A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nika! Én is halkan, de szívből gratulálok!! Egy hét késés, pozitív teszt? Miért is kell halkan?

Elan, Gabicsibe, Gina!

Biztos, hogy minden rendben a babókkal, de az is biztos, hogy idegörlő lehet a várakozás. És innbentől, ezt bizton állíthatom, sosem lesz nyugalom. Sem amikor bent van, sem suületése után, sem 16 éves korában, és mert van anyukám aki állítja SOHAAAAA!!!!

Nikó! Szorítok az első munkanapodon, ettől függetlenül car lesz. De, eltelik, s holnap már jobb, aztán mégjobb, legalábbis könnyebb.

Nonóka! Sajnálom, hohy így alakúlt hétvégétek, jobbulást apósodnak!

Mazsola! Üdv közöttünk!

Krisztimilli! 8 és sok sejtes! Gondolom ez nagy előny, szerintem légy nagyon pozitív!

Mindenkinek szépséges napot kívánok!
estike66

Nonóka, jobbulást az apósodnak! Mi a baja, lehet tudni?

Rebe, Zsókuci köszi! ;)

Krisztamilli, örülök, hogy jelentkeztél, és hogy jól vagy! Küldöm a babaragacsot :)

Estike, az már igaz, hogy mostantól mindig lesz min aggódni. De mindig a következő lépésre koncentrálok.

Nyunyi, semmi újság, jól vagyok ;) Ha lesz beszámolnivalóm, úgyis jövök rinyálni vagy örülni, attól függ :)
elan

Elan babám,Kismamám!

Gyere nyugodtan ,én szívesen halgatom! :P 2 napocska és mész uh-ra!!Ha lesz kép megnézhetjük maszatkát??!!!! :wink:

Megint úúúgy fáj a buksim,hihetetlen!!!Jó napom lesz ma is !!!
Vonalzóm szerint ma ovulálok,de semmi jele ovunak! :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, ha kapok képet, mindenképpen. Miért akarsz most is ovulálni, néhány napja már megtörtént, nem? :)
elan

Elan babám!

De nem bíztos akkor voltam vérzés után 5 nappal! :roll: :roll: Remélem kapsz képet kismaszatról,szerintem mindenképp szólj dokikánknak hogy adjon!!!! :P Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rebécském!

Merre vagy Kicsikém??!!!Már csak 1 napocska!!!!tesztelsz lehet azt mondtad,és mikor??!!!! :wink: Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

MIndenkinek szép Kép -ot!

Nyunyi
Te kis rímfaragó :D Fejfájásűző :twisted:

Kriszta
Gratulálok a sikeres találkához :D Vigyázz magatokra!

Kata,Süni,Vic,Rebe,Kriszta
Millió babatapi!!!!!!!!

Vic
Holnap te is jössz,jól láttam?

Rebe
Holnap lesz a nagy nap!Tünetek?Hogyérzed?
gabicsibe

Gabicsibém!!!

Köszike Drágaság!!!Küldhetsz még ,mert még mindig fájok!!! :? Tetszett a ríímem!!!!!!!???? :lol:

Rebécske merre jársz???????????????? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabikám!

ha kapsz képet,megnézhetjük?! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok :)
Régen írtam,
de Nyunyika oylan aranyo mint egy kis tyúkanyó, ha már megkérdezte mi újság írok én is.

Nagyjából semmi :lol: :lol: :lol:
Voltam Konc tanárúr magánrendelésén és elmagyarázta miért nem mehetek inszemre.
Szerinte az endosoknak kisebb az inszemes sikeressége (persze csodák vannak...) viszont ha 5-6 inszemmel kifárasztjuk a petefészket akkor a lombik se lenne nagyon sikeres. Hát ennyi.
Szerencsém volt nem kellett elmagyaráznom hogy decemberben miért nem tudok lombikra menni, mert magától mondta hoyg januárban kezdhetem megint.December 22-én bezárnak és nagy nagy fertőtlenítés lesz.

Egyébként meg csak kapkodom a fejem mennyi jó hírvan nagyon örülök :) :)

HU a topik talira nagyon elmennék én is :)
madrin

Sziasztok!

Rég írtam, mert nem volt mit, de azért nézegetlek benneteket. Gratula a kismamiknak. :D

Én most el vagyok keseredve, mert már megint megjött. Már több mint két és fél éve várom hogy ne jöjjön meg. :cry: (és mindig..mindig...mindig...megjön! Utálom!)
Olyan sok idő van még november végéig, akkor lesz val. színűleg az első inszemünk. Nagyon reménykedem benne, hátha sikerül. Nem tudjátok mekkora a sikeresség aránya inszeminációnál?

Kép
bobcsike

Sziasztok Csajok!

Nem, én csak pénteken megyek, ha addig nem jön meg. De az eredménnyel nagyjából már tisztában vagyok.
:( Semmi tünetem nincs, ami volt az is az utrótól volt. A hétvégén elfelejtettem feltenni egy napig, na másnapra megszűnt a cicifájás meg a pocifeszülés is. Ez valószínüleg nem a mi hónapunk, nem érzem azt, hogy bennem bárki is lakna. Ez van. És jó, mondjátok azt, hogy ne így álljak hozzá, de szerintem egy nő megérzi, ha van valaki a szíve alatt. Jó, nem voltam még terhes sajnos, de.........

Tegnap a férjemmel is beszéltük, hogy hosszú az út még a babóig nagyon, nem adják ezt olyan könnyen. Hát ez van. Ha görcsösen akarom, attól még nem változik semmi.

Ja, Moncsóka mindenkit puszil, beszéltem vele pénteken telefonon nagyon aranyos volt. Csak nem tud sokat jönni, de olvas minket.
vic12

Madrin Drágaságom!

Még szép ,hogy keresem azt aki híányzik!!! :wink: Értem már mért nem mehetsz inszemre,maradjon a januári lombik az a tuti!!!! :P Ez most sikerülni fog ,én tom!!!Kot-kot :lol:

Bobcsike!Sajnálom, :cry: !

Én is ezen megyek át 3 éve! :? Inszem sikeressége 1 próbálkozásra 5-10 százalák 3 -ra 25-40 közt van 6 -ra 50 százalék!Ezt olvastam,és nem ér negatívnak lenni az 5-10 százalék miatt!!! :wink: Te benne leszel abban a százalékban!!!! :P

Kicsi Vic-em!

Na ne mán,ezt ne haljam meg még egyszer!!!! :? Bízni kell amig lehet!!!Értve vagyok Kicsikém?! :wink: Látod Elan babának sem mindig van tünete és mégis ott van maszatka!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyika,

Nem azonos az esélye minden inszemnek? Mitől nő az esély a sokadszori próbálkozásnál??? Léci léci válaszolj, kíváncsi vagyok.

Akkor a 3. az már tuti lehet nektek drágám!!!!! :wink:
vic12

Nyunyika,

Nem azonos az esélye minden inszemnek? Mitől nő az esély a sokadszori próbálkozásnál??? Léci léci válaszolj, kíváncsi vagyok.

Akkor a 3. az már tuti lehet nektek drágám!!!!! :wink:
vic12

Kicsi Vic-em!

Nem tom,de ezt írták!!Bár ugy lenne ahogy mondtad!!!Ha el akarod olvasni akkor az origó keresőjébe írd be hogy inszeminácíó és ott lesz kaális rész és abban olvastam asszem! :roll: De bead több találatot!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi köszönöm!

Olyan jó hogy te pozitív energiát adsz itt mindenkinek. Köztük nekem is. Köszi. :D

Egyébként én sem gondoltam hogy ilyen alacsony az esély és utána nőni fog. Jó ezt tudni...
Azt hittem egyenlő minden inszemnél ...

Kép
bobcsike

Bobcsike!!!Vic-em!

Nem is ugy van,bocsesz!!!!Hanem egy ciklusban véve 23%%%%%%%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 próbálkozásra 30-40 %%%% és 5-6 próbára 50%%%%%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És nem kaális hanem Dr. Timmermann Gábor írta!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!

Hú azért ez már jobban hangzik.... :D :D

Köszi hogy megnézted. Szóval 23% várható nekem novemberben...

Mostmár csak várakoznom kell és izgulni, hogy az eredményeink jók legyenek. Szerdán megyek a 3. napos vérvételre... (és a férjem eredményéért)

Kép
bobcsike

Bobcsike!

Örülök,hogy jobb kedved lett Kicsikém!!!!Hajrá szerda!!!!!!!!!!!!!!! :P

Rebe baba!!

Hun vagy Kincsem???????????????? :wink:

Na megyek dogozom egy kicsit!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,
Nyunyi, Gabi
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok.
De eléggé magam alatt vagyok. Én azt hiszem, hogy ez most nem sikerült. :cry:

Teszteltem ma, reggel is, meg most is. Nagyon-nagyon halványan megjelenik a csík kb. 5-10 perc után 2 különböző fajta teszten, dehát ez nem túl jó. Annyira halvány, hogy nem is tudom én képzelem-e oda, vagy nem.
És azt hiszem majd meg fog jönni. Érzem. Amikor feltettem az utrot, utána már láttam pici, apró jelet.

Tudom, tudom ne adjam fel! Meg pozitívan, még akármi lehet....
A szívem még nem adta fel, de az eszem már tudja. :cry:

Azt hiszem kisírom magam! Aztán majd visszamegyünk a fagyikért!

Krisztamilli,
Gratulálok a remek eredményedhez!

Vic,
Megértem mit érzel ....

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!!!!!!!

Már komolyan éreztem hogy valami ilyen miatt nem jössz!!!Most nyomoztam ki a számod,de nem hívlak mert szerintem nem kell most az okoskodás! :cry: :cry: :cry: De akkor sem szabad feladnod,halánykán ott van ,majd holnap minden kiderül,de én addig is nagyon drukkolok hátha!!!!Azt kívánom legyen ott ,tiszta szívből!!!kész mán én is sírok! :cry: Jaj Kicsiké ne add fel tényleg ,!!!!!!!!!!!!! :cry:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi drága,

Te annyira aranyos vagy!!!
Jó lenne, ha tényleg ott lenne a picur, de nem hiszem. Én lennék a legboldogabb, ha így lenne.
Ha csak a nagyon halvány teszt lenne, akkor még ok. De én úgy látom, mintha meg akarna majd jönni. Mindegy, meglátjuk holnap - hacsak meg nem jön addig -, aztán majd jelentkezem. Most azt hiszem, megyek lefekszem egy picit.

De azt megfogadtam, hogy nem fogok máskor tesztelni!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebém!

Mennyél Kicsikém,pihizzél,és holnap kiderül minden!Nagyon szeretném ha ++++ eredményt kapnál! :cry: Nagy nagy Ölelés megy neked!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kukk Lányok!

sehol senki,csak én érek rá!!

Bmc-járatka na mi zúúúúúúúúúúúú???????????? :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Böbcsike!
Szerintem nem jó az esély latolgatás! Nem sok értelme van. Bár persze én is feltettem ezt a kérdést már, de rájöttem, hogy csak magamat stresszelem ezzel . Tessék bízni benne, hogy sikerül az első és mindent megtenni érte. Pihenni, vitamin, meg amit akarsz és hiszel benne. Szerintem az első a legnehezebb ilyen téren. Én most megyek a másodikra a héten és már nem aggódom annyira mint először. Nagyon bízom benne, hogy sikerül és próbálom el is hinni! :wink: Nagyon sok sikert kívánok Neked!!!!!
Rebe!
Nagyon sajnálom!!! Olyan rossz látni, olvasni a kudarcot! Túlzottan átélem másnak is a sikertelenségét. Lehet, hogy nem kéne olvasnom a fórumot? :? Ha most nem is sikerült, következő biztosan fog! Nagyon drukkolok Neked is!!!!!!
Nonóka!
Privi!!
Szia Nyunyi?
Hogy vagy???? Látom tartod a lelket mindenkibe! :wink: Csúcs vagy! :) :) :)
kira76

Sziasztok!

Egy gyors bekukk, mert már hiányoztatok :D Eddig igyekeztem pihenni, lazítani, visszaolvasni majd talán holnap fogok.

Csütörtökön megtörtént a beültetés, 2 kis picúrt kaptam vissza :D Szinte semmit sem éreztem, a Konc doktor olyan pillekönnyű kézzel csinálta..... a méhnyálkahártyámat is megdícsérte: 15,7mm-re "hízlaltam".
A szobatársaim azok voltak (egy kivétellel), akikkel a leszíváskor is voltam, nagyon jó hangulatban telt az a pár óra, amit együtt töltöttünk. A végén Erzsike szinte már azt kérdezte, hogy haza sem akarunk menni?! :lol: :lol:

Vérvételre 24-én kell mennem. Elviekben 22-én lett volna, de akkor az ünnep miatt csak "félházzal" dolgozik a BMC. Zeke doktorral találkoztam volna, ezért inkább kiegyeztünk a szerdai napban. Így két nappal több időt tölthetünk izgalomban :)
A hasam egy kicsit sem fájt, egészen tegnapig. Délután elég szépen görcsölgetett és ma hajnalban is. Most ismét semmi. Csak a már ismerős utros puffadás :?

Vikkata, ma nagyon sokat gondoltam Rád! Remélem, hogy minden rendben ment! :wink: Pihenjél!

Majd még igyekszem jönni, addig is puszi mindenkinek!

Kép

KépKép
anett_1

Rebe
Nekem is fájt a pocakom,olyan volt mintha megjönne!Ne add fel!!!Holnap talizunk és tartom benned a lelket az eredményig!

Böbe
Úgy állj hozzá igen is én benne vagyok abban a bizonyos százalékban!!!És hidd el neked is sikerülni fog!!!!Kitartás!!!!
gabicsibe

Szép délutánt mindenkinek!
Még csak most sikerült idekeverednem:( Munka ezerrel! Próbálom rendbe tenni a dolgaimat, hogy ne hagyjak zürzavart magam után :wink:

Mazsola!
üdv itt is! :lol: nem nyaggatsz! kérdezz nyugodtan! Nekem volt egy hónap pihi Hsg után (de ezt már tudod) :wink: Amint látom a többieknek meg jobbára nem volt, szóval bízz a dokidban! Ő tudja mi a jó neked!

Gabicsibe!
Jó ötlet! Mondtam Apának, benne van! Ma még azért beíratom neki a kisokosába, hogy el ne felejtse! :wink: Hátha szerencsénk van, és megkedvelik egymást :wink:
:shock: Már holnap mész! Huuuuu de hosszú este lesz ez még neked!
Megadrukk holnapra! Jelezz, amint tudod mi van!:)

Nikó!
Jó újra látni! Hajrá 2008 project! Mi még novemberben belehúzunk, de ha mégsem sikerül, akkor mi is csatlakozunk a 2008-as projecthez!

Rebe
Tuti tetszeni fog! Milyen volt a Kaptár3 (igaz én még az 1-2-t sem láttam,de sose lehet tudni :lol:
Hatalmas drukk holnapra!

Zsókuci
engem is csaltak shoppingolni Ferihegyre, de valahogy kimaradt! De ahogy olvaslak elég jónak tűnik, ha ennyi mindent vásároltál: :wink:

Krisztamilli!
Szuper eredmények! Most már neked is mennek a babatapik
Kép

Madrin!
Hajrá 2008! Mi tart vissza a topik találkozótól?!?!? :roll:
:wink:

Bobcsike
sajnálom :cry:

Vic
azért én továbbra is drukkolok!

Kira
Igazad van! Csak pozitívan! Sok szerencsét az inszemhez!

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Anett!
Gratula! Tök jó ilyen kellemes beültetésről szóló beszámolót olvasni! Remélem nekem is hasonló lesz majd! :wink:
Pihenj sokat!
És vigyázz magatokra!
KépKép

Törpe

Kép
törpehzs

Kicsi Kiram!

Köszönöm jól!!!!Aranyos vagy ,hogy érdeklődsz!!! :P Hát igen én mán csak ilyen vagyok!!!! :lol: És te hogy vagy Drága?

Anett babám!

De jóóó nagyon izgi,kicsimamim!!Nagyon szórítok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Törpikém!

Szegény,jó sok munkád van,nekem ma nagyon jó napom van!!!! 8)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibém!

nagyon izgulsz Kicsikém!!!!???MNinden rendben lesz a babával,vagy babókkal!!!!!Olyan jó lenne ha 2 baba lenne!!!! :P :P :P Nem dobnál nekem majd egy sms-t ha tudod mi van igérem halgatok nem mondom meg senkinek,na lécí?!!!!! :roll: :lol: a számom 06703953660 hihihi

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Megjöttem a bmc-ből. A mai nap nagyon húzós volt. Elfáradtam.
Szóval megvolt a nagylabór, EKG. Az endo 8, a petikék a jobban van 2 db 16-os és több 14,12. A balban meg szintén, csak több.
Szerdán kell ujra vérvételre és uh-ra mennem. Ugy néz ki, hogy péntek leszivás.

Fent vagyok a sogórnöméknél még ez a szerencsém. Majd holnap visszaolvasok, nem kell mennem sehova. Nagyon le vagyok maradva.
Most megyek piheni.

Mindenkinek küldöm a petike növesztőt, babatapit+++++++++++++

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Erikám!!!!

Hurráááá,de jóóó te is ott vagy a célegyenesben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Pihikézzél és holnap gyere Kicsikém!!!! :wink:

Kicsi bonyám!!!!

Merre vagy ,te is ma voltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Remélem írsz!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Törpehzs!
Köszönöm! :D
Nyunyi!
Megvagyok köszi! Kicsit hisztisen, mert velem mindíg történik valami bénaság! Ma nem szerettem Zeke dokit sem. Nem volt a Konc Dokibá!!! De ha szerdán se lesz, sírni fogok!!! :cry: :cry: :cry:
Nagyon fáj a hasam tegnap óta és beszólt a Zeke Doki, hogy akkor abba kell hagyni a stimut. Azt hitte hisztizek! Pedíg nem. Na de túlélem. Biztos nagyon sok volt a munkája ma, mert nem volt a Konc Doki és már ideges volt. Kb fél méter magas volt a dosszié az asztalán! Szegény!!! Dúrva!!! Remélem pénteken meglesz a második inszemem! Na lépek!!
Pussz!
kira76

Kicsi Kirám!

Én drukkolok neked nagyon,remélem meg lesz pénteken!!!! :wink:

Kicsi Gabicsibém,Rebém!!!!!!!!

Holnap olyan színten drukkolni fogok nektek hogy csak na!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ugy izgulok mintha nekem kéne mennem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: Kép

Mára elköszönök legyen szép estétek és jóccakát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Anett
Millió babatpi neked is!!!

Erika
Már a célegyenesben :D Kitartás,szépen növögetnek azok a tüszőcskék!

Törpi
Megbeszélem párommal :D

Rebe
Holnapra Kép
gabicsibe

Na még annyi!Most beszéltem Kicsi Sehikével!

Jól van ,csak ez a fekvés ettől kész,de drukkol mindenkinek és puszil mindenkit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Gabikám!

Ugye dobsz egy sms-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na lécike!Pusza Kicsikém

Jaj lemaradt a szerencse Barikám!!!!!!!!!ez is nektek holnapra!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Aranyosak vagytok csajok, hogy biztattok, de nincs remény.
Amikor elmegyek pisilni, akkor a papíron már van egy pici barnás trutyi. Ha abbahagynám az utrót tutira megjönne. Ennek a barnás dolognak nem kéne lennie, ha terhes lennék. Én nagyon pozitív voltam végig, egész tegnapig, igyekeztem nem ezzel foglalkozni, de ez a mai nap más. Sajnos! :cry: :cry: :cry: Annyira bíztam benne, hogy sikerülhet nekünk is elsőre, de rá kellett jönnöm, hogy nem megy ez annyira könnyen nekünk. Meg kell azért a babáért küzdenünk!

Anett,
Megy neked a drukk! Örülök, hogy ennyire kellemes volt a beülti.

Törpe,
Hát nem volt rossz a kaptár 3, de az első volt az igazi!

Kira,
Sok sikert az inszemhez!

Erika,
Drukk a pénteki leszíváshoz!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Rebe!

:(:(:(:( azért még ne keseredj el!!! Tudom könnyű mondani.......

Anett!

Örülök, hogy jó élményeid vannak, és remélem, hogy 24-én még jobb lesz! :D :D

Jerika!

Látom alakul a dolog!:)

Kira!

Szorítok, hogy meglegyen pénteken az inszem!

Gabi, Rebe!

Nagyon szorítok Nektek holnap! Egész nap Nálatok fognak járni a gondolataim! Kép

Kép
nika28

Nyunyikám!

Köszike, jól estek a szavaid. :D
24- én lesz eredményhírdetés, addig kell valahogy kibírni talán nem golyózok be. /teljesen/Veled mi van? A fiam állandóan "kitúr" a gép elől, nem tudok visszaolvasni. Remélem, jól Vagy!

Rebe!

Köszi szépen!
Én csak annyit szeretnék mondani hogy nekem is alig látszott a csík a teszten, nagyon halványocska volt de mégis terhes voltam!!
Szorítok nagyon, bármi van írd ám meg!!!!!!! :P

Gabicsibe!

Nagyon drukkolok holnapra!!! :P Minden rendben lesz, alig várom az eredményedet!!!!

Törpe!

Köszi, hát rám is férnek a babatapik! Szinte egyfolytában fáj a hasam, már nem vagyok túl optimista...A beülti egyébként tényleg "tök jó",én is csak jóról tudok beszámolni!!!

Jerika!

Drukkolok a pénteki leszívásnak, addig azért még írd meg hogy vannak a petikék. Jó sokan vannak ez jó! Pihenj.

Anett!

Sok szerencsét, drukkolok Neked nagyon!!
Én is 24 - én megyek vérvételre, remélem találkozunk!!! Nekem is görcsölt a hasam éjjel, egészen elment a kedvem mindentől, most már "csak" fájogat...

Elan!

Köszönöm szépen! Szorítok Neked, nagyon várom a jó híreket!!! :D

Estike!

Köszi, megpróbálok pozitív lenni de az igazat megvallva hol fent hol lent vagyok lelkileg. A fagyi- babákkal vígasztalom magamat. :wink:
Veled mizu?

Mindenkinek nagyon jó és szép estét kívánok!!!!
Puszik. :lol:

Kép
krisztamili77

Gabicsibe,
OK! Remélem összejön a terv :lol:
Holnapra
KépKéphttp://bestanimations.com/Holidays/StPatricks/Clover-04-june.gifKépKép

Nika!!!!!
Mi újság? Újabb teszt?
Orvos??

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok,

Kriszta,
Ment a privi :wink:
Nagyon gratulálok a szép petikékhez, igazán bíztató :wink:
Mennek a babatapik itt is: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Gabicsibém,
Millió drukk holnapra! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D Várunk a hírekkel! Kíváncsi vagyok hány bohóc van a fiókban :wink:

Madrin,
Örülök, hogy januárban kezdhettek. Meglátod, 2008 a mi évünk lesz :wink:
Talira jönni KELL!!! Ott a helyed! :wink: Felírlak!

Böbe,
Sajnálom, hogy meglátogatott mensi-manó :cry:

Vic,
Azért én még drukkolok! Ha kell, helyetted is :wink:

Rebe,
Hát irgum-burgum neked! Ne add még fel! Ráérsz, ha kiderül, hogy tényleg nem sikerült, vagy ha nagyon, rendesen megjön… Szóval a két csíkos teszt, az két csíkos, még ha halvány, akkor is!!! A barnázás, meg még lehet más ezernyi dologtól is, úgyhogy ha nem akarsz virtuális fenéken billentést, akkor még ne add fel, jó? :wink: Amúgy ahogy írtam Vic-nek is, ha kell, drukkolok helyetted is :wink: Ezen ne múljon! Puszillak, és kitartás…HOLNAP!!!!

Kira,
Igazad van, felesleges esélyeket latolgatni. Hinni és bízni KELL benne, hogy sikerül, ez nagyon fontos! :wink:

Anett,
Örülök neked! :D Küldöm a babatapikat! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Törpe,
Hát igen, az a baj, hogy nyílt ferihegyen kedvenc üzletem (C&A) is, és ott mindig kinézek magamnak pár felsőt :oops: Nekem bejött, bár jobb lenne, ha plaza szerű lenne, zárt területen, mert azért télen nem lesz annyira nyerő kintről bejárkálni az üzletekbe. :oops:

Jerika,
Nagyon örülök, szép eredményeket produkáltál :wink: Csak így tovább! Mennek a további petikenövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Gabicsibe, Rebe
,
Holnapra extra drukkok mennek Nektek!!!!
Kép

Puszi mindenkinek, és nagyon szép álmokat!

Kép

Kép
zsókuci

Törpe!

Majd szerdán csinálok újabb tesztet.
Ma elfelejtettem venni, meg akkor lesz a 40. nap. Az olyan kerek szám. :D

Kép
nika28

Vikkata, Madrin és T!!!!!!!!!!!!!!!
Mit szólnátok egy újabb látogatáshoz????? Miért tűnt el mindenki?? Ha van egy titkos fórum parkolópályásoknak, szóljatok mán, mert eléggé unatkozom. Kriszti egy laza shopping? Mikor?? És persze jönne Estrella és Nikó is, ugye?
Asszem kicsit sok a kérdőjel az életemben........................
Vendég

Nika!

Kép

Bobcsike, Vic, Rebe!

Kép

Zsókuci, Nyunyi, Estike, Elan!

Köszönöm az érdeklődést. Nem akartam részletezni, mert nem akartam rontani a hangulatot. Szóval apósom lábából egy vérrög felvándorolt a tüdejébe és ettől leállt a légzése. Többször újraélesztették. Most gépek segítségével stabil, de sajnos jobb neki az álomvilágban és nem ébred fel.

A holnapi BMC-s járatnak:

Kép
Bocs, valakitől loptam :oops: , de olyan szép!!!

Kép

Nonóka
nonóka

Rebe
most neked! Holnapra:

Kép

Nika!
Kép
Kötélből vannak az idegeid :lol:
engem megöl a kiváncsiság! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Lexikém!
Vagyok ám, csak olvasó üzemmódban.... Ma reggel jöttem haza a melóból, majd alvás, délután edzés, majd spinning(húúú, itt már keményen gondolkodtam, h feladom:)), és ezután még egy órát ráedzettem..... Így eltelt a napom.
A hét nekem nem jó, nagyon szoros minden, és jövőhéten 2 napos konferencia Pécsen.(26-27)....Tudod, mondtam.... Jövő héten 23-án vagyok csak pihis, de akkor zárva minden.:( De egy órácskára bárhova el tudok én is menni.....Csak nem a városból!
Madrin helyett nem Mandát akartál írni?

Azt hiszem Törpe kérdezte, hol lehet befizetni menzára...Dobok majd egy címet, és itt...:D:D.Aztán nagyon szivesen látlak.
AZt már le sem merem írni, hoyg tegnap almás rácsost csináltam , magamnak gyümölcslevest, és kukoricasalátát, (vettem) grillcsirkét, páromnak pedig sült burgonya volt, és rakott karaj...(ez utóbbi bitang finom, jó kis kalóriabomba)Így én kihagytam. :roll: Elkészítése nagyon egyszerű.....
A tepsi aljára bacon szalonna ami füstölt, erre a husi,amit vékonyra szeletelsz(ez lehet több réteg, én 2-őt szoktam) amit bepanírozol(liszt, tojás, és füstölt reszelt sajt), majd újabb bacon szalonna réteg, és a végén sajtot reszeltek rá...Fólia alatt, kb fél órát sütni, majd fóliát levenni, és még 10.20 percíg sütni.....Nagyon könnyű elkészíteni....

Most vacsira én tejbegrízt kívánok, párom füstlit akar.....ehhez nem kell nagy tudomány, mert tudja nincs sok kedvem...
Na lépek, aztán este dobok egy táblát.....Puszi mindenkinek!
Vendég

Kicsi Rebém!!!!

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cry: :cry: :cry: :cry: Pedig én azt hittem holnap meglei fog érni!!!!!!!!!!Nagyon sajnálom Kicsikém!!!!!! Kép

Kicsi Krisztamill!

Köszike én jól vagyok,nagyon drukkolok ám nektek!!!! :P

Kicsi Nikám!!!

40 nap,vau!!!!!!!!!!!!! :P

Elan Babám!!!

Na hello azért nem ér igy eltünni!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Na megyek csak ,gondoltam belesek kicsit,de muszály volt írni!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Megvolt az első munkanapom vegyes érzelmekkel. Volt egy tuskó munkatársam aki avval fogadott, hallom megint nem sikerült? Nahát majdnem neki ugrottam. Mondtam neki ha tudod akkor mért kérdezed??? De nagyon csúnyán mondhattam mert megsértődött rajta.

Gabi Rebe!

Nagyon szurkolok nektek holnapra!
nikó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: