Sziasztok
Végre az új lakásban is van net, próbálom követni az eseményeket
Sense
nekünk az UH beutalókat a gyermekorvos hozta el, a Schöpf-M. Kórházban ingyen csinálják, állítólag sok más helyen 10E ft
Kiskolbi
Kitartás! Tudod, a várandósság sem volt egyforma mindenkinél, miért kellene, hogy a gyerkőcök egyformák legyenek? Plusz: ami rosszul kezdődik, jól végződik

Nekem ez a mondás sokszor bejött....
Irina
Sajna mi 2 napja szörcsögünk, a kézi orrszívó után elővettük a porszívósat, hihetetlen, hogy mi trutyi kijött... És csak a szülőknek rémes, Linda úgy tűnik, bírja, hogy utána kitisztul az orrocskája
Gremese
Hát a rokonság..........

Mélyen együttérzek. Anyukám egy hétig volt itt, anyósom és apósom (

) 8 napig boldogít minket és persze mindenki babázni akar, mikor még én is csak tanulom a bébit... Kéretlen tanácsokkal tele a bőröndünk, de a elfelejtik, hogy ők alig 20 évesek voltak (és ugye baromira tapasztaltak) gyermekük születésekor... Én meg 34 vagyok

És interneten, védőnői hálózaton keresztül megkapom a válaszokat, úgy érzem.
Erről jut eszembe: hihetetlen hálás vagyok az augusztusi és a többgyermekes mamiknak, nagyon sok hasznos dolgot olvasok Tőletek
Hajni
Igen, Zséda császárral szült, a pletykalapok sok-sok ostobaságot leírtak, direkt megvettem a 2 héttel ezelőtti számokat, bár nem vagyok egy női csacsogó-lap rajongó. Nem csak utána műtöttek, hanem a császáros őrzőben is mellette feküdtem és a gyermekágyas osztályon is szomszédos volt a szobánk.
Felkelés
Mint Sense-éknél, éjjel kettő, úgyhogy tudok (egyelőre)aludni, bár ez eléggé éber alukálás

Egyébként is Linduska nagyon jó kislány, hihetetlen nyugalommal viselte újszülött korától az öltöztetést, köldökcsonk-macerát, pelenkázást és tegnap óta nem sír a fürdéskor, sőt élvezi

Igény szerint etetem, de ez beállt 2-3 órás időközökre.
Pihenés
Napközben nincs, mert nem tudok

Talán nehéz hozzászokni az életvitelem megváltozásához, így az etetések utáni alukálásnál intézem a háztartást és a barátnők körbetelefonálását, meg egyéb régi dolgaimat

Meg is kaptam anyósomtól: nem lesz ennek jó vége...
Séta
Imádom, de mióta apósomék itt vannak, ragaszkodnak hozzá, hogy ők vigyék levegőre Lindát

Na mindegy, fogok én még idén sétáltatni...
Fürdetés
Kizárólagos apai jogosítvány
Pelus
Nevenincset használunk(bejött), bár van itthon Pampers is.
Bébi magára hagyása
Ezzel szenvedek én is a legtöbbet. Középutat kellene találni, hogy ne legyen ölbe kapatós, de ha egyedül hagyom és bánatosnak látom, megszakad a szívem...