Sziasztok!
A hétvégén nem voltunk itthon, mert ’otthon’ voltunk. Szombaton volt egy barátunk esküvője és Balu is velünk volt 8ig. Nagyon aranyos volt egész este, csak figyelte, hogy micsoda pörgés van és mennyi új arc. 8kor hazavittük nagyihoz, fürdés vacsi és már aludt is, mi pedig visszamentünk még a buliba. Be volt készítve a lefejt tejcsi, de nem volt rá szükség, mert csak 4kor kelt, mikor már otthon voltunk, meg is dícsértük nagyon a példamutató magatartásért

.
A mai nap nekünk is zűrös volt kicsit, délután kb. óránként szeretett volna szopizni a pici fiam, de sajnos nem nagyon volt mit, az esti kaja után viszont hamar bealudt én meg ’vedelem’ az alkoholmentes sört, hogy holnap legyen elég tejcsi.
Hajni,
Nekünk volt 6 inszemünk és 1 lombik, de sajnos mind sikertelen, aztán a 2. lombik előtt spontán jött Balu. Most azt tervezzük, hogy 2009 januárban megyünk a Kaáliba, hacsak addig össze nem jön itthon.
Aranyos a bodycsomag, amit rendeltél.
Pézsé,
Remélem sikerül minél hamarabb kitapasztalni, hogy hogyan tudod megetetni a leányzót! Egyébként Balu is kevesebbet eszik, mint a tankönyvek szerinti mennyiség (bár már nem mérem, csak gondolom, hogy még mindig így van), de hízik rendesen így aztán már nem aggódom.
Anikó,
Nekünk maxi taxi citi cx-ünk van. Mondjuk én még csak a hordozóval használtam, de úgy nagyon bejött. A vázat egész kicsire lehet csukni, mert esernyő és még a tolókart is be lehet hajlítani. És ahogy néztem, ez viszonylag széles a többi futkosós babakocsihoz képest, de ez nem biztos, tapasztalatom még nincs e téren, mert csak most tervezem, hogy kipróbáljuk.
http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=768#
Itt van kép, hogy milyen összecsukva.
http://cgi.ebay.co.uk/Maxi-Cosi-Taxi-Ci ... dZViewItem
Orsi, Melcsi,
Nekünk kb egyidősek a babáink. Nektek forgolódnak már? Balázs nem nagyon akar. Nem aggódom , inkább csak kiváncsi vagyok.. Súlyban hol tartotok? Balázs most 6800 gramm, lassan megduplázza a születési súlyát. Mindenki azt mondja, hogy kis vasgyúró.
Orsi, Nagyon csini Lili a kisruhában.
Pompi,
Tőlem is bezsebelheted a dícséretet: nagyon szépek a gyerkőcök !
Lányok,
Bár én még elég új motoros vagyok közöttetek, de ha nem bánjátok, mi is mennénk a talira.ezentúl próbálok majd rendszersen írni is.
Andi