A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Beja,Bella
Most már így utólag tényleg azt hiszem, hogy minden lehet, nálam a 34.napon vette észre az orvos, hogy jé, itt egy 18-as tüszõ.(Amikor már azért mentem, hogy adjon valamit, hogy jöjjön meg végre)Rá 3 napra már 22-es volt, és Profasival megrepesztette.Szóval a 38. napban volt tüszõrepim.(Ja, és nem éreztem nyákot és hõcsökkenés sem volt az ovuláció alatt.)Szerinte lehet, hogy nem tudott volna magától megrepedni, de ki tudja. Egy biztos, hogy nekem is szörnyû hosszú ciklusaim voltak, és sokszor anovulációs.Én kérdeztem a dokitól, hogy hosszú ciklusban is teherbe kehet-e esni? Azt mondta, hogy vannak akiknek 3 havonta van csak mensijük, akkor õk hányadik napon ovulálnak. Persze az a jobb, ha normális a ciklus, de egy-egy megérett tüszõt el lehet csípni.
Amúgy nekem ez volt az elsõ Serophenes hónapom.

Cat
Ne keseredj el, egy kis pihi, lazulás csodákra képes.

Kitty
kitty123

Szijasztok!

Karmen!

Vegyél ki légyszíves a táblázatból! Nem nagyon járok már ide és otthon vezetem magamnak a saját kis táblicskumat!

Köszi!
Mamacs
mamacs

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül zavarlak Titeket, de lenne egy számomra fontos kérdésem.
Bromot szedek a magas prolaktinomra, már januártól. Tudtok esetleg olyan hatásáról ennek a gyógyszernek, hogy valamilyen úton módon vashiányt/vérszegénységet okozna? Arra gondolok például, hogy valamelyik másik hormonra is kihat, amitõl vastagabb nyálkahártya képzõdik és bõségesebb a mensi. Ami hónapokon át akár vashiányhoz is vezethez. Sajnos hullik a hajam és nagyon úgy néz ki, hogy a vashiány miatt. A doki nem találta eddig az okát, én is csak tippelek erre.
Válaszotokat elõre is köszönöm! Mindenkinek kellemes szép napot kívánok!
Mella
mella

Sziasztok!

Kitty! Hatalmas gratula! Kép Hü, de jó ilyent olvasni kora reggel! Kép
Cat! Sajnálom. Kép De majd a pihi meghozza az eredményt! Én bízom benne! Tudod milyen sokunknak sikerült már így! Kép
Lujza! Drukk-drukk! Kép
Orsi! Megkaptad a fényképet?
Marcsiról a múltkor is kérdeztem. Senki nem tud róla semmit? Kép

Puszi!
Andi
andi28

Sziasztok!Kép

KittyKép
Gratulálok a zebrához! Problémamentes boldog babavárást kívánok!Kép

CateyeKép
Sajnálom, hogy nem sikerült, de most már jöhet a lombik, ugye? Addig pihenj sokat és ne gondolj a témára. Még az is lehet, hogy spontán összejön a babóca!Kép

LeoneKép
Mi van Veled?Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Kitty,

Hatalmas gratula!

Cat,

Nagyon sajnálom, annyira reményt keltõek voltak a tüneteid, de azért ne szomizz, a pihenés még akár eredményes is lehet! Azért a hozzáállás hidd el, nagyon sokat segít.

Pusz
Alma
Alma

Sziasztok!

Szép jó napot mindenkinek! Kép

Lányok!
Köszönöm, hogy hiányoltatok, nem vesztem el, csak lazítok egy kicsit. Kép Nem méricskélek, nem is foglalkozom a témával. Bár, kissé nehezen megy, tegnap is vagy 5 kismama jött velem szemben az utcán. Jó nekik! Kép Ja, és kedden láttam egy csomó gólyát! Kép

Kitty!
Hatalmas nagy gratulaaaa! Kép

Cat!
Nagyon sajnálom, nagyon drukkoltam!

Mindenkinek mennek a drukkok és a gólyácskák! Kép
Majd jövök még, de nem tudom mikor.

