A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Bori: Meixner Veronika az iskolapszichológus. Az ő aláírása van a papíron. Nem tudom hogy a többieké milyen, és azt sem hogy a bántott gyerekek milyen tanulók.
A tanítónénik az ominózus eset óta nem kedvelik. Ráragasztották a "rossz" jelzőt. Már mindenért büntit kap.
Szeretem, de vérzik a szívem. Kép

Megyek mert nem látom a billentyűzetet a könnyektől. Kép
Vendég

Emma csatlakozás elfogadva!

időpont csak ugy hasraütésre:okt:24 vagy 25 szerda vagy csütörtök
várom a további javaslatokat!

Bridzsi

Kép
esztora

Zenefoglalkozás:
http://www.ringato.hu/index.php?ringatorol

Annee. Sajnos, a skatulyázás egy rémes szokásuk a pedagógusoknak. Pfuj. No comment.
Beszélj a pszichológussal. Ha felmért, akkor biztosan van ötlete is, mit kéne javasolni. Azonban, ha másik sulit javasol, akkor menekülj, mert akkor nem jó szakember!!!!!
Nem ismerem a módszereket (talán Kata majd mond vmit), de tudom, hogy korrigálható!
Ha sírni tudsz csak, hát sírjál. Majd abbahagyod. De Petire nagyon figyelj. Tudnia kell, sőt, éreznie kell, hogy szereted!!!! Ez mindennél fontosabb.
Ja, és nem beteg!
Vendég

Ja, Anne, és ha tantónéni nem is jófej, Ti mindenképpen próbáljátok partnernek tekinteni. Sokan kiégtek már érzelmileg (így hívják), és nem a gyereket látják, csak a munkaeszközt. Neki is segítenie kell, de biztosítsátok őt bizalmatokról, hogy abszolút bíztok a szakmai felkészültségében.
Ami vsz nem lesz igaz, de neki ezt nem kell tudnia. És egyébként meg kötelessége is segíteni. De persze ezt ne vágd a fejéhez, nem lenne túl szerencsés ;)
Menj be, beszéljétek meg, hogy a teszt ismeretében ő mit tervez, stb. Ne hagyd magad lerázni. Nincs rossz/buta stb. gyerek, csak felkészületlen tanár!
Ölel-ölel
Vendég

No. Megjöttünk a sétiből, Zsuékkal voltunk. :lol:
Samu sunyiban nézi a híradót. :shock:

Anneee!!
Ohh basszus, nagyon sajnálom, ne sírj kérlek!

Na pont ezt mondja Vekerdy is amit Bori ír.
A tanár a hülye és nem a gyerek, bocsánat. :oops:

Nah megyek megvacsiztatom Csirifiszkiót.
:lol:

Esztora!
Én is szívesen elmennék a talira, ha Ati itthon lesz elvisz bennünket. (24-én oltás)
Amúgy tegnap ott voltunk, a Börsi IKEA-ban, kaptam szép hangulatvilágítást, meg vagyok őrülve értük. :lol: Igaz karácsonyi de sztem dekorációnak is nagyon jóóó..
torolve_20131003125716

Annee! Sztem is érdemes minél hamarabb nevelési tanácsadóba menni, de az iskolai pszichológussal talán már holnap fel kellene venni a kapcsolatot. Ez így tényleg nem mehet tovább. Peti tele lesz kudarcélménnyel. Pedig pont most kellene megszeretnie az iskolát, a tanulást. De fel a fejjel!Mindenre van megoldás, csak utána kell járni.

Lidikóka! Már a múlt héten is látszódott, hogy Boti nem pehely súlyú, de hogy ennyire belehúzott...... :shock: A mi doktorbácsink biztosan megkérdezné, hogy mivel eteted? :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Brigi! Boldog Névnapot!
torolve_20131003125716

Tali miatt irigy vagyok!

De viszont mi is hamarosan találkozunk a Katával meg Egonnal.:-)Már nagyon várom.

Kata:Hát neked elég hülye a dájcs postásod enyém dájcs postás mindig fel jön.Sőt ha nehéz csomag be is hozza a lakásba.:-).De a csengővel nekem is volt egy hülye estem.Nyár volt jó idö nagyhas.:-)Melegem volt polóba meg bugyiba voltam.Egyszer csak csengetnek kinyitom az ajtót gondoltam Jan jött haza.Kiabálnak lentről hogy tűzoltóság és adományokat gyűjtenek.én nem hittem el le kiabáltam,hogy jól van adok én én adományt gyere fel Schatzi!Mondom bugyiba voltam meg pólóba.Erre fel jött két tűzoltó egyen ruhába ott álltak az ajtóban.én meg ott álltam piros fejjel.Komolyan szerintem a fejemet kellet volna látni hát nem volt semmi.Póló+bugyi nagyhas hát szép lehettem.Szegény tűzoltókra rá csaptam az ajtót.De azért azt hallottam ahogy röhögnek.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

rám Ricsi az"internetszerelőt" engedte be.szintén poló+bugyi (nagyi bugyi...
ő gyorsan visszalépet én meg gyorsan felkaptam 1 gatyát

Bridzsi

Kép
esztora

Hemej! Kép ne hari de röhögök :oops:
torolve_20131003125716

Samu nem volt nagyon éhes. Vigyorog rám szopi közben és a mögöttem lévő macikat nézi.
Most trapézol egy kis hasonlevés után.

Tücsi!
Hu de kíváncsi vagyok a képekre.

Még bekuksizom.
torolve_20131003125716

Iskolapicomókus: egy dolgot azért jó lenne róla megtudni mielőtt beszélsz a fejével, éspedig gyereke van-e.
Mondom ezt tapasztalatból.
Nem tom írtam-e, vagy ha igen, emlékeztek-e, mikor a tavasszal nagy dilemmámban, hogy Edó menjen vagy ne most ősztől suliba, az ovi picomókusával is sort kerítettem egy dumára. Hát a csajt kiderült, hogy ismerem, Trabantos haverjeinknél ismerkedtünk meg. Szingli, gyereke nincs, hetente 1x jut el az oviba, s akkor mikor meyik csoportra jut ideje, s ott is kevéske. Tehát sok okosat nem bírt mondani, annyit a nem picomókus, de ilyen beállítottságú egyének is tudtak nekem mondani. S arra, hogy a gyerekem így meg úgy, hát a válaszain látszott, hogy nem bír azonosulni egy anyuka nézőpontjával.
Na, okosat nem sokat írtam, a lényeg: nem árt a szakinak aki véleményez gyereke legyen.

Kép
kissmanó

Lidikóka :)
Mennyiiiii???? :shock: A védőnő is ráült a mérlegre? Az én gyerekem hivatalosan is sovány. :D
Kamillatea nekünk segít. Én max 2 napot várok kaki nélkül. :)

Annee :)
Szorítok, hogy rendbejöjjenek a dolgok. Sajna sok okosat nem tudok. :?

Hemej :)
Jó sztori :D Legalább a tűzóltóknak volt egy jó napjuk. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

[quote="esztora"][ írta:esztorasize=75]poló+bugyi (nagyi bugyi...
[/size]

ez is legalább annyira jó mint a Melinda tűzoltósa

Kép
kissmanó

áááááá, ez nem lehet igaz. apát 2 órája kértem meg, menjen el ásványvízést és alkeszmentes sörért.
s még nem indult.
asszem bemutatom neki a Hajni féle kutya/macskás fotót élőben :evil:

Kép
kissmanó

Annee drága ne sírj, nagyon okos dolgokat mondott itt mindenki, szeresd a te Peti fiadat, és biztosítsd felőle, hogy okos, értelmes, jó gyerek Ő...

Én már előre félek az ovis, sulis időszaktól biztos le fogom ordítani a tanárnő fejét, ami nem a legjobb megoldás, majd beküldöm Apát tárgyalni, Ő sokkal higgadtabb , mint én..

Na puszi mindenkinek, és Bori jó éjszakát :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Most vagyunk tul az esti ceremoniakon: furdes, eves, jatszas, majd olben elalvas. :D

Hajni! Nagyon sajnalom, hogy ilyen gondotok van. De: az eredmenyek nem annyira rosszak, am! Ebben a korban meg nagyon jol korigalhatok. Inkabb oruljetek, hogy ilyen hamar kiderult. Nem vagy egyedul! Szinte, mar "nepbetegseg" a disz minden formaja. Ez nem jelenti azt, hogy a gyerek buta, csak bizonyos reszkepssegek, nem teljesen fejlodtek ki. Ettol meg lehet, akar atlag feletti intelektusu (ezt csak azert irom, mert gyakran keverik az emberek). Viszont, ha ez nem derul ki, elobb-utobb elkonyvelik rossztanulonak, mert nehezen olvas, mert figyelme szort... Sztem, a nevtant mindenkeppen keresetek meg. Az iskolapszichologusra tul sok gyerek jut es itt nem csak pszichologus segitsege fog kelleni. A reszkepessegzavarokkal fejleszto-és pszichopedagogus foglalkozik. Szal, emiatt ne szomorkodj, hanem orulj, hogy kiderult. Es mivel az eredmeny nem olyan veszes, jo esellyel korigalhato. Persze, azert az iskolapszichologussal beszelni kell.
Az agressziv viselkedes miatt, mindenkeppen ajanlom egy pszichologus segitseget. Az ok nagyon sok fele lehet, ahogy mar Bori is irta. Nagyon gyakran egy szorongas nyilvanul meg agresszioban, igy elkepzelheto, hogy osszefugg a fenti eredmenyekkel, es ezesetben teljesitmeny-szorongas. De lehet csaladi feszultseg, barami....csak egy viszgalat utan derulhet ez ki. Nalatok meg az is van, hogy nem reg szuletett Tomzsi, emiatt ujra osztozni kell anyan, anya figyelmen, anya szereteten (igy jelenhet meg egy kisgyerek fantaziajaban) es raadasul az iskolaban sok gyerek van, meg tobb gyerekkel kell osztozni...ilyenkor akar figyelemfelkeltes celjabol is lehet agressziv egy gyerek.
Azt mar irtam egyszer, hogy a kozepso gyereknek a legnehezebb: van egy kicsi, egy nagy es o, akinek valamivel ki kell tunni, hogy ra is figyeljenek (ne haragudj meg a szavakert, ez sokszor nem a szulot jellemzi, csak a gyerek fantaziajat. Nekem volt olyan esetem, ahol a nagyobbik kislany azert haragudott az anyukara, mert az reggelinel, mindig az occsenek adta eloszor a kakaot. Szal, egyaltalan nem realis, de megis megjelenik a testverfeltekenyseg. Ez szinte elkerulhetetlen.)
Amit irni akartam: a tunet lehet teljesen artalmatlan es teljesen normalis (plane, ha eddig ilyesmi nem jelentkezett). Neha az lenne nem normalis, ha a gyerek ennyi kornyezeti rahatasra nem produkalna semmit. Persze, ezzel meg nincs megoldva, mert ott vannak a pedagogusok, akik nem tudom mennyire elfogadoak es egyuttmukodoek. Lesz egy korod, de vegig tudnod kell, hogy Petivel minden rendben! Bizz benne!!!!
Es ami meg fontos: nagy szuksege van rad! Probalj sok-sok idot vele tolteni, egyutt jatszani. Simi-simi-simi...
Remelem, valamennyire ertheto voltam.

Emi! Az erszenyt meg nem tudtam kiprobalni, mert nem hozta fel a hulye postas! Majd beszamolok.
Itt rendeltem: http://babakozelben.hu/bolt/bolt_erszeny.htm

Melinda! Ez tenyleg jo sztori. Jot rohogtem rajta! Varom a talit!
molkata

És akkor a képek:
Balról jobbra: Zsú, Hajni, Rita, Tücsi Kép
Marci Kép
Hajni Andrissal Kép [img]
SamuKép
Gábor Kép

Elnézést, hogy ilyen sokára sikerült.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Melinda! Túzoltóéknak jó napjuk volt. :lol: És még le is Schatziztad őket?:lol: :lol: :lol: Tényleg nem csoda, hogy röhögtek. Én is röhögök rajta. :lol:

Kata! Rendőr, postás, vasutas...... :D

Jó éjszakát mindenkinek!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!
Én is megjöttem!
De jó volt Nektek a talin, nagyon cépek vagytok, és a fiúk!
Holnap megmutizom Boginak, lehet válogatni, mind nagyon vagyány kis helyes hapsi!

Most nem birok visszaolvasni, mert csak annyira jöhettem ide míg Robi fürdik, dolgozik a gépen... :cry:
Nekünk ma szupi napunk volt, délelőtt csvarogtam, Robi meg itthon volt Bogival, délután meg aludtunk Bogival 14-18-ig, közben volt 16-kor egy szopi amibe sikeresen bealudtunk, majd kimentünk a tescoba, azt is végigaludta Bogi, szal szupi napunk volt, ránk nagyon jó hatással van a hidegfront!

Kata!
Köszike a hiányolást, aranyos vagy, jövök amikor csak tudok!
Vendég

Megyek tusolni, Mindenkinek jó éjt, és hosszú átaludt éjszakát!
Vendég

Hencsi! :D Gyere, várunk!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi!
Jövök! :lol:

Brigittáknak nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Most tényleg léptem fürcsizni!

Jó éjt!
Vendég

Húha!
Kati: önző módon picikét sajnálom, hogy oly messze vagytok. Ha Váradon lennétek, asszem tennék két kört a rokonyoknál, s Edinámmal meglátogatnálak, beszélgess el vele, olyan jók a meglátásaid, lehet valamire jutnál vele. Na, mind1, ezt csak amolyan billentyűkkel álmodozás.

Amúgy amit Kati írt a középső gyerek nehézségeiről, szerencsére nálunk nem igazán veszem észre. Adri egy kis hízelgő mókus, aki el tudja érni ha valamit akar. Tény s való, hogy vele van a legkevesebbet foglalkozva, hisz ugyi Grétu ad egy bizonyos szitut, az elsős jányom a tanulással a másikat. De Adrinak ha icipici anyahiánya is van, rögtön jön, kezd velem beszélgetni, kérdezősködni, s akkor próbálok csak az övé lenni. Felülhet az ölembe, összebújunk, olyan kis macsek tud lenni.
Ja, a tejecskét pedig mindig ő kapja elsőnek :wink: Vagy ez Edinával szemben nem fair? Hát ha ő öltözne be pizsibe elsőnek, akkor ő kaphatná.
A francba, nehéz ez az anyai munkakör, s nincsen hozzá iskoláztatás.

Éccaka megvót, lapos puha továbbra is a cici, nem tom mennyiket tud a gyerek szippantyúzni, az este is cicivel aludt el, de szorította ám, feküdtem is csak úgy a cicivel a szájában alvó gyerekem mellett legalább egy fél órát. Aztán bimbi szólt, hogy elég a kínzásból. Hát nem tom, még nem adom fel, de ez nincs a nap minden 86400 másodpercében így.

iskolás anyukák: Mo-on lehet-e kapni a bótban valami füzet sarok védőt, szamárfül ellen? Itt olyan kicsik a füzetbvorítók, hogy hiába vágom le a sarkát, mint tették nekem anno, símán leesik, szal kicsi az a háromszög. Spórolnak a galád gyártók a rohadt műanyagon.
Meg a minőség is hagy kivetnivalót maga után, hisz a lányom matek munkafüzetborítója 2 hét használat után már félig elszakadt a forrasztásnál.

Tücsi: szinte elfelejtek válaszolni: persze érdekel még a kullancsoltásos téma, mi ezzel a szopi küzdéssel nem jutottunk el a mi dokinéninkhez (messze van a rendelő, de eléggé). Szal ha megírod milyen infót kaptál, köszi előre is.

Hencsi: jó, hogy jössz.

Akkor ugyi nem haragszik senki senki másra? S a haragot nem csak besöpörtük a szőnyeg alá? Mindenki remélem elfogadta, hogy ez a csapat nem lesz megosztva, de azért aki a rendszerezettség híve, azt nem szóljuk meg, ha épp a külön témák iránti hódolatából a Lurkoldalon IS nyomul. Miképp aki nem bírja tempóval, azt sem akarjuk akarata ellenére mindkét helyen jelen látni.

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Talisok:Nagyon szépek vagytok babák+mamák!!!

Mi már 5:45 töl fel vagyunk:Beni azóta dumál olyan cuki.Most éppen reklamál,mert egyedül van.Hát nem semmi egy kölök.

Mindenkinek kellemes napot ha esetleg nem jövök akkor kellemes hétvégét.Nálatok jó idő van?Nálunk napok óta nagyon szép idö van csomót kint vagyunk Benivel.Anyukám jól van köszönöm mindenkinek aki szorított.Ja adós vagyok egy képpel ez akkor készült amikor a hugimnak volt az iskola kezdés.

Manó:Na Apa el hozott vizet meg sört?

Tehát a kép: Kép

hemej

Melinda: igen, de én mán aludtam mire ő megjött. Így aztán éccaka 3/4 3-kor néztem meg mit is vett.
ááááááááá, jut eszembe, nem hagyott itthon nekem egy likas garast sem. s nincs olaj a házban. s nem tom mit főzzek mára.
bár jó 5let volt a lasagna, meg a póréhangya(!!!)leves. Na, asszem kiprószálom, remélem annyi pízt még összekaparok a házban, hogy póréhagymát adjanak rá. Olajat meg megoldom másképp.

Kép
kissmanó

Ja, nem is szóltam arról, hogy milyen jók a képek amiket Tücsi tett fel.
Gurgi olyan mosolygós rajta, kár róla nincs közelebbi kép. S hogy Samesz mekkorát nőtt. Gurgi: kicsit sűrűbben mutizni a fiadat a jányoknak s anyáinak :wink:
Marci figyelmes és Gáborka szeme sarkában ismét ott a huncutság. Asszem a múltkor is ő ragadta meg a figyelmem. Ilyen klassz ez a kiskrapek? Vagy fotogénikus? Vagy a fotós volt a jó?
Tömzsike épp olyan, mint ahogy emléáxem rá ezelőtt 1 hónapról (jé, tali szept 10, okt 11.... akkor gyün majd nov. 12?)

Melinda: jó a kép. De mi van a csajok kezében?

Kép
kissmanó

Nagyon fáj az ujjam. Most nem vízhólyag, bár még lehet. Zsákot varrtam a nagylánynak, amiben a suliban tartja a cuccait (gyúrma, vízfesték és társai).
Ilyen ártalmakkal jár egy iskolás gyerek az anyájára nézve? Még szerencse, jövőre nem lesz kisiskolásom.

Kép
kissmanó

manó.bocs fél kezes vagyok itt amikor indulnak az elsőbe cukros csomagot kapnak tele van édességgel.ezt a szülök veszik irtó cuki amikor a kis elsősök a nagy csomaggal mennek.na megyek beninek a pelusából furcsa szag árad

hemej

Milyen korán keltetek ma... :lol:
Nagyon jók a találkozós képek, Mamik Babák szépek vagytok! Tényleg huncut Gáborka, Samu meg nagyon komoly legény, MArci az érdeklődő, Don Tömzsi az elégedett.
Kata kíváncsi vagyok én is az erszényre, én kendőt rendeltem baromi jó, csak a gyerek még nem szereti annyira. :cry:

Andrea
Kép
kindernay

az oké, hogy írtó jól néz ki, na de ennyi édesség?
nem túl sok az egy gyereknek?
ahogy elnézem a csomagot, s következtetek a mennyiségre, nálam a két nagyobb nem eszik meg ennyi édességet egy év alatt. S ebben benne van a karácsony, húsvét is.
Bocs, de nagyon szűkösen mérem a gyerkőcöknek az édességet, én inkább gyümölcs, műzli max nápolyszelet párti vagyok. Persze olykor kapnak 1-1 kinderszeletet, cukorkát nem veszek nekik soha, azt már elértem, hogy más sem hoz nekik. Csokiból is heféret kaphatnak max, volt pár csatám míg a rokonság ezt megértette, hogy miért a fehér s nem a barna.
Attól bírok a legjobban kiakadni, mikor az oviban 4-kor veszem el a gyereket, s az uzsonnát nyomják a kezébe: egy csoki, egy csokis előrecsomagolt süti..... Banán 2-3x van egy évben, alma szintén. Na, joghurt még néhanap. Szal sajna ez van, max annyit bírok lépni, hogy azokat a nyamvadt sütiket elrakom, oszt itthon kiváltom mással.
Na, most ln is lépek, a frissen csomagolt pelus reggelizett a jány hátsóján.

Kép
kissmanó

Andi: nem mondod: kendő?
Mellik?
Nekem is megvan, apa hozza haza jövő 7végén. Már annyira várom. A miénk az elasztikus, szintén a Brigi által javasolt oldalról.
Kata: erszényes képes beszámolót én is várom.

Kép
kissmanó

Jó Reggelt Topiktársak! :)

Jók a talis képek! :wink:
Rászabadultam az iwiw-re, ha gondoljátok jelöljetek be... 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Bírom mikor Egcsi ránk köszön, hogy jó reggelt :wink: :!:

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Utólagos egedelmetekkel Briginek megírtam a névnapi köszöntéseket. Ma reggel olvasom az sms-ét: "Szia Tücsi! Nagyon szépen köszönöm! Annyira aranyosak vagytok. Már alig várom, hogy legyen netem, már nagyon hiányoztok. Jó volt a tali? Nem mertem bevállalni Mátéval, gyáva nyuszi vagyok :-( . Puszi mindenkinek! B."

Manó! Szóval az oltásról: a dr.bácsink is úgy tudja és a patikus néni is -őt is megkérdeztem-, hogy csak vényre adható ki. Lehet, hogy az ÁNTSZ-nél még érdemes lenne egy kört futni -fel is hívom őket-, hogy vény nélkül teljes árral megvásárolható-e és hogy mennyi az annyi. Az oltás 12 év alatt 3 részből áll. Az 1. oltás után 2 hónap múlva következik a 2., a 3. oltásra pedig a 2.beadásától számított 9-12 hónap elteltével kerül sor. Védettség már a 2. oltás után is van, 80%-osnak mondták. Az oltás nem jár lázzal és egyéb kellemetlenséggel (állítólag).

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Jó reggelt! Tényleg tutik a talis képek, remélem, a következőn már mi is ott leszünk! Mármint a talin. Most akkor hol lesz? pólus? budaörsi Ikea? és főleg mikor?

Annee, hadd álljak be én is a vigasztalók sorába egy történettel: nővérem legidősebbjére azt mondta az iskolaérettségi bizottság, hogy kiscsoportos iskolát javasolnak neki, mert agresszív, dadog, stb. Nővérem eléggé elkeseredett, mert itt a kiscsoportosba kisebbség jár. elment pszichológushoz, aki megerősítette, és valami 75-ös IQ-t mutatott ki. Nővérem keresztanyja ott tanít, ahova Péter körzetileg tartozott volna, beszélt az elsős tanító nénivel, aki azt mondta, jöjjön az a gyerek. Évi néni a pedagógusok gyöngye, ugyanis láss csodát, Péter az első pillanattól kezdve éltanuló lett, fiú létére iskolai szépírásversenyt nyert, Évi néni színjátszó körének oszlopos tagja lett. jelenleg a piaristákhoz jár gimibe. Tanulság? Amit a többiek mondanak: higgy Petiben, és keresd meg a megfelelő szakembert, legyen az tanító vagy pszichológus, és ne add fel, ha nem találod meg elsőre!

Van egy iwiwes meghívóm, ha kell valakinek.

Kép
nenoke

Szép napot!

Jók a képek Egcsi! Mostmár tudom, kinek a szemét örökölték a fiúk! :wink:

Imádom a reggeli visszaalvós perceket, kis nyugi!
Mi egyre jobban visszafejlődünk! Ma már nem 1-2 és 3-4kor kelt, hanem 00kor is! :cry:

Hencsi, jó hogy jöttél, én is azt hittem, mint Kata!

na de Ckat merre jársz? mi a helyzet a "kis" Borsszemmel?

Andi, mennyi idő alatt jött meg a kendő a rendeléstől számítva???

arra gondoltam rendelek erszényt, ha Kati leokézza! csak én még mindig a téli viseleten rágódok! hogy hogyan is? belefér-e majd a gyerek beöltöztetve és én magamra tudom-e majd venni és a kabátos dolog...
lesz hó végén búcsú arra gondoltam ott jól jönne, mert a kocsival nem fogunk tudni közlekedni!

én is meglestem dumás Grétit, zabálnivaló! :wink:

Hemej, anyudnak mit vettél múltkor végülis? hogy van?

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Hello!

Nagyon jó kis éjszakánk volt. 1 órája ébredtünk. Atika is velünk van ma.

Köszike a talis dícséreteket.

Manó!
Értve, nyomatok képet Csirifiszkióról.

Szorítsatok, ma délben átmosás lesz! Sajnos. :(

Bocs, most nemtok reagálni a hsz-ekre.

Szép napot!
torolve_20131003125716

Manó: az, rugalmas anyagból van, drapp színű, tényleg nagyon jó nem vágja a hátam, meg a vállam, könnyű a gyereket, ki-behelyezni, csak a gyerek még annyira nem szereti...

Andrea
Kép
kindernay

Gurgi, nagyon-nagyon sajnálom, és szorítok kis Samunak (meg anyucinak és apucinak, hogy bírják lelkileg...)
Emi: a kendő kb. 2-3 nap alatt itt volt... 7300,-Ft postaköltséggel (megjegyzem nem olcsó) az erszénytől én félek, mert szerintem nagyobb gyerekeknek jobb (majd Kata véleményét meg kell várni már én is nagyon kíváncsi vagyok mit mond), illetve a rugalmas anyag kicsit tágul is, pl. felkötöm a gyereket kb. a mellemnél van, aztán kb 2 óra múlva már a hasamnál... szóval tágul az anyag közben. A bölcsőbekötés meg nekünk egyáltalán nem jött meg, de gondolom ebben Brigi okosabb, nekem össze-vissza csúszkál benne a gyerek, meg a kendő is csúszik le róla.

Andrea
Kép
kindernay

köszi Andi, tényleg a fejet támasztja e az erszény? hmmm
viszont én félek a kötéstől, tuti bénáznék és attól rettegnék, hogy egyszer csak kienged! :shock:

lynia-

Gurgi! Gondolok rátok délben. :(

Annee! Nagyon sokszor eszembe jutottatok. Simi-simi, puszi-puszi Petyuskának is.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

erszény kilőve, néztem az oldalt és azt írja, kevesebb ruha legyen a gyereken, na ezt nem nekem találták ki

Gurgi megy asok sok +++ Samudnak!

lynia-

Samu Gyuri nagypapival azaz apukámmal Kép
torolve_20131003125716

Köszi csajok!! Ati bemegy vele de én már nem fogok sírni. Asszem. :roll:
torolve_20131003125716

Gurgi!
Hát ez nem jó hír. De ha kell, akkor muszály. Ha pedig muszály, át kell rajta esni, hisz később már gáz lenne. Szorítok nektek, cudar élmény lesz, sajna.

Tücsi. Köszike. Aranyos vagy. Há akkor bacca meg a nyuszi lesz, ha itt nem jutok valahogy hozzá. Ugyanis ez a nyár vót ahogy vót, kölkek rengeteget voltak "kiszálláson", de jövőre 3 kölök itthon..... előre félek a kullancskollekciótól. Bár tudom, azért a kullancs terjeszthet szarabb betegséget is, arra még gondolni sem jó.

Andi: kendőhöz plussz leírást adtak az oldalhoz képest?

Kép
kissmanó

Manó.Teljesen igazad van.De itt ez a szokás minden elsős ezzel a csomaggal megy suliba.Anyu úgy állította össze.hogy voltak benne színes ceruzák is szóval hogy ne csak édességet rakjon bele.érdekes dolog ez mindenki azt mondja itt is a tévében,net..stb hogy kevés édességet adjunk neki.Erre itt van ez a szokás egyszer olvastam valahol hogy 50-éve itt ez a szokás.Anyu be osztja nekik meg tényleg ők maguktól is inkább gyümit kérnek.Csak hát a szokás... és hát tudod milyen a gyerek.Ha te nem adsz a Gyerkednek ezt a csomagot ki csúfolják,hogy téged nem szeret az anyukád stb.Gonosz a gyerek nagyon igaz nem tudatosan!Mi is amikor alsós voltam ki csúfoltuk azt aki karácsonyra csak egy pulcsit kapott,nem fogtuk fel hogy miért.Anyukám meg otthon el magyarázta,hogy miért kapott a Niki így hívták a lányt csak egy pulóvert.Nagyon szegények voltak és a testvére beteg volt plusz építkeztek is.De ezt 7-éves fejjel nehéz volt fel fogni hogy a Nikinek miért nem volt karácsony fája.Bocs ha kicsit hosszú lettem.A lényeg szerintem is sok a édesség mennyiség ilyen kis gyerekeknek.De azért én is meg Jan is segít hogy a gyerekeknek ne keljen olyan sok édességet meg enni. :oops: :lol:

hemej

Gurgi:+++++++++++++++++++++++

Nagyon jó a nagypapás kép. :wink:

hemej

Szasztok!
Gurgi
Gondolok Rátok!!!!+++++
Nagyon jók a talis képek!! Na majd mi is nemsokára...

Nekünk egyre rosszabbak az éjszakák..
Minnyá csak bömbizik a ded

KépKép

KépKép
szivvi

Hemej+Szivvi!
Kösziii.

Szivvikém sajnálom a rossz éccakákat.
:cry:
Nekünk ecce ilyen, ecce olyan..de általában jó
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság