A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Tali: Mondjuk szerda??:D
Azt a csokit feltétlenül meg kell kóstolnom. :lol: :lol:

Gurgi: Köszönjük a puszit. :D
Vendég

Tücsi :)
Közben utánaolvastam. Bencének van mongol foltja. 8)
Berci azt mondta, azért kék a feneke, mert a kórházban seggberúgták. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi! Végülis, nekem teljesen mindegy. Egészség legyen, a többi nem számít. Meg még minimum 2 év, mire komolyan fontolóra vesszük a dolgot. Én legalábbis.

Zsú! Igen, hazaértünk. Az autó kicsit elringatta Gáboromat, nem volt méltatlankodás. :D
Nektek is jó hosszú napotok volt! :D
Mindegyik fiú -Gabót kivéve- maga választotta ki a vonalzóját! Petikém baba korától kezdve imád vízben lubickolni, Ádi pedig a szőrmók állatkákért van oda. Pszichológus néni erre mit mond? :D

Annee! Részemről jó a szerda. TÖBBIEK????? Gyertek!!!!!!
Forró csoki nagyon fincsi volt, érdemes megkóstolni! :lol: (És ott van pelenkázó és mosdó is, az emeleten pedig a babáknak szopika!)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Egcsi! Hát, igen.... mindenki rögtön valami testi fenyítés nyomát látja benne az elején, pedig egy ilyen édes, drága kisbaba csak babusgatást kaphat.Berci pedig jól megmonta mit gondol erről! :lol:
Most nézem az órát. Nálatok már/még éjszaka van!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

Nagyon jók a talis képek, és a fiúk tündériek!
Irigykedem picit, hogy nem mehetek talira... :cry:

Tücsi!
Köszönöm a tanácsaid, már megfogadtam, én is úgy adom Boginak a kajcsit ahogyan írtad, én úgy gondoltam, hogy egy hétig kap ugyanazt, és én is úgy adom, hogy picikével emelem naponta az adagot, de szerintem ha így haladunk, talán egy hónap alatt fog elfogyni egy üveg bébiétel, szal nem mérvadó ám nálunk a bébiétel, ez csak olyan nyalakodás, Bogi meg szerintem játéknak veszi, mert egyfolytában rötyög össze-vissza, meg folyton elkapja a kanalat a kezemben, aztán meg a főzelék mindenhová, szal ha ebben a hónapban is csak ennyit hízik mint az előzőben azon sem lepődöm meg, az semmi amit én bele tudok célozni a szájába és le is nyeli.
Egyébként semmiben nem változtattam az evési szokásunkon, délelőtt csak szopika van, akkor még nagyon sok tejcsim van, majd délután egy kis bébiétel szopogatás, meg egy kis tápi, mármikor elfogadja a cumisüveget, mert ez a hangulatától függ, már rájöttem, meg a szopik is maradt délutánra is, de akkor már nem sok a tejcsim.
Szal igazábol szerintem ennek a bébiételnek van is értelme meg nem is, talán annyi, hogy olyankor rötyögünk össze vissza, nem mintha máskor nem, de akkor mégjobban, olyan haláli amikor tiszta sárgarépa az egész csaj....
Védőnővel sajna nem tudok beszélni, mert aki eddig volt az csak helyettes volt, most októbertől jön az új védőnő, gyesen volt, de ő még nem volt nálam, szal azt sem tudom kicsoda, kiváncsi leszek majd rá, de az előző védőnő az támodatja a dolgot, azt mondta a tápis babaáknál, szokták javasolni 3hós kortól a bébiételt, már beszéltünk róla vele, bár igaz Bogi nem kifejezetten tápis, csak az első két hónapban volt tápi pótlás, most nem, mert nem volt hajlandó cumisüvegből enni, én meg nem kínoztam vele, én úgy láttam elég neki a tejcsim, igaz gondolom nem ette degeszre magát vele azért szopott óránként, de nem tudtam vele mit csinálni.
Most vettem 2-es nuk etetőcumit, jó nagy, na azt elfogadja napjában egyszer kétszer, de még ezzel sem esik túlzásba....
Szal nem egyszerű eset Boglárkám, de anyukám mondta, hogy ezen meg sem kellene lepődnőm, totálisan olyan mint én voltam, néha azt sem tudta anyukám mit adjon nekem enni, mert dettó azt csináltam mint Bogi, cici csak bimbóvédővel, cumisüveg csak hébe hóba, szal azt hiszem Bogikámnak sikerült minden rossz tulajdonságomt örökölnie, bár szerintem nem rosszak ezek, csak nagyon akaratos és céltudatos, mindíg annak kell lennie amit ő akar...
Vendég

Ja, a félreértések elkerülése miatt, nem egy hónapig adok neki egy üveggel, két napig lehet tárolni őket hütőben, utána másik kell, a régit meg megeszem én, borzasztó rosszak ízesítés nélkül....
Vendég

No, késnek a vendégek.

Jól van akkor legyen jövő héten a Pólusban a tali aztán meg nálunk vagy mindkettő, Bori te meg akkor jössz hozzánk!! :lol:
4+4-en simán elférünk nálunk.
Én szívesen látok mindenkit és látnék is több embert ha picit nagyobb lenne a lakás de részletekben is jöhettek!!
torolve_20131003125716

Jó reggelit!

Ckat: én is úgy tudom (lehet, hogy rosszul írtam), hogy a tej vége a zsíros rész, ami a legfontosabb...
Ide a babanetre babás fórumra nem lehet belökni egy írást egy-egy topikba, hogy KI KÉR TEJECSKÉT?????

Hencsi: rötyögve a múltkori írásodon, ugyanezt csináltam fiatalabb koromban, anyuék megőrültek, az öcsémmel egyetemben, aki folyton segített átrendezni a szobát...

Andrea
Kép
kindernay

Gurgikám te már hajnalok hajnalán vendégeket fogadsz?

Andrea
Kép
kindernay

Hencsi!
Kár hogy messze vagy..megyünk hozzátok Halasra! Ecce meglepünk! hehe
A nagyim házába majd megyünk vmikor. az Dunatetétlenen van, Akasztó előtt..szal ne lepődj meg ha beállítunk :wink: :lol:
torolve_20131003125716

Kinderke!
Jah, most érnek rá és már régóta tologattuk az időpontot..
Hogy vagy Kinderke, mi a hétvégi program?
torolve_20131003125716

Andi!
Hát igen ez a pakolás, holnap lesz a napja, csak az a kár hogy én nem leszek itthon megyek Bogival babakocsizni, pegid úgy megnézném mit bénáznak.... :lol:
Már alig várom hogy itt legyen a nyga ágyunk, tök jó lesz, akkor Boginak lehet forgolódni, kivi leszek hogy fog e majd, a kiságyban nincs akkora hely, hogy tanuljon fogolódni.

Gurgi!
Na ja, ha Mohamed nem megy a hegyhez, jön a hegy Mohamedhez....
Nyugiűodtan gyertek, én lennék a legboldogabb ha ide a világvégére jönne valaki!
Szivesen látok nálunk Mindenkit, bár nekünk is pici házunk van, illetve házrészünk, 36négyzetméter az egész, de azért egy páran elférünk!
Remélem egyszer elkel már ez a ház és akkor veszünk egy nagyobbat, és akkor jöhet egyszerre az egész topik!
De jó is volna....
Tudom hol van Dunatatétlen, sokat jártunk arra, uncsitesómék Enyingen laktak egy ideig.
Szal gyertek!!!!
Vendég

Esztora
Végre! Jóhogy menjünk!!! Bár Lili 4 1/2 5-kor kajcsizik, majd most eltologatjuk vhogy. Kivi leszek bébek hogy bírják!

Mi végre jól aludtunk, Lilkó is kipurcant a nem alvásba..Most meg csüt óta nincs toj :cry:
A fejemről most nem tennék képet, mert igencsak durván néztem ki tegnap... :?

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi lesz 1 hetünk a tologatásra :wink:
nagyon kiváncsi vagyok én is hogy milyen lesz nagyon várom.
(hétfőn küldök sms-t Nikinek)
jó hogy jól aludtatok.

végig gondoltam szavam se lehet Nyunyira igaz felkell 1-2 között de aztán alszik is tovább,utána 5-6 között eszik és alszik tovább átlagban 8-9 között kelünk fel.
trotyi is naponta 4-6 alkalommal van.

Bridzsi

Kép
esztora

Egy mai kép Bogiról.
Kép

És egy másik, Gurgi Neked, Bogi így alszik el a macival!
Kép
Vendég

Henchy: Bogi nagyon édes! Kis Tündérkirálylány!:D

Mindenkinek szép napocskát! Este leszek. Most indulok Apuhoz. Hétfőn volt 65 éves!:) Bulizunk!:D :D
Csak Nektek! Mazsoláskalács: Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Tücsikém, én is nagyon gondolozok még egy 4.-ken :oops: :oops: 8) Zalánnak kéne egy kisöcsi, no de az se lenne baj, ha kishugi lenne :lol: De én egy picit később, mint 2 év, ugyanis Bogim pont akkor kezdi a sulit. Szeretnék majd rákoncentrálni... Végülis 29 vokk, 3-4 év is belefér még :wink: Valaki annyi isősen szüli az elsőt 8)
No meg jó lenne ha Violám kicsit összeszedné magát, szal amíg ilyen nehéz vele, addig szó se lehet négyeskéről! :shock:

Hencsi: Édes Bogarad :)

Enyim kölkök ma nagyon turbósak, nem akarnak pihenni, pedig voltunk a Burger Kingbe jáccóházba, úgy láccik nem elég bennük kilóméter :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

sziasztok

ma hozzánk is vendégek "jönnek", azért "", mert már kétszer "jöttek" csak valahogy sosem értek ide!
(párom barátja és a csaj eléggé uralkodik, ő meg nem mer ellent mondani, így ha neki kónincs kedve, akkor nem! amúgy rendes a csaj csak ez a bibije!)

ééés, megvetettük velük a brendonban az áhított trapézt! végre! ez is megvan! alig várom, hogy ideérjenek, kíváncsi vagyok kiscsaj mit szól majd hozzá!

azt mondjátok meg, az éjjeleinkben miért nincs már rendszer???? oltás után volt, hogy 2 óránként kelt! aztán újra a régi csak 2-3kor, most meg még 23.30kor is! :( :evil:

Képek édik!

Egcsi, fiadat elnézvén a kádban, nem hiszem, hogy igazán probléma lenne a súlyával! :wink:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Hencsi!
Nézz Bogidra. Ő mindennel meg van elégedve, ellenkező esetben nem lenne ilyen kis kaján vigyor a pofiján. Ha ő boldog, akkor nincs sehol hiba.
Bencusban szintúgy.

Gurgi, Emi - jó vendégvárást. Emi, szerencsések vagytok, ha megkérdik mit vegyetek. Hozzánk ilyen vendég még nem jött. Pedig holnap is jön két család.

Mérges vagyok. Bár azért csak kicsit. Végül kiötöltem, hogy apát max 2 órára engedem el lakodalomba. Sanyarúan belement. De kapott választási lehetőséget utána: maradhat többet is, de akkor viszi a két ördögfióka nagyjányát. Épp most mentek ki az ajtón. S azon herrentünk össze, hogy mennyi pénzt adjon. Mert hát ő a főnök, illik többet adni mint az alkalmazottaknak. Csak azt nem tudom, hogy munkaidőn túl mióta létezik bulikban/lagzikban ilyen rangsorolás. Bezzeg mikor a kománk, cégünk ügyvéde nősült nem ütközött különösebben ilyen dilemmába. Hát jó lesz neki mélyen eltitkolni előlem mennyi pénzt is ad végül, mert kikaparom a szemét ha soknak találom. Na, mi meg Grétuval visszük haza a Mamát. Asszem este nem jövök, mett mire hazaérek, már KO leszek.

Kép
kissmanó

Manó!
Igen tudom én, csak hát az a havi 370gramm akkor is földhöz vágott, mennyi kalóriát éget el ez a csaj naponta????
De jó volna még én is így múködnék.... :lol:
Egyébként én is bálnulok, 73kg vok...
Amit fogytam lassan vissza fogom szedni?
Nem az van, hogy szoptatás latt fogyunk?

Annee köszönjük a mazsolás kalácsot nagyon finike lehet pláne a mazsola! :lol:

Enikő!
Hu de szeretem Szegeden a Burger King-et, régen sokat jártam oda!

Emi!
Kérünk képet a trapézos Majárol!
Vendég

Manó!
Na az ilyen lagzi lóvé dolgokat én is csipázom, akkora baromság, mi nem csináltunk annó lagzit, de ha csináltunk is volna én tuti nem kértem volna lóvét, szerintem ez olyan hülye szokás...
Vendég

Sziasztok!:)

Megjöttünk!:) Klassz volt. Volt fincsi husileves és rántott husi.:D
És képzeljétek mi történt....
Nem is mesélem, inkább mutatom:

Kép Kép Kép :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jah, ama nagy szőrös lapát ami nyomja Tömzsibe a répát a Nagypapi praclija. Akit áhitattal bámult a Drága nagy kacajokkal kísérve.
Ime: Kép Kép
Vendég

Esztora :)
4-6 kaki egy nap! :shock: Hát nem kíméli a gyerek a pelenkát. :lol:

Hencsi :)
Bogiképek :D Jó az a rózsaszín cucc! :wink:

Annee :)
Jó bulizást! :) Mazsoláskalács :D

Manó :)
Nagyon jó üzleteket tudsz kötni apával. :D Tetszik. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi köszi! :lol:

Annee!
Nem mondod, hogy Tömzsi is sárgarépuzik???!
Akkor már nem vok egyedül, hu de jó!!!
És ízlett Neki, nem vágott pofákat rá?
Bogi elsőnek olyan pofákat vágott neki, meg öklendezett egyszer, de mióta hígítom tejcsivel azóta nincs gáz, szopikázza befelé, vagy csak nyalogatja, mindegy, de azért néha megy le pici a torkán hallom ahogy lenyeli.
Vendég

Egyébklnt tündérpofa Tömzsid, azok a kék szemek!
És az a mosly, igazi szívtipró!!! :lol:
Jol éreztétek magatokat?
Kicsit legalább kikapcsolódtál, megérdemelted!
Vendég

Na hellóka,
Gurgika: hogy sikerült a vendégség? Mi anyóséknál voltunk, kopp-kopp de kezd jó lenni minden... végre úgy érzem nem hiába jártatom a számat!

Annee: Don Tömzsi édes pofa ahogy tömi magát, és Apukád meg nagyon fiatalos, biztos örült hogy szülinapjára "kapott" még egy unokát, akit lehet kényeztetni!

Szivvi: Há most mondtad, hogy új frizu meg ilyenek, akkor mért gáz a fej???

Én most voltam kozmetikusnál jaj de jó volt, szóval most múlnak el a kinyomkodott szörnyűségek.
Megyek is, mert melegszik a gyantám, gyorsan lerántom a subát a lábamról, aztán kötök belőle samukámnak egy sálat!
Arrideverci

Andrea
Kép
kindernay

A Samukám nemtom hogy jött, mikor Botond a becsületes nevünk, gondolom ez családi ártalom, meg barátnőm is "feszt" Samunak hívja. VAgy ez Freud-i elszólás volt???? :shock:

Andrea
Kép
kindernay

Nagyon jók a talis képek! Irigy,irigy,irigy.... :lol:
Csodaszépek vagytok, babák-mamák!

Milyenkis huncutka Egcsi maffiózója! :wink:

Hencsi! Bogi miatt ne aggódj, amíg ilyen édesen rötyög! Zabálnivaló!