Üdv:
Gitta
gitta

Lányok
Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm mindenkitõl a gratulációkat.Még fel sem tudom fogni az egészet. Ma reggel voltam vérvételen, du. lesz eredmény, de azért a doki megnézett, mert mondtam a zebrát. Képzeljétek, már egy 7,5 mm-es petezsákocskát is látott. Így már biztos, csak ne legyen semmi baj!
Én is láttam egypár gólyát, és felétek irányítottam.

Kitty
kitty123

Kitty! Nagy-nagy gratula! De én már tegnap is tudtam, hogy babát vársz! Reméljük, a vérvétel is megerõsíti ezt.

Cat! Nagyon sajnálom! De annyira közel álltál hozzá. Legközelebb sikerül.

Nelli
nelli2

Cat! Csodák vannak. Akkor itt van egy. Amugy sajnállak nagyon.

Lányok! Ma voltam UH, most már 95% hogy a baba a méhemben van, igy most már nektek is el merem árulni, babás vagyok!! Pedig nem is számitottam rá, ugyanis egyrészt a dokik azt mondták: "ne is reménykedjen", másrész sokat tornáztam, este még külön is csináltam a hasizmot, még a menszi késése után is, jártam uszni, forró termálvizben is ücsörögtem, szóval tényleg csoda. Még csak fél doboz cink fogyott el, de már nekem is hatott (tesom is igy lett terhes 4 év után, amikor szedte a cinket). A doki szerint a torna föleg a sok hasizom megnyitotta a petevezetömet. Akárhogy is van, végre tényleg velem is megtörtént és fényképem is van már róla.
Jövö kedden megint UH. Nem is akartam tesztelni, csak Gigi nyaggatott, hogy hátha. Amugy én tényleg nem remélem, most amikor nem is gondoltam a babára akkor jött össze. Pedig igen negativan gondolkoztam.

Mamacs, már megcsináltam a táblát, holnap kiveszlek.

Hopp, nekem meg lemaradt a zebra. De ez a legkevesebb baj.

Mella! Én évek óta szedem, nekem elötte is alacsony volt a vasam, nem hiszem a Bromo csökkentené.

Kép
karmen

KarmenKép
Nagyon nagyon örülök!!!!!KépKépKépKép Valóban csoda történt. Jobban örülök neki, mintha nekem sikerült volna. Azt hiszem senki sem érdemelte meg jobban Tõled ezt a picit. Sok boldogságot kívánokKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép!!! Mennyit késett a mensid ? Hányadik héten vagy ? Hihetetlen, hogy a lombikok nem segítettek, csak a leállás. Én is szedem szorgalmasan a cinket.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Karmen Kép
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Csodák pedig tényleg vannak Kép Kép Úgy örülök nektek!!! Kép Kép
puszi: Orsi
Névtelen

Karmen,

Ez fantasztikus!!! Annyira örülök. Nagyon sok boldogságot kívánok.

Pusz
Alma
Alma

Sziasztok!

KarmenKép De jó! KépKépKép Nagyon gratulálok, talán az Aviva is segített. És a cink, tuti! Én meg napraforgómagot eszegettem az utolsó ciklusban, abban is jó sok a Zn. Hányadik héten vagy? Le kell állni, igen, mindenkinek ez segített!(Beírhatod a tábliba, hogy valszeg 2004.jan.27 a számításaim szerint a szülés ideje, ha minden jól megy.)

Nikie
nikie

Karmen! Nagyon nagy gratula! Sok boldogságot a babához! És most nagyon vigyázz magadra/magatokra!
Hihetetlen, hogy mostanában mennyien lesznek babásak. A napsugár ezt hozza ki? Lehet, hogy a melegnek is hatása van a termékenységre?

Nelli
nelli2

Karmen!Kép

Gratulalok! Ugy örülök, hogy sikerült!
Bar én mar nagyon régen szoltam hozza a topichoz, olvasgattalak Titeket szorgalmasan, most mindenképpen irtam, hogy Neked gratulaljak.

