A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsan,
férjuradnak miért angol nyelvű az ovis füzetkéje? :D

Curse,
én már elejétől fogva mesélek stb aminek következménye kicsit h mostanra, amikor már még többet kéne mesélni kicsit unom :mrgreen:
keménytáblás könyvek képnézegetés (izgő-mozgó ő is) ő pl az olvasást szereti imitálni tehát a könyvet az én kezemből kitépi (meg a gitárt is...)

köszi ingatlanos tippeket, méglécci! :D

Indi,
hát ez még elég zavaros, az az egy biztos, amiben anyuval is meg tudtunk egyezni, hogy ezt, ahol most vagyunk, mindenképp el szeretnénk adni
kicsit próbája is a sorsnak, hogy úgy mondjam - ha vmi miatt még itt kell maradjunk, akkor úgyse lesz vevő
ez nem volt teljesen jól átgondol lépés, mármint ideköltözni; most,hogy Ábel nagyfiú, kicsit ügyesebben át kell gondolni az életünket - munka, bölcsi-ovi, mire van egyáltalán lehetőség

Kép

Kép

:D
szrekuc

Macs: ilyen ifjonti korban, mint amilyen Füles, még nem kell ilyesmivel foglalkozni szerintem. Oviban majd (akkor is csak 5-6 éves korban) úgyis megnézik - a legtöbb oviban van fejlesztő, vagy logopédus, vagy az óvónénik elküldik nevtanba, ha úgy látják.
Hagyatéki :cry: :evil:

Kép
Kép
tinu

Macs,
++++++++++++

Zsan,
király h jók a pöttyeid! :D

Ancsi,
Ábel is krémmániás, pontosabban ő megenni szereti/-né; nagyon kell figyelni erre nála
csajod nagyon szép! :D

Kép

Kép

szrekuc

Valaki meg tudna mondani, hogy mostansag mennyibe kerül egy normal szüles Rakoczi profnal?
Latttam, h. 2002-ben 50.000 volt, gondolom azota kb. a duplaja lehet.
Köszi a segitseget!!!!!
delfinbalna

[quote="delfinbalna"]V írta:delfinbalnaalaki meg tudna mondani, hogy mostansag mennyibe kerül egy normal szüles Rakoczi profnal?
Latttam, h. 2002-ben 50.000 volt, gondolom azota kb. a duplaja lehet.
Köszi a segitseget!!!!!

Szerintem o pont olyan doki, aki megmondja a tarifajat, sot, kerdezni is kell nala, ha jol tudom. raadasul a korhazban fogadja a terhesgondozasra a szulo noket, de ott is ker erte terhesgondozasi dijat. Mintha 2005-ben vki 80eFt-ot mondott volna.
ancsipancsi

Sziasztok!
Macs++++++++++++, ez nagyon durva és mekkora baromság!
Füli miatt ne aggódj, a kirakó szemből túl egyszerű, inkább megbinyolítja magának egy kicsit! :) De majd a szagérők megmondják, ja Tinu már meg is tette.

Szrek, ingatlanos tippem nincs, csak annyi közvetett tapasztalatból,h sok a csaló, meg az idegesítő, pofátlan és rámenős ingatlanos, ezeket jobb elkerülni.

Ancsi, betegségnek semmi jele? Hátha megússzátok! +++++++++++

Zsan, Meme is? Jajj, olyan picike! ++++++++++++++++

Johi :), szia!

(Ez a R.prof így látatlanban sem szimpi, azok alapján, amiket ancsi írt. Tud vmi extrát legalább?)

Mai tornát kihagytuk, mert a kiscsaj úgy aludt 8ig, mint a tej, nem volt szívem fölkelteni. De utána lelkesen ment az oviba :)
A kicsi meg úgy szétpakolt a gyerekszobában kb5 perc alatt, hogy a nővére sem tud ennyire! :shock: Ő is kezdi...
rídonli#

Bocs, Ancsi (nagy Aval)!
rídonli#

Ríd!
kis a-val is hallgatok rá :). nekem kapar a torkom. de férjem is náthás beteg, úgyhogy ... meglátjuk!

R. prof egy magas tekintély a kórházban, így , pontosan, mint a többi "nagyöreg", megmondja a tarifáját. én ezen nem furcsállok semmit. (egy barátnőm alacsonyabb poz-ban lévő dokija is 80-at mondott már évekkel ezelőtt!) az orvost nem ismerem, de biztos nem lehet rossz, elég nagy betegköre van. hátha jön vki, aki nála szült, s pontosabbat tud mondani.
ancsipancsi

Mivel elegem van a műanyag sz@rokból, fa játékokat keresgélek (megfizethető áron). Ezt találtam, egész jók, viszonylag jó áraon (mármint a többihez képest), és ingyen kiszállítják:
http://www.kopefajatek.hu/
rídonli#

Sziasztok!

Macs:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Erről még nem is hallottam :shock:

Kis és nagybetegeknek gyors gyógyulást kívánok!Mi már 3.hete fertőzzük egymást :?

Szrek:
mi hasonlóan csináltuk a lakáseladást,mint Ancsiék.Ahova lehetett ingyen felrakni,oda felraktam :wink: :www.ingatlan.lap.hu ,ezen belül az ingatlan apróban találsz ilyen oldalakat.És a falragaszok!/amit valóban módszeresen leszednek :evil: /
A mi tapasztalatunk csak rossz volt az ingatlanosokkal.Mindig megnéztem,hogy miként rakták fel a sajátoldalukra a hírdetésünket és :roll: Még olyan is volt,hogy a mi adatainkkal,csak éppen más fotókkal.Természetesen nem is az ő segítségükkel adtuk el. :wink:

Ó nagyszerű,beléptem a 20. hétbe :lol:

petergabi

Szrek :) Hű, költözés... Én nem vagyok mérvadó, majd jönnek akik nemrég költöztek/nek, de tudom hogy nem egyszerű dolog ez :roll: És hogy-hogy költöztök?

Vica :) De jó, hogy bultok! :D Remélem az orrfolyás is minél előbb elzárja a csapot!!++++ És köszi, épp ideje hogy Bálint rám is hajazzon, mert eddig csak apjára :lol: de az én szememben Bencus leginkább Bálintra hasonlít (mármint a kicsire) 8)

Curse :) Fogakhoz sok ++++! Nekünk ilyen vérzés nem volt, Mese: Bálintot nagyon sokáig nem érdekelte se mese se könyv, de a mondókákat, versikéket, egyszerű dalocskákat nagyon szerette. Sztem egy még nem 1éves gyerkőcnek ez elég is. Aztán kb. fél éve megszerette a könyveket, már karácsonyra is azokat kapott, szóval ne aggódj, nem kell erőltetni, majd megkedveli Adél is. Egyébként Rídnek igaza van, tényleg fülelnek, hogy mit mondasz, csak úgy tűnik, hogy magasról tojnak Rád (bevallom nekem se ment így a mesélés), de most behozhatom bőven :lol: És mi is rövid, fejből meséléssel kezdtük, olyanokat meséltem neki, amik vele történtek pl.aznap, azokra emlékezett és nagyon élvezte. Komolyabb hosszabb mesét még most sincs türelme végighallgatni, de vmit jövőre is hagyni kell, nem igaz? :wink: :lol:

Ríd :) Bari: köszi, akkor továbbra is vigyázok vele. én nem gerjedek rá, de Bálint szereti :) Sikerült odaérnetek tornaórára?

Tinu :) Szuper, hogy jobb éjszakátok volt! :D remélem tényleg csak a barack okozta a korábbiakat!

Macs :) Tárgyaláshoz ++++ Füles édes lehet, ahogy kéri, mit énekelj, Bálint is mindig "rendel" :D

Johi :) Köhögés ezekszerint még mindig van? :( Meló hogy megy?

Zsan :) Bulást Nektek!!! +++++ most már ideje meggyógyulnotok, nagyon kijutott Nektek :(
denizsa

Gabi :) Gratula a 20.héthez!! :D

Ríd :) Ja, közben látom, kihagytátok a tornát. Pakolós B. :lol: tényleg kezdődik :wink: :lol:
denizsa

Kedves Ancsipancsi,
köszi az infot!

Kedves Ridonli,
az extra az benne, h. ö az osztalyvezetö, hallottam hogy a korhazi UH-nal is az ö betegeit hivjak be elöször. Tehat, ha többet ker mint a többi doki, megerdemli.
delfinbalna

Azért érdemli meg a többet, mert hamarabb behívják a betegeit? :shock: Asszem hülyeséget kombináltam össze.

Kép
Kép
tinu

DEHOGY ÉRDEMLI MEG!
többet kér, mert ő nagylegény. s előre veszik a betegeit, mert ő nagylegény. de ettől ő nem tud többet szerintem, mint egy másik jól képzett orvos. s imígyen nem is érdemel többet, miért is érdemelne? más mamákat helyez hátrányba :)
ancsipancsi

Szerintem teljesen logikus, hogy az osztalyvezetönel többet kell fizetned, mint a beosztottjainal...
Es hogy a betegeket elöreveszik az csak egy + jo dolog, ugy erzed, h. mast is kapsz a penzedert, nemcsak szakertelmet.
delfinbalna

Macs,
Füli fordított világa :lol: Nálunk ilyen Dócinál nem volt, viszont Marci most konzekvensen fejjel lefelé nézegeti, szóval ott még lehet valami... lehet, hogy Füli rejtett szuperhős, akinek az a tudománya, hogy fejjel lefelé is képes nézni a világot? :mrgreen:
Idióta bürokrácia :( :( ++++++++++++++++ a mai naphoz!!!

Delfinbálna,
én inkább úgy mondanám, hogy ez van, vagy elfogadod, vagy nem. Attól, hogy ő a főnök, és a betegeit előre veszik, még nem jelenti azt, hogy jó orvos, ember stb. És nekem speciell ezek SOKKAL fontosabbak :wink: Ha neked ő bejön, és ellát, és ott van, és kérdezhetsz, és éjjel-nappal hívhatod stb., akkor ezért érdemli meg, nem a pozíciója miatt!

Zsan,
buljatok!!! ++++++++++++++++++++++++++++ :) Prince Levi :D :D

Curse,
Dócival 1 éves kora után kezdtünk mesét olvasni, először versek (Devecseri Állatkerti útmutatója meg Weöres Sándor stb.), utána Boribon, aztán Anna+Peti stb. Most már sokoldalas meséket is simán végighallgat.
Marcinál katalizált folyamat szemtanúi vagyunk :mrgreen: Már egy-két hete hozza a könyeket, végighallgatja, ahogy az első két oldalt kommentáljuk, aztán elkacsázik egy újabb könyvért :lol: Kivétel a "Jó éjszakát Annipanni" c. Boribon-eposz, na azt elejétől a végéig el lehet neki mesélni, többször is akár :shock:

Marci új hivatalos családi neve (Dóci kedvesen kispöcs-nek becézi mostanában :lol: ... biztos az óvodában hallotta :oops: :mrgreen: :mrgreen: ), szóval az új és hivatalos családi neve Káosz Kapitány (angolul is jól hangzik: Captain Chaos... Dóciul Tájosz Tapitán), mert kb. 5 perc alatt egyrészt káosszá változtatja a lakást, másrészt magasról TESZ bármiféle intő szóra :lol: Harmadrészt ravasz, és néha úgy tesz, mintha tudomásul venné, hogy nemszabad, de amint hátat fordítunk, rögtön megy vissza ténykedni. Közben brümmög. Egyszóval echte 1 éves kisgyerek :lol: Csak már elszoktunk a rombolós korszaktól :mrgreen:

És dúl a madármánia. Ha madarat lát (égen-földön-rajzon), akkor rámutatás és artikulátlan "VÁÁÁÁÁH" felkiáltással rám néz :lol: És csak a madarak érdeklik ennyire. Jelenlegi hivatáslehetőségei: ornitológus, vadász vagy szakács :lol:
kisün

Macs,
szóval Marci fejjel lefelé nézegeti a könyveket, NA :lol:

Márti,
igen, ez a harci szerencsére nincs!!! :lol:

v
kisün

LENCSI JÓTETTEI A MAI NAPRA:
a hűtőből megevett 1 cikk csípőspaprikás macisajtot
s megivott hozzá kb. fél deci 30%-os habtejszínt! (amit minap használtam, s kibontva visszatettem a hűtőbe, későbbi felhasználásra)
s megevett 3 Norbi update 1 zselés szaloncukrot, amit én a "nagy fogyózásokkor" szoktam zabálni. a papírt visszadobta a hűtőbe.
ÉS MÉG AMIT NEM VETTEM ÉSZRE...
csak gyanús volt , hogy bajszos
ancsipancsi

Macs!
én is akartam írni, hogy Lencse is sokszor fejjel lefelé nézi a könyvet, és "olvas" belőle. én pedig tudok tükörírással írni, pedig sose tanultam. (sokakat ámulatba ejtettem már ezzel :D )
ancsipancsi

Sün,
lehet még preparátor :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Rekuc,
tényleg :mrgreen: bár akkor szerintem inkább válasszon A, B vagy C opció közül :mrgreen:
Lakáshirdetés: passz. De ha jönnie kell a vevőnek, jön! Lakást kereső ismerősköktől általában azt hallom, hogy egyénileg, interneten nézegetnek, egyikük sem fogadott még ügynököt, vagy ment be ingatlanirodába. :)

Ancsi,
ez dackorszaknak hangzik :D

v
kisün

Kisün: és idomár is lehet belőle! :)

Szrek: költözéshez drukkkkkk mert szerintem pusztán szerencsén múlik az egész :roll:

és tök ciki de ez lemaradt:

BOLDOG SZÜLINAPOT az 1 és 0,5 ÉVESEKNEK!!!

Tinu: Tünde álldigálása..karácsonykor már a magasan levő gömböket akarja majd leráncigálni a fáról ;)

ZSan: hamis nóta...hm..nemtom, de vidám álom lehetett :)

Vica: ha krumplival csinálom a zsömlét akkor nem lesz beton és nagyon fini !!

Deni: sütőzacsit még nem próbáltam...elfelejtettem venni. De mint fentebb írtam a krumplis verzió igy is sikerül !

Nuk: nálunk télen a hálóban van 22-23 fok a nagyszobába pedig 24-25, és Kamilla ehhez szokott. Mondjuk mindig jól fel van öltöztetve, pl én a kötött mellényt szeretem ráadni itthon.

Vica: jobbulást!! És jöhettek bármikor! Majd dobj egy smst!

Johi: ezt szomorúan hallom, hogy még mindig köhög Fanni??!! :roll: ++++++

Macs: én is tudok fejjel lefelé olvasni! Mármint, hogy nem én állok fejen, hanem a könyv 8) szerintem ez teljesen jó és hasznos tudomány!! Lehet, hogy Fülesből mitfárer lesz ( ööö jól írtam ), vagy építész vagy más olyan akinek az a fontos, hogy 3Dben is jól lásson fejben mindent ;)
Sajnos én sejtettem, hogy ilyen körök várnak még rátok....párom főnöke volt hasonló cipőben és ő mesélte még a nyáron 1x hogy mik vannak.... :( ++++++nektek

de pl nagybátyám első házasságából született egy kisfiú aki szintén nagyon hamar angyalka lett..és 18 év múlva megérkezett a behívója a katonasághoz :evil: :(

Curse: én az olvasást már egész kiskorától elkezdtem, mert csak akkor maradt csöndbe ha hallotta a hangomat. Szóval álltam a kiságy felett és dallamosan olvastam neki a CSepel Újságot :mrgreen: Aztán könyvek terén a Mimi sorozat jött be nekünk nagyon, imádja kinyitni a kis füleket, igaz néha nagyobb vehemenciával :) Szerintem Adélnak is tetszene..és a szöveg meg annyira rövid és egyszerű...és könnyen továbbkölthető ;)

Indi: Sepia lett Kamilla alkati szere. Igaz csak C30-asban és ezen elgondolkodtam, hogy ezek szerint nem minden alkati szer 200-as??? :roll:
A nálatok fennálló problémára tudott valamit adni TI, vagy abszolút rajtad múlik a gyógyulás??? Azért kérdem, mert sajna lenne egy ismerős akinek úgy néz ki hasonló a problémája és ha TI segíteni tudna ezen, akkor oda irányítanám őket is!

Ma voltunk a MUPAba Ringatón! Nagyon jó volt csak rengetegen voltak! De akit érdekel az jöjjön el!!! Minden szerdán van 10,30-tól a Kék terembe, és januárig ingyé van állítólag!
Olyan ökör vagyok, hogy eddig nem mentünk ilyesmire, mert Kamilla annyira élvezte!! Teljesen oda volt a hangszerektől és a közös énekléstől!!!

És Indi az jutott eszembe, hogy Téged abszolút el tudlak képzelni egy ilyen "állásban"! Szerinted??? Nem lenne lehetőséged valahol Ringatót tartani??? :roll:

ZOO: nekem a szerda nem jó, bár a péntek lenne a legjobb...de nyitott vagyok a többi napra is!

Rylie
rylie

Vera!
de neked van egy jó ingatlan irodád, mi már majdnem ahhoz fordultunk, csak akkor éppen elkelt. a Nagy Kékség, vagy a Duna akármi? melyik is? ezt írd meg Szreknek! ;-)
ancsipancsi

Rylie!
mármint az a sepia, ami a tintahalnak a meszes váza? egyen meszet a gyerek? :) vagy ez egy teljesen más izé?
én még 200-as Ch-ról nem is hallottam :(
ancsipancsi

Vera,
Maaaarciiiii.... :mrgreen: :mrgreen:
Dóci (nekem nagyon tecc Marci beceneve, olyan nagytesós alázás...:wink: )

Ancsi,
Lencsi... :mrgreen: :mrgreen:

Rylie,
legnagyobb bűneim közé sorolom ezt, h sosem vagyok képes a gyereket szervezett foglalkozásokra elcipelni. Ezért vagyok hálás az óvódának, h ők odacipelik a szervezett foglalkozásokat.
nem tom mi lesz Igivel és Memével, de hát ez van...az első azért kivételezett... :wink:
Ja, és a kivételezett jövő héten utazik Tunéziába cserediákként... :lol: :lol: majd ha hazajön mi is kapunk egy kis arab fiúcskát egy időre... (csak vicceltem, nagyszülők harcának eredménye, h ha egyik nagyszülő elvihette a tengerhez, akkor a másik is hadd tegye má' meg...és hát TEGYE! Csak hozza vissza épségben!!!!!!!!!!)

Szrek,
prince Levi is kivételezett volt...szülei annyira sznobok voltak ,h képesek voltak egy másik országba elvinni iskolába, csak hogy elmondhassák a fiúk British Schoolba járt... :wink:
(na jó, nem csak ezért éltek külhonban, apuja is dolgozott)
zsancikant

Ja, és jövő kedden kiderül, mi Igi alkati szere... :roll: (úgyhogy ha lehet, jövő kedden nem legyen tali, ja és a csüt is kicsit rázós nekem, akkor kell B-t kivinni a reptérre)

és Ancsi, sepia az az az...
és van 200-as, de azt legtöbbször csak doki által felirva válthatod ki. (ennél erősebbek is vannak, de az már városi legenda számba megy) Viszont, ha egyszer felirta, bármikor kiválthatod...

Rylie,
sztem 200as nagyon "durva" egy kisgyereknek. Persze attól függ...Én már adtam 200as Arnicát a srácoknak. Meg is alvadt a vérük egyből... :wink:
egyébként anno Iginek Ignatia volt az alkati szere, és ő 15-ben kapta (akkor olyan fél éves lehetett), én meg 200-asban, mert ugye fejétől bűzlik a hal, anyjától beteg a gyermek... :wink:
zsancikant

Rájli: köszi az infót (mantra) már fel is hívtam őket, el is megyünk majd hozzájuk. TI szerintem eléggé ott van a toppon, de nekünk is még csak keressük az alkati szert. De reménykedem, hogy meg lesz egyszőőőőő.

Delfin: lehet, hogy többet érdemel(ne) ha esetleg foglalkozna is veled. Nekem ezt nem sikerült elérni nála, igy gyorsan ott is hagytam. :-)

Ancsi: lányodnak jó volt az étvágya, szépen összeválogatta a cuccokat. :-)

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi,
nagykékség :D Nem tudom, Rekucék felé mennek-e, mert ők elsősorban 11+22.kerben vannak :)

Zsan,
anyja tanította neki :wink: De ezt is olyan kedvesen mondja: "A Maaarci még egy KIS pöcs" el kell tőle olvadni :lol: És persze a csúnya beszédet Milánra fogjuk az oviból 8)
Marci egyébként nem csak szétpakolni tud, hanem folyadékkal teli edények leverésének közismerten nagymestere... meg a meredek helyekről leugrásnak is (nem tudom, mennyire mély, de leugrok). Szóval olyan reflexeink vannak, hogy bármelyik nindzsa leborulna előttünk :wink:

Rylie,
ringató jóóóóó dolog 8) Idomár: elképzeltem, amint vérszomjas cinkék, rigók és galambok közé bátran bemegy az én egy szem fijam :mrgreen:

v
kisün

Lencsin és Marcin jókat röhögtem. :lol:

Rylie: én már úúúúúúúúúúgy várom a karácsonyt. Az első lesz, ami már gyerekes. Én már előre olyan izgatott vagyok! Hogy mit fog szólni a karácsonyfához, meg a csillagszóróhoz... És ha még csepeliek lennénk, mi is mennénk a MüPába ringatni, de így bonyi odamenni. Helyette az Örsre járunk. Tünci nem élvezi még annyira, de én annál jobban. :)

Kép
Kép
tinu

ismét felületesen

Tinu! ezer bocs!!! :?
ebben az esetben péntek zúra? ha jól emlékszem :oops: az még nem lett kilőve senki által

Curse! Anginak már egyhetes korától olvastam, oszt volt időszak hogy annyi volt:" nézd cica" s ő már sehol sem vol :mrgreen: most nálunk is az van, hogy hordja a könyveket, s csak bírjam olvasni :lol:

Ancsi! a játékokat amiket nem lehetett kimosni kidobtam. szerintem nem érdemes vízivásról leszoktatni (elején még próbáltuk, nem nagy sikerrel, majd elfogadtuk. ugyanakkor jó gyakorlásnak :idea: ). majd kinövi. ha meg vmi baci esetleg így kerül be akkor reménykedem, hogy csak erősítő (s aminek meg kell történnie azt úgysem tudom elkerülni :roll: 8) )
megírod a címed, s akkor küldöm a cd-ket

Zsan ++++++++++++

Macs! hát ez felháborító!!! ++++++++nektek

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

szrek!ingyi netes helyekkel kezdtünk, meg expresszben, majd egy-két helyi iroda. végül egy régi munkatársam besétált a mhelyemre, s pont a milyenkfajta kellett neki 8)

curse! még egy. zbölcsibe amikor csak tudunk megyünk. nagyon nagyon hasznos! szerintem.

Marcinindzsa :lol: :lol: :lol:
kisün! dóci ovibanalvását hogy sikerült megoldani? szőrösbácsi remélem kitiltva :wink:

még tegnapihoz ha Grétit már 2 nap után ott lehetett hagyni akkor biztos szuperül érzi magát :D
gödibarbi

Sziasztok :)

Delfinbalna :)
Én 2004-ben jártam terhesgondozásra a Rákóczi prof-hoz. SZerintem azért jó ha pár dolgot tudsz előre: mindenkit reggel hétre hív be, így állandóan ott malmoztunk egy csomóan. Az uh-t szonográfus csinálja, nem ő. És az igaz, hogy általában behívnak elöbb, de nekem nagyon kellemetlen volt, hogy a többi kismama ott ült akár több órája, rám meg úgy néztek mint egy véres rongyra. És meg kell hagyni, teljesen jogosan. Sokat jár konferenciákra. Engem a kiírt időpontom elött két nappal tök lazán lepasszolt más dokinak! :evil: Ennyi erővel az ügyeletesnél is szülhettem volna. :evil: Viszont utólag ezzel jót tett velem, mert a Barna dokival szültem, aki nagyon szimpatikus volt nekem! Én többet nem mennék hozzá. De neked kell, hogy szimpatikus legyen!

Lányok! Én is csak olvasni szoktalak titeket. De nem a pattikukis kategória vagyok :wink: Élvezet olvasni amiket írtok. Szuper, hogy a kakis peluson kívűl is lehet másról elmélkedni! :wink: Köszi :D

Gigi

KépKép
gigi28

Delfinbálna!

Én nem tudom, milyen Rákóczi, de én már szültem 2 kül. kórházban és mindkét helyen feltűnt, hogy az osztályvezetők kismamáival ugyan kivételeztek a kórházi dolgozók, viszont ők voltak azok, akiket leggyakrabban lepasszolt az orvosuk a sok konferencia, külföldi út, értekezlet stb. miatt és végül egy másik orvosnál kellett szülniük. Persze, ha van ideje Rád, úgy érzed, akkor semmi gond!

Márti
borossné becz márta

ancsi!s most teszteljük a naturezone fürdőszobás készítményét :lol:
gödibarbi

Delfinbálna, tényleg neked kell, hogy szimpatikus legyen a doki. Még 1 probléma lehet ővele, hogy ha esetleg nem szimpi, nincs az az isten (vagyis doki) aki utána elvállalna ebben a H-ban. Ebből a topikból 2 emberke is leváltotta, egyikük sem a SztImrében szült végül. De ez nem azt jelenti, hogy rosszul jártak volna :D
mert hát minden helyzetből ki lehet hozni a jót is :D
valójában milyen dokit keresel? ha mondasz pár szempontot, megpróbálunk aszerint javasolni dokikat, és persze akkor is még mindig választhatod a profot :)

votiv 8)
votiv

Barbi, az én szememben a penész is iszonyú veszélyes :x én sem vagyok a vegyszerek híve, a domestost muszáj volt beszereznem mert két év alatt totálisan elkoszosodott/vízkövesedett/rozsdásodott a lakás az én kis környezetbarát tisztítószereim mellett :( de így is csínján bánok vele. a takarítónő mutatott egy-két trükköt, az egyik volt a totál befeketedett kádi csúszásgátló hófehérre varázslása :D és persze alaposan le is volt öblítve használat előtt :D

Deni, még nem kezdtem el Józsinál a tápolást. Szeretném a homokórát megállítani... :wink: van még tejem bőven, degeszre elég neki, és önző is vagyok és nem akarom még "elrontani" ezt az idillt :oops: :)

Zsanci, érdekes álom! jó a Queen szám is, de biztos azért volt hamis, mert én nem is ismertem ezelőtt és csak halandzsáztam :D
egyébként az álmoskönyv szerint hamisan énekelni = füllenteni, vagy kibeszélni vkit a háta mögött 8)

votiv 8)
votiv

Minden évfordulósnak boldogot, és a féléveseknek is ám azt! :)

Betegek jobbuljanak! +++ Akik már jobbulnak, teljesen javuljanak meg! +++

Apa elkezdett lábadozni, 8 botrányosan borzasztó nap után épp ideje volt. :?

Épp csak beleolvastam, még popcorn sincs manapság, csak apaápolás és együttérzés (nem ülök ide pötyögni, miközben ő halódik...), gyerek viszi a prímet hisztiben, én tartom a frontot, amennyire megy. Amit észrevettem: penésszel mi a baj? Penicilin, nem? Szóval jó... :lol:
Ja, gyerek leszokóban van a babakocsiról, ami nem baj, mert jön a lábán (!!! ez K VA NAGY SZÓ ŐT ISMERVE!!!) és 20 percnyire vagyunk ugye a buszmegállótól és egy bölcsis nap után ez több, mint sok, de jön, a problem csak az, h az orális korszaka még mindig tart és végignyalja a buszt a sok hulladék ember után... babakocsival ugye könnyű volt, mert oda forgattam, ahol nem ért el semmit, de most kapaszkodnia kell meg minden... asszem az éves kosz- és bacimennyiség bőven megvan...

és és és még egy csomó mindent írnék, de olvasni se tudtam és így nem fair. Viszont apa jobbul, éljen! Jobbul! :)
n
neet

Neet,
örülök, hogy G. jobban! :D Penész téged is érint, ezért még 1x: a fekete trutyi a fürdőjátékokban bizony nem vízkő, hanem penész :wink: Szóval vagy kifertőtlenít, vagy kidob 8)
Képzeld, szegény bobikutyát ma diagnosztizálták babéziózissal (kullancs terjeszette izé, nem lyme, de halálos, ha nem kezelik :( ) Most megkapta a szurit, pénteken ismétlés, aztán meglátjuk, mi lesz.
kisün

Kisün,
penészes hsz-ed még eljutott hozzám, bocs, ha nem reagáltam: szal igen, az lehet, de konkrétan mi vele a baj? A nagyját kimosom, az apraja, ha mondjuk nem eszi be, csak töredékét, az még hasznos is, nem? ;)
Bobinak gyors felépülést! Marcipán kapott egy nyakláncot, ami elvileg 7 hónapig bírja távol tartani a dögöket, és mivel ő szobakuty és naponta körbecsókolom, észreveszem, ha van benne egy dög a nyaklánc ellenére is, és már húzom is kifele. A frontline sajnos szart se ér, a másik spot-on meg elfogyott, így lett nyakláncos, de eddig használ (2 hónapja van rajta), bár nekem a lé szimpatikusabb volt. 4 hetente nyakon kell önteni őket, akármilyen évszak van. :( Azt írtam, h Eszterben is volt egy kullancs pár napja? Szerencsére bölcsisnéni idejében észrevette és kihúzta, én meg hinni akarok abban, h az idejében felfedezett még nem mérgez.
neet
neet

Rylie :) ma épp csak elkerültük egymást akkor, mármint mi végül nem mentünk, mert tegnap kifáradtunk a waldorfozásban, de készültünk erőst. Akkor jövő szerdán veletek ugyanott :)

És igen, waldorfolásba a ringatózás is beletartozik :wink:
No meg sok egyéb is. Én nem magyarázok könyvből és nem mesélünk onnan. Dednek van ugyan néhány könyve(A telhetetlen hernyócska, autós-buszos szöveg nélkül), de ezeket egyedül nézegeti és nem beszéljük meg, mit lát. Ellenben mindig ugyanabban az időben van mese - most még ritmusos verses, jövőre már jöhetnek a róla szóló kis történetek, utána pedig a hagyományos mesék - könyből csak akkor olvasok majd, amikor a klasszikus hosszú mesékhez érünk. Addig fejből.
Most pedig mutogatós mondókázunk, mert ő ezt igényli mostanában nagyon és szól, ha szeretné valamelyiket. És táncolunk-énekelünk. Ezeket lehet már egy féléves babával is akár (kendőben :wink:)

Még nem vagyunk meg az alkati szerrel, holnap megyünk egy kis mellkashallgatásra, mert a hörgés az nem múlik. Sajnos itthon mindig felerősödik, bezzeg a szabad levegőn rögtön javul - tipikus

Johi :) Most nem tudok utánanézni, de az emlitett irók könyvei alapművek, mindenképp ajánlom. Én is kérek: küldjél nekem nadis szimbólumot a fogaimra, mert mozognak, úgy kábé az összes :wink:
indianyo

Nagyon köszönöm a válaszokat mese ügyben, kikopiztam, aztán rákeresek az említett dolgokra :) Pl. ne vessetek meg, de én nem tudom mi a Boribon :oops: :oops: :oops:

Macs,
De édes lehet Fülid, amikor leadja a kivánság listáját :D És hogy milyen hülye jogrendszerünk van időnként :shock: :( ++++++!!!

Márti,
Szerintem kép is dukálna nekünk Berciről :wink:

Johi,
De jó, h írtál :) Pont tegnap gondoltam rátok, h mi lehet veletek. Szupi, h Fannikádnak bejön a böli :) Tali ügyben majd szólok neked :wink:

Zsanci,
Továbbra is bulást Nektek!! És mi az a so-so zárójelben? :wink:

Gabi,
Nektek is bulást!!! És a csajok mit szólnak a kisöcsihez? :)

Deni, Ríd,
Akkor lehet, h most már a számra is vigyázni kéne? :mrgreen: Ajjjaj :lol:

Bocsánat, h így belepofázkodok a prof dologba (én nem ismerem), de az enyhén szólva felháborító, h a betegeit pl. előre veszik az uhnál :evil: :roll:

Kisün,
Marci új neve :lol: hihetetlen egy pasi, olyan jókat rötyögök :lol: :lol:

Ancsi,
Lencsi tényleg nem semmi :shock: :lol:

Rylie,
Csepel újság (én ablakpucoláshoz szerettem használni) :mrgreen: Engem is nagyon felcsigázott ez a ringató dolog. Lehet, h mi is bevállaljuk vmikor :)

Zú: nekem egyenlőre még mindegy melyik nap.

Tinu,
Tényleg nektek milyen jó lesz az első karácsony olyan szempontból, h Tündérkéd legalább vmennyire fel is fogja :) Nálunk tavaly Adél csak feküdt mint egy zsák krumpli :lol:

A feketés izés játékokat én is nagy ívbe hajítanám kifelé.

Neet,
Éljen a babakocsi elhagyás :) bár tényleg a tömegközlekedéses kosz :roll: Én akárhányzsor megmostam egy ilyen utazás után a kezemet, dőlt róla a fekete lé :roll:

Indi,
Szegény Dominó :( Most már tényleg mehetne valahova az a fránya köhögés!!! :evil:

Kép Kép
curse

És ha nem haragszotok néhány kép a csajomról, elsősorban Tinunak :wink:
Kép Így segített az átültetésben :lol: Kép Egy kis pancsis kép :-) Kép Új hobbija, mostanság megállás nélkül eztet csinálja :D

Kép Kép
curse

Jaj, Adél nagyon tündéri! :D Köszi, Curse, a képeket!

Kép
Kép
tinu

Sziasztok,
ismét csak röpke bekukk, mert nincs még itthon a gépem (Zs laptoppja meg foglalt ált-ban).

Macs,
Bálint is mindent (könyvek, kirakok) fejjel lefelé néz és csinál :lol: én ezt érdekesnek találom, most kezdi kinöni, pl a könyveket hajlando megforditani, hogy én is tudjam olvasni 8)
Hagyatékihoz +++++!

Gabi,
éljen hogy fiu :D

Johi,
dejo hogy itt :D majd irok, ha elökerül a gépem. Nadi :)

Szrek,
hova költöztök és miért? neten rengeteg ingyenes hirdetési lehetöség van, mi 2 irodát is elfogyasztottunk, de végül szomszédunk kollegájáék vették meg.... c'est la vie...

Bocs, csak felületesen olvastam, mert ébredezik kisebbik is... (amugy hatkor szokott kelteni, de tegnap lefárasztottuk, egész nap csavarogtunk négyesben :D )

Képek aranyosak mindenkiröl, betegeknek drukk és alkati szerre fel :D
puszi, majd jövök...

KépKép
fibi

ja, még annyit, hogy abszolut betegségek lelki hátterével értek egyet. Bálintnál pl tüsszögö rohamok, orrfolyás minden ilyesmi volt a terhességem utso harmadában. mindenféle allergiára is gondolhattunk volna, de egyértelmü volt, hogy a teso érkezése elötti izgalom, félelem stb. és ahogy megszületett Ábel, és kézzelfoghatová vált a létezése, elmult minden nyavalya...

Köhögésnél is biztos lelki háttér, föleg ha elhuzodo.

És ZOO-ba mi is mennénk, majd igyekszem nézni, mikor lesz. ha eldöl mostanság :)
fibi

na, még valami eszembe jutott, aztán befogtam.
Volt ill. van e valakinek szülés utáni iszonyatos izzadékonysága? Én ettöl (is) szenvedek, örökké folyik rolam a viz, ha kicsit is felkapcsoljuk a fütést. (Zs miatt muszáj, ö állandoan meg akar fagyni). Most az influenza rá is erösitett, de alapbol nagyon rossz ez, örökké zuhanyozhatnék, mert büdinek érzem magam :roll: (bocs)
(derekammal meg csontkovácshoz fogok menni, mert elviselhetetlenül fáj estére, és egyre jobban,már nem birok kiegyenesedni)

és Barbinak egy utso:
anyos felé a pozitiv hozzáállásom 4 napig tartott, utána kiboritott rendesen (felülirta a döntéseimet a gyerekek jelenlétében, átvette az irányitást a nevelésben, stb. de hát én meg miért hagytam ugye....) és gyerekek is megzuhantak. Ábel pl egész héten nem kakilt, itthon meg rögtön 2x is. Ö sem tudta elengedni magát, minden értelemben...
fibi

Curse!

Jogos a kérés, próbáltam is már felrakni képet a kiskölykökről, de vmiért nem engedi! Na, majd ráeresztem a férjem, hátha neki sikerül! Nekem állandóan hibaüzenetet ír ki!

Márti
borossné becz márta

NA, ÉN TOTÁL TAKONY LETTEM. AKÁR JÓS IS LEHETNÉK. :(

Votiv,
bizony a penész nagy gond, és tudtommal elég csúnya következményei is lehetnek, ha hosszú távon szívja az ember befelé.
a kádi csúszásgátló a gomba melegágya, érdemes hetente (!) domestosos vízbe beáztatni. de egyéb klóros cucc is tökéletes, mint a Flóraszept, vagy társai, kinek mi válik be, mitől nem hány :D
a fürdőszobai penészt segíti a szellőzetlenség és pára. (ugye, ha kicsi az ablak, stb.) elvileg egy sziloplaszt élete végéig penészmentes maradhat, ha szépen (nem öblösen) teszik le, s hamar ki tud száradni. egyéb esetben - ha már totál fekete a penésztől - ki kell vakarni az egészet és újra szilózni. nálunk (csodálom) a régi lakásban csak a fal egy sarkán, a hőhídnál volt penész a fürdőben.
most attól félek, hogy Lencse Katibabája belül "elromlik", mert a pisilőjén folyton telemegy vízzel, ő meg csak ezzel szeret fürdeni.

Barbi!
majd írok privit a cédékről.

Neet!
aptyuknak +++++++

Vera!
kutyádnak ++++++++

Curse!
babád milyen aranyos és nagy már!!! :)

Fibi!
nálunk csak akkor működnek a döntéseim, ha férjem is mellém áll anyóssal szemben.

ancsipancsi

Kedves Votiv,
köszönöm a segitökeszseget, de most ugy döntöttem kiprobalom Rakoczit. Az igazsag az, hogy nagyon elegem van mar a nögyogyaszokbol, voltam pl. egy agyondicsert (fiatal, helyes, kedves stb.) dokinal a Janosban, aki a maganrendeleset akkor meg a korhazban tartotta (azota megvan a maganrendelöje). A nala töltött kb. 10 perc alatt 4szer csengett a mobilja, amit mindannyiszor felvett ("Jo, jo mindjart vegzek, es akkor mehetünk vhova este..."), meg citologia közben is telefonalt. Aztan persze elkert 9000-et.
Aztan egy Szt. Imreben külsös dokihoz mentem, immaron allapotosan, maganrendelesre, egyszerüen bübaj volt. Ezutan a 14. heten elkezdtem verezni, nagyon megijedtem, es probaltam elerni a dokimat, aki nem adta meg a mobilszamat, a maganrendelöjeben pedig csak heti 2 nap van. ..
Igy most -gondoltam- olyan dokit valasztok, akit el is lehet erni. Azt meg hadd mondjam el, hogy megkaptam Rakoczi mobiljat, felhivtam, de nem vette fel, viszont, kb. 10 perc mulva visszahivott!!
Egy teljesen ismeretlen mobilt!
delfinbalna

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: