagyon jó anyuka vagy! És nehogy szégyellni merd Magad! Te Lány!!!!!!!

Az anyukáknak - többek között - az a dolguk, hogy egy egészséges szintig parázzanak!

És teljesen normális, ahogy Mátéhoz viszonyulsz! Én is szerelmes vagyok Zsófiba, nem beszélve Apáról. NEm győzök eleget gyönyörködni benne, Apa meg alig várja, hogy felébredjen, hogy putyulgassa.
Most éjszaka Apa szintén sokáig volt ébren, a teraszon dohányzott. A redőnyön keresztül kuksolt be a sötét szobába, ahol aludtunk. Hajnali 1 óra volt, én kb. 3,5 órája aludtam. Zsófinak világos bézs színű a takarója, annyit látott nagy szemtornáztatások közepette, hogy mozog a takaró.
Na, egy perc múlva már a szobában volt, a másik pillanatban meg a kezében a Baba....
Nekem meg micsoda reflexem alakult ki! Ha felébredek, egyből megfogom a jó cicimet

. Betonkemény volt. Másztam is ki gyorsan az ágyból, miközben Apát hallgattam, én meg kettőt nem láttam (Apa Zsófinak: Olyan cukor vagy! Gyönyörűségem! Itt van Apád, a Szép!

Jaj, én úgy imádlak......)
No, én mentem fejni, lukas cicit mosni, addig Apa tisztába tette a kisasszonyt.
Adott neki teát, én meg a füriből kiabáltam, hogy maximum 10 kortyot, mert reggelre nyakig pisis lesz.
Főleg a tea miatt nem tudom egész éjszaka egy pelcsiben hagyni, az első éjszakai szopinál (éjjel 1-2 óra körül) átpelenkázom. Utána 5 óra körül eszik megint, és akkor nem pelenkázok. Aminek sajnos az az eredménye, hogy reggel nagy feszengésekre ébredek, mert a mellkasáig pisis ő is, és ami alatta van....
Ja, és Apában azt bírom, hogy kiputyulgálja magát - általában éjjel megvárja a böfiztetést is, amit ő csinál -, majd bár üngyibüngyi után otthagy, jó szerencsét kívánva az elaltatáshoz, ami most 2x1 óra volt..... És ilyenkor nevetve elhúz.

Én emg csak röhögök rajta, és megpróbálom elaltatni Zsófit. Amit csak úgy nem lehet. Ilyenkor ölbe veszem, cici a szájába, pár slukk után cumizik, majd durmol, és akkor le tudom tenni.
Szörcsögés: Most éjjel is nagyon erősen volt, emiatt is nagyon sokat feszengett. Már azon voltam, hogy éjjel 3-kor előkapom a porszívót, és kiszippantom a nóziját. De még ki sem próbáltuk az orrszívót, az eredeti csomagolásában van.
Nem látok fikuszt az orrában, csak hallom, hogy egész fönt liftezik az anyatejes kaki.
K.Timi! Ez nagyon szép gyarapodás Ádámtól!!!!!
Mi nevelgetjük szépen a combi- és alkarhurkáinkat. Olyan módon, hogy benyomtunk ma reggelire lukas ciciből 50 g-ot, jó ciciből 140 g-ot.

És most alszunk Apa hasán.......
Azért nem mindig ilyen zabagép, napközben a 110 g-mal is beéri.
Változó, hogy mennyit eszik. Mint mi. Van, amikor nagyon éhesek vagyunk, van, amikor csak csipegetnénk egy kicsit.
Cicitépés: Nálunk a szopi a lukas-gyulladt cicivel kezdődik. A bimbó még nem tökéletes mint a másiknál, hogy csak bekapom és folyik a tejcsi. Meg kell formázni, és ráadásul nem 5-6 lukon spriccel, mint a másiknál, hanem csak 2-őn. Szegénykém kézzel-lábbal rúgkapál, keresi a bimbit, bekapja, elengedi, sírásra görbül a szája, eltolja magát, mindenhol csak a keze van, türelmetlen, hogy nem megy ez olyan könnyen, dolgozni kell a kajáért. Ilyenkor Apával együtt biztatjuk, kitartónak kell lenni mind a hármunknak.
És mikor sikerül elkapni, és tud szopizni, akkor megnyugszik. Én meg majd' besz.rok a fájdalomtól, de nem számít! Ha már nem jön több tejci, akkor csak cummog - ez elég hamar eljön, mert még kevés ott a tejecske -, és dobom rá a főétkezést biztosító jó cicire.
Kitartás Lányok!