Nem tudom, mennyire emlékeztek ram, januar elejen jelentkeztem utoljara, akkor ment el a babank.
Azota semmi nem történt, probaltam lazitani, de sajna azota nem sikerült a baba.
A jo hir az, hogy a férjem eredménye összel nagyon rossz volt, de egy honapja ujra csinaltunk tesztet, és sokkal jobb lett. Talaltunk végre egy uj dokit, nagyon jonak tünik, azt mondta, hogy a férjem eredményeivel van esélyünk a babara, csak kevesebb, mint "normal" paroknal. Most nekünk kell eldöntenünk, hogy belevagunk az orvosi beavatkozasokba (stimulalas, inszem végül lombik)vagy probalkozunk még "konzervativ" modon (a doki hivta igyKép
Én 26 vagyok és szerinte még miattam nem kell sürgetni a dolgot, de én azt hiszem belevagok, mert mar több, mint masfél éve szeretnénk babat - sikertelenül.
Engem a babavagy mellett a honvagy is néha elszomorit (Svajcban élünk)Kép

Mindenkinek gratulalok, mostanaban tényleg sokaknak sikerült itt a topicban teherbe esni, nekem ez rengeteg eröt ad!

Puszi mindenkinek
Süncsi
süncsi

Lányok! Köszönöm a sok gratuláciot. Néha még fel sem fogom, tök olyan mintha álom lenne.

Cat! Semmit sem éreztem, a melleim csak tegnap kezdtek el fájni. Masszázsra járok, hason fekve biza rájöttem sokáig igy nem birom. Amugy csak késett, az egyedüli gyanus az volt, hogy ált. pontos (de az évek alatt volt példa késésre) meg hogy már éreztem mindjárt megjön és semmi. Pedig akkor utána pár órával mindig tutire megjött eddig. Gigi nyaggatott hogy teszteljek, én nyugodt voltam, mert ennyi csalodás után megvallom még csak remélni se mertem, féltem ha beleélem magam megint csalodás, igy csak ugy a megnyugtatás végett (másokéért) teszteltem. Erre azt hittem elájulok, még a kontrollcsik nincs is ott, de már ott a második! A doki szerint határozottam a torna miatt jutott át a petevezetömön, mert szinte teljesen elzárodott volt. Tudod még a mütéttöl is elzavart a saját és a lombikos doki is.
Azért én úgy üröltem volna ha neked is most sikerül. Biztam benne, hogy a cink miatt volt.

Nikie! Beirom. Nekem a táblázat szerint febr. 6 (ja mindig is Dórát akartunk fiúnév nincs, erre milyen névnap lesz aznap? Dóra.

Ja még a csoda. Amikor teszteltem aznap egy gólya szállt a cég udvarára, ott sétált több órán át az emberektöl 1 m-re. Én gondoltam is, hogy hozzám jött. Persze kedves kollegám nem birta ki, jött hozzá, hogy engem keres a gólya. Jó gunyosan. Olyan szivesen az orra alá dugtam volna tesztet. Csak mert évek óta hallom töle, hogy mikor szülök már. Ilyen bunkó is csak egy nötlen pasi lehet.

Karmen
karmen

Karmen Kép
Ez fantasztikus! Szivbol gratulalok. Itt vigyorgok magamban, nagyon jo hir igy a nap vegere.

Puszi, Alena
alena

Sziasztok!

Karmen, Kitty:
Nagy-nagy gratula nektek! Olyan jó ennyi örömhírt olvasni egy napon. Kép Kép Kép Kép Vigyázzatok magatokra !!!

Cat:
Hidd el legközelebb sikerül. Fel a fejjel, és tényleg lazíts egy kicsit.

Beja:
Szerintem nem mindenkinél jön be 100 %-ig a hõmérõzés. Nálam legalábbis sokkal biztosabb jele a tüszõrepinek a nyák változása. Volt olyan, hogy úgy jött össze a babó, hogy a hõmérõ 36,6 - 36,7-re beállt és ott is felejtette magát, nem ment feljebb.

Humi
humi

KarmenKép
Nem mész el betegácsiba ? Jó lenne most pihizned!!!! Kaptál utrot ?
Azért lécci ne toljatok ki a babával, hogy egy napon legyen a szüli és névnapja isKépKépKép Az olyan igazságtalan!

HumiKép
Köszi a "nyugtatót". Már teljesen magamhoz tértem, nem szokott sokáig levenni a lábamról az ilyen. Most itt van elõttem KarmenKép példája, is, hogy nincs lehetetlen.

SüncsiKép
Szerintem vágj bele a stimulálásba. Márcsak azért is, mert meg fog nyugtatni, hogy tesztek valamit az ügy érdekében. Lehet, hogy csak egy kis turbóra van szükséged!

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Karmen,
Gratulálok neked!!!!
Valahogy nem csodálkozom, mert te mindig olyan optimista voltál, hogy nem is tudtam kételkedni, hogy osszejon elobb utóbb. de hogy így!!! Ez szuper.

Bella

Jó év ez a 2003. És még milyen sok van hátra belole...
bella2

CatKép

SajnálomKép Pihizz és sok sikert a szeptemberi lombikhoz !(Vagy már nem is lesz rá szükség!?)

KittyKép

Mégegyszer gratula és kellemes 9 hónapot! Kép

KarmenKép

Hurrá! HURRÁ! Hol van a kép ?

LányokKép

Hétvégén hazajön a párom ! Édesen megkérdezte, hogy hányadika lesz, mondtam neki a naptári dátumot, de nem arra volt kíváncsi, hanem az én "hányadik" napomra. Ilyenkor azt is megbocsátom neki amit el sem követett. A drága Kép
Most viszont szorítsatok, mert a hõmérõm szerint még nem volt tüszõrepim és jó lenne, ha péntekig még nem repednék!
Szerintetek a 36,3-as hõ még lejjebb megy vagy csak egybõl felugrik?
Most nagyon szószátyár vagyok, egyrészt az itteni jó hírektõl, másrészt azért, hogy van esélyem folytatni a sort.

Egcsi
egcsi

Karmen
Nagyon gratulalok !!!
Ma olvastam egy nagyon rossz hirt es a Te babas hired egy kicsit jobb kedvre deritett Kép
( egyebkent nekem a szulinapom febr. 7-en van a nevnapom meg ugye 6-an. Mar megszoktam, de kiskoromban nagyon igazsagtalannak tartottam.)
Dorki

Köszi a többi gratuláciot is!

Egcsi! Kép van, csak szkenner nincs. Munkahelyen van, de elég gázos lenne most megkérni kollegát szkennelje be nekem, valahogy még most nem akarom tudatni.
Majd valahol megprobálom beszkenneltetni. Ne emelj nehezet, mert hamarabb kidurranhat! Pihenj sokat. Amugy nagyon aranyos a férjed, ha ilyet kérdezett.

Cat! Dolgozok, mert doki szerint semmi bajom nem volt, egy csepp vér se volt, nem is fájt a hasam, nincs veszély. Ha gond lenne, a legkiseb is, akkor irány haza meg orvoshoz. Bent hamarabb eltelik az idö, meg a pénz se mindegy, tudod eléggé elfogyott a lombikra.

Cat,Dorki! Persze ha Dorának hivják majd, akkor nem akkor fogjuk köszönteni, hanem majd valamikor máskor lenne a névnapja. A "gond" az, hogy a férjem vezetékneve, és anyukámé ugyanaz. Elég nagy család, igy minden név ami kicsit is tetszene már foglalt. Mi szerettünk volna valami olyat, akiröl csak ö jut majd mindenkinek az eszébe.
De még lehet hogy változtatunk addigra Kép

Cat, bocs, igen Utrot szedni kell tovább, ugyanilyen adagban. Jövö kedd UH, gondolom akkor megmondja meddig, de ma 3 dobozzal irt fel!

Karmen
(mit szolnátok hozzá, ha jul. végén felmennék 1 napra Pestre, mégse megyek Vácra, igy nem tudok hosszabb idöre menni, nem akarok ott aludni, de ha valaki(k) akarna velem találkozni, akkor örülnék neki)Reméljük nem lesz akadálya az útnak.
karmen

KarmenKép

Szívesen találkoznék veled és másokkal is, már úgy is készültem elmenni egy talira. Kösz a tanácsokat, reméljük kitart a tüszõm!

Egcsi
egcsi

Sziasztok!

Cat, sajnálomKép

Karmen, hatalmas gratulaKépKépKép Vigyázz nagyonnagyon magatokra!!!KépKépKép

Humi,
ja... már én is rájöttem, hogy pl. nálam sem a legokésabb a hõmérõzés... bár mondjuk azért nagyjából figyelemmel tudtam kísérni a dolgokat, mikor rendszeresen mértem a hõmet a fiam elõtt... lehet, hogy most a köv. hónapot végigcsinálom azért rendesen hõmérõzve... de ki tudja, hogy lesz-e hozzá elég türelmemKép
Fáj a hasam, meg fog jönni...Kép

No pusszantás,
Beja
beja

Karmen, most olvasom a jó hirt!!!Jaj de jóóó! Ez tényleg egy kisebb csoda, akárki akármit mond!!! NAgyon vigyázz rá, és most a legfontosabb a pihi és nyugi, minden más csak másodlagos! De hát ezt neked biztosan nem kell magyarázni!

Olyan jó volt egy kis jó hirt olvasni, tegnap eléggé letaglózott friss babás rossz hir...
Hajrá lányok, mindent bele, hozzátok a többi jó hirt!!

Cat, neked is nagyon-nagyon drukkoltam, olvastam micsoda jó höd volt! Látod, itt van elötted a példa, milyen jól ki lehet használni a leállást...NAgyon szurkolok továbbra is, innentöl már tessék igazándiból lazitaniKép!!!
(bizony én meg már harmincas kismama lettem idöközben, pontosan 32.hét, nekem is hihetetlen, hogy már itt tart az idö...)

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Este "új" dokinál jártam és azt mondta, hogy 98% a valószínûsége annak, hogy a köv. babát ki fogom tudni hordani, mert az elõzmények alapján Õ szinte biztos benne, hogy mi a probléma és mit kell vele kezdeni.
Ennek aztán úgy megörültem, hogy már nem is bánkódom azon, hogy 2 ciklus kötelezõ pihit be kell tartanunk elõtte, no meg néhány kilótól meg is kell szabadulnom addig. De legalább van miért.
Ilyet nekem még soha nem mondtak. Így aztán most boldog vagyok. Kép

Karmen:
Bocsi, hogy belekotyogok, de biztos, hogy jó az neked ha most dolgozol? Az elsõ pár hétre ilyen esetekben szinte mindig azt tanácsolják, hogy sok pihi kell, még akkor is ha semmi probléma nincs. Nem igazán értem a dokidat, bár Õ a szakember; de azt én is tudom, hogy ha már egy kicsit is vérzel (Utro mellett), az már régen rossz.
No és persze mégegyszer gratula!!! Kép
Ja, és a Dora szerintem nagyon szép név.

Humi
humi

Humi! Jaj, dehogy, nem volt egy csepp vér sem!! Szerencsére. Utrot csak a biztonság miatt kell szednem. Munka meg most nem megeröltetö, nem is stresszes. Ha ugy érzem, nem leszek jól, arra irtam hogy irány haza. Vagy ha megjelenne egy csepp vér. Látod, ez a lényeg megtaláltad a jó dokit, ö majd segit!! Ugye ha ott a cél, hamar elszalad a 2 hónap? Nekem is lombiknál öröm volt a várakozás, mert reméltem hogy végre itt az új lehetöség. Most bezzeg nagyon várom majd elérjem a 12. hetet. Ma lettem pont 6 hetes amugy.

Karmen
karmen

Jó reggelt mindenkinek!

Karmen

Most tudtam csak jönni, és láttam a jó hirt! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kellemes babavárást kívánok!
Akkor mi kb. egyszerre leszünk kiírva. Neked mit mutatott a kép, és milyen eredményeid vannak? Pontosan hány hetes vagy? Mennyit késett, mire orvoshoz mentél? Azért kérdezem, mert nekem 7,5 mm-es petezsákot látott a hüvelyi UH, valamint a HCG vérvételem 4000 körül volt. Nem tudom ez mit jelent, de megijesztettek, hogy ez idõsebb terhességnek látszik.(Vagy ikrek),mert, hogy 4. hét végén még nem szoktak semmit látni.Azért 2 gyerek után már az ikertémával sokkolnak.
Kitty
kitty123

Sziasztok

Karmen, gratulálok, tuti jó helyen van a pici. Remélem nem érezted nagyon nyaggatásnak, mikor tesztre biztattalak, gyanúsak voltak a tüneteid?

Kitty, örülök, hogy összejött a legkisebb gyerkõc.

Cat, drukkolok, hogy a leállásban összejöjjön a pici, mint Karmennél.

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Karmen! Hatalmas gratula!!!! Kép Kép Kép Kétszer is elolvastam amit írtál, mert azt hittem, hogy rosszul látom. A Te babád is egy igazi csoda, vigyázz rá nagyon! Beszélj hozzá sokat! Kép Mondtam én, hogy egy kis torna miatt jönni fog a baba, ha Ö most akar! Kép Egyébként nekem is mondták, hogy miért dolgozom, nálam ugye egy kicsi gond is volt az elején, de azóta sem bántam meg, hogy így tettem. Itt lekötöttem a gondolataimat, nem azon paráztam állandóan, hogy gond lesz. Egy július végi pesti taliban én is szivesen benne vagyok, Debrecenbe már nem hiszem, hogy el tudnék menni. Nem esik jól az utazás ilyen hõségben.

Kitty! Azért gondolom nem esnél nagyon kétségbe, ha ketten lennének, ugye? Kép

Puszi!
Andi
andi28

Sziasztok!

Nagyon régen nem jártam felétek, sajnos nagyon problémás volt a terhesség ezidáig. Az 5. héttõl kezdõdõen vérezgettem, barnáztam, de mindig kiderült, hogy a baba jól van, persze közben engem a frász kerülgetett. Otthon kellett feküdnöm, ezért nem tudtam nektek írni. Tegnap betöltöttük a 13. hetet, és úgy tûnik minden rendben.
Karmen Kép
Annyira örülök, hogy sikerült. Vigyázz magatokra nagyon! Emlékszem, mikor az utolsó lombik után letörtél, és azt mondtad, spontán semmi esélyed, erre mekkora csoda történt. Kép Ja, és én is febr. 6-án születtem. Kép Beírnád a táblázatba, hogy 2003. december 19-re vagyok kiírva.

A babásoknak nagy gratula, és kívánom a többieknek, hogy minél elõbb kövessenek minket.

Betta
betta
Nagykozár

Karmen
Most olvastam a jó hírt KépSzívbõl gratulálok és nyugodt,problémamentes babavárást kívánok!

A táblázatban írj majd át kérlek, merta doki bácsi kicsit módosította a ciklusomat, elõrehozta a menzimet, így sok c 3cn. Köszi!
Lujza
lujza

Kármen!

Szívbõl gratulálok a kis pocaklakóhoz és kívánok problémamentes babavárást és a 40. héten makk egészségesen született kisbabát!Kép Olyan szuper!!!!! Nagyon örülök!Kép Egy kis hasizom... hm!Kép

Minden zepbrásnak a fenti jókívánságaimat tolmácsolomKépKépKép

Puszi
sasha

(Gitta! Csodák vannak, bízz bennük)

Kép
sasha

KarmenKép

Én is gratulálok nekedKépKépKép boldog babavárást kívánok!!!KépKépKépEz tényleg csoda!!!KépKépKép
Azt hiszem a Te eseted új erõt ad a többieknek is.KépKépKép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

KarmenKépKép
Nagyon nagyon gratulálok!
Az én lányom is Dóri ( Dorottya ) és febr 6-án tudtam meg hogy terhes vagyok vele.Tutti név- azt jelenti egyébként
hogy " isten ajándéka ".

Lányok Kép Kép
Az utóbbi idõben ahányszor jövök mindig ilyen super hírek vannak.
Ha gondoljátok akár minden héten megpróbálok bejelentkezni, rajtam nem múlik ..... babaásodjatok.
Pusz :
Zsé
Zsé

Sziasztok Lányok,

Rég jártam nálatok, de folyamatosan olvasom a híreket.
Fantasztikus, hogy ennyi jó hír van.
Szívbõl gratulálok és nagyon boldog babavárást kívánok!:o)))
Biztos a többieknek is sikerülni fog, ez az év nagyon szerencsés, én ebben bízok és nem adom fel.
Mindenkinek nagyon boldog nyarat és még több babát kívánok:o)))

Erika
Névtelen

Karmen! Az én lányom is Dorottya, mint Zsé-nek, és febr. 18-án született. Egy hónapban van a szüli- és a névnapja is. ha nagyon nem találtok olyan nevet, ami tetszene még, nyugodtan adjátok neki a Dóra nevet. Kicsit rossz, hogy együtt ül mindent, de a név egész életét végig kíséri, és ezt a szép nevet biztos szeretni fogja.

Nelli
nelli2

Sziasztok lányok!
Mi most kezdtünk a párommal meddõségi központba járni. A kivizsgálásoknál tartunk és kedden volt a nõgyógyászati vizsgálat. Az ultrahangvizsgálat után a doki csak annit mondott PCO C mindkét oldalon.
Utánaolvastam a PCO-nak, de nem értem miért azt mondta, hogy PCOC? Szerintetek ez mit jelent???? Mi az a C?
Vagy félreértettem volna?
Azt mondta, ha minden vizsgálat kész lesz, a konzultáción megbeszéljük a dolgokat. De nekem azóta se éjjelem se nappalom.
Ha valaki tud, kérem segítsen!

Elõr is köszi

Kata
Névtelen

KataKép

Üdv itt, remélem valaki hozzá tud szólni a problémádhoz, sajnos én nem sokat tudok a PCO-ról.

KarmenKép

Én a helyedben a gólyával élcelõdõ mkollegát kérném meg a szkennelésre egy fenékberúgás kíséretében. Kép

A hõm össze-vissza van, nem tudom mi lesz ebbõl. Ma reggel "felment" 36,5-re, de nagyon rosszul aludtam, talán megvolt a 4 óra hossza a mérés elõtt, talán nem. Olyan dög meleg van, hogy be fogjuk szereltetni a klímát a lakásba. Ha ez még rosszabb lesz akkor megpusztulok a hõségtõl. Hiába el vagyok kényeztetve!Kép

Egcsi
egcsi

KataKép
Szerintem félreértettél valamit, mert az csak simán PCO=policisztás ovárium szindróma, sokat olvashatsz róla az infertility.hu-n is. Mikor lesz a konzultáció ? Ne izgulj, ezt tudják kezelni.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Szia Kata!

Szerintem a PCOS végén lévõ "S"-t lehet, hogy félreértetted v. nem? (Vagyis egyetértek Cateye-jal.)

Nyugodj meg innen már sokan lettek terhesek PCO-val. Elõször várd meg a konzultációt, de ha úgy gondolod, felkeresheted Fábián dr-t is (azt hiszem a Margit Kórházban dolgozik, de ebben nem vagyok biztos)õ (is?) foglalkozik azzal, hogy kilyukasztgatja a petefészket, és így meg tudnak nõni a tüszõk, vaygis lesz peteérés.

Volt régen itt egy Kriszta nevû lány, õ ez után a mûtét után lett terhes.

Üdv.
Évi
Névtelen

Köszönöm a sok gratulációt. Olyan sokan vagytok, hogy hosszú lenne név szerint felsorolni mindenkit, de ez azt jelenti, hogy ilyen sokan vagytok kedvesek! Kép

Süncsi! A férjemnek nagyon kevés volt a spermaszáma, többször is volt kontrollon, végül lombikra küldtek minket. Ott nem tapadt meg nekem a baba, a köztes idöben, igy most is Macat szedte a férjem, úgy tünik sikeresen. Sajnálom ami történt veletek, de új reményekkel vagy tele, látom. Sok sikert!

Kitty! A petezsákot nagyon nehezen tudta megmérni, eleinte kisebbnem tünt, majd talált jobb képet is, ugyanis nekem nem csak hátrahajló a méhem, de még kétszarvú is. Ez mindig megneheziti az UH-t. A petezsák 9,2mm. (végre van kép, hamarosan felteszem a profilba) a gép szerint ez 1 nappal kevesebb mint én számolom,szerinte 5 hét 6 napos ma, és febr.9 irt szülés dátumnak. A menszis táblázat szerint febr.6 lenne.

Betta! Nem azért mert letörtem, a 2 doki is azt mondta, semmi esély. Annyira erösködtek, hogy elhittem. Ha keveset alszol ugy tudom, semmit se ér a hömérözés.

Egcsi! Már nagyon várom, hogy majd megtudja a kedves kollegám! Szerintem rosszul lesz. Tudni kell róla, hogy hajtott rám, de nem kellett, azóta is eszi a fene.

Nelli! Ha lány lesz, akkor majd máskor tartjuk a névnapot.

Karmen
karmen

Kép
karmen

Kitty! Holnap már neked is ott lesz a zebra. Bocs.

Karmen
karmen

LányokKép

Látom már senki nincs a láthatáron, én is megyek haza. Van valakinek felsõfokú angol nyelvvizsgája közületek ? Lenne néhány kérdésem.

Egcsi
egcsi

KarmenKép
Hatalmas gratula!!! Ugy orulok, hogy ilyen csoda tortent veledKépKép Nagyon boldog babavarast kivanok.
Legyszi javitsal ki a tablicskuban ma vagyok a kov. ciklus 15. napon, bar jobban szeretnek ott maradni mogottedKépKép
Irtam a multkor Gittanak, hogy javitson, de szegenynek epp eleg gondja lehetett, nemhogy a javitasokkal foglalkozzon.

KittyKép
Neked is csak gratulalni tudokKépKép Nagyon boldog babavarast kivanok neked isKép

CatKép
Sajnalom, hogy nem sikerultKép, de azt hiszem itt van elotted most a pelda, hogy a csoda megtortenhet. Ha lealltok, lehet hogy neked is konnyebben osszejon. Nagyon szoritok hozzaKép

EgcsiKép
Sokat gondoltam radKép Nem csodalom, hogy tetszett Las VegasKép Fantasztikus elmeny volt. De gondolkodtam rajta, hogy vajon milyen lehetett ott lakni? Az azert eleg nagy kulonbseg, hogy par napra nyaralni megy az ember lanya, vagy ott lakik. Hogy birtatok a meleget? Bar ahogy elnezem most otthon is hasonlo ido van, csak legkondi nelkulKép

Vica
vica72

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Kármen!
Gratulálok! Sok-sok boldogságot kívánok a babucihoz! Kép Olyan jó, hogy sikerült, kész csoda! Kép Látod, csak célbaért az a gólya! Kép

Vica!
Bocs, hogy nem javítottalak!

Sasha!
Kép

Lányok!
Velem semi újság, peregnek a napok. Most, hogy elhatároztam, hogy babáról októberig hallani sem akarok, sokkal, de tényleg sokkal nyugisabb vagyok! Kép Megszüntek az idegességi rohamaim is. Kép Sõt, elkezdtem fogyizni, és már lement 1,5 kg 1 hét alatt! Kép Még azt sem tudom, hogy pontosan hol járok, direkt nem néztem meg a tablicskut sem! Kép Azért október, mert most nyáron le akarok dobni magamról több mint 10-15 kg-ot, hátha ez a gond. Tavaly is akkor sikerült, miután ennyit fogytam. (az már más dolog, hogy vissza is jött, tavaly április után Kép )
Mindenkinek gondtalan, gólyadömpinges nyarat kívánok! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Cat!
Ne keseregj!
A remény éltet minket, hisz küzdeni másképp nem tudnánk.
Sírunk, imádkozunk, átkozódunk, falba verjük a fejünket, lemondunk.....és újra kezdjük......
Várjuk a csodát, ami nem jön.....
Elfáradunk, elfásulunk, alélt fejünk porba hull..........
Mikor nyílik az ég, csend lesz, halkan, megfoghatatlan indul felénk egy kis lélek, csillogón, halvány fénye lassan beragyogja szívünk, és suttogva kiáltja, "Mama! Itt vagyok!"
Na, jó....Én sem bírtam leírni bõgés nélkül.......
Cat! Ne add fel kérlek, olvass a szavak közt, hisz mindannyian ezt éljük át, megértünk, és bízunk .....

Karmen! Csodák már pedig vannak?
Ezek szerint IGEN!
Szívem mélyébõl örülök nektek, nagyon megérdemelted már!
(Ja, és kicsit illuzió rombolósan.....ma van a 2.cn.-em....légyszi javítgass ki!)
Kitty!
Nagy gratula!!!!!:-)))

Nem jövök megint egy darabig, szabira megyek, kicsit ki is szeretnék"kapcsolódni"
Képzeljétek! Voltam egy mûvész kellék boltba, és Grafikához bevásároltam!
Naggggyon felvillanyoz, Úgy örülök neki, mint már nagyon rég semminek sem.
Néha azt gondolom, újra kell tanulnom az érzelmeimet, hogy tiszta szívbõl nevethessek, és ne minden gondolatomban egy gyerek kísértsen...............
Lányok!Ez ku... nehéz!
Na, megyek, mindenkinek minden jót, diós fánkkal kakaót!
Ilduci(aki csak hízik, puffad)
Névtelen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: