A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Zsókucikám!!!

Ezt igy szoktam a kis családommal is,és hát ti is azok vagytok!!!!! :wink: Puszantlak Drágaságom!!!! :wink:

Elköszönök,mára lehet még benézek,de megint olyan álmosság van rajtam!Nem tom mi van velem állandóan aludnék! :roll: Jóccakát!!!!!!

Bmc-járat nagyon nem jelentkezik!!De reggel jövök addigra csak jót szeretnék olvasni!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, aranyos vagy, hogy nem felejtetted el, hogy ma voltunk mi is. Úgy néz ki, hogy minden jól alakul, hétfőn megyünk megint. :wink: Még egyszer köszi a drukkolást. :wink:
torolve_20130114141731

Sziasztok, Sünci férje vagyok.

Köszönjük a drukkokat, már 5-en jöttünk haza. Mind a 8 embrió szépen osztódott, és hétfőn tudjuk meg, hogy mennyit sikerült lefagyasztani. Erdeményhirdetés 17-én.

Rebe!

Süni üzeni, hogy egy élmény volt a társaságod ma, én meg üdvözlöm a párod, örülök, hogy megismertelek benneteket.

Anett!

Köszönjük a csokit, nagyon fincsi volt!

Nefke!

Neked pedig köszönjük a látogatást.

Mindenkinek drukk ezer-csilliárdszor, most Süni pihizik kicsit, aztán 3-4 nap múlva jelentkezik.

Puszi mégegyszer, aztn ügyesen csajok!!!!!!! Ati
süni76

Sziasztok!

Sajnos nem tudtam jönni 2 napig, és rengeteget "alkottatok" :D :D

Rebe!

Nagyon szorítok Neked! Sokat gondoltam Rád ma!
Pihenj sokat!!!!! Kép

Törpe!

Nem tüntem el csak nem tudtam jönni.
Szóval a novemberi ciklus 21. napján kezdünk!!! :D :D
Apa eredménye pedig kedden lesz meg.
Már nagyon várom a novembert!
nika28

Sziasztok!

Most jöttem meg a Bmc -ből, kettő után végeztem, nem volt ma a Zeke doki és szerintem Konc tanár úr sem, Szűcs doktornak volt munkája bőven.
Ha jól vettem ki a Doktorom szavaiból kb. 11 tüszőm van, /igazatok lett, tényleg lettek is és nőttek is picit, KÖSZI!!!/de még nem elég nagyok, nőhetnek vasárnapig, akkor repesztő és kedden leszívás. Még mindig félek... Nem jön valaki kedden véletlenül leszívásra? Beszari alak vagyok, szégyellem, dehát ez van....

Lexi!

Nem írtál, aggódom, minden oké? A véletlenekkel úgy vagyok hogy szerintem mindennek oka van, legalábbis az estek túlnyomó részében. Remélem, jól Vagy, puszi!

Zsókuci!

Köszi a privit, írtam is már!
Vigyázz Magadra!Rendben lesz az a vérkép, kevéske ismeretem szerint / meg megkérdeztem a barátnőmet aki nővérke/ nincs nagy gáz.

Mindenkinek nagyon szép estét, sok pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
krisztamili77

Krisztamili77, a 11 nagyon klassz, nőjjenek csak szép nagyra!

Nika28: November végi kezdés? Akkor baba lesz a fa alatt decemberben? Szívből kívánom!

Süni76: várunk vissza! Jó sok tesónak való :)

Nyunyi, mi ez az álomkór? Hm? ;)

Zsókuci, még nem jelentkeztem be kedvencünkhöz, de hétfőn megpróbálom. Háromnegyed 7 előtt nem tudok odaérni, de akkor szinte tuti, hogy találkozunk! Már ha el tud vállalni egyáltalán...

Gabi, most ki fogsz nevetni, de 3 napja én is állandóan éhes vagyok... szörnyű, már nem tudom, mit találjak ki, hogy ne a fenekemet növeljem, csak a éhség-érzetemet űzzem el (a meleg tea egészen bevált). Viszont ma annyira fájt a hasam, hogy egészen olyan, mintha meg akarna jönni... tudom-tudom, hogy ettől még bármi lehet, de azért nagyon szurkolok, hogy menjen a fenébe a jó öreg mensimanó.

Bocs, akit kihagytam, újabban álmatlansággal küzdök, minden hajnalban 4-5 körül felébredek, és nem tudok visszaaludni. Aztán délután meg este kómázok...
elan

Sziasztok!
Nemsokára indulunk Petre. Sajnos megjott rendesen most csak azért megyek fel, hogy tudjak beszélni a dokimmal. Nem tudom mikor fogok jonni mert csavizunk egyet Budaörsön a bevásárló központokba.
nikó

Zsokuci!
Majd el felejtettem:http://labtesthu.engitel.com/
Elég jónak tűnik ez a z oldal! Labor vizsgálattal kapcsolatos hátha találsz valamit.
nikó

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot!

2 napig nem jövök és mennyit irtatok.

Rebe, Süni, Vic, Elan, Sehike, Vikkata, Estike, Gina, Nefke, Krisztamili, Gabicsibe
Mindenkinek megy a petike növesztő, babatapi++++++++++++++++++++++++
Remélem senkit nem hagytam ki.

Nagyon jó, hogy ennyi mindenkivel történik valami. :D

Törphe Megnéztem a lapot. Jót nevetem a figuráknak.
November mindjárt itt van, ti is kezdhettek.

Zsókuci sajnálom, hogy rossz lett az eredményed. Jól teszed, hogy kivizsgáltatod magad. Hajrá tavasz :!:
Addigra a céljaid tejesülnek.

Nikó Várlak a hirekkel. Én még mindig szoritok.++++++++++

Olvastam a Jucis hireket. Olyan jó, hogy mind a kettő baba kint van már az inkuvátorból. Juci már mind a kettő kislányt magához ölelheti.
Bevalom az oldal olvasása közben elpityeregtem magam, de csak az örömömben.

Nyunyi Mi ez az álom manó kor? Az őszi fáradság? Vagy valami másnak a jele? Ha adhatok egy tanácsot, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt az segit a szervezetnek regenerálódni.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Hát sziasztok lányok!
annyira szerettem volna jönni, de nem ment... bent vagyok az irodában napi 9-10 órát, (ott nem merek írni, mert rálátnak a gépemre), és most vagyunk házvásárlás közepette, este vacsora mellet vannak a kupaktanácsok, mert még az sem megy máskor...

Nagyon hiányoztok!

Most jó korán felébredtem, mondom egyéletem, egy halálom, elolvasom, mi minden történt az elmúlt napokban, és írok, mielőtt felébred kicsi férjem, és elhúzunk a városból...

EZ aztán nem semmi! Ennyi jóhír!
Gabicsibe! Nekem a hideg futkosott az örömtől, és meghatódottségtól a hátamon! Gratulálok nektek ! :))))))))

Rebe és Sünci! Nagyon nagyon drukkolok nektek! Pihizzetek, kényeztetést kívánok minden irányból ! :)

Zsókuci! Ne aggódj, még van időd... most azon légy, hogy következetesen fokozatosan térj át a babásodáshoz szükséges dolgokra! én diétakor pl. csodás dolgokat kreáltam.... alacsony kalória tartalmú, de ínycsiklandozó szinekben pompázó könnyű dolgokat... A dohányzás, az érdekes dolog... tudod, rengeteg dohányzó embernek születik babája, de persze, ha sikerül mondjuk lecsökkenteni napi 5 szálra, aztán meg 3 ra aztán meg el is hagyod, akkor még jobb... Én amikor le akartam szokni, tollat vettem a kezembe, hogy ne hiányozzon a rutin mozdulat... és 1 hét alatt elhagytam...

Nikó :( csak előre, rendületlenül!!!!!!

Nyunyi! Jó olvasni soraidat! Hiányzol te is !!!

Küldöm én is a babatapikat, petinövesztőket, és sok sok pozitív energiát!!!
Puszika
Vendég

Pusszantok mindenkit!
Annyi minden történt veletek nem győztem visszaolvasni!
Sajnos munka miatt nincs sok időm.
Hétfőn voltam a BMC-ben , de nem láttam ismerőst.
Gabicsibe!!!!
Rettentően örülök neked, csak nyeltem az örömkönnyeket és nagyon szorítok nektek!!!!!!!!
Szűcs doki kimondta az ítéletemet, petefészkeim nem működnek már hiába stimulálná csak petesejtdonorral lehet babánk.

Lányok ha esetleg tudtok valakit aki adományozna petét?? :?:
Nagyon nehéz kapni , nálunk a fagyasztott petéket a kukába dobják, pedig hány páron segíthetnének.

Ha tudtok olyat akinek így lett babája és donort keresett azzal is szívesen konzultálnék!
Mindenkinek nagyon drukkolok!

Seriandi
seriandi

Sziasztok!

Mindenkinek szép Kép -ot

Rebe!

Remélem jól vagy!!
:D :D

Lányok!

Én ma valami hihetetlenül rosszul vagyok!
Annyira fáj a fejem, hogy egyszerűen alig tudok fenn maradni.
Pedig annyi dolgom lenne ma! :(

Ráadásul még hányingerem is van, gondolom a fejfájás miatt.

Nincs véletelnül valakinek valami, jó ötlete fejfájásra?
Mert nem szívesen tömöm magamba a gyógyszereket.
nika28

Jó reggelt Drágáim! :P

Kicsi Vikkatám!!!

Örülök,hogy jó hírekkel jöttél!!!!!Pusszilak Drágaságom!! :wink:

Sünike!

Hatalmas gratula a 3 as ikres kismaminknak!!!!!!!!!!!!!!Mennek a tapikák!!!!!!

Kicsi Rebécském!

Nekied is!!!remélem minden rendben ment!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Kicsi Mamikám!!!!!

Elan!Erika!

Szerintem nálam ilyen őszi fáradság van!!! :lol: :lol: :lol:

Mennek a tapik!!!Meg a nővesztők!!!!Sehike mi a helyzet???!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kicsi Nikóm!!!!!!!!!!!!!

Nagyon nagyon sajnálom!!!!Kívánom ,hogy minnél elöbb teljesüljön az álmod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ja bocsika a tapi lopásért!!!Nem tom kitől loptam!!!Bocsesz de annyira tetsztett!!! :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szép napot csajok!

Tegnap jó későn értem haza,azért nem írtam már!
Szóval már a jobb oldaliban is volt egy 15,és egy 16-os tüsző hétfőn kell mennem megint Nyálkahártya már 9-es elvileg jó hír doki azt mondta csúcs amiket produkálok,múltkor még le akart állítani most meg az 5-ös nyh-ból 9-es lett./Ezt viszont lehet a teának köszönhetem,iszom is még ezerrel/:)
Reméljük hétfőn is minden ok lesz és akkor jövőhéten beülti.Mondjuk kicsit későnek találom,hétfőn már a 19 napon leszek,beültinél meg már huszon.....A ciklusaim kb 32 naposak.Volt már valakinek ilyen későn a beülti?
Megpróbálok visszaolvasni!:)

Nyunyika
Azt már látom is ,hogy hiányoltál, drága vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sehike

Sziasztok csajszik,

Szóval két csodás kis pindurit kaptam vissza. :D
Mind a 8 kis tündér szépen fejlődött, egy 6 sejtes, egy 7 sejtes, és 6 db 8 sejtes. 6-ot így le tudtak fagyasztani, és két 8 sejtest kaptam vissza. Meg is néztük őket, annyira jó volt. :D Az egyik 8 sejtes már elkezdett morulásodni, azt mondta a biológus ez nagyon jó.

Süni,
Örülök, hogy egy szobában voltunk, és hogy megismertük a párod is! :D

Nikó,
Sajnálom! :(

Most el is köszönök, megyek pihizni!
Puszi

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sehike!!!!!

Biztos nem számít hányadik napon vagy!!!!Tudja dokika mit csinál!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon közel vagy már te is!!!!!!Nemsoká kismami leszel te is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Örülök neked nagyon!!! :wink:

Rebécském!

Az mit jelent hogy morulásodni?!De nagy Gratula neked Kismami!!!!!!!!!!!!17 én eredmény hírdetés!???????????? :P Pihikézzél Drágaságom!!! :wink:

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És napoT!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Csajok!

na most vagyok egy kicsit, mert pihizek. Pontosabban fekszek és wc-re járok. :lol:
ma már szerencsére nem kellett menni infúzióra, de hétfőn jelentkeznem kell. Amúgy már jól vagyok, most már csak minimálisan fáj a hasam, de ez más hasfájás, mint ami a hét elején volt! :lol: Remélem jó dolognak a jele ez!
Köszi mindenkinek a drukkokat. Nagyon jól esett, hogy látogatom is volt, mig bent voltam a BMC-ben és a párom is olyan kis hős volt, minden nap jött velem és a "pisi-járatban" is segített.
Most is kell még irnom, hogy mennyi a bevitt és a leadott folyadék. Most megyek és fekszek vissza!
Puszi mindenkinek és mindenkinek a legjobbakat!
Nefke

Nefke
nefke

Sziasztok,

Kata,
Örülök, hogy minden jól alakul! :D

Sünci és Ati,
Szuper hírek!! Millió drukk és babatapi!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kriszta,
Köszönöm neked is az utánajárást, aranyos vagy! :) Szuper az eredmény, és meglátod minden jól fog menni :wink:

Elan,
Nagyon örülnék, ha sikerülne összefutnunk doktorunknál! :D
Küldök neked mensi-manó űzőt: :evil: Remélem még úgy 8,5 hónapig el is kerül :lol:

Nikó,
Neked is köszi!!!
Sajnálom, hogy rendesen megjött, mesélj majd, hogy mit mondott a dokid.

Brummadzag,
De jó, hogy végre jelentkeztél!!! :D:D:D:D Te is hiányoztál nekünk!!
Én tavaly a cigiről biorezonanciával szoktam le. Az akaraterővel együtt nagyon szuper volt, de tényleg, hogy akarni is kell mellé, és csak akkor segít. De én akarom, hiszen muszáj, és most mindegy, hogy most, vagy 2 hónap múlva, hiszen a cél ugyanaz :wink:

Seriandi,
Jaj, nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kaptál, illetve, hogy ez most már biztos :cry: Sajnos nem tudok pete-ügyben segíteni, esetleg nézz körül itt a babaneten a többi fórum között, hátha van ezzel kapcsolatos. Kívánom, hogy minél előbb sikerrel járj, és néha jelentkezz!!!

Nika,
Sajnálom, hogy nem vagy jól… :?

Sehike,
Szuper, nagyon gratulálok! Ha hosszúak a ciklusaid, akkor nem baj, hogy így csúszol a beültivel, hiszen akkor máskor van a középidő, nyugi! :wink:

Rebe drága,
Neked is millió babatapi: ++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nefke,
Nagyon örülök, hogy már jobban vagy! Sok-sok fehérje és folyadék :wink: Na meg kitartás :wink: :lol:
Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nagyon-nagyon drukkolok ám mindenkinek!
Küldök egy kis gólyacsalogatót :wink:

Kép

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókucim!!!!

Nagyon jók a brekieid!!!!!! :lol: :lol: :lol: öRDIKE OLYAN JÓT KACAGOT RAJTUK!!!A brekik a kedven állatkái!!drukkolok neked szerdára!!!nem tudom mondtam e de megcsináltam szerdán a receptedet!!!!Isteni volt!!!Ördikének is annyira izlett,hogy haza hoztam 4 kor az óviból és egész délután azt flamózta!!Még alvás elött is azt ette!! :wink:

Kicsi Nefkém!!!

Örülök,hogy jobban vagy Drágaságos kismamám!!! :wink: Mennek ám a tapik!! Kép

Mindenkinek Jó étvágyat az ebédjéhez!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Brummadzag!!!

Kihagytalak reggel bocsi!!! :oops: Ha van időd gyere gyakrabban!!!Drukkolok a következő lombikhoz!!!!!!!!!!!!!Ami decemberben,vagy januárban lesz!! :wink:

Kicsi Seriandim!!!

Bár tudnék neked segíteni!! :cry: De sajna nem tudok ilyet!!!Kitartás Kicsikém!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi,
A morulásodás azt jelenti, hogy a sejtek elkezdtek összeolvadni, ez a blasztocita előtti egyik állapot. :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebécském!

Értem ,és köszike az infót!!!!Ez tényleg jó!!!!!!!!!!!! :P Kicsimamim!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok csajok!

Mindenkinek mennek a drukkok, Süninek külön is :!: :!: :!:

Seriandi!

Sajnos petesejtet nem tudok, de nekünk még van négy embrikénk és azt mi majd szeretnénk "elajándékozni", mert ha lesz is tesó a csajoknak, akkor friss stimuval vágunk bele.
De gondolom Ti szeretnétek, hogy legalább a párod "benne legyen a babá(k)ban". Nagyon sajnálom, hogy ez a helyzet Veletek!
Szorítok, hogy találjatok donort!

Puszi Mindenkinek és köszi, hogy szorítottatok értünk!

Judit

jucicuki

Jucika!

Ez nagyon szép dolog tőlletek!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Nem sikerült. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
nikó

N Kép Kicsikém Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nikó,

Nagyon sajnálom!!!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Drágaságaim!

Mára lépek,apának kell a modem,most kelt! :wink: Majd reggel jövök!!!!!!Nikóm ez lemaradt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Nagy nagy Ölelés neked Kicsikém!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Fúúúúúúú lányok már megint mennyit írtatok!:)
Nekem állandó rohanás és program-hegy.....alig jutok babanethez, és már elvonási tüneteim vannak.... :lol:

Nikó :cry: nagyon sajnálom! :cry:

Nika!
Hajrá novemberi ciklus 21. napja: :lol: Az kb mikorra esik?
Jobban vagy már? nekem a tejeskávé szokott segíteni a fejfájáson, vagy forró fürdő (az tágítja az ereket)!

Krisztamili
Gratula, és még növesztgesd szépen!
Én is félek mindentől :wink: de itt mindenki azt írja,hogy a leszívás nem nagy dolog :wink: próbáld meg elhitetni magaddal :wink: :lol:

Erika,
én is mindig jót mulatok rajtuk:)
Apa szerint halál gyerekes vagyok! Na de végül is elvett, tehát így szeret! :lol:

Sehike!
Nagyon ügyes vagy!! Milyen teát iszol?

Zsókuci
ez kész! Apával 10 percig röhögtünk sírva a békákon!: :lol: :lol: :lol:

Gabicsibe
Kép

Elan
Kép

Süni
KépKépKép

Na! rohanok is tovább! Éjjel még tuti bekukkantok!

MegyünkKép Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Remélem,mindenki jól van!!!
Én csak növesztgetem a petikéimet és agyalok a jövő héten.

Törpe!

Köszönöm, remélem még nőnek, nem voltak túl nagyok...
Hát igen, az ismeretlentől általában félünk, én már sokkal jobban vagyok, de majd megírom hogy milyen volt és akkor talán majd / ha egyáltalán szükséged lesz rá , remélem nem/ Neked könnyebb lesz!
:P

Nikó!

Sajnálom nagyon, :cry: de fel a fejjel, tarts ki!!!

Rebe!

Gratulálok a Picikékhez, szurkolok nagyon!!! :D

Nefke!

Gyors gyógyulást, szorítok Neked!!! :wink:

Sehike!

Milyen teát iszol?
Én már anni mindent szedtem, most is méhpempő, halolaj, árpafű.
Jövő héten lesz a beültid? Remélem nekem is. Leszívás hétfőn? Majd írd meg milyen volt, nekem kedden lesz. Köszi!!

Mindenkinek jó éjt , sok puszi!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
krisztamili77

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak így ide jövök, de kérdezni szeretnék!

Priviben is jöhet a válasz!

Úgy néz ki, hogy meddőségi központba küld a dokim és igen csak gondolkodom a BMC-n! Inszeminációt javasol!

Anyagi vonatkozást tudnátok írni??? Akár priviben is!
A Kaálit már kinyomoztam, hát az elég gááz!

Előre is köszi az infokat!

Mindenkinek babaragacs és drukkok!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Maradt meg utrogestanom és Elevit. Ha érdekelne valakit szóljon, fél áron odadnám.

Gabi!

Nem érdekelne az Elevit? 100 db-os nekem nem kell már.
nikó

Hű csajok mi volt itt, nem lehetetett belépni sokáig! :evil: Igyekeztem visszaolvasni.

Nyunyika,
Október 16-án lesz a vérvételem, nem 17-én! :wink:

Kata,
Megy a drukk hétfőre! Örülök, hogy alakulgatsz!

Krisztamilli,
Látod, csak jók lesznek azok a petikék jövő hétre! Szorítok!
A leszívástól ne félj, nem kell! :D

Brummadzag,
Jó hogy jelentkeztél, gyere gyakrabban! :wink:

Nika,
Remélem már jobban vagy!

Seriandi,
Sajnálom! :( Remélem hamar találsz donort! Amíg nekünk nincs sajátunk ....

Sehike,
Neked is megy a drukk! :wink:

Nefke,
Örülök, hogy megismertelek! :D +++++++++++++++++++++++++++

Juci,
Örülök, hogy jól vagytok! :lol:

Nikó,
SAJNÁLOM :!: :!: :!:

Bettike,
A BMC-ben nem kell fizetni, csak vizitdíj van és a gyógyszereket fizeted! Amúgy minden ingyenes!

Hát csajszik pihengetek, de néha nem tudom melyik oldalamra forduljak! :shock: Na de a célért mindent! :wink: Viszont az evés annyira nehezen megy, alig ettem ma is valamit. Egyszerűen akkora a hasam és olyan érzés mintha bezabáltam volna. De azért a túróadag már lecsúszott! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Itt Sünci. :D Kaptam egy kis engedélyt, hogy ideülhessek. Pontosabban fekszem a fotelben :wink:

Bettika, inszem ügyben én nem tudok segíteni, csak annyit tudok mondani, hogy a BMC-ben csak a gyógyszerekért kell fizetned. A konzultációk, uh-ok mind ingyenesek. Sok sikert!

Nikó, nagyon sajnálom :(

Köszi a drukkokat! Vigyázok nagyon magamra. A közérzetem rossz egy picit. Szédülök (gondolom a sok fekvés miatt),amúgy gyűröm a túrót és iszom a sok folyadékot, mert azért volt egy kis folyadék a méhüregbe, de szerencsére nem kellett pénteken infúziót kapnom. Holnap megtudjuk, hágy kis eszkimó-babánk van.

Anett, szorítok a holnapi akcióhoz!

Rebe, hogy vagy? Kényeztetés megy? Vicces volt, ahogy együtt feküdtünk még a műtőbe is :D

Mindenkinek mennek a drukkok!
süni76

Bettike ment a privi!!!

Lányok,nem tok írni de holnap jövök!!!!!!!!!!!Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok! Végre be tudok lépni :)

Nikó, :cry: :cry: :cry:
Zsókuci! Sajnálom hogy ilyen eredményeket kaptál! Remélem, hogy mielőbb megtalálják a problémát és gyorsan orvosolják is azt! Jobbulást!
Sünike, egészségetekre Te drága :lol: Pihi, pihi, pihi! Sok fehérje és folyadék!!! Babatapikat küldök Neked! :D Örülök, hogy bejelentkeztél és köszi szépen :wink: Puszillak!
Rebe, örülök hogy végre megismerhettelek! :lol: Vigyázz magatokra, Neked is mennek a babatapik! :D
Nefke, látom már jobban vagy, hamarabb ideértél mint én. :wink: Így legalább Te személyesen üdvözölhetted a csajokat. Pihenj sokat! Holnapra csak jó híreket kívánok Neked!
Gabicsibe, örülök hogy jól vagytok! :D Köszi szépen!
Gina :D :D :D
Estike, drukkolok továbbra is!!!
Elan, Te mikor tesztelsz???
Kriszti, hoool vagy? Hogy vagy? Kérlek, ne tűnj el! Hiányzol!
Krisztamili, mi nem találkozhattunk pénteken? Beszélgettem (többek között) egy sötét hajú, mosolygós, izgatott, első lombikos csajjal, akinek kedden lesz a leszívása. Fekete bőrkabátban, világos lila felsőben voltam, a hajam pedig copfban összefogva.

Én is végére értem a protokollnak, tegnap este 10-kor beadtam a tüszőrepit, ma reggel meg az utolsó Decapeptyl-t. Holnap reggel 1/2 8-ra megyünk és jöhet a petesejt leszívás.

Kép

KépKép
anett_1

Azt el is felejtettem mesélni: péntek este azt álmodtam, hogy a férjemmel body-kat válogattunk a kicsi fiunknak egy bababoltban.... közben azon morfondíroztam, hogy hány darabot vegyünk az 56-os méretből és mennyit a 62-esből. :lol: :lol: :lol:

Jó álom volt :D Ennél nagyobb problémát nem is kívánok magunknak :wink:

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Szeretnék veletek megosztani valamit. Én a Kaális fórumra is írok és ott ezt írta nekem az egyik lány:
"... egy meddö nö tud nagyon gyenge lenni napokig a kudarc után. Kitépik a szivét, de aztán feláll. Nem is áll, ugrik, libben-toppan, mozdul, harcol..." "...egy meddö nö annyiszor kerül padlóra, ahányszor feláll. Nem marad ott elnyúlva, port nyelve, mert tudja, hogy az út végén a kincse várja..."
Engem nagyon megfott ez az idézet és plusz erőt adott.
Ma már jobban vagyok vissza még nem olvastam de holnap megteszem. Puszillak benneteket!
nikó

Sziasztok lányok!

Egész nap nem tudtam belépni!:)

Most sikerült!

Köszi a drukkokat,rámfér holnapra,már nagyon izgulok,remélem jó hírekkel jövök!

Kata
Remélem feszít a pocakod és holnap megint összefutunk!:)

Nikó
Nagyon sajnálom drága! :cry: :cry: :cry:

Törpe
Málnalevél teát iszom,elég car íze van,de mindent a cél érdekében!
Naponta 2-szer iszom mostmár.Ezt a tüszőrepedésig szabad inni,elvileg gyorsítja a petike növekedést és vastagítja a nyálkahártyát is!Hát remélem meglesz a hatása!

Kriszta
A teát már leírtam törpinek,a méhpempőt én is szedem!:)Nekem nem lesz most leszívás,mert fagyisbeültim lesz,ha lesz!De ne izgulj nem nagy dolog!:) Remélem megismerhetlek jövőhéten!:)Iwiwen fent vagy?

Süni,Rebe
További jó pihikézést,mennek a babatapik!+++++++++++++++++

Nefke
Jobbulást kívánok!Pénteken reggel nem te vártál W várójában?Rögtön behívtak egy csajszit aki infóziút kapott a kanul benne volt a kezében,Nem te voltál esetleg? :lol: Annyira szemeztem vele!:)

Gabikám
Remélem jól telnek napjaid,annyit eszembe vagy!:) Gondolom pihizgetsz,de végre már boldogan!:)

Zsókuci
Minden rendben lesz,ne aggódj!Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi
Sajnálom,én sajna nem tudok hírtelen senkit mondani!:(

Brummadzag
Örülök,hogy hallunk rólad!:)
sehike

Sziasztok!

Nikó!

Nagyon sajnálom!:(:( Engem is megfogott az idézet!

Rebe!

Sajnos még mindig nem vagyok jobban!
Tegnap egész nap fájt a fejem, és olyan rossz volt a közérzetem.
Már 9- kor lefeküdtem és reggel 8-ig aludtam egyhuzamban, mégis úgy érzem magam, mintha egy percet sem aludtam volna, és még mindig fáj a fejem!:(
Nem tudom mitől lehet!

Nagyon vigyázz Magatokra!
Azért ne csak a túrót edd! :D :D :D
nika28

Anett
te is voltál pénteken? :shock:
Kár hogy nem futottunk össze,te rajta vagy az iwiwen?Na mindjárt utánanézek:)
Megadrukk holnapra,ha mégse látnálak!:)
sehike

Na Anett a táblában nem talállak! :shock: :)
sehike

Niko
sajnálom :cry: :cry: ezt az idézetet én is olvastam annó és nekem is erőt adott,mert ez az igazság,mindig talpra kell állni :oops: :oops: mi lett volna velem ha a sokadik után nem állok fel?nem lenne ez az édes rugdalózás a pocakomban :oops: :oops: jól állsz hozzá,és csak előre nézz :oops: :oops:

Rebe,Sünci
nagyon drukkolok nektek,kövessétek szépen Gabicsibét :lol: :lol: :lol:

bibar

Vendég

Süni,
Köszi, viszonylag jól vagyok! Fájogat néha a hasam, ma meg még apró szurkálások is voltak, de nem vészes.
Igen, vicces volt, még a műtőben is együtt! :lol:

Anett,
Én is örülök, hogy találkoztunk! :wink: Holnapra: Kép

Mindenkinek köszi a drukkokat! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, priviket, üziket! Nagyon kedvesek vagytok! :D

Kép
bettike
Eger

Sehike, ott vagyok az ismerőseid között az iwiw-en :lol: :lol: :lol:

Én egy pillanatra láttalak Téged. Akkor léptél be az ajtón, amikor engem beszólítottak uh-ra a Konc doktor vizsgálójába. Mikor kijöttem, hiába kerestelek. Vikkatát sem láttam, pedig számítottam Rátok (is) :?

Köszi szépen!!!

Kép

KépKép
anett_1

Nika, jobbulást!!!

Rebe, aranyos vagy! :D Köszönöm szépen!!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok,

Most jöttünk haza, a sógornőméknél voltunk vendégségben. :wink: Délelőtt meg nem tudtam belépni (de látom, Ti sem), és már tökre hiányoztatok :oops:

Nyunyi,
Ördi édi lehetett, ahogy kacagott a békákon :D:D Na, örülök, hogy ízlett a penne, mi is nagyon szeretjük :D Köszi előre is a drukkokat szerdára!

Törpe,
Örülök, hogy tetszettek a békák :lol: :lol: Ahogy olvastam, Te is babanet-függő vagy :wink:

Bettike,
Ha esetleg a BMC-ben kötsz ki, jó helyen leszel az tuti. Mielőbbi babásodást kívánok!

Nikó drága,
Ne osztogasd el az utrót, meg az elevitet, hamarosan úgyis kelleni fog neked is! Irgum-burgum! :evil: :wink:
Az idézet tényleg nagyon igaz, és őszintén örülök, hogy erőt adott!! Puszillak! Fel a fejjel!!!!

Rebe
,
Feszít is a pocid? Nem lehet, hogy túlstimud van? :roll: Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Sünci drága,
Helyes, pihizzél csak, és igen-igen fehérje, és folyadék ezerrel… Tudom, hogy uncsi, de muszáj! Mennek Neked is a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++ :D

Anett,
Köszönöm szépen, kedves vagy. Én is reménykedem, hogy semmi komoly…
És kívánom, hogy az álom hamarosan valóra váljon!!!

Sehike,
Millió drukk holnapra! ++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nika,
Nem lehet, hogy az időváltozást érzed a buksidon? :roll: Jobbulást Neked!

Millió drukk a holnapi BMC-járatnak! :D Kép

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: