A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Szilvi! Nekem a vedono azt ajanlotta, hogy minden kajcsi elott par korty. De nekunk nem jott be. Csak az a folyekony kupp segit, es az nem brutal, Egon eszre sem veszi. :wink:
Szal, mar irtam, ha kell, kuldok.
Az elobb is volt egy adag kaki. Azt vettem eszre, hogy egy kupp, kb egy hetre rendbe rakja.

Dorka! Vegre kipihenten!!!
Hulla-hopp! Sehogy.
:oops:

Gurgi! Kösz!

Itthon a doki utan. Nagyon kifaradtam :D

Kép

A kedvenc macim: Kép
molkata

Sziasztok!

Mano az én címemet is küldheted!

gyors életjel mert jönnek anyósék :shock:

Ikeás talicska tervezett időpont:október 24-25 várom a javaslatokat!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Kata: Egon tök cukker!!! A zörgős zoknival nagyon édi! :D

Na, megyek, Panka ébred...
Puszi

Kép
zsuzsi**

Csajok
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kata
Köszi a felajánlást, remélem megoldódik a kérdés.
Tali
A 25 tűnik optimálisnak, de megbeszélem az emberrel, ha hazajött!

KépKép

KépKép
szivvi

Zsuzsi
be vagy regisztrálva a lurkoldalra!!
Kép várjuk a képeket!

Egonkám hogy kipurc!! Kezeket fel, alszok! :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!!!

Húúú, de szomorú idő van! :( Tiszta depis.

Rita, de jóóóóóó! Örülök, hogy túl vagytok rajta!!!

Zsuzsi, de jó téged is látni (olvasni)!!!:lol:

Marcira nadrág alá én harisnyát szoktam adni, ha elmegyünk itthonról. Viszont a zokniját se szokta leszedni magáról, legalábbis eddig még!

Hullahopp: már megvettem, de eddig még nem volt időm csinálni. Marci egyre kevesebbet alszik napközben, azaz csak akkor ha sétálni megyünk. Este meg nem sok kedvem van már csinálni. Pedig olyan jó lenne az úszógumikat eltűntetni. És, te hogy állsz vele Dorka? Mennyi ment le vele?

A Budaörsi Ikeához melyik BKV járat megy (esetleg alacsonypadlós)? Nekem 25 lenne jó, mert 24-én szemészetre megyünk.

Lehet nálunk azért van kaki, mert 40 fokban fürdetjük. :D

kispiskóta

Sziasztok!

Kata
Csak Zink krémet írt fel a doki? ha gombás akkor arra nem fog elmúlni. Petrának volt sokáig szájpenésze, és bizony kijött a fenekén is (csak azt tudnám honnan szerezte be a gombát) Elég neheze tudtam kiírtani, de a szájába nisztatinos glicerines bórax-szal kellett betörölni (a dokinénink mondta hogy ne sajnáljam a gézről had nyeljen belőle mert ilyenkro ugye a beleiben is meg tud tapadni ezért jön ki a fenekén is. A fenekére meg a nizoral krémet írta fel, azt kellett vékonyan a sudocrem alá felkenni. Mert hiába pucérkodtok, a gombát az nem pusztítja el teljesen, sőt ha a beleiben is van amíg van utánpótlása akkor sziszifuszi a küzdelem. (nálunk akkor volt igazán rossz a helyzet mikor én augmentint szedtem) Nekünk majdnem 6 hét alatt tünt el teljesen, mondjuk a száját azóta is minden este fürdéskor áttörlöm egy pelenkacsücsökkel, hátha nem tud így visszatérni.

Kakatéma: nálunk úgy néz ki megoldódott teljesen a dolog, minden nap (néha másfél 2 nap is elteik igaz) de magától van kaki. Sőt tegnap este fürdés után 2 pelust pakolt tele, az első után bodycsere is volt meg csap alatti fenéklemosás. Remélem így is marad most már kopkopkop.

na most mennem kell, most Gréti kezd megint lázasodni. hétfőn kedden szerdán Zsani volt az, tegnap meg Gréti lett. Ráadásul a férjem pont ezen a héten túlórázik minden nap, reggel 6-ra megy és este 9 előtt nem sikerült a héten hazaérnie. Azt hiszem jövőhéten pihenőnapokat fogok tartani. Faszomkarate (Gurgi után szabadon :) )

Nadine
KépKépKép
nadine

Ja és már a cumi se nagyon kell: Kép

kispiskóta

Hullahopp?
Sehogy.
Ezt a sportot nem nekem találták ki.
Most próbáltam először, s asszem így is marad a dolog. Eccerűen nem rajtam forog a karika, hanem a földre startol. De állandóan. Ha bár egy felet forogna rajtam, még próbálnám, de önbizalmam emígyen a béka nemesebbik alsó fertálya alatt van. Engem már az sem zavarna ha örökre ilyen bálna maradnék (hmmm. micsa merész kijelentés :roll: :shock: :shock: ), csak a tejcsi köszöntene vissza. Asszem gyermekem már kezd éhezni. Nekem az az érzésem.
Bori - elfelejtettem írni a tegnap, hogy sajna nem a 3 hós körüli parám ez. Ha parának hittem volna, akkor a tünetek alapján már augusztusban felbontom a tápit.
Asszem tejapasztó bulin nem kell részt vennem. Elapad az százszor is míg az szervezve lészen.

Kép
kissmanó

Na sziasztok, ma rohangálós napom volt, meg fodrász... de már úrja itthon és újra takarítás közben...
Szivvi: szegény kis Lilkó drukkolok, hogy a kamilla tea jó legyen, barátnőmnek bejött...
Annee: hol vagy? ne szomorkodj, gyere közénk!
Zsú? nagyon szép kis kölök Marci frontokkal hogy álltok?
Gurgi: szegény kis Samu de mostmár biztosan helyrejön, puszika neki
Na megyek, folytatom a takarítást

Andrea
Kép
kindernay

Andi: Carul, de büszkén. Ma hajnali 1-től dugdostam vissza a szájába a cumit, mert egyfolytában nyöszörgött. Ez ment fél ötig, akkor felsírt és megszoptattam. Ma egész jól elvan, de aludni nem nagyon akaródzik. Ergo, ha nem lát 2 centis körzetben nyüszizik, így nem tudok semmit csinálni. Ja, de: nagyon-nagyon sokat foglalkozom vele. :lol:

És ti?

kispiskóta

Manó :( A hullahoppozást ne add fel menni fog. Csak el kell sajátítani!

kispiskóta

Zsú: ebben a pillanatban mindent, de mindent feladok

Kép
kissmanó

Nah ezt figyeljétek.
Most mentünk volna barinőmhöz köszönteni de Samut nemtom felébreszteni és nincs is szívem. Negyed 3 óta alszik. Simiztük, puszilgattuk, zenélőztünk neki, moccant egyet és alszik tovább..úgyhogy Ati elment a barinőmért.. :lol: Biztos megviselte az átmosás.
Ja Ati mondja, hogy már operációról beszéltek amikor harmadszorra sem ment át a szonda de szerencsére negyedszerre sikerült..szal ezt megúsztuk waze.

Kinderkém, ari vagy.

Zsu!
Marcikád nagyon édi, milyen komolyan néz :lol:
Gondolkodik.

Manó!
Ne add fel, rá kell érezni ecce csak és menni fog. Próbáld még!

Lilkónak egy jó nagy adag kakit!!

Jah, nagyon szar idő lett és sajnos holnap is ilyen marad :(

Üdv Nadine!

A 25-ike nekünk is jó ha Ati el tud vinni. BKV-zást olyan messzire nem vállalom be. Minimum 1.5 óra innen az út..brutál

Jajj de édes kicsi Egon, az uccsó képen a kis macijával.
torolve_20131003125716

Manó!
Nem, nem adod fel!
Nem adom fel..sállálá LGT után szabadon
torolve_20131003125716

Halihó Mamik és babók! :lol:

Végre itt vagyok megint :lol: visszaolvasni nem tudtam még, majd megpróbálok képbe kerülni!
Remélem mindenki jól van! Most pusz, megpróbálok képbekerülni és legalább a képeket megnézni :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Engem Dani tuti nem tud elvinni. :(

Manó, nem fel adni. Irgum-burgum!!!

kispiskóta

Ja és Brigiknek Boldog Névnapot így utólag is! :D

kispiskóta

Még egy képecske a 6,5 kilós Gyönyörűségemről. Nagyon laza... :lol: Kép

kispiskóta

Zsú: cukker

előző megjegyzésedhez: no comment

Kép
kissmanó

Kati: nálatok hány fok van a lakásban, hogy Egon bodyban nyomul?
Amúgy egyem meg azt a cumikás kobakját. Olyan kis okos tekintete van.
Soxor eszembe jut, ahogy írod, hogy a fiad hívogat. Annyira tetszik ez nekem.
Még tegyél fel videót, s add meg az elérhetőségét.

Kép
kissmanó

Koszonjuk az Egon dicsereteket.

Mano! Itt rossz esetben van 26 fok, de neha tobb is. Egon meg szopi kozben nagyon leizzad. Olyankor van, hogy mar szopi elott csak body-t adok ra. Most pl. jobban fel van oltoztetve, mert erzem annyira melegnek a levegot, de most is 26 fok van.
Ok majd meg teszek fel. :D

Zsu! Tenyleg laza!!! Es jol rzi magat, az latszik. Milyen oeriasi szeme van. :D

Na, megjott apa, majd meg jovok.
molkata

Sziasztok!!

Olvasóüzemmód...

De az Ikeás talira szívesen mennék,ha nem utáltok nagyon,amiért sose tudok jönni...
És bátrakat a Móriczról szállítani is tudok :wink:
Majd még igyekszem.... Most meg már megint ébred!!! :cry:
puszi
Vendég

[quote="kissmanó"]e írta:kissmanólőző megjegyzésedhez: no comment

Valami bántót írtam volna? :roll:

kispiskóta

Na gyorsan benézek fürcsi előtt, Marci még mindig tündéri!
Egon annyira komoly tekintettel nézgelődik.. mintha sokkal többet tudna a világról mint mi... :wink:
Manó: mi a baj? Tejcsi?
Ikeás tali nekem is a 25 lenne jó...
Na fürcsi,szopi,fekvés után még bekukkantok!

Andrea
Kép
kindernay

Igen Andrea. Tejcsi.
Sajnos már nem látok menekülési kiutat.
A no comment is arra vonatkozott, mármint hogy nem feladni.
Én nem, de sajna a tejgyártó egység igen.
Szoptaníttal bevágott a lelkem 120-at. Rá egy szűk órára két ciciból a kifejt mennyiség csekély 15 ml volt. Hát ez nem állapot.
Amíg van a fagyasztóban, addig kapja azt, utána tápi. Ez van, még fel kell dolgozzam.
Kicsijány mintha tudta volna, hogy miért csurog az anyája arcán patakokban a könny, csak mosolygott és magyarázott. Még. De mikor cumisüveget kell majd elfogadja (mert nem lesz lelkierőm a végtelenségig szoptanítozni), majd neki is lefagy a mosoly az arcáról.
Ez van.
Majd ha elfogadom ezt a tényt, még jövök.
Addig durrogok magamban.

ja, apa is sikerült megsértsen, jópofiskodni akart, de nem jött be a teheneket ebben a korban már a vágóhídra viszik, hisz úgy sem igazán tejelnek.

Kép
kissmanó

Lányok! Ha éppen nincsen a közelben hulla-hopp karika, akkor se keseredjetek el. Karika nélkül is lehet tempós medencekörzésekbe kezdeni. Itt meg van annak az előnye, hogy mind a két irányba tudunk kőrözni (Szimmetria). Nem mindenkinek megy mkét irányba. (Élő példa én vok. 8) ) Fontos itt is a kitartás. Ne engedjük a képzeletbeli karikát lejjebb !
Még egy ötlet: akinek van affinitása a hastánc iránt, dvd-ről vagy videókazettáról otthon is ismerkedhet vele. Ez a fajta "tréning" abszolút nőies, a mélyebb izmokat is megmozgatja. (Gátizom torna is egyben.) :wink:

Zsú! Gyönyörűség!!!! Megeszem!:lol:

Kata! Nem szeretnék okostojás lenni, de a 26 fok sztem sok. Mesztelenkedéshez jó, de non-stop nem egészséges. A levegőben lévő bacik szaporodásának nagyon kedvez és a légutak is hamarabb kiszáradnak. Így a nyálkahártya védekezőképessége is romlik. Én így tudom.
Kamillatea: nekem a nagyoknál mindig bevált. Kb. 1/2 dl cukros, kellemesen meleg kamillateát adtam nekik. Utána jött a szopi. És nem sokára a megkönnyebbülés (nekik).

Börsi IKEA: Apa 24.-én megint elutazik néhány napra és én ilyenkor különösen szeretek a gyerekeim közelében maradni. (Tyúkanyó effektus. :D ) Biztos, hogy nem lesz ez most sem másként. Bocsi. :oops:

Brigi! Hurráááá!!!Megjavult a modul!Klassz névnapi ajándék. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Manó
Sajna nálunk is egyre szarabb a felhozatal...De az uram azt mondta, hogy így is nagyon boldog, hogy ennyi ideig szoptatom Lilit. Tudni kell, hogy őt 4 hétig szoptatták, engem 6-ig...

A 2 gyerekem elaltatta mgát, míg én fürcsiztem..

KépKép

KépKép
szivvi

Marci baba nagyon komolyan nézegeti a történéseket :lol:
Már akartam kérdezni, a szem színekkel hogy álltok? Nekünk Lilkónak még ugyanolyan szürkés színű, mint szülikor.

KépKép

KépKép
szivvi

Manó: Képzeld, nálunk is nagyon ramaty a helyzet tejcsi-ügyben :
( Alig tudok fejni, tápszer kell... brrr, én is sokat sírtam. De ez van, el kell fogadjam. :cry: Együttérzek veled! Sajnálom.

Szivvi: Úgy tudom, hogy 1 éves korig ilyen marad a szemszín...

Zsú: köszi, hogy így örültél nekem :D Én is örülök, hogy tudtam jönni :)

Kép
zsuzsi**

Az oltástól picinykét sírós lett Panka, most alszik, de nem akart enni. Volt még valaki így? Utoljára vagy 4-5 órája evett.... :shock: :shock:

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi
Majd mindenki így volt! Most alszik, holnaptól meg nyűgi lehet! Pár nap és elmúlik! Figyeld nehogy lázasodjon!

KépKép

KépKép
szivvi

Köszi Szivvi :) Remélem, jól lesz. Bár most nagy változás nem lehet, mert pár napja nyűgös... Blaha Lujzát jáccik :D

Kép
zsuzsi**

:lol: Annyira édes kiscsaj!

KépKép

KépKép
szivvi

Zsuzsi: én is nagyon örülök neked, jó, hogy már végre jelentkeztél és kérünk képeket Panka Királylányról is!

Manó: igen, gondoltam, hogy arra gondolsz... nem kellemes. Nem tudnál valakitől tejcsit "szerezni", tudom, hogy nem jó, hogy nem a sajátod, de ha szeretnéd mindenképpen anyatejjel táplálni akkor talán megoldható lenne... látod itt van felesleges tej, jó lenne valahogy kijuttatni neked!

Zsú: nálunk is előjött az "anyátakarom" próbálom valahogy orvosolni, de egyben jó érzés is, hogy ennyire függő... nálunk is front téren u.e. a helyzet, remélem kinövik.

Na jó éjt mindenkinek, Manókám ne sírdogálj, Annee kérlek te se legyél szomorú, talán felvidít..

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Egon alszik, a vacsi keszul... :D

Nadine! Köszi az infot. Nalunk maskepp keletkezett a gomba. Pelenkat valtottam es a masik, nem annyira jo volt, nem szivta jol be a pisit es a nedvesseg okozta. Szal, a belekben nincs. Remelem. :roll:

Bekentem zink kremmel. Ugy orditott szegenykem, hogy gyorsan le is mostam. Azota nem szenved tole. Szal, nem tom mi lesz. Holnap kivaltjuk a masik zink kremet. Zink krem es zink krem kozott lehet kulnonbseg? :?

Tucsi! Azert probalok en szelloztetni. Es a futes teljesen le van veve, megis. :shock:

Zsuzsi! Szegeny Panka! Egon is aludt egyhuzamban 5 orat akkor. Nagyon kiutotte az oltas.

Szilvi! Drukk egy nagy alvashoz!

Mano! Sajnalom a tejcsigondot. Pedig, annyira kitarto vagy! Vissza kell jonnie.

Na, kesz a vacsi! :D
molkata

Estét!

Nekem is van hullahopp karikám a szekrény mögött :lol: :lol: Antitálentum vokk hozzá. Mondjuk kb 4 éve hogy utoljára a próbáltam.. :roll: Lehet megpróbálom újra, hátha azóta megtanultam a helyes használatát :D 8)

Ma Zalán nagyon sokat sírt, este 6tól fél 9ig ordított. De úgy mintha mindjárt felrobbanna :shock: :x Nagyon brutálul sírt, és sehogy sem volt jó neki. Ha felvettem akkor se dugult el. Mondjuk nem nagyon volt időm rázogatni a seggét, mert egyedül voltam (apa meló) és Violát fürdettem, vacsiztattam, pakoltam össze mert holnap megyünk mamáékhoz, aztán még fejlesztőztünk is Vilcsivel... úgyhogy sajna ordított, hát nem tudtam mit csinálni...nyomta az aláfestő zenét... :cry: :roll:

5700 grammos este lemértem

Manó, Zsuzsi: Én is sajnálom, de ez miatt nem szabad keseregni, és főleg nem szabad magatokat hibáztatni!

Gurgi: Hála, hogy okés Samci szemecskéje :wink: :D

Zsú,Kata: gyönyörűűűűűűek :D :D

Nadine: Jobbulást nektek! Az összes gyerekednek :wink: Szájpenész nekünk még mindig van, én azt hittem, hogy ha telepek nincsenek akkor már nincs szájpenész, de kiderült hogy van :( A nyelvén a "lepedék" nem a tejcsitől van, hanem szájpenésztől.. :cry: Én is kezelem Boraxal de semmi... :( Zalánnak a popsin nincsen...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Andi!
Másét, idegenét nem adom.
meg itt nincs is akiét.
Ez van, kezdem szokni a gondolatot.
Most esti lefekvés előtt meggyőződtem, hogy milyen kicsi tünemény a kicsikém. Szoptanítoztunk, majd lefektettem. Nem akart elaludni, de akkor már egy porcikám sem kívánta a szoptanítot. Gondoltam, próbáljuk ki a cumisüveget. Előre rettegtem, mert olyan elsőosztályúan bírta eddig kiköpni, hogy semmi jóra nem számítottam. Most is kezdett a kis nyelvecske dolgozni, lökdöste az idegen gumit kifele a szájából. Akkor odahajoltam hozzá, s kértem szépen, hogy ne tegye ezt velem, szépen kértem, fogadja el. S láss csodát: egyet mosolygott, s kezdte nyelni a tejet. Így már nem is akkora tragédia. De azért bőgök.
Na jó, nem ezért léptem vissza.
Hanem lenne egy kérdésem: cumisüveg melegítőről valakinek valamilyen infója van? Esetleg azzal kapcsolatos tapasztalat előző gyerkőzök korából netán?
Gondolkodom erősen egy ilyen befektetésen, s tuti veszek, hisz fog kelleni. Ha esetleg olyanról írtok, aminek nincs autós adapterje, nem gáz, nekünk van invertorunk, ami a kocsi szivargyújtójának 12-jéből csinál 220-at.

Ja, még egy hülye kérdés: aki Avent cumisüveget használ (akár teázáshoz is) ti nem jártatok még úgy, hogy a cumit nem csavartátok rá rendesen (pedig arról meg voltatok győződve, hogy rendesen lett becsavarva), s aztán a cucc melléfolyt? Tavasszal mikor Adrienn elpakolta a cumisüvegét, s mert nem találtam sehol, Aventet vettem neki (előtte Nuk volt). Hát csurgattam a jány nyakába. De utólag előkerült a régi üveg, így Avent zsákolva. Most Grétunak is Aventje van, s már a tea felkínálásánál is jártam így, meg ma este is locsoltam mellé a tejet az üvegből. Két gyereknél a Nukkal sosem jártam így. Van egy rakat Aventes üvegem, de asszem mehetnek a francba, veszek Grétunak is Nukot.

Kép
kissmanó

Halihó!

Végre idejutottam.... :roll:

Gurgi :)
Átmosás :? A fenébe! :evil:
A pihiszék nagyon király! Samu cuki. :D

Annee :)
Kép

Bori :)
Nekem is fejfájás a suli, mert ha nem fizetősbe adom, ott tanulni sem tanulnak sokat. Egy ismerősöm fia érettségizett és 7+9 összeadása 5 percbe telik. :roll: A fizetős meg piszok drága. :?

Kata :)
Bence hajlatai is sokszor pirosak, egy csomót hintőporozom. :?
Egonkának jobbulást! :) Édes macis baba. :)

Zsuzsi :)
Keresztelőről majd dobj képeket! :wink:

Szivvi :)
Ha nem kér többet, akkor elég. Én csak pár kanállal szoktam. :)
Általában, ha egy napig nincs kaka, akkor bevetem kajcsi előtt, de nem mindegyik előtt. :)
Szemszínünk kék. Szerintem nem is fog bebarnulni. :)

Zsú :)
Kép :D Tényleg laza. :D

Manó :)
Ne szomizz! Téged jobban megvisel a cumisüveg, mint Grétit. Ez is szép, hogy ennyi küzdelemmel eddig szoptattad! :)

Tegnap este letettem Bencét aludni, csendben is volt. Gondoltam szunyál. Hát nem! A tv fényénél hason nézelődött! :) Nálunk is romlik a helyzet, legalább 2X felkelt éjszaka + fél 6-kor is. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Manó: Bocsika, nem emlékszem, de miért is használsz szoptanítot? Simán az nélkül nem szopott/szopik Gréti?

Én viszont Avent fanatikus vagyok :D Egyetlen egyszer jártam úgy hogy melléfolyt, amikor Viola lecsavarta amíg én fürdettem Zalánt :lol: Sztem nem tekerted jól rá az üvegre a "csöcs" részét :wink:
Én az összes gyerekemmel, teáztatáshoz is meg tápihoz is Aventes üveget használtam/lok...

ceniko
Szeged

Manó :)
Útálom az Aventes üveget! Éppen ezért! :twisted: Nekem van, de csak a mellszívóhoz adták. A Nuk-ost preferálom én is, ha kell, azt használom majd. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szivvi,
a babamasszázs nálunk nagyon bejött kakiindítónak...
az én fiam nagyon élvezi!

Dorka, igen holnap leszünk három hónaposak, és 7,5 kg... alig bírom el a hordozóban... én meg 53 kg lettem, nem is értem, ez kevesebb mint terhesség előtt... nem tetszem magamnak,ezért megettem egy nagy milkát... szóval el kellene kezdeni hízni....de hogyan???

jó iccakát!

Kép
lidikoka

ceniko
Szeged

Na, tul az esti zuhanyzason es fejesen meg beneztem hozzatok. :D

Mano! Nemtom, hogy emlekszel-e, nekunk van cumisuveg melegitunk. Anno az egyik lanykad megcsodalta. :D Nekunk nagyon bevalt, bar nem is gondoltam, hogy jo lehet. Napkozben mar ugy szopizunk, hogy kozben kettes fokozaton melegszik a tejcsipotlas. Es az pont jo lesz, mire mar nem jon tobb tejcsi... En orulok neki. Nekunk is van adapterunk a kocsiban.

Aventes uveggel en is ugy jartam. Nagyon meg kell nezni, hol csavarom be es meg akkor is megesik. Szal, en csak Nuk-kot hasznalok.

Lidikoka! 7,5! :D Nem csoda, hogy alig birod. :D Itt az a problemank, hogy fogyni akarunk, te meg hiznal...gondolom a sok tejcsi es a szopi. :D

Eniko! Jo nez ki! Megveszed?

Egcsi! Mar hianyoztal! Jo alvast nektek is!

Jo ejt es puszika minden babanak!
molkata

Lidikóka :)
Bár nekem lenne ilyen problémám! Hízni nem lenne kunszt nekem. :D Tudom, aki olyan típus, annak ugyanolyan nehéz felszedni kilókat, mint nekem leadni. :roll:

Enikő :)
Ezt én is néztem, de szerintem itt drágább, mint 8 ezer. Mindenesetre nem rohantam érte, valószínúleg az ára miatt. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Reggelt!
Kata,Egcsi: Nem veszem meg mert van trapézünk, vagyis útban van, a Vaterán lőttem egyet :wink: Valamelyest olcsóbban találtam :wink: csak nagyon jól néz ki, és szuperjó azért linkeltem be, ha valakinek esetleg még nincs trapéza, egy ilyenbe érdemes beruházni szvsz, mert télleg jó, és később is tudják használni!
No eldugultam, megyünk haza mamáékhoz. Csak várjuk h apa hazaérjen a munkából..ugyanis tegnap délután 5 óta dolgozik.... :roll: :?
Szép hétvégét mindenkinek :)
Enikő

ceniko
Szeged

Jó reggelt!

Visszaolvasni nem tudtam annyit írtatok :lol: Majd mostantól megpróbálok bekapcsolódni, remélem a netünk is így gondoljaés nem dilul meg megint.

Köszönöm a névnapi köszöntéseket, aranyosak vagytok! (Tücsi írta, köszönet érte neki külön :P )

Mi jól vagyunk, Samukaegy angyal! Eszik alszik, nézelődik, tényleg szinte a hangját sem hallani a gügyögésén és röhögcsélésén kívül! Az éjszakét viszont még mindig nem alussza át, van, hogy 4-5* is ébred szopizni :roll: Marci szokja az ovit! Igaz néha még el-elsírja magát reggelente, de már nem vészes és nem is minden reggel. Szeret ott lenni, sokat mesél! Máté továbba is unatkozik délelőttönként amig Marci haza nem jön, semmivelk nem tudom lekötni :cry: Ez picit rossz, remélem azért változni fog a helyzet. Sokat foglalkozom vele! Rólunk röviden ennyi!
Taliért nagyon irig vagyok, de nem mertem bevállalni a Pólust
:cry: Szerintem Máté halálra unta volna magát és akkor kibírhatatlan. Nem tudom mi volt a gond az állatkerti játszóházzal, de ha valakinek van kedve ott talizni oda szivesen megyek :lol:
Tényleg, szerveztek valahova talit a jövő hétre? Még talán az ikeát beválaljuk :wink:
Na léptem, ma megint egyedül vagyok :cry: Puszi!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Jó reggelt!

Mindenkinek kellemes hétvégét!
Mi elutazunk a nagyszülőkhöz.
Tsók
torolve_20131003125716

Henchy ha jól látom mi gyermekeink közel egyidősek.Az én fiam tuti nem eszik 75Og naponta.Szopik 4O-5Og,mellé adok 1OO tápot és ezt 4x naponta,többször nem akar enni.Ma fogok először reszelt almát adni neki,hogy 2 etetés között legalább ezt egyen,mert 2 etetés között is eltelik 4óra.És adhatok még gyümilevet is.Olyan kiváncsi vagyok hogy fogadja majd.

kengurut holnap fogom kipróbálni mert arborétumba megyünk ha szép idő lesz és babakocsi azon a terepen nem lesz jó.Remélem értékelni fogja a kengurut.

Tegnap volt egy vendégem/elkezdtem már dolgozni itthon/,és eljött érte a férje a 6hós kislányukkal,kikisértem a csajszit,hogy megnézzem a kicsit és olyan jó érzés volt,hogy nem kellett irigykednem a kicsire mert bent várt rám az én kicsim.
pillangó7

Jelentem megyek mosni...Lepedőt, hálózsákot, rugit, bodyt :lol: A gyereket má kifürdettem :lol:
Brigi
25-re van egy tali szervezés alatt, de a börsi Ikejába! Még nem sok a konkrétum..
Enikő
Hátha a karika segít a szekrény mögül is! Nekem egy csomó aerobikos kazim van a fiókban, remélem segít :lol:

Nekünk van aventes, chiccos és egy mam cuclisüvegünk, én a chiccoval meg vagyok elégedve, a többi nem vált be..

KépKép

KépKép
szivvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: