Sziasztok!
Voltam reggel Apánknál, aranyos volt, mint mindig, ééééés, a jó hír, hogy ha megjön a mensi, akkor kezdhetünk is!!! Írt fel bormot, azt kell szednem napi felet, és mielőtt megjön, előtte 1-2 nappal vérvétel, és ha megjön, akkor pedig telefon Apánknak és kezdünk! Annyira örülök, hogy végre el tudjuk kezdeni, ésnem kell hónapokkal csúsztatni a dolgot!
Kriszta, Te pihizz sokat, a pocifájás még jó is lehet!!! A Roxál babákat jó pár oldallal visszább megtalálod, de most hirtelen nem tudom megmondani hogy melyik oldalon. Kb. 3-4 hete tehette fel a képet a babákról. Ha jól emlékszem.
Ági, nem egyszerű a kérdés, tényleg nagyon nahéz a döntés. Épp reggel kérdeztem a férjemet aíg vártunk, hogy ha nekünk 3 babánk lenne, akkor mit csinálnánk. És a férjem sem tudná eldönteni, valószínű megtartanánk a 3 babát, viszont hatalmas felelősség. Szóval nem könnyű a döntés.
Babaragit küldöm mindenkinek! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Remélem elég lesz mára mindenkinek!
Február, ragyogjon az a lakás!
Lányok, nemsoká talizunk!!!! Már úgy várom! Bodza, ha jól emlékszem, akkor Te vagy a kabalaosztogató ugye??? Kérhetek énis olyan szerencsehozó kabalát, ami olyan szerencsét hoz, mint Áginak??