A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Köszi lányok a hozzászólásokat az innivaló témában!

Én ugyan azzal a mosószerrel mosom Szonja ruháit is mint a mienket, de külön, használok öblítőt is, és ecettel öblítem át a program végén, mert az semlegesíti a sok kémiai anyagot. Remélem nem írtam baromságot... :?

Nelly

Kép
breeki

marcsi írtam privit.
kerekpocak

Sziasztok, jó éjt!

időm nem sok, így csak:

BENDÉNEK BOLDOG 11!!!! :D
SAMUNAK IS SOK BOLDOGSÁGOT A 14hez!!!! :D

HANNÁCSKÁNAK MEG HATALMAS GRATULA AZ ELSŐ HÓNAPJÁHOZ!!!!!!!! :D

PUSSZOK babáknak anyukáknak egyaránt!!!!
lépek, mert hulla vagyok! :oops: :wink:
ha nem is írok, lélekben, gondolatban veletek vagyok, hiányoztok!! :)
(Zsófi te is közelítesz a 12höz! azta, h megy az idő! :oops: 8) :wink: :wink: :) )
mazsolák

hú lányok nemtom ki látta ezt tegnap. de ez vmi hátborzongatóan elképesztő.

http://www.youtube.com/watch?v=NmrD30BZWSo
kerekpocak

kerekpocak

LÁNYOK NÉZZÉTEK MEG, ELKÉPESZTŐ, DE TÉNYLEG!!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Hú Zsófi, kirázott a hideg. Tényleg elképesztő.

Sajna nálunk mindenki pepe :cry: , Borcsi összeszedett valami hasmenéses-hányós valamit, amitől iszonyat gyenge, egész nap fekszik, Marci takonykóros (meg mi is), szóval elvagyunk.

puszi mindenkinek, majd jövök,ahogy tudok.

Anzsi, Zsófi köszi a hiányolást!!!!!!!

KépKép
logi

hú zsóka, azt hittem megbántottalak vmivel és azért nem jössz. kicsit paráztam ..

SZEGÉNY PEPÉKNEK JOBBULÁST!!!! MILLIÓ GYÓGYPUSZI!!!!!!!

mi most megyünk (először) ringatóra (kb mint a tücsökzene) a 2. kerületbe. majd beszámolok.
kerekpocak

Zsófi dehogy, nem bántottál meg semmivel!
Hova mentek a II.kerületen belül?

Bendemackónak itt is kívánok --egy kicsit megkésve ugyan-- boldog 11. hófordulót!!!!! puszi

Hannának is boldogságos 1.hófordulót!!!
Kép

KépKép
logi

JOBBULÁST Borcsinak, Marcinak, Zsókának és Apának!!!!!
Küldöm hozzátok dr. Bubót :lol:

Kép

Kép
viky30

Emese: BOLDOG 1. HÓFORDULÓT HANNA BABÁNAK!!!!!

Kép

Jól vagytok? Hol vagytok?

Kép
viky30

NAGYON BOLDOG ELSŐ HÓFORDULÓT MILOS BABÁNAK!!!

Kép

Kép
viky30

BOLDOG 1. HÓFORDULÓT MILOSNAK ÉS HANNÁNAK!!!!!!!!!!

a mechwart térnél a budai tánciskolában voltunk. nem jött be. (nem voltak hangszerek, csak a csaj furulyázott és gitározott 1x- csak dalolásztunk- ennyit itthon is éneklek, ezért nem fizetek ki semmennyit sem.) legközelebb megnézzük a tücsökzenét inkább, hátha az jobb.
kerekpocak

Sok Boldogságot Hannának és Milosnak!

Kép
niki30

Sziasztok!

Megvagyunk mi is!

Niki vére alszik, tudok írni pár sort :)

Elég megvisel ez a terhesség :? Nem rókázok, de állandóan émelygek... Meg fáradt is vagyok... Teljesen olyan mintha másnapos lennék egyfolytában :lol: (bár az lennék, de egy ideig most kilőve :lol: ) Meg az állandó hangulatváltozások....

Nem igazán voltunk még felkészülve a tesóhoz... Pláne én...
Nagyon parázok mi lesz ha megszületik. Niki eléggé pörgős, nem játszik el egyedül 1 percnél tovább, nem köti le semmi 2percnél tovább. Nem tudom, hogy fogok tudni tőle pl. szoptatni stb. Elég gáz....
Egész nap valamit roszcsontkodik... Vagy motorozik, nagy rally-is a csaj, ugrat át a küszöbökön, és néha még egykerekezik is, úgy áll meg vele, és ha felgyorsul felemeli a lábait és előredől mint egy komoly motoros :lol: :lol: :lol:

Milos már 1 hónapos???!!!! Gratulálunk!!!!

Betegeknek jobbulást!!!

Hófordulósoknak boldog hófordulókat.

Niki-te már dolgozol??? Autólopás nem semmi!

Hozzánk elég sürűn betörtek az utóbbi években... Már teljesen bejáratosak a betörők :? Volt, hogy csak arra ébredtünk, hogy ben t vannak a rendőrök :lol: Vagy arra sem :lol: A riasztók sz@art sem érnek, mire kiérnek a zsarúk ezek lelépnek...Nekem oda van készítve egy márvány gyertyatartó a fejemhez éjszaka, ha véletlenül bemerészkednének a hálóba :lol: Az elején paráztam, de mostmár megszoktam, hogy minden értékeset el kell tenni a lépcsőházból, nappaliból...

Mosni én még mindég külön mosok asszem Ariel Kids-el+ Brendonban kapható öblítőt használok a legelejétől fogva és az elején ugyan ott kapható folyékony mosószert használtam. +foltokra folteltávolítót.
Az ecettől nem lesznek nagyon büdösek a ruhák??????????

No lépek!

Még nem sikerült mindent visszaolvasnom, csak bele-bele olvasgattam :wink:

Pusszok!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Sziasztok!!!

Milos babának és Hanna babának nagyon boldog 1. hófordulót!!!!

hogy rohan az idő :) :) :)

Edum, Zsóka, Reni
köszönjük a köszöntéseket :) :)

Drága Borcsának jobbulást!!!!

Zsófi, én este megnéztem, nekem akkor is nagyon tetszett, de most is..... annyira jó együtt a hangjuk.........
mangó

Marcusnak és Nektek is Zsóka jobbulást!!!!!
mangó

DRÁGA KICSI MILOST ISTEN ÉLTESSE AZ ELSŐ HÓFORDULÓJÁN!

NIKINEK BOLDOG 19.HÓNAPOT!!!!!

Kép

Viki, remélem gyorsan ideér BubóBubó :wink: ,köszi!!!! :D

Zsófi, szerintem a Tücsökzene jobb lesz--eddig minden ismerősömnek bejött. köszi a gyógypusszokat!!

Reni, Nikkanccsal is vacakul voltál az elején?
Én pl Borcsival nagyon jól éreztem magam, az égvilágon semmi bajom nem volt, Marcival viszont rengeteget szenvedtem.

KépKép
logi

Köszi Anzsi!!!!!!!!!! :wink: :) 8)
logi

[quote="Reni"]T írta:Renieljesen olyan mintha másnapos lennék egyfolytában :lol: (bár az lennék, de egy ideig most kilőve :lol: )

Csak emlekeztetoul:
2007 Április 14 Szombat - 21:23
2007 Április 14 Szombat - 21:31
2007 Április 14 Szombat - 21:45
:lol: :lol: :lol:

Ezt meg csak ugy 8)
mazsolák

Köszönöm szépen a köszöntéseket.
Milos

Puszilom a 19 hónapos Nikimet.
Zsombi

Gyógyulgasson a Logi család +++++++++++
mazsolák

Hát behalok nektek Mazsolák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsombi-az én játékom a te játékod is!
Csók!
Nikid

Zsóka-Nikivel nem voltam ilyen ramatyul....
Lehet, hogy kukisom lesz?! Mondjuk mostanáman tök úgy érzem, hogy fiú lesz, nem tom miért....

Az este én is néztem a Tv2-őt. Tök jó volt!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Imi :) :) :) :) :)

basszus anzsi elfelejtettem a privit! de most :) most küldöm.

reni: én se samuval se most semmi.... :shock: :shock: :shock: :shock: pedig én csjszit egy tizedmiliméterrel jobban szeretnék. de csak ennyi. amúgy ha pasi az is jó! pont beszéltük csabival, h 2 kukis egy kádban (igaz mazsolák??) az annyira cukiiiiiiiiiiiii.
de azért egy dorka se lenne rossz.
kerekpocak

Kösz Zsófi, most aztán megnyugtattál...
A miénk folyós... :shock: Most eszembe jutott Niki kórházban készült Guinesses képe! Aki nem tudja, mire gondolok, feltétlen lapozzon vissza. Van olyan, mint Imiék családi alvós panorámája. :lol: :lol: Hát ez van, nem minden fenékig tejfel... :lol:
Mindenkinek jó lábadozást meg fordulókat.
Évi

Kép
Kép
évi j

évi most megfogtál. melyik niki? milyen képe? mire gondolsz??
kerekpocak

Zsofihoz csatlakozva: evi, ezt most nem is ertem/juk??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:
mazsolák

Szülészetis topik, július 2., Niki 30 képe.
Azt hittem, a Niki30 Nikit takar. (?)
Évi

Kép
Kép
évi j

MILOS ÉS HANNA BABÁNAK BOLDOG 1. HÓFORDULÓT!

Reni: Az ecetet egyáltalán nem lehet érezni a ruhákon!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Hannának, Milosnak nagyon boldog első hófordulót, Nikinek boldog 19.-et!

Reni! Én végig émelyegtem és hánytam a 9 hónapot és lány lett! :lol: :lol: :lol:

Teri

KépKépKép
pruci

[quote]M írta:ost eszembe jutott Niki kórházban készült Guinesses képe! ...Van olyan, mint Imiék családi alvós panorámája.

:shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:
Szorri Évi,
Most vagy én vagyok hüle, vagy csak nagyon fáradt, de nem találom az összehasonlítás alapját.
További köszöntéseket köszönjük.
Edus és a pasik
mazsolák

Nikinek boldog 19. hófordulót!

Nelly

Kép
breeki

[quote="mazsolák"] írta:mazsolák
[quote]M írta:ost eszembe jutott Niki kórházban készült Guinesses képe! ...Van olyan, mint Imiék családi alvós panorámája.

Szorri Évi,
Most vagy én vagyok hüle, vagy csak nagyon fáradt, de nem találom az összehasonlítás alapját.
k

évi én sem. meg én a guinesses képet sem. meg azt sem értem h mi az a h mi az h guinesses.

egy hosszabb magyarázatot dobsz?? (és azt h miért nem árulod el kiscica nevét??)
kerekpocak

Zsófi, ment pü.

Milosnak és Hannának boldog 1.hófordulót kívánok !!

Logi családnak jobbulást kívánok !

Reni, neked meg kevesebb rosszullétet !

jó éjszakát !

majd jövök még vmikor.

Marcsi

KépKép
alon

Zsófi: Sikerült megpityeregtetned!!!! Nagyon –nagyon jóóóóóó!

Milos drágaságnak és Hanna gyönyörűségnek nagyon boldog első hófordulót!!

Bende szőkehercegnek nagyon boldog 11 hófordulót!!

Zsókám gyógypuszik az egész családnak!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Kedves Mindnyájan,

a Guinness mint tudjuk rekordok gyűjteménye. Niki képaláírása szerint: "ki tudja jobban...". A folyós "anyagokról" jutott eszembe, mert annak idején jót nevettem a képen.
Na, most aztán lehullt a lepel. :wink:

Kép
Kép
évi j

ok. és a kiscica?
kerekpocak

Sziasztok!

Szilvi nagyon szépek vagytok!! Szuper a hajad, hogy csináltad ilyen göndörre?

Kivételesen én most elsőre értettem Évi célzását :roll: .
Tényleg Évi, kisfiad van vagy kislányod? Megtudhatjuk??

Reni, én is használok ecetet az öblítéshez, és egyáltalán nem érezni a ruhákon. Tripán jó: 1.vízkőteleníti a mosógépet, 2. kiöli a bacikat, 3.felfrissíti a színeket és az anyagot :wink: .

Mindenkinek köszi a jókívánságokat!!!

puszi :D

KépKép
logi

Akkor ezek szerint úgy érted Ági hogy a díjnyertes képek közül az Emma "kakiszétkenésazegészhason" és az "MMZSkegyágybandurmolnak" a legjobbak szerinted. Más összefüggés a két kép között nem lehet más, tekintve témájuk erősen eltérő voltát. Ugye jól gondolom? Na csak megfejtettük :roll:

Szilvi: Ákos annyira szép kisfiú, nagyon édes kedves aranyos kis arca van!!!!! Jó hogy megint megmutattad..

Reni: A a többgyerekes anyukák biztos megmondják hogyan kell jól megoldani az aktív nagy mellett a dolgokat. Kívánom, hogy ne parázz és jobban érezd magadat!!!!! Szerintem, ha megérkezik a kistesó akkor úgyis segít az anyai ösztön!!!

Niki és Zsombi love tökédi :lol:

Beni vajon melyik szépséges kislányt választaná?? :wink:

Niki: Nagyon köszi a fotós linket, rendelek jövő héten! A babanaplóba ragasztok párat és csinálok egy albumot is. Nekem még nagyn tetszik a Drogerie Markt oldala, ahol lehet komplett fotókönyvet rendelni, ajándéknak is szuper.
Kostólgatás: Beninek a barack nem ízlett, banánnal már igen, aztán próbáltuk az almát és a körtét, azokat szereti. Igaz először minden falatkával játszott és kiköpdöste, buborékokat fújt belőle, de már nyel is le belőle. Én kétnaponta adok neki gyümit egyelőre, ha 6 hónapos lesz akkor majd minden nap és akkor jön a sütőtök és krumpli, répa. Recpeteket majd akkor cserélgetünk, én már gyűjtögetek. :roll:

Kép
viky30

samu tud furulyázni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép Kép
kerekpocak

(amúgy tényleg meg tudja fújni- szal nem vicc.)
kerekpocak

és motorozik meg épít:

Kép Kép Kép
kerekpocak

apa és fia: Kép
kerekpocak

gyönyörű ez a kisfiú!!!
az utsó kép nagyon jó, hihihi :D :lol:

(jelentem, jobban van a család! :wink: )

KépKép
logi

Szió!

Nelly-Zsóka- szégyen, de én (mint "ruhás"), erről nem hallottam :oops: ! Csak a ruhafestés után áztattuk ecetes vízbe a rucit, hogy jobban befogja a festék :wink:

Teri-légyszi ne ijezgess, ilyen 9 hónapig tartó rosszulléttől mert rosszul lesze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi-nagyon jó az új séró!!!! Ákos milyen nagyfiú már :shock:

Samu hozza a szívdöglesztő formáját :D

Niki is furulyázik, meg zongorázik is :D No meg énekel és táncol :lol:

Ma reggel akkorát fejelt a dohányzóasztalon (úgy, hogy mellette álltam :? ), hogy felrepedt a szája kívül-belül (nagyon). Tiszta vér voltam én is és ő is..... Azt hittem kitört a foga. Utánna még vagy 2 órán át vérzett néha néha... Ne mondjam, hogy beparáztam.... Azon flóztam hova vigyem ha tényleg kitört a foga, vagy össze kell varrni... Tényleg lányok (Zsóka mivel ti közel laktok) ilyenkor hova kell vinni????

Apa elvitte Nikit bicajozni én meg rendes kismamához híven sültkrumplizok :lol:

Puszi!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Reni, Apjuk azt mondja,hogy a Jánosba tartozunk, oda kéne vinni a gyerekeinket ha bármi gond adódna (de ne adódjon).
Édes Niki, jaaaaj..gondolom megijedtél :cry: .puszi a szájára,mielőbbi gyógyulást!!!!

KépKép
logi

a logi-gyerekek gyógyulófélben :D
Kép

KépKép
logi

Köszi Zsóka! És a Bolyai u.-ba kell menni ha ügyeletre akarunk menni ugye?! Nem zárt be? Ott leragadtam, hogy be akarták zárni, de nem tudom mi lett a vége....

Örülök, hogy jobban vannak a logi-gyerekek :D Édesek :D

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Először is képek.... Már nagyon régen megígértem! :)

Kép Julcsika a tejtesóm

Kép Anya kezében

Kép Én és az oroszlán

Kép Ilyen szép játszószőnyegem van

Kép Olyan fincsi a kezem....

Kép És elalszok, ha már kijátszottam magam

fatima

Na és akkor próbálok 1-2 dolgot bepótolni! :)

Hanna és Milos!
BOLDOG 1. HÓFORDULÓT!!!

Bende és Samu!
SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK IS!!!

[b]Reni!
Drukkok, hogy jobban legyél! És még egyszer gratula! Szerintem nem lesz gond Nikivel, ha meg lesz a kistesó! Legalábbis bízzunk benne! :)
Ja! És Nikinek is BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

fatima

Zsóka! Örülök, hogy jobban vagytok! :)

fatima

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: