Amandi: ezt Te írtad:
csőrös pohár:Nekünk aventes van, mert a cumisüvegeink is azok. A csőrös részét nem használja Márk, ő cumi párti. Viszont amikor a cumit tettem bele a csőrös foglalatba, az bizony folyt nekem is. Próbáljátok ki, hogy a csőrt beleteszitek a rendes cumi tekerős részbe, mert az viszont nem folyik még a csőrös poháron sem. A csőrös részt meg úgy lehet kimosni, hogy az alja gumit le kell szedni. Nekem is eltartott egy ideig, míg rájöttem.
--o--
Ezt ne haragudj, de ha tudod fejtsd már ki nekem részletesen.
Mit csináljak mivel?
Mondjuk nekem az Avent csőrével az a baj, hogy nagyon lassan jön belőle. Vagy akkor nem is kell bele szelep, ha ráteszem még a cumit is? VAgy nem értem.
Világosíts már fel
Gabi!
Köszi az infót és a képet. Legalább tudom, hogy egyszerre kell fényképeznem Őket. Na, majd holnap. Ha a Nonó engedi. Mert ő rajta múlik az egész, a Zorán hiába próbálja az ölébe venni, vagy akármi, ha a Nonó nem akarja a fotót, akkor annak fuccs.
Más:
Na, megvolt az első balesetünk a tescós pelussal. Ráadásul a legelsővel. A pisi a Nonó lába szárán keresztül a cipőjén landolt. Mindez persze az udvaron. Szóval lehet, hogy tényleg nagyobbat kell vennem, vagy túl sok volt már benne a cuccos?
56 db van benne, most egy hiányzik, hát nem tudom, elég nehézkes lesz így elhasználni, hogy folyton azt lesem, hogy folyik-e. Főleg, ha utcán vagyunk, nehogy felfázzon. Most napközben azt adom rá, alvásnál meg a Liberót. Azt egyébként imádom. Tudom, hogy drága, de nekem bevált és azonkívül semmi más. A Pampers meg egyszerűen nekem ...
Megint más:
Képzeljétek tök fini bébiételt vettem, igaz nem volt olcsó. Nestlé, Nagymamai receptje alapján, vagy valami ilyesmi a címe. 250 g-os és Noémi egyszerre ette meg, de még az illata is valami fini. Meg is kóstoltam, nagyon fini.
Tényleg Lányok!!! Mindenki!!!
Írjatok már valamit Andiékról, ha tudtok. Akár egy sort is.
Egyre jobban beleélem magam a helyzetükbe és egyre jobban aggaszt is, hogy ez akár velünk is megtörténhet és még mennyi minden.
Olyan kedves volt hozzám, mikor csatlakoztam ide (jelzem mindenki és ennek nagyon örülök, annak meg kifejezetten, hogy szinte mindenre kapok reagálást.) és így még jobban izgulok értük.
Na, és még egy körkérdés, ha még nem unjátok, hisz ezekkel vagyok teli:
Akinek kislánya van és a hajacskája dúsabb, hosszabb. Naponta mostok hajat? Hajmosás után esetleg valamiféle pici balzsamot tesztek, vagy csak úgy szimpla hajmosás. Annyi gondom van Noémi hajával, mert hátul három forgója van és úgy elforog a haja, hogy szinte kopasz foltok vannak neki. Nem kopasz Ő, csak a haja elkanyarodik a helyéről.
Szerintem ha hosszabb lesz, akkor talán lehúzza a súlya. Vagy legalábbis remélem.
Valami ötlet? Mármint hogy a forgókat helyre állítsam.
Ráadásul a legjobb bnőm fodrász és ő sem tud különösebbet mondani rá, csak hogy türelem.
Na, még lehet, hogy jövök, nézem a Nagy fogyást, meg nem tudom mi lesz a Szül. Feleségekkel, mert azt is szoktam nézni. Közben pedig netezek.
Pápá![/b][/i]