Sziasztok Csajok!
Doo, vicces, h. megnézted az első oldalt. Én is megnézem.
Hát jah, én vagyok a topicindító ősanya! Juhéjjj!:)
Lorci, remélem rendbejött a cickó.
A többiek látom nagyon próbáltak segíteni. Egyébként tegnap nekem is volt benne egy csomó. Én azt vettem észre, h. egy szopival nem tudja "kiszívni" belőle a csomót. Viszont 3-4-5 alkalom után sikerül.
Tegnap voltunk a baba-mama tornán. Tudjátok ezt kaptam páromtól.
Nah, kicsit túlprogramoztam magam. Hát gyerekek, totál kész voltam délutánra.
Elindulni Újpestről a Mom-ba, már ez egy procedúra ugye, ott átöltözni, etetni, akkor végigcsinálni a tornát, ami ugye nem volt light-os. Lógott a nyelvem, de közben emelgetnem kellett Emmát és mosolyogni rá...húú, durva volt. Nem vagyok formában látszik. Na már ekkor kivoltam mint a kaki. Aztán felöltözni, újabb etetés.
Aztán mentem telcsit venni a főnökömmel, utána meg bandáztam egy barátnőmmel. Na ez sok volt így.
De közben az a lenti parkoló, az valami katasztrófa. Sötét, büdös, levegőtlen és iszonyú meleg. És mire megtaláltam a kocsit....ne tudjátok meg.
Ugye a barátnőmmel sétáltunk, akkor kocsinál áttettem Emmát a hordozóból a kenguruba. Mutatvány volt. És ugye mindezt ötmillió cuccal, hordozóval, Emmástól.
Szóval hazaértem és azt mondogattam, Ferikém, jól kitoltál velem:)
Ő csak jót akart, de nekem ez borzasztó megerőltető volt. És 10 alkalmas bérlet
Remélem belejövünk. Vagy legközelebb nem iktatok be ennyi mindent. Csak hát gondoltam kellemest a hasznossal.
Meg ugye mindent egyedül csináltam.
De képzeljétek, Emma tündibündi volt, egy hangja sem volt. Olyan jó kislány volt. Imádnivaló.
Most csak ennyire futotta. Dolgozom is közben...
Na pussz!
Ricsikének jobbulást!
Patrikot meg csókoltatom, a kis drágát!