A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zoo: akkor legyen jövő hét péntek?

Csak azért, mert akkor úgy tervezném a hetet...

Kép
Kép
tinu

sos segitséget kérek: körtér-feneketlen-skála környékén konnektorba gyerekbiztonsági dugót hol kapok??? 11-kor indulunk, addig kéne tudnom.
indianyo

votív! nekem hagyományos háztartásom van: értsd cif, domestos,pur stb. én ezeket tapasztaltam hatásosnak. a naturzone-t most próbálom. idáig domival sikáltam a gyerök kádját, de amióta issza belőle a vizet már nem szeretem azzal.
penész: tavaly penészedett a falunk. hát ne tudd meg mit össze paráztam :? ! a penészes vizigyerekjátékokat már kidobtam. bevallom nem esett le, hogy az a fekete az penész a játékokban :oops: .

kutya: a nyaklánc tényleg nagyon jó és olcsóbb is, DE gyerkőc elvileg nem érhet hozzá! olvasd el az angol útmutatót (csak abban van leírva, magyarra elfelejtették lefordítani :evil: )

curse! én sem tudom mi a boribon :wink:
csajod :lol:

fibi! jaj de sajnálom :( ! rühellem ha vki a jelenlétemben próbálja nevelni a gyerkőcömet. fiaidnak és neked is sok ++++++++++
izzadás: én alapjából szétfagyós vagyok, de szülés után nekem is volt egy ilyen büdinekérzemmagam fílingem.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Curse,

Adél tündér-aranyos :) gratula az álldigáláshoz!

Tinu,
zoo időpontját nekem is!!! szívesen becsatlakoznánk Fülessel

Delfinbálna,
sok sikert Rákóczihoz, remélem ő lesz a szíved szerinti orvos. És jó babázást :)

Fibi,
anyóst lecsapni szívlapáttal! szerencsémre nekem nincs iyen problémám az anyósommal, tök jó fej, csak épp 3 havonta 1x tudjuk összehozni a találkozót....
Költözéshez, meleghez, regenerálódáshoz++++++++++++

Indike,
Dének sok-sok +++++++++++++, remélem lasan kikeveredtek végre ebből a mizériából...

Verám,
Dóci szövege.. :mrgreen: régebben írtad, hogy letiltottad Mártont a tökmagról, mondván, nem madár. Most lehet, azért örved a madaraknak annyira, mert azt reméli, megtanulhatja tőlük a madárkodást! Mindent a tökmagért!!!!

Neet,
penész randa légúti problémákat okozhat, ha sokáig fogyasztja valaki.... penész nem = penicillin, vagyis minden penicilin penészgomba, de nem minden penészgomba penicillin....

Jelentem, tegnapot túléltük, de a taplóságnak, úgy tűnik nincs határa.... no comm..

Köszönöm a válaszokat!! :)

megyünk mindenfélézni

szép napot!

csók

Macs
macskanyu

Indi Bocskai út, Elefáni babadiszkont, itt biztos kapsz!
(Elindulsz a Kosztolányi térről a Bocskai úton kifelé/Karolina út felé/, de nem a Feneketlen tó oldalán, hanem a másikon, és az első sarok után lesz. Babakocsival nem lehet beférni . :evil: :evil: . De nagy a választék.)
rídonli#

Indi,
Rídonli megelőzött :D Itt a linkjük, térképpel:
http://bababolt.echt.hu/

többit délután :)

v
kisün

Curse, Adél tündéri és gyönyörű, a legédibb a 2 fogas mosolya!
Most csak ennyi, mert a kicsim bent hallhatóan PAKOL, mindenkinek nagyon szép napot! :)
rídonli#

:D BOLDOG SZÜLINAPOT A SZÜLINAPOSNAK! ;) :lol: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

de igenis be lehet férni az Elefániba babakocsival, csak a kijáraton kell bebucskázni :D
legalábbis én mindig rögvest kinyitom a kijárati izét, és a pénztár felé megyek, mert a többi hely valóban egy labirintus.

KONNEKTORDUGÓ:
nekünk csak az vált be, ami egy vakdugó és egy biszbasszal ki lehet szedni, majd visszadugni. anyósom 1x használatos ragacsot vett, amit szintén egy "kulccsal" lehet leszedni, de nem ragad többé. szerintem mi is az Elefániban vettük, de nem 100%.

és hát a FÍ RELÉ is bevált, visszahozta a 20eFt-ját. azt hiszem nem is meséltem nektek, hogy beszereltettem a gyerek védelmében, aztán engem mentett meg 1 hét múlva az áramütéstől, amikor elkezdtem én marha a kenyérpirítóban (működés közben!) fémkéssel turkálni.

tegnap este megjöttek AZ ÚJ MATRACAINK, meg az ágy fele :/+Lencse fenyőágya. a matracot már leterítettem, Lencse azon ugrál, nagyon kényelmes. éjjel pedig az új magas fenyőágyában alvadt, és jelentem: nem esett le! :)
ancsipancsi

apám, én nem állítotam be a vastagbetűt, mielőtt vki azt hinné, hogy ezzel akarok nyomatékot adni a mondandómnak. valami nem frankó.
próba
ancsipancsi

Delfin!
lehet, hogy Rákóczi azt hitte nyert a lottón és ezért hívott vissza! :lol: node viccet félre téve, amit leírtál, az teljesen helytálló. mikor én benn vagyok magánrencsin, sose veszi fel a telefont a doki, sőt, szerintem nem is kapcsolnak neki, és a mobilja is ki van irányítva a csajokhoz. ezen kívül első vizsgálatnál (mikor még terhes se voltam) oda adta a névjegyét, vele a mobilszámát, amin pl. 1x a férjem izgalmában vasárnap zaklatta és nagyon türelmesen válaszolgatott a kételyekre. úgyhogy ez mindenki számára igen megnyugtató, hogy tud kihez fordulni. persze sajnos nehezen elérhetők a dokik, mert hol rendelnek, hol szülnek, de nekem eddig mindig sikerült, habár nem vittem túlzásba a hívogatását. ha megfogadod a tanácsomat, érdemes még szülésznőt is fogadni, mert ha ne adj' Isten nem éred el a dokidat huzamosabb ideig, akkor bemégy a kórházba, riasztod a szülésznőt, és ne féljél, ő majd előkeríti neked a föld alól is. az én szülésznőm végig menedzselte a szülésemet, nekem egy hívást se kellett bonyolítanom, nem éreztem magam elveszettnek az ismeretlen világban. sok sikert kívánok a pocakosodáshoz, és sok örömet a babához. hány hetes is vagy? lehet, hogy egyszerre szülünk? (én 14)
ancsipancsi

a helyi waldorf oviba hétfőnként lehetőség van 1éves fölötti, de még nem ovis gyerkőcöket vinni ismerkedni. tökre örülök, s nagyon kiváncsi vagyok. (nem otthagyós)

ma megjött a mászókánk :lol: :lol: :lol: naaaaaaaagyon szuper! tinikorig élvezhető! bár még engem is bőven elbír 8) :mrgreen: s ez volt amire vártam, hogy meghívhassak titeket magunkhoz! :lol: tudom messze vagyunk, de ki az aki bevállalná? ja és esőterv sajna nincs, mert nappali kicsi. szóval gyorsan amíg jó az idő :lol:
régebben Neet is kérdezte, hogy okt.23 körülre lenne-e progi. a 22 munkaszüneti nap? no az hogy tetszene? vagy 21 (vasárnap)?közellakóknak kötelező a megjelenés :wink: :D
gödibarbi

Ancsi:
mutatsz képet Lencsi magas ágyáról?Mennyire magas?
Mire végre minden a helyére került nálunk,kezdhetjük előlről :lol:
Dorkánál gondolkozom valami alacsonyabb galériágy félén :?
Lencséd meg a vaj :shock: :lol: Régebben mesélted,hogy Te is "jóban" voltál a vajjal kiskorodban:wink: :lol:

Kisün:
Dócid hihetetlen :lol:
Dorka azt mondja,hogy pöcsöje van a kistesónak :lol:

Macs:
azon gondolkoztam,hogy szerintem nyugodtan hívd fel,lehet,hogy arra vár :roll:

Zuziéknak mikor lesz gépük??? :(

Betegeknek továbbra is gyors gyógyulást!

A penész,ha sokáig szívjuk asztmát is okozhat!

petergabi

Angi már megy hátrafelés is :shock: :lol:
rákapott a rajzolásra (no jó firkára :D ).
utcán homokban firkálásra is :lol:

curse! még mesézés: nálunk ha egy teljes mesét szeretnék elolvasni, az pár napba, s jó pár próbálkozásba telik 8) :wink: :D
gödibarbi

Gabi!
ja, ez csak úgy magas, hogy eddig a földön feküdt a nagy matracon, míg maga az ágy nem jött meg. picivel magasabb szerintem mint egy heverő, a vastag matrac és ágyneműtartó miatt. elejében én is olyan galéria ágyat akartam, mint a tiéd, tök jól lehetne alatta játszani. de férjemnek (és főleg anyósomnak) nem tetszett az ötlet, mondván le fog esni. a szomszéd lányok már tizen évesek és alacsony galéria ágyuk volt, most, hogy ide költöztek, egy asztalossal megnagyobbíttatták, így magasabban van, könnyebben alá férnek játszani.

Barbi!
nekem felmentésem van a messzire menéstől, de amúgy vidéken leszünk anyukáméknál. kafa lehet a mászóka :D
ancsipancsi

Asszem UM nem adja ki a mobilját, legalábbis nekem nem adta igaz sose kértem..és nem éreztem hiányát. Persze egy problémás terhességnél azért az nagyon fontos, hogy elérhető legyen e doki!

Curse, Indi: remélem szerdán akkor talizunk a MUPAban!! Szupi lenne!! :)
Reggeli közbe is úgy emlegette Kamilla, hogy néni furulyázott meg csigája is volt (hegedű csigája), meg énekelt :)

Zsanci: óóó de királyságos élete van elsőszülöttednek!! Enyém nagyszülők sose cipeltek sehová...csak falura a rokonyokhoz, mondjuk azt nagyon szerettem! :) Kamillát meg max Anyu fogja elcipelni erre-arra.
És ez a szervezett program nekem is épp oly jó volt, mint a dednek, mert kedden megint besokalltam a játszótéri bunkó bandától! :x

Kisün: vannak ám óriás sasmadarak meg egyéb veszedelmes fenevadak pl strucc amiket izgalmas és érdekes lehet idomítani :)
Bár nem lehet rossz látvány az sem, ha pl 1000 pintyőke táncot lejt a levegőbe amint Marci a karmesteri pálcával hadonássza nekik a koerográfiát! :mrgreen:

Curse: képek :) sapit te kötötted????? ha igen kérem a mintát!

Ancsi: Fi relénk nekünk is van, és király egy dolog! nélküle már tutti megfőztük volna a szaros régi vezetékeket a falban :evil:
Konnektorbedugó: ikejás vált be nekünk

Neet: te rájöttél már arra, hogy a pasik mé akarnak rögtön meghalódni egy sima influenziától vagy takonykórtól?? Én ezt sosem fogom megérteni :roll: Kitartást és jobbulást!
Nyalogatás: JÁJ, az hogy Kamilla is összeszed minden vackot a játszón és utána szopja az ujját hát nehezen de elfogadom, de a buszoktól és egyéb tömeges járművek taperolásától kész vagyok!!! Néha még én is úúútálkozom kapaszkodni, inkább csak nekidőlök valaminek.

Indi: olvasás-mutogatásnál épp azon gondolkodtam, hogy ha én egy székre azt mondom a gyereknek, hogy nézd kislányom ez asztal vagy maci! Akkor nyilván ezt ő igy tanulja meg. És ez milyen érdekes dolog...mondjuk a színekkel vagyok hadilábon, mert ez annyira egyéni szerintem.

Ja Zsan: mi szedtünk 200-as potenciálú alkati szert! ráadásul még akkor Kamilla kisebb is volt! És homeosdoki írta fel! Szal nem értem :roll: na de mindegy

Ellenben: ha szedjük az alkati szert akkor mit kell a deden észrevennem??? és ez miért is jó egyébként?? :roll:

ZOO: PÉNTEK?????????????????????????????????

Ma voltunk Deniéknél és a srácok elképesztő nagyot nőttek, bár ez Bencénél a látványosabb persze :) Bálint is dumál mindenfélét, nagyon helyesek voltak! És képzeljétek Deni annyira figyelmes volt, hogy csupa olyat sütött és készített elő ami tejmentes!!
Hiába Deni az évszázad legjobb vendéglátója! :lol:
Kamilla persze az utsó kanyarba aludt be igy cipelhettem fel a seggit a 4-re 8) Köszi, szuper volt nálatok! Dobok fel majd képet ha még belefér.

Rylie
rylie

fejjel lefelé: nem lehet, hogy azért mert te pl.: te úgy olvastál neki?

Deni igen indulhat a vendéglátók gyöngye címért:D :lol: :D

Ancsi! :(

olyan szép idő volt ma is :lol: :lol: :lol:

akkor fixálható a zújátszó péntekre? :D
gödibarbi

férjem meghozta kölcsön kisteherrel az új nagy ágyunk nagy darabját, és Zuzmó papa segített felcipelni, meg gyorsan rászerelni a fej- és lábvéget, így ma este már ebben alhatunk, csak még kicsit szerelni kell rajta, várom a férjem, hogy hazaérjen a kocsivisszavitelből.
egyelőre nagyon furcsa, hogy ilyen vastag/magas a matrac, biztos megszokom majd, de utólag gondolva bőven elég lett volna a 16 cm-es és egyel kisebb keménységű is, ugyanis férjemé 30eFt volt és közepesen kemény, enyém 50eFt volt és totál kemény, és nem sok különbséget érzek, csak a hapsi ijesztgetett, hogy a drágább strapabíróbb és erősebb a rugója (ez utóbbi tényleg igaz). mindenesetre, ha azt nézem, hogy egy komplett fenyőágy, beépített ágyneműtartóval (szóval nem fiókos), két profi matraccal kb. 160eFt volt, akkor nem rossz vásárt csináltunk, hiszen a szimpla bolti franciaágyak kerülnek ennyibe, amelyekben olyan "matrac" van, amilyen; és fát se sokat láttak.

éjjel sarkokat számolok. :)

Rylie!
lehet, hogy a mi dugónk is Ikeás, nagyon gyanús.
ancsipancsi

Barbi!
nem tudtam, hogy miért csináltál :( szmájlit, vissza kellett olvasnom. ha a találkozó miatt, akkor én is sajnálom, pedig úgy szeretlek :D. gondolom vicces vagyok, de nincs kedved neked eljönni egyszer?
ancsipancsi

Vera :) Marci becenevei :lol: :lol: nindzsa reflexek :mrgreen: :lol:

Ancsi :) Lencsi jótettei :lol: Bulást Neked +++++ Ágyról majd teszel képet? (megígérted :wink: )

Votiv :) Szopis idillidet Józsival teljesen megértem, én is így vagyok Bencussal, de őkelme már igencsak érdeklődik minden iránt, ma is úgy kellett elvadásznom előle a kölesgolyókat :lol:

Neet :) Szuper, hogy Apa már jobban! :D

Curse :) Adél nagggyon édes és mekkora már!! :o :D :D Álldogálás milyen jól megy :lol:

Barbi :) Milyen mászókátok lett? Angi és a hátrafelé menés :lol: Ha így hétvége tájékán lenne a tali, ahogy írtad, akkor mi is szívesen mennénk, apa biztos el tudna vinni minket :wink:

Fibi :) Derekadnak++++++ Ezekszerint semmi nem használt? Melyik csontkovácshoz fogsz menni? Izzadékonyság: nekem még anno Bálinttal kezdődött, azóta is tart :roll: de az a fura, hogy csak én érzem magam büdinek, más (pl. párom, anyám) nem :? de a többszöri mosdás jól esik. Anyósodhoz ++++, akkor valszeg nem fogtok odaköltözni átmenetileg sem, ugye?

Rylie :) Köszi a bókot, de csak azért csináltam ilyet, hogy ne készüljön hiába, szóval puszta önzésből :lol: Nagyon örültem, hogy eljöttetek! és csak du. jutott eszembe, hogy elfelejtettem megadni a telószámot, úgyhogy majd írok mélt!

Pár kép a végére:
Ilyen jó dolga volt kiskirály Bencusnak Rylie-nál :D :
Kép
Szépszemű Kamilla nagyon édes volt, ellátta Bencust labdával :lol: :
Kép
Bálint felsegítette Kamillára a sztetoszkópot:
Kép
Aztán együtt megvizsgálták a macit: Kamilla hallgatta, Bálint tartotta a maci fejét :lol: :
Kép
denizsa

Ja, és ma 5 hónapos Bencus :o :D :D
Bálint legújabb szava meg a "basszus" :mrgreen: :lol:

Kép
Kép
denizsa

Köszönöm a segitséget reggel! Végül nem metünk a dokinénihez, mert ded úgy elaludt a fogzás miatt, hogy lekéstük, nekem meg nem volt szivem felébreszteni. Elmentünk a tecsóba dugóért, a kisebbik csomagot vettük és meg is szivtuk, mert az ragasztós )kléne hogy legyen, a gyakorlatban nem ragad, igy van egy csomag használhatatlan műanyag vackom) - kapja be a baby bruin nevő cég :evil: Na majd "fizetéskor" a az ikejába megyek, addig odasziokszalagozom ezt a cuccot és kmözben sűrűn emlegetnem a nénikéjüket.

Rylie :)
[quote]I írta:ndi: olvasás-mutogatásnál épp azon gondolkodtam, hogy ha én egy székre azt mondom a gyereknek, hogy nézd kislányom ez asztal vagy maci! Akkor nyilván ezt ő igy tanulja meg. És ez milyen érdekes dolog...mondjuk a színekkel vagyok hadilábon, mert ez annyira egyéni szerintem
.

ez msot azt jelenti, hogy úgy tanulja meg a ded valaminek a nevét, ha rámutatunk és mondjuk, akkor nem értek egyet. persze igy is lehet, de a mi példánk si bizonyitja az ellenkezőjét: én soha semminek nem mondtam a nevét, csak mondatokból, az élő beszédből tanul és mindent megért, olyan szinten, hogy ha azt kérem, hogy ne ezt a cipőt hozza ide, hanem azt, ami a szekrény mellett van, akkor odamegy, és hozza. A megfelelőt (ha van kedve persze :wink: ) Ha nem ezt akartad modnani, akkor elnézést a kiselőadásért.

én úgy tudom, hogy 30-as higitású az alkati szer, a 200-as is lehet az, de emergency esetekre van, illetve 200-asat nem alkati szerként is lehet alkalmazni emergency esetén, például oltáskor silicea 200, áramütéskor phosporus 200, visszatérő náthés betegségeknél pulsatilla stb. persze ez a megfelelő gyógyszerképpel együtt.

Az alkati szer kiválasztása

A jó alkati szer harmonizálja a szervezet működését, biztosítva ezzel azt, hogy a szervezet kevésbé legyen fogékony a betegségekre, illetve az esetleges betegségből könnyebben és szövődményektől mentesen gyógyuljon meg a páciens.

Az alkati szer kiválasztásánál a testi tünetek mellett igen fontos szerepet töltenek be az etiológiai tényezők, a pszichés és mentális tünetek, az egyéni és a családi anamnézis adatai. A jól megválasztott alkati szer segítségével a gyógyulás bizonyos szabályszerűségek szerint következik be. Legtöbbször energetikai szinten, illetve a mentális-emocionális területeken történik pozitiv változás és csak ezt követően javulnak a testi tünetek.

Nagyon sok, csecsemőkorban észlelhető fizikai tünet eredete nyúlik vissza a méhen belüli életben elszenvedett valamilyen lelki sérülésre. Többek szerint az anya fogamzáskori lelkiállapota, illetve a várandósság alatt elszenvedett lelki traumái az újszülöttön előbb-utóbb fizikai tünetekben mutatkoznak meg. Vagyis ami a mamának lelki trauma, az az újszülöttnek, csecsemőnek fizikai tünet, sőt későbbi felnőttkori tünetek és betegségek is visszavezethetők az anya pszichés állapotára. A homeopátia arra is képes, hogy már a várandós mamát kezelve elejét vegye a megszületendő gyermek testi betegségeinek. Időnként az is előfordul, hogy az anya alkati szerét kell a gyermeknek is adni.

A homeopátiás szerek hatékonysága, a homeopátiás gyógyítás sikeressége nem a belé vetett hit mélységétől függ, nem placebo-hatás eredménye, hiszen növényeket, állatokat és csecsemőket is lehet eredményesen kezelni homeopátiás szerekkel. A homeopata orvos az egész embert, annak testi-lelki-szellemi egységét vizsgálta jóval azelőtt, hogy az akadémikus orvostudományban ez a szemlélet megjelent volna.
indianyo

Rylie :) ja, és Bence nagyon jól áll neked :wink:

Adél beszarás milyen szép lány - elnézést a vulgáris hangvételért,
de ez volt az első szó, ami beugrott, mikor megláttam :lol.

Dél-Buda csücskén lakó pedagógus haverinámnak bódog születése napját sok sörrel és pizzával megspékelve és rengeteg cipcivel és pipcivel kivánok!
indianyo

JAAAAJJJJ,
NEET:
Csak nem betöltötted a 18-at???? :lol: :lol: :lol: :lol:
És ez titok, mert akkor most jól elárultam
:oops: 8)
Amúgy büszke vagyok magamra, hogy rájöttem, iről van szó...

Isten éltessen!

nukada

Deni,
basszus! Bence már 5 hónapos???? :wink: :lol:
Sok boldog 5 hónapot!!!!!!!!!!!!!!!

ma ismét dokinéni látogatóban voltunk. Most MemeBuddha alakitott egy durvát:
egész éjjel nem aludt, és most nem túlzok. 9kor felkelt (este) és fél kettőig egyfolytában sirt, akkor közöltem Levivel, h most húzzanak el az ügyeletre (mert ugy Igi is felkelt, és őt is nekem kellett ellátnom)
De mondtam L-nek, ha elalszik a kocsiban, hozza haza, majd holnap dokinéni. Elaludt, L haza, Meme már a lépcsőházban felkelt, és folytatta a sirást. Akkor már túl voltunk 2 adag Belladonnán, Infacolon, Nurofenen és Dentinoxon. Totál lázálom szerűség volt az éjjel, hajnali 4 fele azt találtam ki,h biztos eltörtük vmelyik csontját...akkor levetkőztet, és átnéz mindenhol, de semmi jele...Előtte már olyanokra gondoltam,h esetleg vakbélgyulladás. Semmi nem használt igazán, totál berekedt, reggelre a sok sirástól lázas is lett... Reggel 6-kor elaludt, aludt 7 ig. Mikor 4kor elkezdtem vizsgálni, h nem törtem e el vmilyét, felkapcsoltam a villanyt, arra felkelt már B is, Igi pedig már ismét ébren volt. Na, akkor ők kitalálták, h nem alszanak tovább, esznek, isznak, jól mulatnak...én ekkora már totál őrült voltam, és üvöltöttem, h tünés aludni, stb...
Levinek ma kivételesen rengeteg munkája volt/van, aminek szintén nem tett jót az,h éjjel nem aludt...és erre reggel rácsörögtek, h a holnapi határidő helyett,, inkább ma délutánig csináljon meg mindent.

Elmentem velük játszótérre, Meme végig üvöltötte azt az egy órát, amig ott voltam .Semmi nem volt jó neki, se kézben, se kocsiban, semmi. Enni nem akart.

Délután 4.re volt IP a dokinénihez, én már kettőkor felkaptam a picit és elindultam, mert a nagyok is zombik voltak, én meg igen különösen. Elmentem vele a Tescoba, és mert a kocsiban egy szava nem volt (na, ilyenkor gondotam rá,h esetleg a dereka tört el... :? ) és vettem 2 gombóc fagyit, meg tejszinhabot. Kezembe ezzel az óriás vacakkal, MEme rámnéz, és elkezd üvölteni. Kirohanok a boltból, vissza a kocsihoz, olvad, ragad a fagyi, kocsinál kiveszem Memét, sétálunk, amig meg nem unom a fagyit és a sirást, és el nem dobom a fagyit. Akkor beülök a kocsiba, és délután fél négykor végre hajlandó szopizni (HURRRRRÁ)- IGy teleeszi magát, berakom a helyére, elindulunk, és pár perc múlva édesdeden alszik a kocsiba.
Odaérünk,bemegyünk, felkel, egész kedves. Kiveszem, beszélget az asszisztens Szilvivel, erre ő elkéri,h hadd fogja meg egy kicsit, mert olyan édes, odaadom, és nem sokkal később lebukja szegényt. No, meg persze magát is.
DOkinéninél vidáman beszélget, nyálat folyat, stb...semmit nem talál dokinéni, és hát eljövünk, (ja, életünkben először ir fel Panadolt, és vmi más nem homeopátiás fájdalomcsillapitót). Itthon újból sirás-rivás. Most egy 10 perce sikerül ráhelyeznem az ágyra, és azt csinálja, amire nem is gondolunk!!!!!!!!!!!!!

Többiek javulnak, de egy kósza percem nem volt rájuk, csak amikor kiabáltam velük éppen... :oops:

Igi még mindig úgy gondolja (jogosan) ha sikit, akkor mindent megkap. De mivel ma olyan zombi voltam, nem reagáltam rá, vagyis egyszer, amikor én is elkezdtem sikitani. ÉS, hog miért sikit? Mert nem tömöm egész nap mézeskeksszel!

bocsi, de ez most jólesett... :lol:
zsancikant

Rékát ma elvittük dr nénihez, hogy hallgassa meg, nem szeretném, ha lejjebb menne a hurut... Ugyan is most már köhög is, mindezek ellenére sztem már jobban van. Kapott szemcseppet az orrába és Fluimucilt, de ahelyett Stodalt vettem. Meg vettem Cebiont is, raktam a teájába és megitta, igaz, hogy gyümicukrot raktam bele. Azt szabad, ugye??? :oops: :oops: :roll:

Curse:
Adél mennyit változott!!!! Az a sapi baromi édes rajta!

Curse, Rylie:
Szépek vagytok, úgy családilag meg minden... :wink:

nukada

Zsan:
A Te beszámolóid miatt lesz Réka egyke! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Komolyra fordítva (bár lehet, hogy én vagyok abberált), már alig várom, hogy én is ilyen szituációba keveredjek, bár néha írhatnál olyanokat is, hogy mondjuk Igi és Bprisz eljátszanak Memévek, te meg habosíthatod nyugodtan a kávédat...

Na, enyém most sírt fel...

nukada

Nuk :) szerintem simán is megissza a c-vitamint, legfeljebb kicsit grimaszol utána, szabad gyümölcscukrot, de minek? Tényleg szemcseppet kapott az orrába? VAlamit kérdeztél dokinénivel kapcsoltaban, de szita az agyam, ha nem válaszolok, amjd kérdezt újra légyszi!

Zsanci :) D emost akkor mi volt Meme baja? Félelmetesek ezek a kisfiúk ezekkel a rejtélyes betegségeikkel :(
indianyo

MOST, negyed 10-kor bánom, hogy nem vettem ma meg az orrrszívó-porszívót... :evil: :evil: :evil: Ami nekünk van, az a pumpás, szart sem ér...

nukada

Curse,
hú de szép lányka lett Adél! :D

Zsan :shock: desznyóknak ezt a napot :) remélem már jobb!

Deni,
boldog 5 hóst! :D eszméletlen megy az időőőő!!!
Kamilla Bence Bálint :) árad a nyugalom

Barbi,
fürdővíz ivás nálunk is nagyban megy :D
muti képet a mászókáról!!

Kép
akata

Curse,
hú de szép lányka lett Adél! :D

Zsan :shock: desznyóknak ezt a napot :) remélem már jobb!

Deni,
boldog 5 hóst! :D eszméletlen megy az időőőő!!!
Kamilla Bence Bálint :) árad a nyugalom

Barbi,
fürdővíz ivás nálunk is nagyban megy :D
muti képet a mászókáról!!

Kép
akata

Nuk, úgy csinálod, hogy miközben az egyikből szívod, a másik orrlyukát befogod? mert akkor jön rendesen a cucc :) Józsinál én nem tudtam használni a porszívósat, csak a manuálisat. Túl kicsi az orrlyuka a porszívóshoz :)

Zsanci, részvétem! innen már csak jobb lehet!!! :wink:

Deni, megtörtem :) túl vagyunk 1 kanál almán... (apjuk nagyon forszírozta és egy befolyásolhatóbb pillanatomban belementem)
Bencus hatalmas :D :D
kölesgolyó nálunk is ki van nézve :roll: ill. lassan már visítás megy, ha Józsi meglátja hogy vkinek mozog a szája :shock:
úgyhogy "titokban" kell ennünk :P
Istók meg egyre többet dumál, imádom :) tegnap kaptam anyumtól egy fülbevalót, szép hosszú lógós, színes gyöngyökből.
Isti jól megnézi, és azt mondja: Sép dojó, bimmbamm! :D

Neet, isten éltessen! :D

votiv 8)
votiv

Sziasztok Draga Lanyok!

Jaj de reg voltam..azert remelem emlekeztek meg ram :lol:
Annyi minden tortent...
Attilank no,mint a gomba,most epp beindult nala a fogzas...olegge durva :shock: nyaladzik,alig szopizik,sirdogal,mindent rag,tomkod...pl szokta ragni a vallam is :shock:

Aztan meg epitekzesbe fogunk :lol: Mar megtalaltuk a telket,csak kicsit bonyolult,mert van rajta egy kicsi haziko,amit le kell elobb bontani....de ennek ellenere ugy nez ki,megvesszuk,szval most mindenfele utanakerdezesben,ugyintezesben vagyunk...

Emlekeztek,hoyg betortek hozzank,amikor kint voltunk az udvaron?es elloptak meg akiskonyvem is a tatyommal egyutt,meg a jegygyurumet az azstalrol... :cry: ...na kepzeljetek,meg talalta a rendorseg a mobilom!!!!Azota mar Dragam hasznalja :lol: Hat mindenesetre eg yjo pont a magyar rendorsegnek,nem hittem volna,hoyg vmi is elokerulhet itt Mo-on....khm.. :roll:

Keresztelo szervezesben is vagyunk.

Hu epp csak bele tudtam olvasni ebbe az oldalba,de megprobalok tobb oldalt is visszaolvasni majd :lol: Mindent ugyis lehetetlen :lol: De a kepeket legalabb latom :lol: Mindneki olyan szepseges!!!!!!!Imadom nezegtni a gyerkocoket!

ja,lattam van vmi tablazat?azmegmiaz? :lol:

penesz:nekunk is volt..bepitettek anno az erkelyt itt a lakasban es telen bepeneszedett a sarok....kezs voltam....raadasul a halonk nyilik oda...pont most telen volt,mig Atti a pocakban....mi vettunk peneszirto folyadekot,azzal lekezeltuk,az felmarta vagy mi...aztan le kellett kefelni a fakrol (en persze elmentem itthonrol eme muveletek idejere,nem akartam beszippantani...de meg iyg is durva ez a peneszgomba...es rohej,hoyg nem vizes fal,meg semmi...szerintem nalunk attol lett,hoyg ott nincs futes es a szobaban meg igen,es igy ott a hokulonbseg miatt...)...es ezt megcsinaltuik parszor..majd peneszgatlo festekkel lefesetttuk..remelem nem jon vissza :evil:

Zsanci,
huuu ez nagyon durva lehetett....az ember alapbl kivan,ha sir a ded,de ennyi ideig..csoda,hoyg meg nem bolondultal...

Betegeknek jobbulast!!!!

HOztam Nektek kepeket is:

Ilyen pozban is el tud aludni,ha igazan faradt:

Kép

Kis breki:

Kép

Vigyori:

Kép

Kép

A kis harisnyas Pippi:

Kép

Kép

na igerem egy darabig nem rakok be kepet :lol:
Megyek hunyni,mert ejjel nem sokat aludtam...reggel meg mentunk oltasra jo koran... :roll: ma meg napkozben meg aludni sem aludt,mindne baja volt,ugy sajnaltam...fogzas..szuri...

joccakat

Kép

Kép
arwen07

Neet :) Isten éltessen!! :D :D

Indi :) Dugasz :evil: nekünk is ragasztós van, de az szerencsére ragadt...

Zsan :) Nem semmi napotok volt! :shock: Asszem Rád fér egy jó adag ++++++++++++++++++++++++++ És kiderült, mi is volt Meme baja? a fogzástól volt?

Nuk :) Bulást Rékának továbbra is!! ++++++ Köhögésre nagyon jó az utifű szirup is (már 6hós kortól adható) :wink:

Votiv :) Titokban evés :lol: :lol: :lol: (mi így szoktunk nassolni apával :oops: :mrgreen: ) És hogy ízlett Józsinak az alma? Istinek nagy gratula a beszélőkéjéhez!! :D de szép is ez a korszak, amikor elkezdenek cserfeskedni, imádom! :D :D

Akata :) Nálatok mi újság?
denizsa

Sziasztok, csak szelektíven, mert hulla vagyok!

Zsanci++++++++++++++, nagyon duva.....és innen már tényleg csak jobb lehet! Sztem Meme autókázni akart, ez egyértelmű nem? :)

Szia Arwen, Attila nagyon szép kispasi! :)

És Kamilla, Bálint és Bencus is gyönyörűek! :)

Votiv, alma :) Örült? Olyan szép neve van a lányodnak, ugye nem ragad rá a Józsi? :mrgreen:
Bimbamm :)
Nekem nincs is lógós fülbevalóm, a tesómét is majdnem kitépte B a minap.
B is meg van veszve minden kajáért, pár napja vendégek voltak, lasagne-t csináltam, alacsony (dohányzó) asztalnál ettünk. B odament az asztalhoz, fölállt, lerántotta az egyik nagyobb gyerek tányérját (műa.szerencsére), kaja le a földre darabokban, ő meg lehuppant a fenekére (iszonyú ijesztően csinálja, mintha egy nagyot esne, de direkt lehuppan a fenekére), baromi gyorsan, mert tudta, hogy majd jól elvesszük tőle, elkezdte szedegetni és tömni a szájába. Nagyon vicces volt. És előfordul, hogy délben, amikor kanalas kaját szokott kapni, nem kell neki a cici :(. Sőt, néha az az érzésem, hogy ellenne kanalas kaján is, kivéve az éjszakai ébredéseket. De ha kérdezem, hogy hol a szopi, akkor vigyorogva hajol a cicim felé :). Azt hiszem, mivel ő nem akkora szopista,mint P volt, ő nem fog 2,5 évig szopni, mint a nővére.

Hazajött a tesóm 5 napra, és úgy volt,h ma jön Pért az oviba, aki nagyon várta, de vmi más dolga akadt az egyetemen, ahova alig jár, mert külföldön van.. Gondoltam, azért ha elintézte a dolgát átjön, de se híre se hamva, azóta se... Kora este Anyukámék szerint egy kávézóba ment az egyik barátnőjével...Kedvem lenne holnap föl sem venni, ha egyáltalán hívni fog, de P meg akarja neki is mutatni az oviját, és mivel már hétfőn utazik vissza, nem lesz erre több esély... :( :( :(

Indi, pedig lestelek titeket, az Elefáni felé megyünk az oviba, olyan fél 1 körül mentem ma arra, és sztem megismertelek volna a sok itteni fényképről. :)

Na, el aludni, Apjuk holnap 6ra megy dolgozni, így én 2vel megyek az oviba, szal előbb kell kelni (mi lesz télen, amikor fejenként minima fél óra lesz az öltözés!) Bocs, ha vkinek nem reagáltam, zizi vagyok eléggé.
Nyugodtpihenést mindenkinek! :)
rídonli#

Jaj jaj jaj! Hát a legfontosabb mégiscsak kimaradt, úh visszajötem:
Neet! Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!! Még éppen benne vagyok az időben. És már 16, aztaaa!!!!!! :)
rídonli#

Arwen :) Hűű, mekkora már Attila! :o :D még az a nagyon "fiatal" kép él róla bennem és most milyen nagy már! nagyon cukor!! :D mosolya meg eszméletlen :D :D Építkezéshez meg fogzáshoz ++++ Nem tudom, erre a táblára gondoltál-e: http://babanet.extra.hu/tabla1.htm

Ríd :) Borid és a lasagne :lol: :lol:

Na már ideje nekem is menni aludni... jó éjt mindenkinek!!
denizsa

Ríd, Deni, naná, hogy evett volna még :wink:
Istók már tudja mondani szépen az L-t, úgyhogy most már csak rázendít, hogy Lililililililililiiiii!

Arwen, nagyon szép kisfiú Attila! Már korábban is így éreztem a képeit látva, de most még inkább, döbbenet, hogy milyen érett, okos kis arcocskája van, nem egy kisgyermeké! igazi bölcs, öreg lélek ő :D
legyen sok örömetek benne!

Indi, nekünk ikeás dugaszunk van, és nem mindegyik konnektorba jó! vagy ha sikerül is belenyomorintani, hát nem tudom, hogy lesz valaha kiszedve... :roll:

Ancsi, mi is ez a Fí-relé?

votiv 8)
votiv

jó reggelt 8)

Indike,
elküldöm postán neked az ikeás dugaszokat, mert megvettük, de a mi konnektorjainkba nem jó.... csak írj nekem mélben, egy pontos postacímet.

Zsána,
váááááááááá, de rossz!! minden együttérzésem a tiéd! lehet, hogy én hasonló esetben elszöknék bármixernek egy tengerjáró hajóra...

Összes babák gyönyörűek :)

Votiv,
a fí relé egy védelmi rendszer, figyeli a fázis és a nullás vezetéken átfolyó áramerősséget és ha ez nem egyforma, lecsapja a biztosítékot. Tehát ha drótot dug a ded a konektorba, abban a másodpercben lecsap a biztosíték és elmarad az áramütés. DE! nem véd, ha egyszerre fogja meg valaki a fázist és a nullát.... tehát, ha 2 drót megy egyszerre a konektorba...

Nuk,
Köhögésre jó lehet a stodal is!

Akkor ZOO mikor lesz?

csók

Macsek
macskanyu

Nuk,

bocsesz, szokás szerint figyelmetlen vagyok... :oops: látom stodalt vettél.... :oops: :oops:
macskanyu

Fí relé:
Vigyázz 220V! Életmentő lehet! Áramütés ellen alkalmazz életvédelmi ("fí") relét! Ez a kis berendezés már többször megmentette az életemet. Hazánkban csak bizonyos helyeken kötelező a használata, de minden lakásba, műhelybe, nyaralóba érdemes beszerelni!
A berendezés megvéd az olyan esetekben mint pl. amikor az elektromos fűnyíró elvágja a vezetékét, vizes hajszárítóhoz vagy földzárlatos mosógéphez ér valaki, illetve ha valaki a konnektorba dug egy tűt (gyerek!).
Nem véd meg akkor, ha egyszerre fogjuk meg a fázist és a nullát (pl. két tűt dug valaki a konnektorba).
A FI relé működési elve: a szerkezet figyeli a fázis és a nulla vezetéken folyó áramerősséget és ha a kettő nem azonos (azaz valahová máshová folyik az áram) akkor a biztosíték lekapcsol. A relé olyan gyors és érzékeny, hogy jó esetben az áramütött nem is érzi, hogy majdnem meghalt!
A biztosítékra hasonlító kis berendezést közvetlenül a villanyóra után kell elhelyezni, plusz áramot nem fogyaszt. A FI relé szinte minden elektromos boltban kapható, ára ~12.000 Ft, villanyszerelővel érdemes felszereltetni. Javaslom a 10 vagy a 30mA (milliamper) érzékenységűt.
forrás: www.dola.hu (de mi 20eFt-ért vettük és haver szerelte be)

LENCSE LÁZAS LETT!
este kezdődött, de éjjel 11-re már 38 fölé ment, úgyhogy nem tököltem, adtam neki egy kúpot, s az éjjel folyamán 3 ágyban aludtunk/nem aludtunk. nekem a torkom fáj folyamatosan, meg mára nagyon nehéz lett a fejem.

Zsanci!
végül a dokinéni adott neked valamit arra az izé vírusra? MI IS A NEVE? NEM TALÁLOM. én valmai coxacira emléxem, de így nem találok róla semmit. csak azért kérdem, mert ha nálunk is ez van, jó lenne tudni, van-e ellenszere!

Neet!
habár úgy tudom nem budai vagy, hanem vidéki (felvilágosíthatnál :D), de Indi leírása amúgy mindenben stimmel, úgyhogy innen is mennek a fülhúzások, meg az Isten éltessenek!

KONNEKTOR DUGÓ:
a miénk olyan, mint egy vakdugó és a kihúzó kulccsa 3 pöckös. lehet, hogy ez az Ikeás, lehet, hogy nem, de minden konnektorba stimmel, és néha (ha nem vastag dugós cuccot akarok használni a konnektorban, mint pl. a vasaló) a bedugandó műszaki cikk dugójával is ki tudom rántani, ha ügyes vagyok. nekünk nagyon bevált. persze körömmel talán ki lehet piszkálni, de nagyon-nagyon nehéz.
Lencse minap elkezdte bedugdosni a fülhallgató jack dugóját a vakdugóba, és bizony kapott a fenekére, férjem erre nagyon allergiás, nagyon félti. nem tudom mennyit tanult belőle. :(
ancsipancsi

Ja és Neet!

neked nem lehet üdvlapot küldeni, mert blokkoltad a jókívánságaimat!!! úgy kell neked! Majd beteszem az összes jókívánságaimat egy befőttesüvegbe és elteszem befőttnek!

Kép
macskanyu

Votiv: én is akartam már hasonlót írni, mint Rídonli Józsira. Csak nem mertem. :oops: A Liliróza szerintem olyan sziép!

Zsan: nem semmi volt az éjszakátok. Remélem, a mostani jobb lett. Asszem nálunk egy ilyen éjjel után a férjem rohanna sterilizáltatni magát. :mrgreen: Sajna nehezen tűri az ilyen eksönöket.

Zoo: én már beírtam a naptáramban, hogy péntek. Punktum. :D

Arwen: Attila nagyot nőtt. Vagyis te voltál nagyon rég! :wink:

Neet: utólag is boldogot! :)

Lencsi, Réka, Zsan-fijjúk gyógyuljatok!!!

Kép
Kép
tinu

Zsanci,
megvan, coxsackie volt a neve. most pl. semmi baja Lencsének, kicsit étvágytalan,de 2 dl tejet bevágott és most nem is lázas, nem is taknyos. viszont jön a hétvége, szóval nem tudom mitévő legyek.
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRJ, hogy ti kaptatok-e gyógyszert rá!
ancsipancsi

Neet! BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :lol:

Ancsi! :D :oops: beszéljük meg, s szívesen meglátogatunk titeket :D
s nagyon sok ++++++++++++ ehhez a kórhoz

nem tudok képet felrakni :(

Deni! akkor 21 és 22 is jó nektek (merthogy mind2 hétvége) ugyi?

iszonyat éjszakánk volt. fogzás, s hallom jön a hidegfront. remélem azért a bulimat még megsegítik a föntiek8)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

jesssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D

kész, vége, leadtam, kész vagyok, totálisan :P
a legdurvább az volt, mikor tegnap este (öööö hajnali fél3) bealudtam és rádőltem a print gombra és arra riadtam fel hogy nyomtatok :lol:

Tinu, nem harapok, nyugodtan mondjál nekem mindefélét, azt is ami nem tetszik :D

egyébként múltkor a takarítónő is beszólt, hogy miért szólítottam "kis toportyánnak" ezt az aranyos kislányt. de szerintem a farkasok szépek, intelligensek, talpraesettek, méltóságteljesek és öntörvényűek, ráadásul nagyon spirituális lények 8) (az indiánok is nagyon tisztelték őket, és van egy olyan könyvem is, aminek a címe Farkasokkal futó asszonyok és "a nőiség őseredetének titkairól" szól :D) és sztem ez mind tökre illik Lilirózára :D

különben nálunk a csalában mindenkinek van több tucat beceneve, de nem ám mézes-mázos, hanem mindenféle elrugaszkodott hülyeség (legalább itt használjuk a fantáziánkat, ha már a munkában nem :P)

Ancsi, jobbulást Lencsének!

votiv 8)
votiv

sziasztok,
itt vagyok... :lol:

Ancsi,
legnagyobb problémám az volt ezzel a virussal,h egyszer volt vmi, aztán napokig semmi pl. Borisznál.
Gyógyszer: mivel virus nincs rá ellenszer, ajánlom az Boraxot CH9-ben, ha aftás lenne Lencsi szája, ha pedig kipöttyösödne (talpát és tenyeret figyeld elsősorban) arra pedig Rhus Toxicodendrum CH15. (és tök vicces, én pont ezzel a kettővel kezdtem el kezelni a fiúkat, egy nappal azelőtt,h dokinénihez eljutottak volna. Csak Levi nem tudta, h mit adtam, igy dokinéni ezeket irta fel, és Levi nagy lelkesen hozta haza...)
Ja, és aftára még Bóraxos Glycerinnel ecsetelni, ha hagyja magát. Ha már nem nyeli le, akkor lehet vizzel higitva öblögetni is. Az ecsetelés középkori kinzás kategória.
ha láz van, lázcsillapitó. De Iginél is úgy volt, h első este láz, éjjelre lement, és másnap este megint láz, éjjelre lement. Utána nem volt több láz. Memének pedig csak egyszer volt láz, Bnek meg egyáltalán nem.
A pöttyök és afta a legdurvább, meg amikor fáj a hasa, mert RETTENETESEN fáj (nekem is fájt, és MEme éjjeli műszakja is ez volt, most már tuti) de semmi egyéb nincs. Ja, és már két hete tart, csak az elején még nem tudtuk, h ez van, jó lenne, ha már búcsúcsókot lehellhetnénk a homlokára...

helyzet:
jelentem Memén is megjelentek a pöttyök, csupa pötty a lába, nem csak a talpa, de végig, és a szájában legalább 8 afta mosolygott ránk!!!! :lol: (én ennek most úúúúúgy örültem) Ja, és nekem is kipöttyösödött a kezem, meg a lábam...(ennek annyira azért nem örülök)

És amit még tegnap este irni akartam, az est FÉNYPONTJA: elaltattam Memzit, próbáltam berakni a kiságyba, erre elkezdett nyekeregni, na jó, mondom, visszamegyünk az ágyra szopizni, csak ne keljen fel teljesen. Botorkálok vissza a sötétben, erre megbotlottam az IKEÁs, fa újságtartóban, a pillanat törtrésze alatt ráébredtem,h bizony most ki fog esni a kezemből Memzi, igy is lett, egy szaltóval landolt a rugós matracon, ami most nálunk az ÁGY...nnna, jól megijedtem ,de legnagyobb mázlijára erre a rugós bigyóra esett, és a szaltó miatt a hátára esett, igy a legnagyobb baja az lett,h felébredt...és MOSOLYGOTT.

Én meg mondtam Levinek, h itt az ideje elköltözni... :roll: pici a lakás...
Ha a földre pottyan ezzel az erővel, vagy futon ágyra, akkor kicsit haragosabb lett volna asszem... :lol:

De ma már kisütött a Nap, ugye???? 8)

Neetnek utólag is BOLDOGOT!!!!!!!!!!!!!!!

Macs,
én asszem inkább a bármixerREL szöknék meg... :wink: 8)

Arwen,
csudaédes nagyfiú lett Attila!!! Komolyan!!!

puszi nektek, olyan aranyosak vagytok,h mindig meghallgattok. Most már csak jókat fogok irni....Még 4 nap, és megyek alkati szert találni Iginek. És asszem akkor bejelentkezhetünk a szétválasztó műtétre...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Barbi, ha átküldöd nekem emilben, szívesen felrakom!
votiv

ZSanci:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Indi: köszi a felvilágosítást!
ja és persze én se mutogatok neki a lakásban mindent, hogy "gyere nézd, ez a szék, ez az asztal, ez az ajtó" :lol:

Konnektordugó: amibe nem ment bele, annak a két lábát apjuk megfaragta hegyesre és igy már bemegy!
nekünk prodax dugaljak vannak.

Deni: köszi a képeket, én még nem jutottam el odáig!

Arwen: naná, hogy emlékszünk! És Attila milyen szééép :)

Neet. Kocc-kocc Bódógat!

És szerintem a Kispöcsös, meg Józsi is olyan kis helyes becenevek, én ha bekakál akkor Szarnadrágnak hívom, ha taknyos, akkor meg Takonypócnak 8) érdekes mindegyikre hallgat :)

na el mert gyerek épp marokkózik :o

Rylie
rylie

Ok, semmi bajom a becenevekkel, nálunk is van egy pár, csak már olyan rég láttam LiliRóza gyönyörű nevét leírva itt! :wink:

Vot, hurrá, hogy kész van! :)

Zsan, szegény kicsipici Meme! Legyetek már túl ezen!+++++

Ancsi, hátha nem coccxixi izé, hanem cak egy sima nátha! ++++++

Nuk, Réka jobban?+++++++++!!

Barbi fogzáshoz is++++++++!!

Most L a csajomért az oviba!
rídonli#

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: