Emi (Lynia), édes ez a fülbevaló!!! Mármint nem a fülbevaló, hanem a Pöttömöd a fülbevalóval! Annyira édesek a kislányok, nekem is fog kelleni egy ilyen kis fülbevalós digi-dagi méhecske!!!!
Uxi, nekem 7-9-szer eszik, ebből általában 3-at éjszaka. És mennyi ideig tart az evés? mert nekem az a szerencse, hogy 15-20 perc alatt büfivel együtt megvagyok, így nem vészes az sem, ha 9-szer eszik. De azért 11-12 fárasztó lenne szerintem még így is.
Kata, itt is volt a TV-ben egy ilyen eset, az Csehországban volt, és karácsonykor tervezik visszacserélni a gyerekeket. De már vagy egyévesek. És úgy derült ki, hoyg egyik apukát cukkolták a barátai, hoyg nem az ő gyereke, erre kért DNS-vizsgálatot, és kiderült, hoyg tényleg nem ő az apa. Erre anyuka begőzölt, hogy ilyen hülyeséget, hát nem lépett ő félre, ő is kért DNS-vizsgálatot, és akkor derült ki, hogy nem az övé. Hát én nem tudom, mit tennék, én annyira imádom Dávidomat, hogy nem tudom, visszacserélném-e. Nagyon nehéz kérdés szerintem. Még jó, hogy nálunk nem tudták elcserélni, mert ott mosdatták, kezelték a szülőszobán, és már ott rárakták a karszalagot. meg hát az apja le se tagadhatná, kiköpött Dávid senior.
Brigiknek boldog névnapot!!!!
Mikor lesz a következő tali? nekem jó a Pólus is, budaörsi IKEA, mindegy. Találkozós képek???