Vica!
a Trófeában pont az ez lényeg, hogy elhozni egy falatot se lehet, mert akkor az ember megpakolva távozna:). csak az a tiéd, amit megeszel, meg megiszol
Nuk,
tudom én, hogy miért mondtad, csak gondoltam megemlítem, hogy van egy Trófea is, csak távolabb!
engem egyszer elvitt a férjem Náncsi nénihez Valentin napra v. szülinapomra, és az asztalunkat feldíszítették szíves lufikákkal, meg kitettek magukért. nagyon finom volt a kaja, az étterem zsúfolt és sznobokkal teli

, a wc csúcsszuper, gyönyörű, a számla közepesen magas.
Fibi!
A LEGJOBB MONDATOT NEM IS MESÉLTEM! Lencse tényleg megijed mindentől, csak h. körülötte forogjon a világ. múltkor pl. elalvás helyett bömbölni kezdett, hogy megijedt az ALVÁSTÓL.
Zsanci!
nálunk Lencse maga talál ki dalokat.
MÚLTKOR APJÁT MEGÖRVENDEZTETTE EZZEL:
SZERETEM A KISAPÁT
SZERETEM A KISAPÁT
NAGYON SZERETEM A KISAPÁT
..... és még párszor elénekelte
Indi!
nektek is felmentésetek van Zoobol, olyan messze van bkvval, és ha nem jönne össze X ember,még sokba is kerül. (legalábbis nekem sok, na, amúgy biztos nem drága a többi játszóhoz képest.) egyszer nincs kedved eljönni a Fonyód utcai játszóba Dominóval? ott 715 Ft-ot fizetünk ebéddel együtt és 9-től fél 3-ig (vagy meddig) lehet ott lenni, csak be kell jelentkezni. ennél sokkal többet külön játszóra nem szívesen adok, inkább elhívok pár babát játszani ide L. kis szobájába, persze itt sokkal kevesebb a játék, de eddig nem volt panasz
ZOO/BETEGSÉG:
én még nem vagyok jól (és a nyomi szívritmus zavarom se jött helyre, pedig azt hinné az ember, hogy lassan 4 hónapos terhes leszek,ilyenkorra már...), Lencsét meg valójában nem "tudom hova tenni". ha Zsanci nem mondta volna a Coxsackiet, akkor most meg lennék nyugizva, hogy 3 napos láz volt. szerintetek?? úgyhogy most kihagyjuk szerintem (hacsak nem csoda történik addig), de 1x kipróbálnám, ha már olyan csúcszupi kis játszóház.
NA, AKKOR PÁR FOTÓ:
ezek a piros pöttyök jöttek ki ma rajta:
itt a nagy fenyő fr. ágy, aljában van ágyneműtartó, csak ízlésesen elrejtették
ez meg Lencse ágya , ez is ágynemű tartós. ideiglenesen egy paplanhuzatot húztam a matracra, hogy megóvjam:
ezt meg tegnap sütöttem, finom foszlós lett. a receptet én találtam ki, a fonást meg férjem csinálta

: