A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Törpi

Hát most nagyon jót nevettem!Ne izgulj nem kell gesztenyét enned!!Pedig milyen fini sülve nyam-nyam!Nem ér kismamának ilyeneket írni mert megkívánja és ez fogja mozgatni a fantáziáját :D
Nefke szereti és hisz a szerencsehozó mivoltában.Itt meg kell jegyeznem kaptam tőle egyet és nekem is szerencsét hozott és azóta is a tatyómban van :D

Nyunyika
Küldtem az emailt!

Erika
Hajrá és kívánom nőjenek szépen azok a tüszőcskék!!!!
gabicsibe

sziasztok!!!

Gina, gratulálok!!!Hiper-szuper magas a hcg-d :D
Estike, sajnálom :( Fel a fejjel!
Nefke, meg voltam róla győződve, hogy ennyi megpróbáltatás után sikerülni fog. Én azért titkon még reménykedem, oké?
Zsókuci, remélem, minél hamarabb kiderül a hiba a gépezetben és gyorsan helyrejössz!! Még jó, hogy ez most derült ki.
Jerika, hajrá, nemsokára Te is kismami leszel!
Krisztamil, remélem pozitívan csalódtál a mai beavatkozásban! Várunk a hírekkel!
Anettem, bár már beszéltünk ma, azért szurkolok nagyon csütörtökre. És tudod... beszélj hozzájuk a távolból! A mieink szót fogadtak! :wink:
Rebe, este jött haza a párom a munkából. Beszélgettünk a pocakfájásról, majd közli, hogy a Rebének is szurkálgat. Hát, mondom, ezt Te honnan tudod??? Kiderült, a munkahelyéről beleolvasgatott a Fórumba :D Ha nem feküdtem volna, tuti hanyattvágodok a meglepetéstől.
Gabicsibe, igyekszünk utánad!! :wink: Nekem már az jó ómennek tűnt, hogy mi is abban a szobában voltunk transzfer előtt, amelyikben Te is.
Kriszti, engem pl. nagyon-nagyon érdekel, hogy mit szoktál főzni. Főleg most, 4 nap intenzív túró evés után.

Tegnap pl. nagyon megkívántam a töltött káposztát. Szerencse, hogy volt a fagyasztóba. :D Ma olajos halat fogok enni. Már alig várom. nyammnyamm
Nekem se csúszott volna az a 4 lityó folyadék, de észrevettem, hogy a hasfájásomon nagyon sokat segített. És csodák-csodájára, éjszaka egyik percről a másikra elmúlt. Azóta se tért vissza, csak nagyon enyhén. Nagyon szar volt, mintha egy 3 kilós súlyzót cipeltem volna a méhembe...
Törpehzs és a többiek, a túrót inkább nyersen egyétek, ne csak sütve (sütibe).
Nyunyi, könnyen előfordulhat akár olyan is, hogy 1 ciklusban többször van az embernek peteérése. Sőt, hallottam én már olyan baba születéséről is, aki a 2-3. napon fogant :D Hajrááá!!!
Vic, természetes az izgalom. Akárhogy is terelgeted a gondolataidat, előbb utóbb ugyanoda lyukadsz.

Jajj, tuti kihagytam valakit, pedig nagyon igyekeztem. Picit nehezebben követlek benneteket, amióta naponta csak 1x ülök ide. Csók és drukk hegyek mindenkinek!!
süni76

Sziasztok!
Beszéltem a Tanár úrral és azt mondta, hogy sajnos ez a vérzés azt jelenti, hogy nem tapadt meg a baba, még mennem kell majd vérvételre, de mi már sajnos most tudjuk, hogy mi a helyzet.
Hittem benne, de most már tényleg elvették a hitemet.

Törpi! én minden évben felveszek egy gesztenyét a földröl és a táskámban hordom. eddig, azt hiszem, hogy most kiszedem az összeset és kidobom. Már nekem nem hoz szerencsét!

Azt hiszem itt foglak hagyni Titeket, mert egy másik forumot kell keresnem. Szóval Kriszta kérlek, töröld a nevemet a táblázatból.
Köszönöm, hogy itt lehettem, drukkolok mindenkinek, de részemről ennyi!
Nefke

Nefke
nefke

Kicsi Erikám!!!

Mért ne lenne meg a munka helyed??? :roll:

Lányok!

Ördit megszállta az Ördög!!!!! :shock: Hihetetlen milyen kis rosszaság lett a drágám!!!Kiabál velem,hisztizik meg ilyenek!!!!Nagyon rossz!!!

Na mára lépek!!!Legyetek jók!!!Joccakát!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nefke

Sajnálom!Nehogy már elmennj innen!!!!Mi ez a másik topic dolog????Fagyikáid is vannak még nem?Azokkal mi lesz??Kérlek ne add fel,nem szabad míg van lehetőséged!!!!
gabicsibe

Nefke, megértem, hogy most így gondolod. Nagyon sajnálom :( Mindenki maga dönti el, mi a jó neki, Senkit nem kényszeríthetünk, hogy itt legyen.
Én örülök, hogy megismerhettelek személyesen is. Nagyon szurkolok, hogy minél hamarabb túl legyél a nehezén és újult erővel vágjatok bele a következőbe. Sok puszi!
süni76

Nefkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De ne hagy itt minket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sünike!

Köszike az infót!!Drága vagy!!!! :wink: Az jó ha kívános vagy!!!! :P

Gabikám!

Megnézem mindjárt!!!!Imádlak és köszi!!!! :wink:

Nefke!!!!
:cry: :cry: :cry: Mért kéne másik fórumot keresned!!!!??????????????Ránk haragszol valamiért???!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nem haragszom Rátok, de azt hiszem mi már nem folytatjuk tovább, párom még szeretné a fagyasztott embriókat, de én már nem.
Igy egy kicsit elgondolkozunk az örökbefogadáson, és egy ilyen forumot kell keresnem....
Nefke

Nefke
nefke

Süni,
A párod nem semmi! :wink: Nekem most már semmi hasfájás, mintha nem is lett volna! :shock:

Nefke,
Rettenetesen sajnálom :!: :!: :!: :cry:
Várunk vissza, ha mégis úgy gondolod!
Kitartás neked/nektek, és remélem hamarosan megtaláljátok a helyes döntést!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nefkém!!!

Értelek,de szerintem ne hagyd veszni a fagyikákat!!!A sógóromék 1 éve inditották az örökbe fogadást és minimum 3 év még a várólistán!!!Nem egyszerű az sem!!!!Kitartás Kicsikém,sírd ki magad és ha egy kicsit jobban leszel meglásd máshogy fogsz vélekedni a dolgokról!!!!Küldök neked egy hatalmas ölelést Kicsikém!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok !

Mostmár tényleg megyek!!!Jóccakát!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nefke, tudod..... :cry: :cry: :cry: Rettenetesen sajnálom!!! Ha még most nem is, de később hátha bele tudsz majd vágni. Várnak Rátok a fagyibabátok! Nagy ölelés és simi Neked!
Örülök, hogy megismerhettelek és remélem, hogy még jössz ebbe a topikba is ! Puszillak!
Biztos, hogy pénteken már nem kaphatsz jó hírt? Bocs, ha nagyon hülyét kérdeztem, de olyan nagyon szeretnék hinni a csodában.... :oops:

Kép

KépKép
anett_1

Süni, köszi szépen! Igyekszem :wink:
A tervezett olajos halat (Szardíniáról hoztunk nagyon sok Rio Mare-t, mert ott sokkal olcsóbb, mint itthon és az ízvariácókban is hatalmas a választék, így a nyaralást is eszembe juttatja, amikor eszem :P ) uzsonnára már megettem, a túrót meg átbeszéltük... majd holnaptól eszem, persze csak nyersen :D A férjemnek mondtam az 1 dl vörösbort, jót nevetett :lol: Szerinte addig jó, amíg nem más italból javasolják nekem ezt a mennyiséget :lol:
A férjed nagyon aranyos! :)

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Most érkeztem haza és egyszerre leültem írni Nektek.
Hát tényleg tök jó volt!!!!!!!!Visszamennék tényleg, semmi rossz élmény nem maradt bennem, sőt. Sokat gondoltam Rátok!!!!
Képzeljétek, 13- at sikerült leszívni, reggel majd telcsizek hogy hány indult el, viszont nagyon fáj a hasam, a gyomrom meg fel van puffadva eléggé. Doktorom szerint nagy esélyem van a túlstimura, öt infúziót kaptam , és még a beültikor is ad azt mondta és ellátott tanácsokkal milyen amikor túlstimulálódok.
Ha valaki írna erről talán jobban megfogható lenne ez az egész mert nem tudom hogy most csak az alhasnak kell puffadni vagy az egésznek? nektek mik a tapasztalataitok?
Előre is köszike. Ma még benézek remélem hagyja a párom.
Remélem Ti jól Vagytok, nem tudtam visszaolvasni.
Veletek vagyok gondolatban!
Sok - sok pusz!!!!!!

Kép
krisztamili77

Rebe

GRATULÁLOK :D
Kép

Nekem 175-el egy baba volt,de van akinek 90-el kettő,ugyhogy még bármi lehet :D

Nefke

persze a Te döntésed,remélem még visszatalálsz és az elkeseredés beszélt belőled :(

Sünike és hős túróevők
:lol:
Kitartás lányok,puszi nektek :D

Kép
lukrécia

De hülye vagyok :oops: :oops: :oops: Ginának akartam gratulálni....bocsi.... :oops: :oops: :oops:
De remélem hamarosan Rebének is....... :wink:

Kép
lukrécia

Lukrécia,
:lol: :lol: :lol:
Remélem a jövő héten tényleg aktuális lesz a gratuláció!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Nefke!
Nemár :( , udom ez most nagyon nehéz de nem adhatod fel!!!!! Még ma is kerülgetett a sírás de próbálom magamat tartani. Le kell zárni és nem hátra hanem előre nézni!! Na és nektek vannak fagyikák is legalább neki legyen esélyük. Gondolkozz rajta jó?

Krisztamil!
Látod milyen jó, én is azt mondtam nem értem mért féltem ettől. :D
Nekm azt mondtak ha az alhas kezd puffadni mintha terhes lennél akkor menjek fel, meg ha nem tudok sokat pisilni meg hányigerem vagy hányás jelentkezik. Bármi folyadékot ihattam csak szénsavast nem!! Ittam vegyesen mindent és szerencsére nem kellett vissa mennem.

Kriszti!!!!!!
Én úgy de úgy elfoglak fenekelni ha ilyeneket írsz!! Nekem is nagyon fáj hogy ez nem sikerült, tudom mit érzel de nem hagyatod magadat, próbálj meg előre nézni lécci!!!

Gina!
Gratulálok!

Lányok mennek drukkok továbbra is mindenkinek akinek szüksége van rá! Meg a baba tapik is!
nikó

Rebe

félreteszem neked ezt a békát jövő hétre...... :wink: :D

Kép
lukrécia

Na, szisztok!
Már mindenki alszik, de én még csak most értem ide....
Meg kellet etetni a párom..... :lol: :lol:
A betegek nem nagyon engedték, hoyg ma benézzek....
Húúúúúúúúú, rengeteget írtatok! :roll:
Megpróbálok rövid lenni!

MIndenekelőtt gyógyulást kívánok a betegeknek, akik talán már meg is gyógyultak.... :oops: :lol: Fránya vírusok, náthák, rossz enzimek kerüljenek benneteket!!!! :wink:

Nefke!
Nagyon sajnálom, hogy így döntöttetek.De ha bármikor úgy gondolod, hogy vissza szeretnél kerülni, azonnal szólj!!!Nagyon sok sikert az öribabához....Nekem nem lenne erőm arra, valahogy idegenkedem tőle..... :oops: :oops:

Estike!
Nagyon sajnálom! :( :cry:

A petikenövesztőknek a sok petikéhez gratulálok, és a leendő kismamiknak sok babaragacsot küldök.....

ERika!
Tegnap mi is Gyrost ettünk..Házi készítésűt.Vagyis én nem, mert diétázom.
:roll: Bár szivesen megettem volna, jó kis csípős szószt tettem rá.....nyami nyami.

Nikó!
Igazatok van, csak most "érzékeny lelkiálapotban vagyok"OKát nem tudom.Vagyis tudom, csak nem akarom felfogni....De majd ez is elmúlik egyszer...Remélem!

Nonoka!
Köszi az adatokat, kívánom, hogy az utsó inszem legyen....:)

LÁnyok! Akkor csak én vagyok ilyen nagyszomjú???????????:D Én napi 4-5 litert megiszom.....Ha dolgozom.(ami ugye sokszor van).Itthon max 2 liter.Ha bemegyek, azonnal teát főzök, és ezt napi 3-4 X eljátszom...Igaz sokat is járok ki,és a kajának így is sok hely marad! :lol: De legalább az orvosok megdicsérnek, hoyg a folyadékbevitelem megfelelő. Bár az is hozzátartozik, hogy elég sűrűn vagyok felfázva, és a vesekövemtől nagyon félek, hogy ismét megmutatkozik, és ezzel "állítólag" kordában tartom.... :lol:

Húúú, nem is emlékszem a 90 %-ára miket írtatok.De már fele érvényét vesztette.... :oops: :oops: Na, majd igyekszem sűrűbben jönni!

Szerkesztek egy táblát, aztán teszek egyet.Szép álmokat Nektek!
Vendég

Ja, és gratula a friss kismamiknak!!!!!!!!!!Boldog pocakosodást Nektek!!!!
Vendég

DRága Sünikém!!!!

Húúú, én nagyon nem szerettem a túrót, amikor "kötelező" volt. De bezzeg amikor még csak lélekben készültem a második lombikra, minden este negyed kilót megettem....Magamat sem értettem... :lol: :lol: Mostanában pedig valóban sokat főzök, és most hoyg írtad a töltött káposztát, a héten csinálok is.....Én nagyon szeretem a zöldségeket, salátákat, párom pedig nagyon válogatós. :?
Ma pl. nagy sikere volt a káposztás tésztámnak...Olyannyira, hogy nekem nem is jutott, pedig fél kiló tésztát főztem meg..... :lol: :lol:

Na, megyek csinálom a táblát, nem beszélgetek itt magamba. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ugyan egy kicsit késő van, de azért bekukkantottam. :)
kriszti, nem beszélgetsz Magadban, én is itt vagyok. :D :D :D

Gina!

szívből gratulálok!!!!!! :D

Nyunyi, sehike!

Lehet, hogy minket is megérint a szerencse.....de apa jobban bízik benne.
Én egy kicsit realistább vagyok mint Ő.
Egyébként még mindig semmi jele....ha hétvégéig semmi, akkor csinálok tesztet.
nika28

Jó reggelt Kismamik!!!!!!!!!!!!

Krisztamill!!!!!!!!!!!!!

Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'13 db!!!!!!!Nagyszerű!!!!!!!!!!!!!Pihikézzél Kedves!!!reggel várunk a jó hírekkel!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :P Pénteken vissza is kapod őket!!!!!!!!!!!!!Hurrá!!!!Te is kismami leszel!!!!

Na megyek mert Ördi felkelt!!!! :? :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mindenkinek szép Kép -ot!

Nefke
Bárhogy is döntesz mi sok szeretettel várunk,itt kiöntheted a lelked.Ránk mindíg számíthatsz!Nagy-nagy ölelés neked!!!

Kriszta
Ugye,hogy kár volt félni?Gratulálok a sok petikéhez és kívánom sikeres legyen a randi :wink:

Elan
Már tűkön ülök!Mi lett?

Kriszti
Abból a töltött kápiból küldhetnél egy adaggal!!!!Nyami-nyami

Nika
De jó lenne,szorítok hogy így legyen!

Nyunyi
Érthető volt?
gabicsibe

Sziasztok Csajok,

Csibe, reggel második pisiból szép izmos pozitívat teszteltem. Alig várom az esti randit W. kapitánnyal :)
elan

Elan

Nagyon-nagyon örülök neki!!!!!!Huuuuuuuuuurrrrráááááááá! Kép
gabicsibe

Jó reggelt Csajszikák!

Már követni se tudom, ki mit ír, annyire beindult ez a topic.

Először is: Gina nagyon sok boldogságot kívánok Neked a babókhoz,babóhoz. Ez igen folytatódik a babaeső. Szuper. Bár amikor a halvány csíkot írtad, akkor már sejthető volt, hogy igen, valahogy éreztem, hogy Neked sikerül. Tünetek voltak??????

Babyről tudtok valamit, nagyon el van tűnve.

Anett,
Ne keseredj el, szuper eredmények kicsim. A lényeg, hogy a 3 az szép és jól fejlődik, és ha te egészséges vagy ,akkor muszáj, hogy megtapadjanak. Nagyon szorítok érted.

Rebe,
Érted is mennek a drukkok nagyon. Mikor is kell visszamenned? Jövő hét péntek?

Erika,
Örülök hogy nincs ciszta, hajrá stimu!!!!!

Nikó,
Sajnálom..........de meglásd nemsokára eljön a te időd.

Elan,

Na teszt?? Mi van máááááááááááááááááá?

Krisztimili,
Vaúúúúúúúúú 13 petike nem vagy semmi!!!

Nefkém szívecském,
:cry: :cry: :cry: :cry: annyit de annyit gondoltam rád, izgatottan jöttem a netre, hogy mi van veled.
Megértelek, hogy eleged van, és ki vagy készülve. Egy idő után szerintem tényleg elgondolkodik az ember, hogy hol a határ meddig van értelme folytatbu. De ha ott vannak még a fagyibabók, azt még megpróbálnám. Lehet, hogy igaza van a lányoknak, nem tudom. De ezt te érzed, neked kell eldöntened. De bárhogy döntesz is ne tűnj el kérlek. Veled teljes ez a család itt a fórumon.
Megértem azt is, hogy az örökbefogadáson gondolkodsz. Szerintem aki itt van mindenki elgondolkodott a legrosszabb eseten (ami azért rossznak nem mondható, de mégiscsak a saját gyerek az igazi), ha így van vágjatok bele. Mi is belevágnánk bár régebben idegenkedtem a dologtól, de most már nem, csak legyen gyerekem.
De mondok neked egy dolgot: a sógornőmnek endója volt, 3 évbe telt mire megtalálták a bajt. Végigcsináltak 4 lombikot, a 4. nél már a táptalajon sem indult be a babó. Annyira kivoltak, hogy azt mondták elég, beadták az örökbefogadást és 2 hét múlva spontán terhes lett a lány. Azóta megszületett a 2. egészséges spontán babájuk. Nem egy ilyen történetet hallottunk már. Csak jó lenne , ha ez a csoda már velünk is megtörténne, nem igaz?

Amúgy lányok az örökbefogadással kapcsolatban már én is akartam kérdezni egy pár dolgot. Hátha tud valaki válaszolni.
Többféle örökbefogadási mód van. Azt tudom, hogy elég sokat kell várni. De hallottam olyanról, hogy vannak olyan cégek, ahol lóvéval elintézhető, hogy hamarabb, esetleg pár héten belül kapjanak a párok gyereket? (Fú, ez azért annyira hülyén hangzik, mintha egy kiló kenyérről beszélnék brrrr) És hallottam olyat is, hogy kórházakban a dokik segíthetnek a pároknak, és szólnak ha van valami. :roll: ti is hallottatok ilyeneket????? Ezek ilyen kósza infok és nem tudom mennyire van alapjuk. Csak kíváncsi vagyok én is.
vic12

Elan
Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Köszi Lányok! De még csak hallkan, jó? :)

Kriszta, kérlek, még ne írj semmit a táblázatba... (babona) :)

Úgy cidrizek, hogy valami nem fog stimmelni...
elan

Sziasztok!

Köszi mindenkinek!
Most telefonáltam a Bmc- be, 13- ból 12 elindult, a kettő legnagyobbat kapom vissza pénteken, a többit lefagyasztják.
Nem számítottam ennyire,teljesen meglepődtem.
Nagyon fáj a hasam, ha pisilek meg ordítani tudnék, remélem jobb lesz.
MIndenkinek sok puszi ha tudok még jövök.

Kép
krisztamili77

Kriszta, ez nagyon klassz eredmény, egy egész focicsapatra való :)
elan

Gratula az új Kismamáknak

Krisztamili
Örülök, hogy eddig ilyen jól alakultak a dolgok, remélem folytatódik majd. Hogy aggódtál, aztán egy óvóda-csoport lett a végére. :)

Nefke
Keresd majd a privimet, kérlek. Ne félj, nem foglak leszúrni, mert én aztán tudom, hogy most nem erre van szükséged. Nyugodtan elolvashatod. :wink:

Kriszti
Mikor avatsz be a töltött káposzta rejtelmeibe? Nem lehetnék kukta?
Pénteken megyünk? Taxi megrendelve. Kata, Manda! készen álltok?

Zsókuci
Nem értettem azt a mondatot, hogy "segíteni azon lehet, aki hagyja magát." Kinyomtam a telefonomat, vagy msn-en nem válaszoltam??? Nem hiszem, hogy valaha is visszautasítottam volna a Te segítségedet. Kérlek magyarázd meg, jó?

Estrella
Köszi a levest, isteni volt. És köszi az ingyen pszichológusi munkádat.

Lányok, ami ezt a pszichológus dolgot illet, most már szeretnélek megkérni, hogy ne írjátok többet. Már elsőre is megértettem, meg másodikra is, de azért századszor már elég idegesítő. Főleg úgy, hogy elmondtam nincs pénzem egy újabb fehérköpenyesre. A méhgyulladásom kikezelését fizetem inkább, mert az nekem fontosabb, hogy a méhem megmaradjon, mint hogy a gyerekem halála után két hónappal mosolyogjak. (Amúgy soha nem voltam vigyori) Nem azért nem megyek, mert cikinek tartom. A másik: Ez itt Dunaújváros!! Itt nincsenek Csernus dokik. Ha mennék is, akkor Pestre kellene járnom. Azt meg kihagynám. Éppen elég volt az elmúlt másfél évet utazással tölteni. Egy vagyon volt a semmiért.
Azt viszont megígérhetem, hogy a siránkozásnak vége. Belátom, erre senki nem kíváncsi. Ez az én problémám!!! Egyedül az enyém, erre is rájöttem. Sorry! Úgyhogy ahogy Jerika mondaná: -Megyek és nyalogatom csendben a sebeimet!
Vendég

Elan

Készülj,mert innentől kezdve csak aggódás lesz az életed!Ma W. rábólint utána ugyis azon fogsz izgulni jaj csak uh-on ott legyen!

Kriszta
Gratulálok az eredményekhez!Viszont a pocid miatt igyál nagyon sokat és ha rosszabodna irány a Bmc!!!!
gabicsibe

Ha így folytatjuk kiürül a topik! De jó is lenne!

Gabicsibe!
Egy kismama azt ehet amit megkíván :lol: Én csak szigorú utasításra leszek hajlandó lemondani erről! :wink: :lol: Na meg ha már nem bírom majd elviselni a bálnaságomat!:)
Na igen a sült gesztenye nagy kedvenc nálam is!
Remélem követlek titeket, és még beleférek a babaesős hullámba, és akkor egész télen gesztenyét sütögetünk! :wink:
A kívánás már akkor beindult nálad! :lol: Egyéb tünet? Reggeli émelygés?

Drága Nefke!
Annyira sajnálom :cry: Megértem, hogy padlón vagy, de remélem hamarosan jobban leszel, és visszamész azokért a fagyibabákért!

Süni,
a túró nyersen szerintem borzalmas :oops: de olvastam, hogy a parenyicának magasabb a fehérjetartalma :lol: csak ugye a kalória is :roll:

Krisztamilli
Gratula a szuper eredményhez!
Köszönet a megnyugtatásért, hogy nem is olyan rossz ez! :wink:

Kriszti
Neked is gratula! Hihetetlen erős vagy! Sose tudom megállni, hogy ne egyek abból amit főzök! :lol:

Nika!
Mikor csinálod a tesztet?
Most akkor mihez is drukkoljunk? :lol:

Most akkor már rengeteg babatapira van szükség! Mindenkinek akinek szüksége van rá:

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Törpe

Kép
törpehzs

Krisztamilli,
Szuper!!!!!
Mire gratulálok az egyik eredményhez, már jön is a másik jó híred!:)
Drukk péntekre!

Elan Gabicsibe!
NYUGI!!!! Jó helyen vannak nálatok! Szerintem ezt érzik!!
Persze a babona, és az aggódás érthető! Szerintem nem lehet nem aggódni ilyen helyzetben!

Törpe

Kép
törpehzs

Elan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát ez hihetetlen. Na jó csöndben gratulálok neked. Annyira jó hogy most beindult a dolog itt a neten. Csak jó lenne, ha ez így is maradna.

Lexi,

Igazad van csak mi is próbálkozunk valahogy segíteni, és lehet, nem mindig a jó uton haladunk. De hidd el itt mindenki megért téged, noha átérezni teljesen csak Zsókuci tudja amin keresztülmentél. És mindig meghallgatunk, nem kell csöndben nyalogtani a sebeket, hangosan is lehet,engem nem zavar. És senki nem várja tőled, hogy mosolyogj.
És abban is igazad van , hogy a pszichológus egy rakás pénz, mert valóban az, én tudom. tőlem 3 éve kért el egy alkalomért 8000 Ft-ot. Most tényleg az a legfontosabb, hogy rendben legyél testileg, aztán reméljük a lelkednek is jobb lesz egy kicsit, és nemsokára teljesül az álmod. Nagyon megérdemled, rengeteget szenvedtél. De megígérem nem adok több "okos" tanácsot, csak meghallgatlak.

Viszont a leveled még mindig nem kaptam meg.
vic12

Elan!Azért én is gratulálok pozitív az pozitív!Majd gyere a hírekkel!
gina25

Elan

hú,nagyon gratulálok,de még csak csendben,én is ilyen babonás vagyok,megértelek :lol: :lol: :lol:Bár egy szép poz teszt,az egy szép poz teszt...... :wink:

Krisztamilli

szép kis termelés,nagyon szorítok

Lányok

annyi minden történik mostanában itt,nagyon szorítok mindenkinek :D

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Elan, akkor csak suttogva gratulálok :wink: Várunk este a jóhírekkel!

Krisztamil, gratulálok a szuper eredményekhez! Igyál nagyon sokat! Nekem az segített!

Megyek, bekeverem a mai túróadagomat. Törpe, pici fűszerrel és pár kanál tejföllel nem olyan borzalmas :D
süni76

Már megint nem rakta ki amit írtam!!! :shock:

Na leírom még egyszer!!!!!!!!!!!!!!!

Kicsi Elanom!!!!!!!!!!Hurrááááááááááááááááááááá!!!!!!Én nem tok halkan örülni ,mert Olyan Boldogságos lettem ,szerintem tuti siker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mikor mész W hez ma?????Utána jössz ugyi?!!!!Nagyon boldog vagyok!!De jóóóóóó!!!!!!Nagy nagy Ölelés neked kicsikém!! :P :P :P :P

Krisztamill!!!!!

Neked is Gratula!!!!!!'2 db!!!nagyon tuti!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Krisztamill!!

Nem kettőőőőő hanem 12!!!!!Bocsika!!!félre nyomtam!!!!

Lexikém!!!!

Én megértelek,!!seni nem várja el tőlled hogy túl legyél a dolgon!!!Soha nem leszel túl rajta!!!!!!!! :cry: Csak hagyd hogy segítsenek neked!!!!!!!Nagy ölelés neked!!!!!Ha van valami amit kíírnál magadból,nekem tudod bármikor megírhatod!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: Pusszilak Kicsikém

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Elan Nagyon halkan grat......

Krisztamili Nagyon ügyesek vagytok 13 petike, ebből 12 beindult. Ez nagyon jó hir. Pénteken már te is kismami leszel.

Nefke Kivánom, hogy sikerüljön számotokra meghozni a legjobb döntést. Néha azért nézzél be hozzánk, ne tünj el!

Nyunyi Te mikor kezded az inszemet? Mikor lehet érted is izgulni?
Az előbbi oldalakon leirtam, hogy milyen helyzett velem a mh. Ezt most már nem részletezem. Csak aggódok.

Lányok Olyan jó lenne, ha nem állna meg ez a babaeső!

Mindenkinek küldöm a petike növesztőt, babatapit+++++++++++++++

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Erikám!

Jővő hónapban izgulhatsz értem Drágaságom!!!! :wink: Olyan 2 körül megyek a dokihoz ,uh és akkor ha minden oké kezdhetjük a 3 inszemet!!!!! :wink: Remélem nekem is jut még abbol a babaesőből egy cseppecske!!!!!Neked tuti jut,én tudom!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kép

Krisztamilli,
Ez nagyon tuti eredmény, gratulálok! Rengeteget igyál, nehogy túlstimud legyen!

Kriszti,
Örülök, hogy tegnap este itt voltál! :wink:

Elan,
Hát ez fantasztikus! :D Halkan gratula! :wink: Drukkolok, hogy a doki is megerősítse, minden rendben a pindurral!

Vic,
Jövő hét kedden megyek! :wink:

Nonóka,
A mai inszemedhez nagy-nagy drukk!

Törpe,
Nem olyan vészes az a túró, én körözöttként eszem, így lecsúszik. Ja, egyik nap meg túrós csuszát ettem, de úgy hogy a túrótól nem látszott a tészta! :lol: :lol: :lol: Érdekes volt!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nika,
Na mi újság menszi ügyben? Sehol, semmi?
Úgy izgulok érted! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Elan, :lol: :lol: :lol: Tudom, csak csendesen: gratulálok!!!! Várjuk az esti vizsgálat eredményét :wink:

Nika, +++++++++++++++++++++

Krisztamili, gratulálok a szép eredményhez! Ügyesek vagytok! :D

Vic, köszi szépen! :D Az örökbefogadásnak utána nézhetsz, de nem lesz rá szükségetek! :wink:

Lukrécia, olyan aranyos voltál, hogy Rebének már megelőlegezted a táncos békádat :lol: Szerintem ez kimondottan jó jel!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!
Bocsika, tegnap bealudtam ..... :oops: :oops: Kissé fárazstó napunk volt.

Lexikém!
Persze megyünk....Nekem a fél 2-es busz lenne megfelelő, mert akkor el tudnék menni edzeni délelőtt, és nem hagynák ki 1 napot sem..... :oops: :oops: Tudod, fanatikus vagyok.És így lecsúszhat egy kis nasi veletek!Puszika

Elan!
Természetesen nem írlak be...Majd ha a doki is megerősíti!!!!!Gratulálok halkan...... :lol:

Most tényleg nemsokára dobok egy táblát, mert aztán megyek edzeni, spinningre, és onnan dolgozni.... :shock: No, de ez nem panaszkodás ám..... :lol: :lol:

Mennek a tüszőnövesztők, babaragacsok mindenkinek!
Puszi Nektek!
Vendég

Vikkata :?: :?: :?:

Kép

KépKép
anett_1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: