Judit18!
Ahol CD-t is adnak, ott a fotókat arra is ráírják. Azért jó, mert onnan egyenesen tudod nekünk ide küldeni
Pumperka!
A Mátyásföldi UH-t az egyik kistarcsai doki csinálja, vérprofi és nagyon rendes. Évek óta csinálja, asszem egyébként ott ov. helyettes főorvos, csak basszus, nem jut eszembe a neve. Annak idején már Gordonról eszement jó képeket csinált, az akkori (5 évvel ezelőtti) kistarcsai gépekkel. Ha akarod, meg is keresem, az egyik a babaneten is fent van az albumomban, 9 hetes pocilakó Gordon picúrról, olyan, mint egy asztronauta, nagyon édi.

Szóljál, akkor megkeresem a linket. Mostanában többször láttam a tv-ben ultrahangos műsorokban előadóként, de szakmai körökben is nagy a respektje. Az egyedüli kérdés, hogy milyen profi géppel dolgoznak.

Ha a kistarcsai kórház topikjába írsz kérdést, sztem tutira megmondják a nevét és hogy milyen. Az arcára emlékszem, meg arra, hogy többször vizsgált, meg amikor Gorkát szültem, a viziteken is mindig mondott egy-két jó szót. Tuti befutó a választásod!!! Ha szimpi, esetleg már ott, rögtön kérdezd is meg egyből, hogy vállal-e szülést? (hogy én milyen hülye vagyok, hogy ő csak most jutott az eszembe, pedig már hónapokkal ezelőtt kérdezted, hogy kihez menjél...

) Azért tudom az uh rendelőjét, mert a doki (akitől pont jövök el) pont hozzá küldött volna most Mátyásföldre, csak nekem állati messze van.