A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

athiz: jó beszélős játékot :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Hali Coca,
hát igen, de inkább már nagyon várom.
Hiába mondja mindenki, hogy nem kell siettetni, de már úúúgy szeretném látni :)

Cs.

KépKép
Kép
csikken

csikken: hamar el fog jönni ez a nagy pillanat is, addig is élvezd a áldott állapot örömeit :D :wink:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva: még mindig szép a göbéd++++++

Csikken:már csak 35 nap.Sikerült a nem izgulós vizsgád?

Athiz:öööö 3 fejenként???? Hát nem is tudom!Kiugranék a bugyimból örömömben,de eggyel is megelékszem.Mi az a beszélős játék???
vedresandi

Athiz! Köszönjük ám a sok szorítást! Szili nem féltékeny néha Porcelánbabára?

Kép
zölddisznó

KATA: tegnap már voltam a tüdőszűrőben, de csak ma 9-re lett kész a lelet, de nekem ma reggel már bent kellett volna lennem a klinikán műtétre. :cry: ha tudtam volna , hogy oda kell menni, akkor
hétfőn egyből a szentmihályin kezdek. de így én a rákos úton dekkoltam délelőt , és már nem értem át a másikhoz :x az egész olyan macerás, tavaly pikpak megvolt minden egy délelőtt alatt.
na , de egy hónap hamar elszáll :lol:
surmi
kockasfulunyul

katica: az én eredményem: 60 éves lesz az űrhajós, azt hiszem. bár az átváltásokkal kicsit bénáztam :roll:
neked mi jött ki :?:
surmi
kockasfulunyul

Surmi! ...és hány éves a kapitány?

Kép
zölddisznó

Coca: kérdés, hogy a kaptány túlélte-e :D :?:
surmi
kockasfulunyul

Szilva, annyira már nem áldott ez az állapot. 6-8*pisilni járni egy éjszaka, de közben ahogy kiszállok az ágyból leszakad a derekam és a hasam... :) Na azért ez is jó...

Andi, nem tudom még. Majd hétvégén talán kiderül.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Olvaslak ám benneteket, csak az írásra már nem marad idő :)

Zöldi, drukkjaim továbbra is üldöznek :wink:

Bettike, Szezsó utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok nektek! Meg egy pár babát!

Boni, tesztelj már reggel egy +-at!

Szilvia, neked is nagyon szorítok! Mikor is tesztelsz? :wink:

Babaimi :cry: :cry: :cry:

Szülés előtt állóknak pocisimi. Én meg közben a ciciel szembespicceltem szegény gyereket :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Köszi Robcsi! És ne cpriccelgess vaktába!
:lol:

Kép
zölddisznó

szia robcsi :D Pénteken vagy szombaton kellene tesztelnem, dokim szerint meg csak majd a 19. DPO-n, az pedig szerda. Nahát addig tuti, hogy nem bírom ki, főleg ha nem jön meg :lol:

Szilvi

szilvaqueen

robcsi: megnéztem Adrienn képeit, nagyon imádnivaló :D Úgy meg szeretgetném :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Na hali!

Andi, lehet, hogy rosszul fogalmaztam (ezen nem kell csodálkozni a két rosszcsontom mellett, elszállt az agyam :mrgreen: ), úgy értettem, hogy fejenként egy bébi legalább. Persze aki hármat kíván, legyen az. :lol:

A beszélős játék az, amikor én is vagyok egy játékkal (pl. Thomasos vonat, baba, vagy bármi), meg Szili is, és a játékok beszélgetnek. Pl.: -Szia, én Thomas vagyok, és téged hogy hívnak? -Szia, Diesel 10 a nevem, örvendek. Stb...

Cocaanyu, hát nem mondanám, hogy féltékeny, inkább csak szeretné, ha többet tudnék vele foglalkozni, mint amikor még egyedül volt szegénykém. De bárhogyan próbálom, nem tudok osztódni, klónozásra meg sem időm, sem pénzem. :lol:

Szilva, tudod, én a 13. DPO-n teszteltem, és zebrás lett! :wink:

Kép
Vendég

most csináltam LH. tesztet, és megjelent halványan a második csík.
ilyenkor mi van :?:
surmi
kockasfulunyul

Ha halványan, akkor még nem ovulálsz. Két egyforma erősségű csíknak kell lennie, sőt, kicsit be kéne sötétednie az egész tesztnek, na akkor utal peteérésre.
Vendég

ATHIZ:de akkor azt jelenti, hogy várható :?:
surmi
kockasfulunyul

Kép
zölddisznó

ZÖLDI: megvílágosodtam :D köszi
surmi
kockasfulunyul

Szilvia, gyere és szeretgessed meg :wink: Remélem babaeső lesz itt a topikban mostanság!

Athiz, olyan jó látni, hogy lendületben vagy :lol: Lesz nálatok 3. bébi?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Van tejci bőven? Jó kisbaba? Eszik, hízik? Minden oksi?

babaimádó
Kép
babaimado

Babimi, köszi a kérdésed eddig 2 kg-ot kapott magára :D Nagy szopibajnok a kis drága. Napközben már csak akkor törik el a mécses ha esetleg fáj a pocija, egyébként gügyög, sikongat és rötyög egész nap. Éjszaka 1* kajál, szóval nincs rá panasz :lol:

Te hogy vagy?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Robcsi! Köszönöm! :wink:

Kata! Igen dolgozom, csak hétfőn nem voltam, de azóta dolgozom ezerrel! Most is dogákat javítottam, de már az egyik csoport kész és enyhítem elvonási tüneteimet! :D

Gyors táblák!

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Kép

Ja és holnaptól hőmérőzök, hogy lehetőleg 3-an repüljünk Milánóba! :D

Ja és Zöldi igen kétszer látod magad, mert nem akarom elszólni! Én viszont babonás vagyok! :roll:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Egész nap nem voltam gépközelben,....

Tesó: mizujs? Teszteltél? Remélem nem jött meg!

Szilva: drukk! Te mikor is tesztelsz? (ne azt írd mikor kéne,.... azt olvasta. hanem hogy mikor fogsz) :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Bettike!%

Kép
Vendég

Bettike: úgy legyen!!! :D

snufi

lanyok azt hiszem nagy elorelepest tettunk :lol:
holnap kerek idopontot a spermavizsgara :lol:

Kép
monyo83

Monyó: hajrá!!!! Kép

snufi

BETTIKE:azt jó legyen az a hő :wink:
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a kedves fogadtatást! Akkor feltenném a görbéket. Párom nem akarta, hogy nyilvánosak legyenek a szexidőpontok.:) Ellentétes szakban járunk dolgozni, sajna még 3 hétig ez van...Aztán kinevezik, és végre egy szakban lehetünk, remélem megsokszorozódnak a vigyorgó fejek:) Szóval ez a görbe a gyógyszer utáni első hónapról készült.

Kép Szeptemberi Görbe

Kép
jenny29
Mór

Ez pedig az a görbe, ami még folyamatban van, de nem tetszik, mert cikkcakkos...Profi hőmérősök, szerintetek ez jó?Amúgy minden reggel azonos időpontban mérem, csak én hónaljban, nem máshol, mert nekem ez a legkényelmesebb. Azt olvastam egy netes nőgyógyásztól, hogy mindegy hol méri az ember lánya, csak egész ciklusban ugyanott történjen a mérés. Előre is köszi az elemzést. Kiváncsian várom, hogy a wunschkinder melyik napra teszi a peteérést, ennyi cikkcakk láttán...

Kép Októberi görbe

Kép
jenny29
Mór

Jenny! Felejtsd el gyorsan a hónaljban mérést! Nagyon nagy a hibalehetőség. Ha pl. betakarózva ébredsz, teljesen más, mint ha kitakarva. A Bőr felszín hőmérséklete könnyebben változik, mint a "belsejünk". Szóval inkább nyelv alatt, de legjobb a hüvely és még annál is jobb az anális. :wink:

Kép
zölddisznó

Jenny: szedsz vmit? (vitamint, gyógytea,...) Az is befolyásolhatja a hőt! És ahogy Anyacoca írta: hüvelyben mérd!

Jó éjt! Kép

snufi

Jóó regeglt drágáim

Ma reggeli hőm 36,7 reggel ismét kaptam jutalmul egy csepp barnát :twisted: majd ma Anyakoca ad nekem teszteket, oszt jól megijed ahogy az lenni szokott és megindul :lol:

Akkor most marad a NYugati és 1/2 17 óra? én csak addig tudok maradni amíg párom telefonál, mert aztán sipirc haza májacskát sütni. Anyakoca tudsz valami jó csirkemájlelő helyet?

MA szintén nem leszek, ha valaki hozzám inténe kérdést priviben etgye mert azt megkuksizom jó?

SZép NAPOt!
Vendég

sziasztok.

bettike vegyel ki a tablabol,asszem egy jo darabig nem fogok jelentkezi.
az egesz dolog nem sikerult,fustbe ment terv :cry:

haterbol szoritok,sok sikert mindenkinek.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Monyo, mi történt pontosan, már ha nem vagyok indiszkrét? Nagyon sajnálom, hogy ennyire rosszul érint! A kiskrapekokkal kapcsolatos, gondolom. :cry: És muszáj feladni? Nincs valami megoldás? Olyan régen küzdesz babáért, nem szeretném, ha vége lenne!

Surmi, bocsi, de képtelen voltam már tegnap gép elé ülni és írni is, de Cocus linkje elég tuti.
Köszi Mazsola! :wink:

Jenny, én nyelv alatt mértem mindig, az tutira jó volt, de ha már hónaljban kezted el, folytasd is úgy, különben fals eredményt kapsz. A köv. ciklustól meg szájban v. hüvelyben mérj, amelyik kényelmesebb, persze lehet popsiban is az ezért rajongóknak. :shock: :lol: Ja, és még lehet, hogy csak most volt/lesz peteérésed, még várj, a ciklus első felében meg nekem is nagyon cikcakkos volt minden görbém, az nem érdekes, inkább a második fele számít, peteéréstől. :)

Robcsi, én szeretnék 3. babát, csak ne nekem kelljen megszülnöm. :shock: Vagy majd 10 év múlva. De meglátjuk, hogyan alakul az életünk, mert ha pl. ebben a kis lakásban kell maradnunk, akkor nem vállalok be még egyet, de ha netán sikerülne házat vennünk pár év múlva, akkor lehet, mert nagyon szeretnék egy kislányt. Aztán persze amit kidob a gép... :lol:
De jó neked, hogy csak egyszer kel fel éjjel a törpid, nálunk nagyon változó, most éjjel pl. óránként volt fenn kajolni Endi, máskor viszont egyszer ébred, nem tudom, mitől van ez.

Bettike, de jó, akkor szorgalmasan mérj, és tedd ide a görbuszkádat, hogy elemezhessük, és belédbeszéljünk egy szép kövér kisbabát. :lol:

Puszkány mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Monyo: Mi a baj? :( Látom, hogy este még jó híred volt, reggel meg már lett valami. :(

Hőm (hát..... nem a legjobban alakul) :?

Kép

Szilvi

szilvaqueen

Napocskásat!

Robcsi: ezek szerint van tejed!? :wink:

Szilva:gruppen teszt szombaton??? :wink: :lol:

Surmi: de jó,hogy megvilágosodtál.Kapjátok el a grabancát a PÉ-nek!!!

((((((Monyo)))))):mi történt? (publikus???) :(

Boni,mit művel a hőd??? Remélem meggondolja magát! :wink:

Én még mindig melegen tartom magam.
vedresandi

Miért nem alakul a legjobban?? :shock:
szilbee

Szilva:sztem még nincs semmi baja a hődnek.Mehet a fenékbe rúgás??? :wink: :lol:
vedresandi

A címzett lemaradt!!! :oops:

Szilva!!! Neked írottam!!
szilbee

Szilva, Andi, továbbra is szép a görbétek, ígéretes! Csak így tovább, nem feladni ám! :)

És Bonié is jó hő! :lol:

Remélem, hogy babatenger várható, sőt, babacunami! :lol: :lol:
Vendég

szilbee: azonnal értettem, hogy nekem címezted. :D Csökken a hőm :?

andi: akkor a múltkori elmaradt gruppenteszt átnapolva október 13-ra :lol: A fenékberugás mehet, csak ne engem találj el hanem a hőmet :lol:

Már megint (szinte minden nap már két hete) mensi görcseim vannak. Nem huzamosabb ideig, csak két órás fájásaim vannak :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

andi: a te hőd viszont nagyon fantasztikus :D :wink:

Szilvi

szilvaqueen

Athiz:ÁMEN

Szilva:benne vagyok a szombati gruppenben :wink: :lol: Én is inkább később tesztelek.Viszont nekem mindig magas ilyenkor a hőm,ezért nem ringatom magam :wink:
vedresandi

van egy kis gond, én nem tudok hétvégén a nethez férni, csak itt tudok a melóhelyen :? Hogy lesz így élő közvetítés ? :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Hír rólam: Lement a hcg 34-ről 3,5-re. Bacim is volt, de kapok antibiotikumot. Majd megbeszéljük a dokimmal, hogyan tovább.

babaimádó
Kép
babaimado

a tortenetet tudjatok.
a ferjem belement hogy vihetem az anyagot,de abba meg veletlenul sem hogy ott produkaljon.
okes dokim azt mondta lehet vinni az anyagot.
Ma reggel felhivtam a labort,nem lehetseges anyagot vinni ott kell produkalni.
hat errol enyit,en ugy erzem minden tolem telhetot megtettem sajnos tobbet nem tehetek.

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: