A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Elan

Köszi a gyors választ. Én délelőtt szoktam beadni magamnak. Nem mondtak semmit, mikor lenne célszerű adogatni.
arjudo

Arjudo!

Én ma voltam UH-on a 7 Merional után. Ilyenkor nincs vérvétel, csak UH.

Szerintem ez nem túllihegés, hanem teljesen természetes kíváncsiság. :)

Kép

Nonóka
nonóka

Szia Mindenkinek!
Tegnap nem tudtam belépni, nagyon hiányoztatok!
Na, holnap ilyenkor már túl leszek a leszíváson és remélem a következőnél már nem fogok félni!!/Bocs, gondolom már unjátok, hát még én magamat....../

Süni!

Gratula a 4 fagyibabához! Drukkolok nagyon Nektek!

Rebe!

Köszi, remélem jók lesznek a petikéim és ha még fagyibabáink is lennének hát én nagyon- nagyon boldog lennék!Csak a holnapon legyek már túl...remélem Te jól Vagy, vigyázz Magadra!

Anett!

Azt hiszem nem én voltam mert én pénteken a barátnőmmel mentem és nem tudtam beszélgetni senkivel. :cry:
Magas, barna göndörhajú, nagydarab csajszi vagyok. Remélem egyszer megismerhetlek!!!!!
Milyen volt a leszívás? Mennyit sikerült? Szorítok Neked! :D

Niko!

Nagyon tetszett az idézet.......

Sehike!

Fent vagyok az iwiwen, Nagy Krisztina Szombathely. Képem még nincs fent remélem hamarosan sikerül felrakni.
Mikor mész a héten? Én holnap tuti aztán majd megírom. Jó lenne találkozni!!!!

Estike!

Ha lesz időd és kedved holnap megkeresni nagyon örülnék neki!
Nagy Krisztát keresd. Remélem addig már túl leszek rajta.
Neked meg nagyon- nagyon drukkolok, várom a jó híreket!!!

Mindenkinek tök jó hátralévő napot meg estét,sok- sok puszi!
Írjatooooook!

Kép
krisztamili77

nonóka
Köszönöm neked is a gyors választ...

Én úgy érzem, mindig csak ezzel (a babaprojekttel) foglalkozom, s talán ezért lihegem túl a dolgokat - de gondolom, más is így van ezzel ;-)
arjudo

Zsókuci,

Szerdán 18:45-re megyek W.kapitányhoz, remélem, talizunk! :) Fent vagy wiwen? Jelölj be légyszi, ott is elan a nevem.

Terveim szerint fekete nadrág, piros pulcsi lesz rajtam; de ha esetleg nem, akkor a tuti különleges ismertetőjelem a derékig erő copf (ha addig nem hullik ki a hajam az izgalomtól) :D
elan

Sziasztok,

Na, végre itthon. :D Annyira utálom a hétfőt, hogy azt el nem tudom mondani :wink:

Elan,
Remélem, akkor szerdán a doktorunknál jó híreket kapsz :wink: Én drukkolok nagyon! Tényleg, sikerült bejelentkezni Wiegandt dokihoz?
Amit pedig Lexinek írtál, teljesen egyetértek. Ha Zozó nem lett volna 100%-ig mellettem és támogatott volna a tragédiánk után, akkor tuti nagyon kikészültem volna. Mármint sokkal jobban. Én csak így úsztam meg, hogy ne menjek szakemberhez…

Gina,
Nagyon drukkolok Neked is, hogy holnap jó híreket kapjál a BMC-ben! :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Nagyon édes az úszós baba kép :D:D Jól meg tudnám harapdálni azt a kis husi combijait :wink:

Estike,
Sajnálom, hogy ha beigazolódik a negatív eredmény, de annak nagyon örülök, amit írtál, hogy már a következőt tervezed, és hogy a párod mennyire melletted áll! Annyira szeretek ilyeneket olvasni, jó érzéssel tölt el :) És drukkolok: +++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nyunyi,
Hát nem tudom, hogy ovulálhattál-e az 5. cn-on. :shock: A lényeg, hogy együtt voltatok :wink:

Erika,
Kívánom, hogy ne legyen cisztád!!! Cisztaűző: Kép

Nikó,
Hű, ez nem túl jó :? Drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly!!!

Rebe,
Ha csak ritkán feszít, igen, az normális :wink: Vigyi magatokra! :D
Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Süncike,
Mennek Neked is a babatapik! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Gratula a 4 jégovishoz! :D:D Ez nagyon jó eredmény, igaz Nektek már csak kistesónak kellenek majd :wink: Hogy fáj a pocid?
És igazad van, tényleg én tudnék segíteni Lexinek, de sajnos igaz, hogy csak annak lehet, aki engedi… kicsit úgy érzem, hogy tehetetlen vagyok, pedig tényleg szeretnék segíteni… :cry:

Arjudo,
Ez a „túllihegés” teljesen normális. Emlékszem tavaly egész évben nekem is minden gondolatom e körül fogott :wink:

Gabi,
Mennek a babócanövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Elan,

Szuper! De jóóóó! :D:D: OK, megkereslek, de most valami nem stimm az iwiw-vel, mert error-t ír ki keresésnél :roll: Ja, és légyszi ne szídj, mert szerintem nem fogok negyed óra alatt végezni a dokinál.. :roll: Előre is elnézést kérek érte... :oops: :oops:
Engem te megnézhetsz a www-nél, a honlapomon :D Illetve remélem be tudlak jelölni is addig :D

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Nem baj, Zsókuci, legalább nem fogok annyira lóhalálában rohanni :D Csak az a baj, hogy ha rögtön utánad megyek be, akkor nem biztos, hogy tudunk dumálni :(

Visszaigazoltalak amúgy ;)
elan

Elan,
Majd meglátjuk hogy alakul, hátha mégis hamarabb odaérsz, vagy valami :wink:

Köszi a visszaigazolást :D

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Nonoka!

A pregnylt be lehet adni pocóba!!!!!Én is oda adtam!!!Hajrááá!!!! :wink:

Ajurdo!

Nincs vérvétel,ha reggel adod a szurit akkor sincs baj,ne add be reggel majd uh után megmondja dokika ,hogy mi legyen!!!!!hajráá!!!!

Nonoka!!!

Köszike Drágaság,aranyos a kép!!!!

Zsókuci!!!

Én sem tudom ,de azt mondják van ilyen!!!! :wink:

Sehike,Vikkata!!!!

Na mi zúúúúúúúúúúúúúú????????????????????????? :wink:

Krisztamill!!!!

Nagyon drukkolok holnapra,hogy sok petikét letudjanak szívni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ügyes leszel,és hamarosan kismama!!!!!

Anett Drága!!!!

Na mennyi az annyi?????????????????????????? :P :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Drukkolok mindenkinek, mennek a babatapik, a tüsző érlelők, a ciszta űzők és a nyugi sugik ezerrel!
nikó

Szaisztok csajszik!

Gina,Estike,Kriszta,Erika

Holnapra Kép

Süni
Gratula a fagyikhoz,kívánom ogy majd csak akkor kelljen vissza mennetek a tesókat szeretnétek :D Ment a válasz!

Kriszta
Meglátod az altatás után azt fogod kérdezni magadtól:ettől kellett félnem?Biztosan lesz legalább egy nyerő higyj benne!!!!! Én azt hittem,hogy ennél jobban nem is lehet izgulni,de a beültinél teljesen kész voltam.Nem minta az is fájt volna csak a tudat hogy ott lesznek a pocimba.

Arjudo
nem liheget túl a dolgot csak izgulsz,mindannyian így voltunk az első beavatkozásnál,nyugi!!!!Nyugodtan kérdezz szívesen válaszolunk!!!!

Anett
:?:
gabicsibe

Süni

Bocsi,de nem mindíg működik a H betűm :oops:
gabicsibe

Sünci

4 fagyi?Az nagyon szép :D Milyen jók lesznek majd hugikának,öcsikének..... :wink:

Drukkolok mindenkinek :D :D :D

Kép
lukrécia

Kukuccs!!!!!!!

Na én lépek mára!!!!Legyen szép estétek!!!!!!!!!!Jóccakát!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok lányok!

Csak egy gyors bekukk,megyek manót fürdetni!:)
Nemrég értem haza,tekeregtünk anyával az Ikea-ba!:)

Szóval Nyálkahártya:11-es és van egy 19-es meg egy 20-as tüszőm,ezt nem tudom,hogy hoztam össze.Elég lenne egy is,csak megrepedjen!:)
Meg is kaptam délelőtt még ott a pregnylt,a hátsómba,nekem azt mondták oda kell,na mindegy.Szerdán mennem kell megint, megnézik megrepedt-e és ha minden ok, kb pénteken beülti,de nem akarom elkiabálni!
Köszönöm a sok drukkot,drágák vagytok!Imádlak benneteket!

Kata
Örülök,hogy együtt izgulhatunk!:)Reméljük a legjobbakat!

Kriszta
Mindjárt megkereslek iwiwen,millió drukk holnapra,ne izgulj,minden jó lesz!!!!!!!!!!!!!!

Holnap majd visszaolvasok,addig is mennek a drukkok mindenkinek!

Puszi csajok,jó éjszakát!
sehike

Kriszta
Írtam pü-t!:)
sehike

Sehike,
Szuper hírek!!! Nagyon jó!!! Drukkolok tovább! ++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kata,
Mi a helyzet?

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok! :)

Anett, Zsókuci, Gabi!

Ma már jobban vagyok! Aranyosak vagytok!:)
Valószínű, hogy a front miatt voltam rosszul. Én nagyon migrénes vagyok. Az az igazság, hogy már pénteken meg kellett volna jönnie, az előtt is szokott fájni a fejem, de még ma sincs semmi.
Még csak jele sincs.....ill. annyi, hogy fáj a cicim. :? :?
Azért aggódom, mert ha csúszik akkor nem férünk bele karácsony előtt a következő lombikba, és akkor már az idén nem lehet, csak jövőre: :( És én már annyira beleéltem magam!

Holnapra járatnak megy a drukk! Kép

Krisztamili!

Én is bejelölhetlek? :oops:
nika28

holnapi akart lenni! :D :D :D :D
nika28

Sziasztok Lánykák!

Sünci,
4 fagyibabó + 3 a pociban ez nem semmi, még a végén ovit nyitsz majd. :wink: ez normális ha fáj a pocód a beavatkozás után, ha nem múlik menj vissza mindenképp nehogy túlstimus legyél.

Zsókucim,
Jaj ez a süllyedés, már mondtam neked egy pár hónapja, hogy nagyon nem jó. Tessék minnél hamarabb elmenni egy full kivizsgálásra. Babó csak egészséges anyuciba költözik. :wink:

Lexi,
Istenem annyira segítenék, de nem tudok. Ne vádold magad, sajnos változtatni a dolgokon már nem lehet. Férjed meg csak ne mondjon hülyeségeket. Valahogy nem tudom hogy de erőt kell meríteni. Tudom könnyű azt mondani, mikor utálod az egész világot (megjegyzem jogosan). És nagyon valószínű, hogy így éreznék én is mint te.....ezt nem lehet feldolgozni, örökre egy seb marad, de idővel jobb lesz egy kicsit. Talán tényleg fogadd meg Elan tanácsát és menj el egy pszichológushoz ténlyeg segít. Én is jártam régebben, és nem hittem benne, úgy mentem el, na negogy már ez segítsen rajtam, és kiröhögtem az egészet. Aztán szép lassan rájöttem hogy valóban segített. És egyre inkább azon gondolkodom, hogy el kéne menni, mert lassan belezakkanok ebbe a gyerektémába, pedig az elején tartunk, de néha azt érzem hogy soha nem lesz gyerekem. Aztán feljövök a babanetre és belőletek merítek erőt. Most éppen Gabicsibéből ő a motiváló erő a sikertelen inszemek után. De ha belegondolok abba, amin Zsókuci is keresztülment, akkor pláne muszály erősnek lennem.

Viszont nem kaptam meg az e-mailedet, küldd inkább ide privibe.

Nefkém,
Remélem már jobban vagy, vaaaaaagy? vagytok :D !!!!!!! Úgy izgultam ám érted, hogy minden rendben menjen. Babatapi mennek! mikor is kell menni tesztre?

Nyunyi,
Arany csillagom, Te mindig itt vagy. Imádom, hogy mindenkihez csak kedves szavad van és olyan jó kedvem lesz az üzijeidtől.

Kriszti,
Mi van veled?
Gil????Manda? Krisztike????????

Rebe,
Nagy drukk neked is.

Gabi kismami,
Na hogy érzed magad? :D Gondolom minden percben majd kiugrasz a bőrödből. De tényleg nem éreztél semmit előtte abszolút?

Lányok,
Nekem még mindig fáj a hasam. Eddig nem is éreztem, de ma voltam először dolgozni és ezért csak most tudom feltenni az utrot 2 db-ot ,délben kimaradt,mert ott bent nem tudtam megoldani. Viszont ma mászkáltam és feszült eléggé, néha nagyon picit úgy mintha meg akarna jönni pár másodprecre, aztán elmúlt. amikor megjön mostanában, olyan mintha érzenék egy nagy lukat pont középen a hasimban. Na ugynezt éreztem ma is, meg a petefészkeim is eléggé feszültek.
Viszont ma csípett a pisi. Lehet, hogy az utro marta már ki teljesen a lenti dolgokat. Amúgy semmi egyéb tünetem nincs sajna :( De nem vagyok komplett, aza a baj, hogy ez már tényleg pzsichés, a tüneteket akarom érezni. Jaj, lőjjön le valaki, mert bele fogok golyózni. Túl görcsös akarásnak se lesz jó vége. De mikor annyira szeretném!!!!!!
vic12

Ja mindenkinek babatapik petikenövesztők, cisztaűzők mennek ezerrel!!!!
vic12

Nika!

Persze, örülnék neki nagyon!!!Nagy Kriszta, 1977.06.11/ :D

Én bízom nagyon benne hogy sikerül neked!Szorítok! Puszi!

Sehike!

Örülök hogy keressük egymást, köszi a bíztatást, holnap mindenképpen jelentkezem.

Gabicsibe!

Bárcsak a próféta szólna Belőled! remélem hogy pozitív lesz a dolog és akkor többet nem görcsölök rajta ennyit. A beültit nagyon várom, akarom már érezni a tudatot hogy a hasamban vannak!

MIndenkinek jó éjt, megyek eszek egy jót még lehet.
Nagyon köszi minden bíztató szót, sokat fogok Rátok gondolni holnap!!! Puszik!

Kép
krisztamili77

Sziasztok csajszik!

Köszönöm mindenkinek a biztatást!Hasonlókat kívánok én is mindenkinek!Bocs hogy nem név szerint emellek ki benneteket,de olyan sokan vagytok,és kevés az időm ilyenkor!Szóval holnap eldől minden,majd ha hazaértem jövök és közlöm veletek a jó vagy rossz híreket!Estik
e ügyében is!Persze csak ha megengedi!!!

Jó éjt mindenkinek!!!! Kép
gina25

Nyunyikám!

Köszi a bíztatást, hát remélem. Neked is hasonló jókat kívánok. Jó éjt, sok puszi! :P

Kép
krisztamili77

Sziasztok,

Újra itt :wink:

Kriszta,
Írtam privit :wink:

Nika,
Nagyon örülök, hogy már jobban vagy! :D

Vic,
Igen…tudom :oops: :oops: és igazad van. Az a baj, hogy eléggé elhanyagoltam ezt a kivizsgálást, mindig volt fontosabb…nyaralás, stb. De most már ígérem utána járok, és nem hagyom annyiban. Már meg is van a beutalóm ahonnan utalnak a többi osztályokra, úgyhogy jövő héten úgy néz ki, hogy mehetek :roll: Persze nem várom, de legalább kiderül a turpisság…:roll: :wink:

Nefke,
Én is remélem, hogy már sokkal jobban vagytok! :D Mennek a babatapik hegyek Neked is: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Gina,
Nagyon édes ez a kép :lol: :lol: :lol:

Puszi és jó éjt mindenkinek!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Talit szervezünk ismét!
:D

Mivel nem tudom, hogy a testvértopikot (egyel lentebbi, babás) hányan olvassátok, így tuti ami ziher alapon, inkább ide is bemásolom:

Helyszín: XI., Tétényi út 46-48. (Kelenföldi pályaudvarhoz közel egy bölcsiben)

Időpont: November 10., 10-14 óra között

Egyéb: Mindenkit szeretettel várunk, remélem minél többen leszünk, és megismerjük végre személyesen is egymást :wink:
A bölcsiben 200 Ft-ot kell fizetni óránként (ha valaki gyerkőccel jön, akkor 400 Ft/óra). Természetesen lehet hozni a párotokat is, ha van kedve :wink:

Aki szeretne jönni, az Chestinek priviben (Ő a főszervező :lol: ), vagy a babás topikon jelezze - itt láthatjátok is, hogy kik jelentkeztek eddig, és a Chesti által megszerkesztett "hirdetést" is . (Persze, ha nekem küldtök privit úgyis jó).

Várunk mindenkit szeretettel!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Rebe, és Vic!
Aranyosak vagytok! Nem gondolom, hoyg bárki kíváncsi arra, hogy minden nap edzésre járok, és ha nem, akkor dolgozom, vagy éppen alszom(ez utóbbi csak nyugtatóval megy). Egyszerűen felfoghatatlan, hoyg "nem is ért akkora szerencsétlenség", és mégis magam alatt vagyok. De talán a sok "évforduló", ami mostanában volt, persze mind halál évfordulók a szülőknél, ez tett letargiássá.....Ezért nem írok, persze az akció előtt lévőknek drukkolok nagyon a háttérből, még ha nem is írok!És gratulálok a sikeres "sztériásoknak".

Ha egyszer összeszedem magam, igérem újra Írni fogok, csak most kedvem nincs."Nagyon jól " érzem magam, próbálom lekötni magam a munkámmal, és az edzésekkel...Le akarom adni azt az 5 kilót, amit felszedtem sikeresen.....Hogy egyszer csinos anyukája legyen a gyermekemnek.....
:roll: :wink:
Igaz Lexikém???Ezért küzdünk!!!!

Nemsokára dobok egy táblát, és megpróbálok visszaolvasni, mert az utóbbi hetekben csak azokat a hsz-eket olvastam, akik beavatkozás előtt álltak.... :oops: :oops: Időm sem volt nagyon.Most is nemrég estem ki a konyhából, páromék autót szereltek, kollegajával, és Gyrost csináltam nekik, magamnak holnapra frankfurtit, és káposztás tésztát(változatosság kedvéért dolgozom) :lol:
Most pedig írok nektek, és a finom vörösboromat kortyolgatom..... :roll: :lol:

Új lányok! Már írtam egyszer, de ismét írom, üdv itt!És ha valaki szeretne felkerülni a táblába, írja be az adatait ide, vagy privibe, és holnap este már benne is lesz!Ez amolyan szerencsehozó tábla!:)

Szép éjszakát mindenkinek!!!
Vendég

Vendég

Kriszti,
Úgy érzem lassan kijár neked egy alapos verés. Mi az, hogy az kit érdekel, hogy dolgozol, meg alszol, meg ilyenek? :shock: Te, szerinted velem mennyi babás, vagy ahhoz kapcsolódó dolog történik mostanában????? Elárulom: semmi... mégis itt vagyok, mert tudom, hogy sokaknak számít, hogy drukkolok nekik, és jelen vagyok a minden napi írásokban. És nekem is számít, mert gyógyír a fájdalmamra ha látom, hogy sikerül valakinek, és látom, hogy segíthetek akár egy kedves szóval, akár csak azzal, hogy meghallgatom, vagy írok... Szóval irgum-burgum, és ne csináld ezt. Ettől nem lesz jobb neked, hidd el... :roll:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Ezt írta ma Juci tesója:

Sziasztok Lányok!

Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy jövő hét kedd-szerda magasságában hazajöhetnek Juditék a kórházból!!!

Eszti

HURRÁÁÁÁ!!! :D:D:D:D:D:D De jó lenne! Nagyon drukkolok, hogy így legyen!!! :D:D:D:D

Kép

Kép
zsókuci

Kriszti!
Sajnálom, hogy rossz időszak ez neked! :cry:
Azért az már jó jel, hogy le tudod foglalni magad, vagy legalább megpróbálod :roll:
Sztm mindenkit érdekel, hogy mindennap edzel!:) Én holnap megyek jógázni, remélem érdekel? 8) :lol:
Ismét köszönjük a táblát is!

Nika!
Örülök, hogy jobban vagy! El sem tudom képzelni milyen egy migrén :(
Igyál vörösbort! Az állítólag bejön, ha azt akarod, hogy megjöjjön!
Drukkolok neked!

Gabicsibe! Fantasztikus lehet neked most (és még jó pár hónapig :lol: )! Gyere sűrűn! Jó látni a jó példát! :wink:

Süni
Gratula a 4 fagyibabóhoz:)

Sehike
Neked is gratula a petikéidhez!

Krisztamilli!
Ezer drukk a holnapi leszíváshoz! Kérem szépen majd a POZITÍV élménybeszámolót :lol: 8)

Zsókuci
Jó hír: MINDJÁRT VÉGE A HÉTFŐNEK!!! :lol: Remélem gyorsan a hátad mögé dobod ezt a gyulladás témát! Egy kis gyulladásűző :twisted:

Rebe, Nefke,Estike
KépKépKép

Vic
Ezt szerintem csak görcsösen lehet akarni! Valahol olvastam, hogy a legnagyobb hülyeség egy gyerekre vágyó nőnek azt mondani, hogy ne akarja ilyen görcsösen!
Viszont jó, ha tudod terelni valamivel a gondolataidat! (mondom én akinek nem megy :wink:
Neked is mennek a drukkok!

Nyunyika!
Én hallottam már arról, hogy a peteérés akár a menstruáció alatt is lehet! (van az a jónás naptár, vagy mi:) azzal nekem a 24-25 napra jött ki a számolás szerint) Sokan hisznek benne, és olyat is tudok családból akinek bejött!
Én ugye hiába is számolgatnám :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Zsókuci!
Csatlakozom!
Csak keményen! Senki nem hagyhatja csak úgy el a topikot :lol:

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Gina!
Bocsánat, majdnem elfelejtettem!
MEGAdrukk holnapra!

Most már megyek aludni, azt hiszem fáradok:(

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe, Zsókuci!
:lol: :lol: :lol: Húúúúú, kezdek félni! :lol: :lol:
Holnap írok sokat, ma már nincs erőm..de visszaolvastam...... :shock: :shock: :shock: Remélem a betegek is úgy gondolják, kicsit gépezhetek.... :wink:

Szép álmokat mindenkinek, és megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggel tDrágáim!!!!

Kicsi Sehim!!!!!!Hurrááááááá!!!!hamarosan megint kismami leszel!!!!!!!!!!!!!!!Pusza és további drukk!!!!!!!!!!!

Kicsi Vic-em!!!!

Köszönöm amit írtál,nagyon jól esett!!!!!!!!!!!Imádlak!!!!!Lehet otthon kéne maradnod az eredményig!!!! :roll: Vigyázz magadra Kicsikém!!! :wink:

Estike,Gina baba!!!!

Küldöm hozzátok a zebrusokat!!!!!Csuriban a kezem értetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: Mindenkinek megy a drukk a mai napra akinek kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kicsi Vikkataám!!!!

Merre vagy baba?????????Mi zúúúúúúúúúúúú????? :wink:

Törpike!

Köszike drága!!!!Hallottam én is a Jónás modszerról!Hol lehet azt megcsináltatni?????És mennyi az ára????Pusza

Krisztikém!!!

A munka megszállotja vagy,de örülök,hogy szereted a munkád!!!!!!!!!!!!!Igy is szép anyuka leszel !!!!!!!5 kilo plusszal ahogy te mondtad Drága!!!! :wink:

Kicsi Nikám!!!!

Nem akarom küldeni még a menszi manót,mert nem lehet spontán babó?????????Vannak csódák Kicsikém!Teszt?! :wink:

na most lépek majd jövök!!!!!!!!!!!

Jaj de jó Jucikáék hamarosan haza vihetik a csöppeket!!!!!!!!!!!!!!!!!Hurrráááááááááááá :P :P :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mindenkinek szép Kép -ot!

Nyunyi
Itt kiszámolhatod :

http://www.astro.com/cgi/ade.cgi?ract=x ... =0&btyp=95

Kell a keresztnév,vezetéknév,születési idő kb.percre pontosan,ország,város
Megjegyzem nekem nem jött be :D
gabicsibe

Kriszti
Régebben is írtál arról,hogy edzeni jársz,mit főztél és merre mentek!Miért gondolod,hogy pont most nem érdekel ez minket?!

Sehike
De jó,mindjárt itt a nagy nap és érted is lehet szorítani!

Vic
Kép
Ne izgulj!!!Nekem is ilyen pocifájásokkal kezdődött és semmi más tünetem nem volt!!!!!!!!A csípésre nem tudok mit mondani,mert nekem soha nem volt ilyen.

Juci
Kívánom,hogy tényleg így legyen!!!!!
gabicsibe

Kicsi Gabicsibe Kismamim!!!!

Köszike Drágaságom!!!!!Meglesem!!!!!!!!!!Jól vagy????Pusza

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabikám!

Ez elég bonyólult nekem!!! :( :shock: Nem tok angolul!!!Mindegy! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!

Nem tudja valaki ,mi a helyzet Babykénél?!!!!Hány babó van?! :wink:

Vikkatám!

Merre jársz drága!!!????Na mi volt tegnap?????????? :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi dobd át az adatokat privben, és megcsinálom neked:)

Kriszti!
helyes, gyere csak gyakrabban :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Tegnap megvolt a leszívás, 5 petesejtem lett. Ma reggel telefonáltam, 3 termékenyült meg, 2-t kapok vissza csütörtökön 10 órakor.

(A múltkori 8 leszívott után most kicsit csalódott voltam az 5 miatt, de akkor is 3 termékenyült meg, így egy kicsit már mindegy. Nem tudom, hogy a betegség miatt alakult-e így a leszívott petesejtek száma, mert még mindig nem vagyok 100% egészségügyileg :? Bár az is lehet, hogy egy-két tüsző nem érte meg a hétfőt, mert már pénteken is hatalmasak, 22-23 mm-esek voltak. Nem tudom.
Ma reggel sírtam egy kicsit, de próbálom tartani magam, mert a férjemben így is olyan nagy az önvád, hogy csak miatta van ez az egész lombikozás. :( )

Nefke, nagyon-nagyon örültem Neked! :D A csokit köszönöm szépen, nagyon fincsi volt és persze jólesett!! :wink: Drukkolok Nektek, vigyázz nagyon magatokra!! Puszillak!

Visszaolvasok és jövök! :)

Kép

KépKép
anett_1

Anett
én nagyon boldog lennék 2 szép embrióval!
Ne sírj! Ez nagyon szép eredmény!
Mi még azt sem tudjuk lesz e belőle valami....
Tessék most már a beültetésre koncentrálni! Kell a kismanónkak a pozitív anyukájuk!!! :wink:
Minden rendben lesz, és egy év múlva már erre a kezdetre nem is fogsz emlékezni!!

Törpe

Kép
törpehzs

Kép

Süni,
Nagy-nagy gratula a fagyisokhoz! :D Hogy vagy? Ha nem érzed magad jól, menjetek be mindenképpen, nem játék!

Nyunyika,
Köszi kérdésed, jól vagyok! Nagyon ritkán érzem a pocim, egyre jobban vagyok, ami kicsit aggaszt is, de bizti így kell lennie! :wink:

Krisztamilli,
Remélem minden rendben volt ma leszívásnál, és szépséges petikéid lettek! Majd jelentkezz!

Sehike,
Gratula a szép eredményhez, megy a drukk szerdára is :!: :!: :!:

Vic,
Ne izgulj, nekem sincs semmi különös tünetem. Gondolom ez mindenkinél más! Nem feltétlenül kell tünetnek lennie! Szorítok :!:

Kriszti drága,
Én igenis örülök, ha írsz magadról. :D Érdekel, hogy mit csinálsz, mégha most nem is baba ügyben történnek veled a dolgok. Azért vagyunk egy kis csapat itt a fórumon, hogy meghallgassuk a másikat. Irgum-burgum, tessék sűrűbben jelentkezni, mert hiányzol innen! :wink:

Anett,
Ne keseredj el, oksa :?: :!: Tudod, hogy ebből is simán lehet babó, nem a mennyiség a fontos. Most már próbálj meg pozitívan hozzáállni, mert fontos. Egy nagy ölelés neked:
Kép

Gabi kismami,
Hogy vagy? Rosszullét vagy ilyesmi jelentkezett már, vagy még semmi?

Gina, Estike :?: :?: :?:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a drukkot.

Tegnap kaptam meg az utolsó infúziót, és közben elkezdtem vérezni. Azt mondták, hogy ez normális hiperstimulációnál. Pénteken kell menni vérvételre, de szerintem már nincs sok értelme, mert most délelőtt rendesen elkezdtem vérezni, szóval szerintem menstruálok. Szóval azt hiszem, mi már tudjuk az eredményt. :cry:

Amúgy a BMC-ben mindenki annyira aranyos volt.

Azért szurkolok mindenkinek és remélem sokan sokkal szerencsésebbek lesznek mint mi.
Nefke

Nefke
nefke

Nefke,
Jaj, ne már!!! Még nem biztos, úgyhogy kérlek, még ne add fel. Hátha "csak" vérömleny, vagy ilyesmi!!!! :oops: Én még drukkolok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
zsókuci

Törpim!!!

Köszike Drágaságom de már Gabicsibe csinálja nekem!!!!!Aranyos vagy Drágaság!!!!!

Anett Drága!

Szép eredmények ezek ,nem ér sírni!!!!Csütörtöktől kismama vagy Drágaságom,és ez a lényeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Rebécském!!

Szerintem az jó hogy nem érzel semmit és jól vagy!!!!Megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!!!! :P

Ez a babanet ez dilis nemrég elküldtem egy hozzá sz,és meg is néztem de most nézem nincs sehol!!!!!!!!!!!!!!! :shock: Na mindegy !!! :wink:

Bmc-járatka gyertek a jó hírekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nefkécske!!!!

Na ne!!!!!Nem bíztos !!!!!Én még drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!Remélem csak a túl stimutól lesz Drága!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: Kitartás!!!!!!!!!!!!!De még korai lenne megjönnie nem?????????

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nem adom fel, mert úgy érzem, hogy itt vannak, de nem értem, hogy miért vérzek?! Amúgy még korai lenne megjönnie, mert csak vasárnap kellene, ha nem sikerül, de valamiért azt hiszem sikerülni fog, csak sokat kell szenvedni érte!

Mondták, hogy ha van valami telefonáljak, de egyenlőre senkivel nem tudok beszélni, csak sirok és sirok.
meg azt se tudom, hogy van-e értelme telefonálni azért, hogy menstruálok?
Nefke

Nefke
nefke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: