Dera ne aggódj. a pszcihomókusok (Rambóka után szabadon)szerint mindenkiben kivétel nélkül van gyengén valami pszichiátriai betegség. de amúgy egészséges, csak erre van hajlama, ez bújkál benne. van is erre tesztjük, hogy megnézzék. hogy enyhén szadista, vagy mazochista, vagy kényszeres, vagy neurotikus, vagy skizofrén vagy paranoiás vagy mi bújkál benned. én a (tágabb)családom tagjait kivétel nélkül be tudom sorolni valahova. van aki naponta 5X fürdik, és olyan alaposággal mos kezet, hogy...de van enyhén paranoiás, neurotikus és szadista is, szerény véleményem szerint, pedig amúgy normális család vagyunk, hidd el!
én is tervezek elmenni valahova már, mert az van velem is, amit pogi írt egyszer. félek a sötétben, szellemeket meg alakokat képzelek, félek a betörőktől, szóval ha zsolti nem alszik itthon mert külföldön van, és egyedül vagyok a gyerekekkel, akkor bizony aznap éjjel nem alszom. ha este kijövünk a nappaliból zsoltival, neki kell utoljára, és ő kapcslja le a villanyokat. röhög is rajtam rendesen.
alice nagyon rég írt. pedig egy pocakfotó nagyon dukálna tőle is. biztos csini a pocija. meg nagyon édesek lehetnek a francia kismamaruhák...
Kavics nagyon helyes a pocid. már egyértelműen látszik. és Monánál is!
lafi tőled is!!!!

Mert igen, igen meglepődnék!!!