Tömzsi, hogy szeret a központban lenni, látom remdesen szocializálódik. :wink:

Ma voltunk vásárolni két részletben. Kaptam egy farmert. Lehet, sosem fogom tudni használni a régi gatyóimat. Ès csak a 40-es volt jó. :oops: Èn is úgy vagyok vele, hogy mióta szültem, csak hízok-hízok. Most megfogadtam, hogy radikálisan csökkentem az édességadagomat. :wink: Basszus, mikor megláttam magam a nagy tükörben (nekünk itthon csak kicsi van).....

Manó! Megértelek.... engem is bosszantana. De nézd a jó oldalát és lazíts, ha tudsz!

Eniköö! Sztem, sem leszel elkésve! Mindent bele! :wink:

Tücsi! Négy fiú? :wink:

Èn is, úgy szeretnék még.....

Gurgi! Jó vendégeskedést! Aztán számolj be, mit kapott Samu!

Emi! Fotót Majáról, ahogy játszik!!!!

Most alszanak a fiúk. Èn meg kitakarítottam az autót (nem is tudom, mikor volt utoljára :oops: ) és a fürdööt. Mostmár én is fáradt vagyok.
molkata

Henchy: Apu eröltette, míg bementem a szobába addig Ultimate Chaper-el pépesített egy keveset.
Húsleves levével higította. Egy fintor nem volt az arcán.:D

Kinderke: Jó nézni ahogy egy 65 éves zord apó elolvad egy kis tökös terroristától. :lol: :lol: :lol: :lol:
De Apu szerencsére tényleg fiatalos. Megőrül ha 2 percig otthon kell ülnie a semmittevés közepén. Jön-megy egész nap.:D
Vendég

Na, jó-jó, hogy szeretek fürödni, de már megéheztem! :D Kép

Pótlás tejcsit eszenk és egyedül fogom az üveget! Persze, azért ez nem sokáig van így, néha a szája mellé talál. :D Kép
molkata

Bocsi, hogy nem reagálok semmire, de most éppen füstölgök magamban.
Férjem beszélt az anyjáékkal, tuti jönnek dec 1O-től jan. 8-ig. Anyámék dec. 9-én mennek haza. Nagyjából annyi időm lesz, hogy kimossam az ágyneműt. :roll: Ez még csak hagyján. A bajom az, hogy nem kérdezték meg, hogy mikor jöjjenek, hátha tudnának segíteni. Pont mikor elmennek megyek vissza megint a suliba, jobb lett volna, ha a gyerekeket nem kell bébisintérhez vinni. Plusz január végén költözünk, az sem lett volna baj, ha van segítségem.
Most nem azért, de az én szüleim megkérdezték mikor jöjjenek, mikor tudnak a legtöbbet segíteni. Após csak bejelentette, hogy jönnek ekkor és slussz. Most itt fognak unatkozni egy hónapot a nyakamon, mert a férjem dolgozik, nem tudunk nagy kirándulásokat megejteni és igazán 2 gyerekkel egyedül nincs kedvem a várost járni. :( Különben is jobb lenne, ha após nem jönne, mert a vérnyomásom már most felmegy a beszólásaitól, pedig még itt sincs. :roll: Na, bocsi, ez rendesen off topik volt. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

halihó

jaaa, Manó nem tőlük kaptuk! csak kinéztem és nem tudtam megrendelni neten, ezért ők mivel veszprémiek megvették és lehozták, ha már úgyis jöttek!

amúgy tőlünk sem kérdezték a látogatók, hogy mit vegyenek, csak a Z.egerszegi barátaim, ők igen! :D imádom is őket! :lol:

trapéz még nem érdekelte annyira, vagyis csak a fények, mert ez amolyan aktivittyes :wink: na majd holnap dobok képet!
viszont jött srác öccse is, ő is jóbari és Maja kapott tőle felhúzható zenélő méhecskééét! nagyon tetszik nekiiiiii!
hihi Maja a méhecske :lol:
(igaz én elsőre pillangónak néztem, na sebaj!)

látom itt már mennek a nagy zabik! édi Tömzsi meregeti a szemeit papira! :D

Kati látom te sem pihentél inkább, ma én is megállás nélkül takarítottam kb 14ig :?

lynia-

ja Manó amit elfelejtettem:
kárpáti borzas és 6 évesek voltunk 29én

Katiii, de szép ez a gyerek a 2. képen!!!!!!!!! :shock: aztaaa mindenit!

Egcsi :evil: kedvesek, és nem lehet velük megbeszélni? vagy párod beszélne velük? vagy már megvannak a jegyek és nincs tovább? :?

lynia-

Egcsi! Totál megértelek! Ès nem lehet lebeszélni ööket, vagy egy másik idööpontra rábeszélni?

Emi! Maja a méhecske! :D Ma láttam dvd-et az üzletben és Maja a méhcske volt a címe. Persze, hogy ti jutottatok eszembe. 8)
molkata

Sztem, az elsöö is gyönyörüü! :D
Köszike! :wink:
molkata

persze hogy gyönyörű az első is!!!!! :wink:
csak úgy megakadt aszemem azon a képen! :D :wink:

lynia-

Emi! :D
molkata

Hali!
Esztora
Kérdezd meg, hogy mit kell vinni magunknak, meg a bébnek! És mit csinálok, ha Lili pont nyűgizik? :?
Hencsi
A kis vigyori, egyem meg! Nem látszik egy éhezőnek! :lol:
Lynia
Nekünk is az éjszaka eléggé össze-vissza van..Már beállt az 1 órai kajára, de most még nyammog egy kicsit 1/2 12-kor..
Annee
Tömzsi répa királyfi!
Andi
A 2 napos nem alvás "mély nyomokat" hagyott a szemem alatt és az arcomon :roll:
Egcsi
Fizesd be a papát vmi kaszinóba :wink:
Kata
Nagyon szupi Egon, ahogy fogja az üveget! Lili nem így adja tudtunkra fürcsinél, hogy húzzunk bele mert már éhes :wink:

KépKép

KépKép
szivvi

Na hellóka,
Szivvi: mi sem "alszunk" úgy mint múlt héten, kb. 3-4 napja nagyon nyügős, sírdogál esténként, eszik-nem eszik, nehezen alszik el és f3-kor kel, mondjuk tegnap sikeresen vissza is aludt, de tőle ez nagyon fura... front van, gondolom ez zavar be...
hát szegénykém, talán ma kipihened magad!

Kata: Egon tényleg csodaszép gyerek és milyen ügyesen fogja a cumit!

Annee: apukád simán letagadhatna jó pár évet, nagyon fiatalos!

Na megyek, mert gyerek, sír.. pedig már ilyenkor aludni kéne.

Gudnájt

Andrea
Kép
kindernay

Kata :) Annee :)
Nagyon édesek a lurkók! :)

Szivvi :)
Túl drága mulatság lenne befizetni. :roll: De ötletnek nem rossz. :wink:

Már megvannak a jegyek, úgyhogy csak magamban durroghatok. Mondtam a páromnak, hogy jobb lenne januárban jönnének és próbálja rávezetni őket, de úgy látszik nem sikerült. Különben tisztába vannak vele, hogy mi a helyzet, ha nagyon segíteni szeretnének, maguktól is kitalálhatták volna, hogy nem ez a legjobb időpont. Ráadásul após sóher is, azt sem tervezhetem, hogy megvetetek velük mindent az unokáknak. Tavaly elvittük őket Disneylandbe és a Sea Worldbe, Berci egy nyamvadt nyalókát sem kapott! :? És persze mi fizettünk mindent. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

ok Szivvi megkérdezem mi kell.

délután elmentünk f.másoló papirért eredmény Nyunyinak mosómacis harisnya,Anyunak fülbevaló én pedig cipőt kaptam.
azért vettünk 1 csomag papírt is. :lol:

Egcsi hát igen nem egy takarékos gyerek Nyunyi az biztos!kicsi pelenka pusztító

Anne édes Tömzsi ahogy eszi a répát,látom te sem vagy szívbajos ilyen téren,b.nőm kislánya 1/2 évesen tolta a körtét (többek között)
a töpörtyüért remegni szokott :wink:

egy kép Nyunyirol,ő is szokott olvasni:
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Na puff. Jövök éccakai pisijárat után vizet inni, s látom apa az este a gépet csak félig kikapcs. Naná benéztem :lol:

Mert nem akartam az este hallani a lakodalmas végeredményt, meg marha álmos voltam, elaludtam Grétuval mielőtt a család hazaért.

Egcsi: hát üzletemberek vagyunk mindketten, s ez az itthoni marketingem :lol:

Annee - na most Tömzsesz jól felzárkózott Bogi mellé. S rá jellemzó módon cuppant a kajára. Ügyes kis legény. Ja, s a nayapó tényleg papíron 65, mert máskülönben nem rí le róla.

Emi: há pedig de jó is lett volna egy normális vendég, aki megkérdi a hogy s mintet.
2 éve egyik haverjeinkhez épp én szerveztem be, hogy közösen menjünk babalátni q többiek, s megkérdeztem mit vegyünk. Igaz, jöttem pár javaslattal, s naná tudtak belőle választani. Hát elvártam volna, hogy ők viszontszervezkedjenek nekünk. Ja, amikor mi mentünk baba 3 hetes volt, Grétu meg ugyi túl van a 3 hónapon. Egy része holnap jön, há kíváncsi leszek mit kapunk. Igaz, mindkét család szeretne babót már (egyiknek épp most volt 2 hónapja a lagzi, ahonnan Grétu a menekülőt fújta a templomból), hát remélem okosan fektetnek be, hogy majd viszonozni tudjam 8)

Andi: jó hogy írod, a tuti jól működő Bori legényed is nyűgös. A napokban Grétu is az, tegnap volt a csúcs. Alig akart "szóba állni" velem. Max egy negyed mosoly. Igaz, az esti tornánál azért kicsit hálásan tekintgetett rám.

Esztora: hogy ennek a Nyunyi gyerkőcnek milyen tuti szemei vannak (hja, akár nekem anno :oops: )

Kati: nem semmi Egon béb az üveggel. Anno Edina szűk 9 hósan, míg Adrienn 1 éves kora után volt hajlandó ilyensmire. A kis kényelmes banda.
Kilók: nekem qrva sok van plusszban, igaz mióta szűltem nem gyütt vissza több (na még épp az hiányozna), bár az okosak szerint van ki fogy, van ki hízik szopi alatt. Ha mán nem az első variáns, akkor inkább a stagnálás.
Amúgy tényleg cukker Egon mindkét képen.

Egcsi: azért gondolom megaszontad a magadét. Bár az már max rajtad meg a mérged részleges kibocsátásán segíthetett, a tényen nem ha már megvan a jegy. Most nem azért, hogy izé, de nekem az jött be, hogy kár, hogy van annyi pízük, hogy évente megengedhetik maguknak a pocsolyán túlta utazást ha már ilyen taplók. Bocs.

Bacca nyúl. Érzem, hogy kezd fájni a torkam. Meg Grétu kafául kezdett köhögni. Én meg elfelejtettem Stodalt adni neki. :evil:

Hencsi: nálunk anno volt lagzi, igaz nem nagy cécó, olyan szűk 60-an voltunk, de megadtam a módját: fent a Hargitán, Hargitafürdőn egy szállodában, szállást mi bíztosítottunk mindenkinek, de tök olcsó volt, és nagyon szuper, sokan azóta is emlegetik, hogy ilyen lagziba jó ha életében egyszer eljut az ember. Anyámmal meg egy jó nagy harc is lefolyt a buli színtere miatt, hisz ellenezte a Hargitafürdőt, mondván oda majd alig jön el valaki. Na, pofára is esett, mert nem tágítottunk, ott volt, s télleg csúcsszuper. Idősebbje mikor fáradt, mehetett szobába, s mikor úgy gondolta kis pihi, s tért vissza bulizni. Bent a városban meg max hazamehetett volna oszt pá. S a pénzes része, hát azt hiszem ez már egy szokás a múltból, nem lehet kivetkőzni.

Na folytatom amit abbahagytam, de előtte gép kikapcs. További szép álmokat nektek.

Kép
kissmanó

Ja, mongol folt nem születéskor keletkezik, mikor babót erősebben megfogják?
Nekünk is van, 1 éves korára saccolta ortopéd dokkerbácsi, hogy elmúlik. Lioton géllel ajánlotta vékonyan kenni, de nem muszáj. Akkor én meg nem kemikálézom a kölök bőrét.

Kép
kissmanó

Müüködik!!!!

Emi! Jöhetnek a képek!
molkata

Kissebbik leányom az imént belepisilt a vécébe :D :D Kurvanagy üdvrivalgás volt utána, levegőbe dobálás (majd összecartam magam a 18 kilója alatt 8) :x :lol: )

Rendesen kérte, hogy ültessem fel a klotyóra (mutagatva, ugyi még nem beszél :( ). És felült, nyomta (nyögve :lol: ) és jött a pisiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: Hiphip hurrrrrrááááááááááááááá

Bocs az offért, de ez nagyon nagy dolog Violánál ám :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szisztok!

Megint szüneteltette magát a Babanet. De hírlevél megérkezett!

Kata! Sztem Egonnak kellett volna megnyernie a versenyt. :wink: Ahogy elnéztem a mezőnyt, bizony ilyen jó kedvű, szép kisbabát nem is láttam. :D

Esztora! Nyunyikádról még csak most látok fotót. Bűűűbáááj!!! :lol: És nagyon szépen emeli a fejecskéjét. :D

Egcsi! Sok jóra Te sem számíthatsz anyósék részéről. Ismerős számomra is. Ha meg Te beszélsz velük és kéred őket, hogy másik időpontban utazzanak hozzátok, megsértődnek? Mert nálunk mindig így volt. A végén már nem szóltam semmit, fő a családi béke. Én meg csak állandóan nyeltem. Egy darabig, mert egyszer csak nagyon megelégeltem.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Na nem engedett fel ez a k@rva babanet....
Voltunk már sétálni, ettem kolbász, úgy elcsaptam a gyomrom hiszen 9 hónap alatt nem ettem most meg olyan rosszul vagyok forog a világ, meg hányinger... faszomkarate!!!!
Remélem mindenkinek jól telik a hétvége,Manó én "lesamuztam" gyerekem, te meg "leborizod" látom a front ránk is hatással van! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Enikő, hipp-hipp-hurrá!!! Ez tényleg tök nagy szó. Kíváncsi leszek enyém gyerek ezeknél a mai szuperpelusoknál mikor lesz szobatiszta.

Ckat, őszintén megdöbbentem, amit írtál a dokidról. Eddig még mindig mindenhol azt olvastam, hogy a teljes cicit ki kell szívni a babának, mert a tej közepe-vége az igazán tápláló. Az eleje csak itató. Az, hogy az előtejben sok a vitamin, nem arra vonatkozik, hogy az a tej, ami születés után jön, az az előtej, és az egy igazi immunkerősítő bomba? Nem lehet, hogy a dokid ezzel keverte össze? MOndjuk, szemmel láthatólag Bors nem soványka, de azért talán jobb lenne az egyik cicit kiszívni hagyni, és csak utána átrakni, nem? :?

Képzeljétek, wellneseztünk Apával az esztergomi élményfürdőben. MIndenféle szauna van ott, meg köveken lehet mászkálni hideg vízben, meg egyéb élményelemek. Szuper volt! Annyira jól esett már vízben lenni, meg kényeztetődni! Kispockot közben hősies anyukám tologatta kint a szabad levegőn, és képzeljétek, 5 órán át nem kérte enni! :shock:

Kép
nenoke

Sziasztok!:)

Retek Babanet!!! :evil: :evil: :evil:
Iszonyúúúúan fáj a pocakom.:( Nem tom mi van, gondoltam eszem, akkor jobb lesz. A cart! Rosszabb.:( :( :(
Faszomkarateeee! 8) :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: