Kisün: és idomár is lehet belőle!
Szrek: költözéshez drukkkkkk mert szerintem pusztán szerencsén múlik az egész
és tök ciki de ez lemaradt:
BOLDOG SZÜLINAPOT az 1 és 0,5 ÉVESEKNEK!!!
Tinu: Tünde álldigálása..karácsonykor már a magasan levő gömböket akarja majd leráncigálni a fáról
ZSan: hamis nóta...hm..nemtom, de vidám álom lehetett
Vica: ha krumplival csinálom a zsömlét akkor nem lesz beton és nagyon fini !!
Deni: sütőzacsit még nem próbáltam...elfelejtettem venni. De mint fentebb írtam a krumplis verzió igy is sikerül !
Nuk: nálunk télen a hálóban van 22-23 fok a nagyszobába pedig 24-25, és Kamilla ehhez szokott. Mondjuk mindig jól fel van öltöztetve, pl én a kötött mellényt szeretem ráadni itthon.
Vica: jobbulást!! És jöhettek bármikor! Majd dobj egy smst!
Johi: ezt szomorúan hallom, hogy még mindig köhög Fanni??!!

++++++
Macs: én is tudok fejjel lefelé olvasni! Mármint, hogy nem én állok fejen, hanem a könyv

szerintem ez teljesen jó és hasznos tudomány!! Lehet, hogy Fülesből mitfárer lesz ( ööö jól írtam ), vagy építész vagy más olyan akinek az a fontos, hogy 3Dben is jól lásson fejben mindent
Sajnos én sejtettem, hogy ilyen körök várnak még rátok....párom főnöke volt hasonló cipőben és ő mesélte még a nyáron 1x hogy mik vannak....

++++++nektek
de pl nagybátyám első házasságából született egy kisfiú aki szintén nagyon hamar angyalka lett..és 18 év múlva megérkezett a behívója a katonasághoz
Curse: én az olvasást már egész kiskorától elkezdtem, mert csak akkor maradt csöndbe ha hallotta a hangomat. Szóval álltam a kiságy felett és dallamosan olvastam neki a CSepel Újságot

Aztán könyvek terén a Mimi sorozat jött be nekünk nagyon, imádja kinyitni a kis füleket, igaz néha nagyobb vehemenciával

Szerintem Adélnak is tetszene..és a szöveg meg annyira rövid és egyszerű...és könnyen továbbkölthető
Indi: Sepia lett Kamilla alkati szere. Igaz csak C30-asban és ezen elgondolkodtam, hogy ezek szerint nem minden alkati szer 200-as???
A nálatok fennálló problémára tudott valamit adni TI, vagy abszolút rajtad múlik a gyógyulás??? Azért kérdem, mert sajna lenne egy ismerős akinek úgy néz ki hasonló a problémája és ha TI segíteni tudna ezen, akkor oda irányítanám őket is!
Ma voltunk a MUPAba Ringatón! Nagyon jó volt csak rengetegen voltak! De akit érdekel az jöjjön el!!! Minden szerdán van 10,30-tól a Kék terembe, és januárig ingyé van állítólag!
Olyan ökör vagyok, hogy eddig nem mentünk ilyesmire, mert Kamilla annyira élvezte!! Teljesen oda volt a hangszerektől és a közös énekléstől!!!
És Indi az jutott eszembe, hogy Téged abszolút el tudlak képzelni egy ilyen "állásban"! Szerinted??? Nem lenne lehetőséged valahol Ringatót tartani???
ZOO: nekem a szerda nem jó, bár a péntek lenne a legjobb...de nyitott vagyok a többi napra is!
Rylie