A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lányok!!!

babykével mi lehet???????????????????????????????? :roll: Nem tok rólla semmit????

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nika28/Hajni!

Persze, hogy érdekel, kérlek küldd el priviben, nagyon várom.
vic12

Szép Kép mindenkinek!

A maiaknak hatalmas kupaccal :wink:

Kriszti
eszméletlen formában leszel (vagy már vagy) ha így folytatod! Csak irígykedem! :oops: :lol: Én a vigasztalós korszakban vagyok, és csak szaladnak a cucókák rám:) lassan lecserélem az avataromKép :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpike Drága!

Hihihihi!!!jó a kép nagyon,!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Híányozna a cicád! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vic-em!

Jól vagy Drágaság!!!!!?????? :wink: Mikor lesz teszt?! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rebe!
nanááá ezek :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Kép

Krisztamilli,
Remélem nincs semmi komolyabb baj, és meglesz a beülti! Megy a drukk neked!

Elan,
Nyugi, szerintem az nem baj, ha most nincsenek tüneteid. Ez is mindig változik. Bízz benne, hogy minden rendben lesz!

Nyunyi,
Igen, fogok tesztelni, azt hiszem. De csak kedd reggel, vagy esetleg hétfőn. Még nem tudom. :wink:

Mindenkinek szép napot!

Kép
rebe
Dunaharaszti

... szabadon felhasználható szerencsehozók! :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Jaj, de szeretem miss röfit! :)

Ha ez vígasztal, Törpe, én már nem tudom hordani a farmerjaimat, még szerencse, hogy van 1-2 rugalmasabb derekú, bővebb gatyóm. Érdekes, mert kilóra nem híztam, de a pocakom nagyon megnőtt az utrótol.... remélem, hamarosan nem csak attól fog. ;)
elan

Kicsi Rebém!!!!

Küldöm a zebruka hozzád már vasárnap este!!!! :wink: Izgi nagyon!!!!!!!!!!! :P Pusza drágaság!Honnan töltesz le mindig ilyen jópofi gifeket?????????????? :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Törpe,
OKSA! :lol: :lol: :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Elan!

nem az utró a maszatka nőveszti!!!És még hogy fogja!!!!Hihihi!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi,
Például innen:
http://gportal.hu/portal/naryu/
Igen, izgi! :wink:

Elan,
Én is így vagyok vele, kilóban nem híztam, na de a hasam.... Akkora! :shock:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nyunyi!
Ok maradok morci, bár ma így is kelltem, alig aludtam...hajnalig dumáltunk tesómékkal :wink:

Elan!
Drukkollok, hogy kismaszattól növekedjen a pocód tovább, akkor majd ráfoghatod :wink: és ki emlékszik majd már arra, hogy előtte sem voltunk nádszálak :lol: :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Vic!
Megtennéd, hogy felhívsz, visszahívlak és elmondom amiről tegnap írtam. Köszi várom.
moncso70

Rebécske!

Oksa Kicsikém,megsasolom!!! :wink:

Törpim!!!

Ne ledél morci!!!! :wink: !!!!!!Válcs nyugodtan képet cuki a röfike is!!! :lol: :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vic!
Pü ment
moncso70

Moncso!

Délután tudnálak felhívni 16 óra után, mert most dolgozom. Ha az jó neked.
Á közben láttam írtál pü-t köszi.

Nyunyikám,

Én nem csinálok tesztet, majd a BMC-ben megtudom, amit meg kell.
Persze minden gondolatom a babó körül forog, és naná, hogy keresem a tüneteket. Van is valami minimális, de azt inkább betudom az utrónak, illetve annak, hogy egy héttel a mensi előtt szokott már feszülni a cicim és mensis görcseim vannak.Na a cicim azért jobban feszül. De miután az utrót először használom, valószínű inkább attól van. Mensis görcsik voltak egész héten, hol gyengébben, hol erősebben, volt mikor úgy feszült, mintha valami 5 kg-s súly lenne az alhasamba, feszült a petefészkemnél, mintha éppen akkor lenne tüszőrepi. Na abba is hagyom, mert a végén még elkezdtek győzködni :D na azt inkább nem :D
Nem akarok pofára esni, bár úgyis le fog taglózni, ha nem...............inkább nem élem bele magam.

