Sziasztok lányok!
Mindenkinek köszönöm holnapra a szorítást,rám is fér ,már van egy kis gyomoridegem,pedig nincs miért, már tudom minden hogy működik!:)
Holnap valószínűleg anyáékhoz megyek,ha végzek és jó pár napig ott is leszek,de az is lehet,hogy végig!
Úgyhogy onnan nem tudok majd nektek írogatni és olvasni sem.Nagyon fogtok hiányozni,már most érzem!
Süni,Rebe,Gabi,Anett Nika,Elan
Jövőhétre megadrukkok,nagyon remélem mindenki jó hírekkel jön majd!Szorítok ezerrel!
Remélem senkit nem hagytam ki!
Ha mégis,persze nem direkt van és mindenkinek mennek a babatapik,petikenövesztők ezerrel!
Kriszta,Arjudo
Remélem holnap megismerhetlek benneteket!:)
Nikó
Teljesen megértelek!
De persze kívánom,hogy minél hamarabb visszatérj közénk!
Addig is nagy pusszantás és minden jót kívánok!
Kata
Örülök,hogy írtál.
Remélem sikeres lesz a szuri beadás,hát nekem már most fáj a sejhajom ettől az olajos szurikától.Robi ma kicsit vacilált,hogy-hogy szúrja belém!:)
Szegénykém sajnált!Dehát muszály.Kicsit bentebb ment,mint kellett volna de remélem nem nagy baj.Holnap majd a kórházban adatom be,hogy ő is lássa pontosan hova kell!
Millió puszika,és mindenképp beszélünk telcsin ha elindul a nagy pihizés!Gondolok rád sokat!
Párodnak nagy kalappal a szurikához!
Nyunyikám
A kérésem csupán annyi,hogy telefonon ,sms-ben tarthatnánk a kapcsolatot?Te mindig képben vagy kivel mi van,és jövőhéten sokan mennek eredményhírdetésre.Jó lenne tudni,róluk!:)
Persze nem akarlak zaklatni,csak izgulok mindenkiért.
Ha jövőhéten hazajövök akkor a párom majd tájékoztat,de ha mégse jönnék felhívhatnálak?
Mivel én sem tudok írni,neked majd megüzenem holnap is,hogy mi volt.Hátha érdekel itt valakit!
Millió puszika mindenkinek!
És jók legyetek!!!!!!