Mindenkinek megy a drukk ezerrel akinek kell.
vic12

Vic!

Okés Drágaság!!!Hajrááá!!Nagyon megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Elán, Rebe, Vic!!!

Nagyon szorítok Nektek![/url]
estike66

Gabicsibém,Gina!!!!!

Merre vagytok Kismamik!?????????????????????? :roll:

Manda,Zsebibaba???????????????????Nem ér eltünni!!!!!!!!!!!!Madrin????????????????Gil???????????????????? :roll: :roll: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Merre vagytok Csajszik!!!!nagyon el van mindenki tűnve!!!!

bmc-járat helyzet jelentés Kicsikéim?!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Megjöttem. Annyit tudok, hogy hétfőn ujra mennem kell uh, meg éh gyomora vérvételre. a méreteket nem tudom, de a szurikon nem emelt Szűcs doki.
Lányok, még ennyi embert kis helyen nem láttam. Rengetegen voltak. 9 órakor még a sor a parkolónál tartott. Annamária irta össze a számokat, és mondta, hogy naponta 15,16 pár jelentkezik. Szőrnyű, hogy ennyi párnak van problémája. Ez a rohanó világ.
:evil:

Rebe

Megfogadtam a tanácsodat. Szerda óta tp. Erre fel minden nap telefonon keresztül könyvelek, Szerdán este 7-ig meló. csütörtökön pedig csak pontom 4 órát voltam bent mh.
De már vasárnap már sogórnőméknél leszek. Végre pihenek!
Csak egy keservem van, hogy a párom meg itthon melózik. :(

Sajnos nincs időm visszaolvasni. Majd jövőhéten bepótolom.
Mindenkinek megy a petike növesztő, babatapi+++++++++++++
Remélem jól vagytok, sok jó történik veletek.

Na megyek vacsit csinálni. (pizza)

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Erikám!!!

Hajráá hétfői uh!!!! :P !!!!!!Pizza !!!!!!!!!!!!!!nyami!!!!!Én nem tok csinálni,nemsoká hozzák kb fél órája rendeltem magunknak Ördivel!!!!!!!!!Apa dolgozóban,mi már itthon!!!Nem volt kedvem már főzőcskézni!! :wink: Holnap gombás zuza pörki lesz tésztával!!!!Apa Macim kedvence!!!! :wink:

Krisztamill!!!!!!!!!!

na mi a helyzet??????????????????????????????????Minden okés Kicsikém?????? :roll:

Sehikémnek mindjárt dobok egy sms-t! :wink: Már ő is kicsimami! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Erika,
Örülök, hogy alakulsz! Hát nem irigyellek a telefonos könyvelésért, ha meglesz a leszívás, próbálj meg csak pihenni! Drukkolok hétfőre!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Azért az durva, hogy naponta 15-16 pár jelentkezik. Egyszerűen szörnyű, hogy egyre több párnak segítségre van szüksége. Pont nemrég olvastam egy cikkben, hogy a termékeny korban lévő párok közül kb. minden 5-ik meddőségi intézetekhez fordul! Ez aggasztó :!:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,

Olvasó üzemmódban követem az eseményeket.
Gratulálok minden kismamának ( irigykedek is ám nagyok :wink: )

Akit érint küldöm a tüszőnővelő, illetve babaragacs tapikat+++++++++++++++++++++++++++++

Süni, Anett rajtatok a világ szeme, és járjatok elöttem pozítiv példával, és én majd követlek titeket++++++++++++ Habár ha belegondolok, elöttem kezd majd Törpezsu is, tehát majd mi szeretnénk követni titeket a babásodásban :wink: :wink:

Kép

csibe
csibe32

Rebe ment pü.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Erika,
Válaszoltam! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Na kukk!

Beszéltem Sehikémmel!Mind a 3 -babó felébredt a jégkorszakból és már a pociában is vannak!!!Szegénykém 3 ig várt a zárójára és ott kellett állnia 1 órát a rendelő elött szegénynek mire megkapta!Jól van a Kincsem és most tartanak haza fele!!Nem talizott senkivel,sajna!Majd még ír!!!

Krisztamill,Ajurdó!!!!!!!!!!Merre vagytok Kicsikéim!!!!!!!!!????????????????????????????? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na látom sehol senki!

Elköszönök mára!Jóccakát!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

Megtörtént ma az első... Marhára izgultunk a párommal.
Reggel mentünk és sokáig kellett várnom mire sorra kerültem. A párom is "túlteljesítette magát", mondhatni megdöntötte a rekordját. :D Kétszeresét érte el az előző vizsgálati eredményének. :D
Szóval most pihenek, ő meg körülugrál. :) Megkaptam a dokitól az instrukciókat. Most nincs más csak a két hét várakozás... :)

Drága Nyunyi!

Nagyon kösz a drukkot, irtóra jól esik. Krisztamill-el egy kórteremben voltunk (ezúton is puszilom és szorítok neki). Amikor eljöttem, még folyt neki az infúzió és jól volt.

Köszi mindenkinek a szurkolást.

Üdv: Judit
arjudo

Sziasztok!
Törpe!
Én 2 hónapíg voltam vígasztalós korszakomban...Mára vége! :lol: És egyáltalán nem vagyok jó formában!Még nem...Minusz 10 kiló a cél..... :wink: :wink:

Erika!
Húúú, nemsokára Neked is nagy napod lesz!!!Gondolok Rád!!!!Sok sikert!

Szép éjszakát Nektek, én a hétvégén nem nagyon jövök, mert dolgozom.....Legalábbis holnap!

Csajok!
Jó volt ma a tali!!!!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: Kár, hoyg ilyen hamar vége! :?
Vendég

Lányok
Ma tényleg nem megyek százzal. Vittem Fehérvárra fényképezőgépet, erre a házunk előtt jutott eszembe. Pedig mennyire nehéz volt tőle a táskám.......
Csinálhattunk volna egy-két csoportképet. Na mindegy, majd legközelebb. Puszi mindenkinek! Nagyon szupi volt, jól éreztem magam.
Vendég

Sziasztok,

Talit szervezünk ismét!
:D

Mivel nem tudom, hogy a testvértopikot (egyel lentebbi, babás) hányan olvassátok, így tuti ami ziher alapon, inkább ide is bemásolom:

Helyszín: XI., Tétényi út 46-48. (Kelenföldi pályaudvarhoz közel egy bölcsiben)

Időpont: November 10., 10-14 óra között

Egyéb: Mindenkit szeretettel várunk, remélem minél többen leszünk, és megismerjük végre személyesen is egymást :wink:
A bölcsiben 200 Ft-ot kell fizetni óránként (ha valaki gyerkőccel jön, akkor 400 Ft/óra). Természetesen lehet hozni a párotokat is, ha van kedve :wink:

Aki szeretne jönni, az Chestinek priviben (Ő a főszervező :lol: ), vagy a babás topikon jelezze - itt láthatjátok is, hogy kik jelentkeztek eddig, és a Chesti által megszerkesztett "hirdetést" is . (Persze, ha nekem küldtök privit úgyis jó).

Várunk mindenkit szeretettel!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!

Ajurdó!

Ügyes vagy Kicsikém!!!Hajrááá nagy találkozás!!!!!!!!!!!!És köszi az infót Krisztamillről!!!!!!!!!!!!!!Akkor már csak 16 nap és teszt!!!!!Megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Drága Kicsi Rebém!!!Már csak 3 nap!!!! :wink: Kép Hajrááá!!! remélem nem haragszol a vissza számlálásért!!!!!Én ugyis tudom hogy zebrust kapsz!!! :wink:

Elan Babám!!!

Helyzet jelentés!? :lol: :wink:

Erika!

Jól sikerült a pizza?!Enyém fincsi volt!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jó reggelt!

Ilyen nincs lányok!!! :x :evil:
Már harmadszor írom ugyan azt a hsz-t, mert mire elküldeném kilép!!!!!!

Még mindig nincs semmi!
Ma vagy holnap csinálom a tesztet, csak először össsze kell szedni minden bátorságomat!
Kicsit fájogat a pocim, meg néha a derekam is, de ezen kívül semmi.

Most lépek, mert megyek a "bundátlanítóba", aztán jövök vissza!

Puszi!

Vic!

Megy a pü!

Kép
nika28

Kép

Sehike,
Örülök, hogy sikeresen kiolvadtak a fagyik! Szorítok neked!

Arjudo,
Megy neked is babaragacs: ++++++++++++++++++++++++

Nyunyi,
Nem baj, ha visszaszámolsz! :wink: Remélem igazad lesz!

Nika,
Elárulod majd az eredményt :?: :wink:

Mindenkinek szép hétvégét!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kedves Lányok!
Látom, jó a hangulat a társalgóban és már egy összeszokott csapatot alkottok :P Ilyet is jó látni.
Kérlek, ha tudtok, akkor segítsetek abban, hogy el tudjam dönteni a BMC-be melyik dokihoz is járjak. A nővérkét megkérdeztük, ő Szűcs dokit ajánlotta, így vele beszélgettünk az első konultáción és most a nőgyógyászati vizsgálatot is ő csinálta.
Nem tudom, de így hogy beleolvasgattam a társalgásba, egy kicsit rossz érzésem támadt vele kapcsaolatban, mármint a beültetéseinek sikerességével kapcsolatban. Remélem, azért nem így van valójában.

Ha valakinek van tapsztalata vele kapcsolatban, kérem, írjátok meg, mert most már nagyon nyugtalan vagyok.

Ui. már voltam a 3, 20. napi vérvételre és most hétfőn jön a 24-ik, utána kell jelentkeznem a méhfeltöltésre és nem tudom, mit tegyek.

Szívesen veszem a hozzászólásokat.
Szép hétvégét kívánok mindenkinek :)
Mazsola
mazsola02

Vic, megértelek, hogy nem csinálsz tesztet, így visszagondolva, nálam sem sok értelme volt, hogy izgultam, hogy ez most pozitív vagy negatív. Annál nagyobb lesz az öröm, drukkolok Neked, hogy így legyen!

Erika, tényleg borzasztó, hogy ennyien vannak a BMC-ben, én is nagyon megdöbbentem annak idején ...:( És ha belegondolunk, hogy hányan vannak, akik el sem jutnak, pedig szükségük lenne rá...van két kolléganőm, akik évek óta probálkoznak, egyre elkeseredettebben, de nem akarnak meddőségi központba járni, mert valami elmebeteg elképzelés miatt presztizskérdést csinálnak belőle, hogy ők nem meddők, nincs ott keresnivalójuk... talán ha nekem sikerül, akkor megjön a jobbik eszük.

Sehi, örülök, hogy végre Veled vannak az eszkimók! :) Pihenj sokat!

Arjudo, hát nem irigyellek ezért a két hétért :D Szorítok Neked! Remélem Krisztamill is jelentkezik nemsokára!

Nika, lélegzetvisszafojtva várjuk az eredményt ;)

Nyunyi, Rebe, Törpe, Estike, nagyon köszönöm a bíztatást! Bocs, ha valaki kihagytam...

Tegnap este moziban voltunk, megnéztük a Mr. Brooks című izgalmas krimit, végig szurkált a hasam... kicsit hangos volt a lövöldözés :) Éjjel meg a derekam sajgott rendesen, nem tudom, ez normális-e... vándorol bennem a fájdalom, mint abban a bizonyos izraelitában, de nem bánom, legalább tudom, hogy még megvan ;) Nagyon várom a szerdát... addig is Gabicsibével tartjuk egymásban a lelket priviben ;)
elan

Szép jó reggelt mindekinek! :wink: :lol:

Kicsit mába nyúlt a tegnap!:)

Gabicsibe!
Tök jó volt tegnap! Köszönöm a segítséget!
:lol: Remélem sűrűn ismétlünk!

Mazsola
Üdv itt (is)! (már ha te vagy az a mazsola!)

Háááát az orvos választás nehéz! Nekem Konc Tanárúr az orvosom,és teljesen megbízom benne, és szimpatikus is!
de ez ugye változó, mindenkinek más a jó, más szimpatikus!
Szerintem itt mindenki a saját dokiját fogja neked ajánlani, mert ha jól tudom mindenki meg van elégedve a sajátjával :wink:

Szerintem ülj a BMC várójában egy darabig, és nézd meg az összes dokit rohanás közben, és aki a legszimpatikusabb azt válaszd! Mindegyik profi, de sztm fontos, hogy szimpatikus is legyen, és maximálisan megbízz benne!

Mindenkinek mennek a drukkok!

Nika
Teszt eredményt kérünk :!: :!: :!: :!: :!: SZÉPEN :lol: :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Kép

Na, végre van egy kis időm végigolvasni a termést. Nagyon hosszú és fárasztó hetem volt. Tegnap ugyan este leültem a gép elé, hogy visszaolvasok és írok, de aztán annyira fáradt lettem, hogy végül csak a találkozós levelet küldtem el.
Tényleg, senki nem szeretne jönni közületek? Szerintem jó lenne megismerni egymást személyesen is!
Szóval gyertek!! :D

Kriszta,
Látom, már nem tudtad elolvasni a privimet a beülti előtt… Kérlek, ne haragudj, nem tudtam korábban írni :oops: Mesélj majd, hogy milyen volt! Pocid jobban van már?
Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Sehike,
Nagyon örülök, hogy ügyesen kijöttek a kicsik a jégoviból :D:D Mostantól Neked is mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Elan,
Hát, akkor nem tudtam volna segíteni az útban… Na mindegy! Remélem Te is jössz a talira, és akkor már beszélgethetünk végre :D
Mennek a babanövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Gabicsibe,
W. dokival kapcsolatosan: már nem vállal szülést (rákérdeztem én is), úgyhogy sajnos előbb-utóbb meg kell tőle válnod :? De biztos tud maga helyett ajánlani egy nagyon jó dokit.
Mennek a babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kata,
Előre is drukkolok Neked hétfőre! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D Természetesen a kérésedet én is tiszteletben tartom!

Vic,
Az örökbefogadással kapcsolatosan sajnos konkrét segítséget nem tudok Neked írni, de egy lány (Kelimoni) a fórumon írt nagyon régen arról, hogy Ő örökbefogadta a kisfiát, és ha jól emlékszem, akkor ezt az oldalt ajánlotta: http://www.golyahiregyesulet.hu/
Nagyon drukkolok, hogy ne kelljen ilyenre még gondolnotok sem (illetve csak úgy, ha kistesónak szeretnétek :lol: )! Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Igen, W. doki bíztatott, hogy az előző eredményekből következtetve, jó esély van arra, hogy a következő is „elsőre” sikerüljön. De nyilván garancia nincs rá… Azt mondta, hogy jól stimulálható vagyok, úgyhogy ez jó! :D

Rebe drága,
Nagyon-nagyon drukkolok Neked is!!! Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++:D

Sünci,
Remélem, hogy a férjecskédnél beindult az apai megérzés, és azért van meggyőződve a sikerességről :D Szívből kívánom, hogy igaza legyen! :D
Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Anett,
Neked is mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kriszti,
Örülök, hogy te is csatlakozol (talán :D) a „2008 a mi évünk”-projektbe :D:D

Estike,
Sajnálom, hogy nem indult be tényleg semmi :cry: De remélem, hogy nem adod fel! Puszi Neked!

Erika,
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! :D Mennek a petikenövesztők: +++++++++++++++++++++++++ :D

Csibe,
De jó téged is itt látni. :D Hogy vagy? Mizu veled?

Arjudo,
Mennek Neked is a babatapik++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D Reméljük az első, egyben utolsó is lesz :wink:

Nika,
Neked is mennek a megadrukkok:+++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Mazsola,

Kép
Az egyel lentebbi babás topikban, ha jól számolom 7 anyucinak van babókája Szűcs doki munkásságának révén, úgyhogy nem hiszem, hogy ez ezen múlna. :D Szerintem minden doki nagyon kedves és profi a BMC-ben! Szóval szerintem nyugodt szívvel maradj nála :wink: Mellesleg, amikor nekem volt a beültim, akkor az én dokim hiányzott, és Szűcs doki helyettesítette, és sikerült is (a többi része nem rajta múlt :cry: ).
Mielőbbi babásodást kívánok Neked is! :D

Na megyek pakolni, takarítani, meg főzni :? Legyetek jók, később még jelentkezem :D
Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
én szívesen mennék, csak nem tudom,hogy lesz még akkor, valszeg itthon pihizős időszak lesz....
Majd kiderül...

Törpe

Kép
törpehzs

Szia Mazsola,
Üdv itt! Mielőbbi pocakosodást! :wink:
Miből gondoltad, hogy Szűcs dokinak sikertelenebbek a beültetései? Én nem gondolnám ezt, szerintem a fórumról sem ez derül ki. Mint ahogy Zsókuci is írta, sokaknak ő segített. Sőt, olyan is van még Zsókucin kívül is, akinek a neve mellett nem az ő neve szerepel mint orvos, de a beültit ő csinálta, és sikerült. Ha megvan a beültetés, akkor gondolj bele, hogy a doki már semmilyen kihatással nincs arra, hogy sikerül-e. A te szervezeted dönt!!!!!!
Szóval szerintem ne idegeskedj emiatt. Ha emberileg szimpatikus maradj nála nyugodtan, ha nem annyira, akkor persze nyugodtan válassz mást.

Lányok, mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat! Drágák vagytok! :D
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Na bekukk!!!

Üdv Nálunk Mazsola!!!!

Én Szűcs Dokit szívből ajánlom,tündéri!!!!!!!!!!!Mondjuk én Wiegandt dokihoz járok,ő is tündéri!!!!De Szűcs volt amikor W nem volt és nagyon kedves,megértő és mindent elmond amit kell!!!!Őket szívből ajánlom!!!!Mindenki édes kevdes a bmc-ben!!!!!!!!!!!!!Mielöbbi babásodást nektek!!!! :P

Rebe!
Okés Kicsikém!!!Ugy lesz én tom!!! :wink:

Kicsi Nikám!

De izgulok már érted!!!!!Megmondod a teszt eredményét??!!Ugyi?! :wink: Ha nem lennél olyan messze mennék segíteni tesztelni!!! :lol: De küldöm a zebrucskáim!!!! :wink:

Kicsi Elan babám!!!!

Küldöm a fájdalom űzőket!!! :twisted: Nyugi kicsikém,nekem is sokat szurkált fáj mindenem,hormonok ,izmok !!!Minden okozhatja!!!És itt van Ördike! :P

Törpikém!

Mi újság Kicsikém?!Jól vagytok!

Gabicsibém!!!!

Merre jársz Kincsem???Minden rendben??!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Megérkeztem:)

Köszönöm a drukkokat, nagyon Drágák vagytok! :D

Az a legtermészetesebb, hogy közlöm az eredményt.:oops:
Már megvettem a tesztet, de sztem csak holnap reggel csinálom meg.

Zsókuci!

Én szeretnék elmenni a találkozóra,csak még egyeztetnem kell a párommal, mert szerintem Őt is érdekli a dolog.
Talán 2 hete gondoltam arra, hogy jó lenne, ha össze tudna ülni "család".

Nem hiába mondják rám a barátaim és a család, hogy Kép vagyok. :D :D

Mazsola!

Kép

Szerintem nem kell aggódnod az orvosválasztás miatt.
Sok hozzáfűzni valóm ugyan nincs, mert a csajok minden gondolatomat leírták ezzel kapcsolatban.

:D :D :D

Kép
nika28

Mazsola

Szia :D
Szerintem is mindenki a saját dokiját fogja ajánlani.Nálam persze a Zeke a top. 8)
Viszont a beültimet a Szűcs doki csinálta és nézd a vonalzóm. :wink:
Ha nem szimpi,válts,de más okod nem nagyon lenne rá.Szorítok neked :D

Rebe

nagyon akar ugrálni már a békád :!: Tartogatom.... :D Kedd,ugye?

Sehike

Szuper,mind a 3 felébredt?Ez azért ritka szerintem.Biztos ügyik lesznek :D

Puszi mindenkinek :P

Kép
lukrécia

Szijja Nikám!!!!

Okés Drága!!!!Akkor hajráá holnap reggeli teszt!!!!!!!!!!Nagyon izgulok ám érted!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nika,nem azt írtad,hogy nem tesztelsz?Ja,az Vic volt....bocsi :D Hú de izgi,mega-drukkok mennek :D :D :D

Kép
lukrécia

Mindenkinek szép napot!

Nyunyi

Köszi jól vagyok csak nincs mit írnom :D ,de olvasni olvaslak benneteket.Egyenlőre várakozó állásponton vagyok és Elannal nyavikolunk privibe.Nem fárasztunk a hüleségeinkel benneteket :D

Nika
Holnapra Kép Bátor leány vagy te!Kívánom,hogy meglátogasson holnap Kép

Törpi
Már csak rajtad múlik én ráérek még kb.8 hónapig :D

Minden eredményre várónak millió Kép
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: