A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

szia

Orsi: nem veszem kioktatásnak, megköszönöm ha válaszolsz.
ez az a mikroszkóp féle ovulátiós teszt. és a 10-15. nap között volt olyan a kép amilyet a rajz mutatott.
a hõmérséklet az viszont nem reggeli, nem csináltam még reggelit mert nem gondoltam hogy megint nehezebben esem teherbe.

Köszi hogy válaszoltál

azért tõled is megkéérdezem hogy szerinted a terhességi tesztnek ki kellett volna már mutatnia a terhességet a 30. napon vagy még korai?

Olyan bugyutának érzem magam, pedig már van 2 gyerekem. az elsõ rögtön sikerült. a második 6 hónap múlva de ott csak 2 szer menstruáltam a harmadikra sikerült.

Gabi
gabi1 (gabi1)

Alice,
Koszi a valaszod.
Talan a jobb oldali petefeszkem nyilal egy kicsit jobban. Ezen kivul semmi.
De nem is hiszem, hogy kellene. Ugy tudom a "baba" csak ket het utan lep biologiai kapcsolatba az anyaval, a fogamzastol szamitva. Vagyis addig szerintem csak bekepzeljuk a terhesseget.Akarom irni belekepzeljuk minden kis jelbe, amit egyebkent eszre sem vennenk.KépKép
Udv
Ancsi
Ancsi

GabiKép,AncsiKép
Üdv közöttünk, ne maradjatok sokáig!!! A felettünk lévõ topikban sok hasznos információt megtudhattok, hogy mit tehettek annak érdekében, hogy mihamarabb babásak legyetek. Itt aztán mindenrõl van szó!!! A legfontosabb, hogy kivizsgáltassátok magatokat, férjeteket, függetlenül attól, hogy van már babátok.

OrsiKép
Nagyon profin mondtad, UH nélkül nem szabad Closty-t szedetni!!!!

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Gabi,
Szerintem ez a teszt minosegetol is fugg, valamint, hogy hany naposak a ciklusaid.
Szia
Aniko
Ancsi

szia
Cat: volt uh-om a múlthónapban és januárban. de egyik sem a középidõben,
a kivizsgálások is beleértve a rákszûrést is. nincs semmi baj. lehet hogy nagyon görcsösen akarom, ez is gond lehet
gabi1 (gabi1)

Gabi1, Ancsi,

Üdv körünkben, reméljük hamarosan már a másik topikban cseveghetünk.

Beja, Cat

Köszi a drukkolást, holnap reggel minden eldõl, ha addig nem! Vettem tesztet. Szorítsatok! Remélem holnap jó hírrel szolgálhatok.

Pusz
Alma
Alma

Lányok! Köszi a gratulációkat a beköltözéshez, remélem majd egyszer a babukámhoz is gratulál(hat)tok!
CAT:igen, nekem kellett volna a díjat átvennem, és ha tudom, hogy ott vagy egyedül is elmentem volna, férjecském ugyanis megbetegedett a nagy költözésben, ezért nem mentünk.
Tali hogy sikerült?
JOVIKA:hát Te is elõkerülsz idõrõl-idõre. Látod milyen sokan itt vesztegelünk még mindig.
Virág
virág

Orsi

Így van, az ébredési hõmérséklet csak akkor használható, ha úgy végzik, ahogy írtad.Sem felkelni, sem mozogni nem lehet.Azt viszont nem tudom, hogy mi van akkor, ha hamarabb ébredek. Ha csak fekszek,és várom a szokásos idõt az jó, vagy az ébredési kell, és inkább hamarabb? Hatkor szoktam mérni(tegnap 37,1 volt. Ma ötkor 37,0 Az kb. ugyanannyi, ugye)

Gabi

Szerintem sem lehetne UH nélkül Clostit szedetni.(Fõleg lassan fél éve) Lehet, hogy nem igazán e téren szakemberrel van dolgod.Mert tényleg egyéntõl függ, hogy ki, hogy reagál rá, és ott a cistásodás veszélye, ha nem ellenõrzik rendszersen.
Amúgy a 30. napon elméletileg ki kellene mutatnia a tesztnek, ha biztosan a 14. nap körül volt a tüszõrepi. De,ha késõbb, akkor nem. Én a 41 napban vagyok, de UH-n láttuk, hogy csak 8 nappal ezelõtt érett meg. Tehát tesztet még nem csinálhatok, nincs értelme.

Ancsi

Üdv itt, ne maradj soká.

Kitty
kitty123

Gabi Kép
Kivizsgáláshoz ennyi idõ után azért valamiféle hormonvizsgálat is hozzátartozna. Mi alapján kaptál Clostyt, csak úgy hasraütéses módon? A hormonvizsgálat ezért lenne fontos, mert akkor kiderülhetne, hogy van-e valami hormonális gond, mert ha semmi, akkor felesleges gyógyszereket enni. Ha pedig van valami, akkor sokkal célzottabban lehet kezelni.
A teszt nagyon változóan mutatja kis a tehességet, volt akinek már a huszon valahanyadik napon, másnak még a 40-en sem, pedig babás volt. Persze nagyon számít, hogy mikor volt a tüszõrepedésed. Elvileg utána 2 héttel, már ki kellene mutatnia (de tesztje válogatja).
Az ébredési hõ mérésérõl találsz a "hasznos"-ban, de ha dobsz egy mail, akkor szívesen részletezem. Itt a topicot nem terhelném megint ezzel. (Lassan úgy érzem magam, mint ébredési hõmérséklet mérésének szónoka... Kép )
Egyébként gratulálok a két rosszcsonthoz, szerencsés vagy, hogy van már 2 gyekõcöd. A görcsölés nem tesz jót a babók fogantatásának, a laza kismamikat szeretik. Kép Ez itt a topikban nagyon beigazolódott.
Budapesti vagy? Vagy máshol laktok?

Ancsi Kép
üdv a tipkban, és ne maradj sokáig. Siess a "friss" kismamák közé. Szerintem a hõmérõzés sokszor elég jó képet ad arról, hogy milyen a ciklusod. Próbáld ki, aztán, ha gondolod menj el más vizsgálatokra is.

CatKép
nagyon friss volt az infó a clostyval kapcsolatban KépKépKépKép

Na jó eldugulokm vár a számvitel.... azért látszik az írás mennyiségén, hogy mennyire unom, ugye???

puszi mindenkinek: Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kitty Kép
szeritnem egy napon ne aggódj, és, mivel nem mutatott nagyon eltérõ értéket ezért jó volt az öt órai mérés. Ha egy napon nem méred, az nem gond, ennyi még bõven belefér. Szép magas a hõd (hol mérted?), bár nekem lenne ennyi... ez a ciklus nem valami erõs, most a 36,80-at döngetem 3 napja, de holnapra meglesznek a hormoneredmények.
A dokid szerint normális, hogy a harminc valahanyadik napon van tüszõrepedésed???? Nekem ez azért kicsit furcsa.

Alma Kép
nagyon nagyon drukkolok, hogy zebrás hírekkel gyere holnap!

Virág Kép
látod én nem is gratuláltam a beköltözéshez, kicsit össze-vissza jár az agyam mostanában a vizsgák miatt. Tehát: Gratulálok!!! El tudom képzelni milyen jó lehet végre egyedül lenni otthon, mindenféle rokon nélkül Kép

puszi: Orsi
Névtelen

Orsi

A doki szerint sem normális ez így, a Serophene után a 18. napig nézte UH-n a pé-t.Aztán azt mondta, menjek, ha nem jön meg,ad gyógyszert. Szóval én azért mentem, de mielõtt felírta volna, megnézett mégegyszer UH-n. Ott volt egy 17,5-es 3 napra rá pedig már 22-es tüszõ. Úgyhogy meg is repesztette, és most várok. Az LH teszt szépen pozitívot mutatott, action is megvolt, és most várok. Ha nem lesz semmi, a köv. ciklusban 2x1 gyógyit kapok.
Szerinted ilyen késõi tüszõrepi is lehet jó?

Amúgy úgy tûnik, lelkiismeretes a doki.Nem?

(Kérdezted: hüvelyben mérem)
Kitty
kitty123

Kitty Kép
elvileg bármi lehet, hiszen vannak csodák, és, ha rendesen megrepedt (az LH teszt is pozitív volt), akkor meg is foganhatott Kép ebben kell hinni itt a topikban Kép Szerintem, ha nem sikerül ez a ciklus, akkor ne foglalkoz vele, a gyógyszer biztosan rendbeteszi majd a következõt. Valamit nem értettem: ebbena hónapban már szedted a Serophent, és így lett ilyen késõi tüszõrepedésed???
A dokid tényleg lelkiismeretesnek tûnik, hornomvizsgálat nem volt nálad?
A hõd szép, ha a napokban még feljebb kúszik, akkor lehet reménykedni (ha 8 napja volt a tüszõrepi, akkor mostanában kell lennie a beágyazódásnak). Kép
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi
Volt hormonvizsgálatom is, az teljesen jó volt.Hát igen, ebben a hónapban már szedtem, igaz életemben most elõször a Serophent, az orvos szerint emelni kell az adagot, ez nem volt elég.
Amig nem jön meg, persze remélek.(És fájnak is a melleim, bár lehet, hogy a Profasi-tól)

Kitty

Többi régebbiek hol vagytok ma?
kitty123

Kitty Kép
ha jó volt a hormonvizsgálat, akkor mit mondott a doki, miért ilyen hosszú a ciklusod, és miért van ilyen késõn a tüszõrepedésed?? Ez teljesen furcsa.
A profasi mellékhatásairól nem tudok semmit mondani, mert én eddig nem kaptam... és nem fogok Kép mert hipp-hopp babás leszek, ha rendben lesz a görbém.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Alena,Gitta

Nagyon sajnálom !

Kitty,Cat

Drukk! Drukk!

VirágKép

Gratulálok az új otthonodhoz! Tudom milyen rossz mikor az embernek ott kell hagynia a fészkét, már megtettem néhányszor és valószínûleg újra ez vár rám.Kép

AlmaKép

Drukk neked is!

Gabi1Kép
Üdv közöttünk és gratula a két lurkóhoz !

AncsiKép
Üdv közöttünk, gratula a kisfiadhoz!

JovikaKép
Merre jársz elveszett? Már ezer éve nem hallattál magadról.

OrsiKép
Sok sikert a vizsgáidhoz !

Így jár aki nem néz ba hozzátok minden nap, nem gyõz olvasni! Még egy darabig leszek, de aztán mennem kell.

Egcsi
egcsi

Kép Kép :0
Névtelen

Kép
Névtelen

Profasi után nekem is nagyon fájtak a melleim, a doki szerint megemeli a HCG szintet.

Gabi1! A Clostyt folyamatosan nem tanácsos 3 hónapnál tovább szedni. Én is egyetértek, fontos UH is legyen!!

Cat! Nekem se ment könnyen, a férjem mindig nagyon bizakodik, de megérti, hogy már évek teltek el, és mindkettönknek nagyon nehéz lesz, ha még éveket kell várni. Abban is igazat adott, hogy ha mégis lesz saját, akkor nyugodtan visszaléphetünk.

Lányok! Holnap találkozok Ritával, csüt. meg Edelweissal. Ja Gergö már 58 cm és 5 kg. Szóval azért szegedi tali is van néha. Nem csak Gigi meg én vagyunk.

Gitta nem küldte a táblázatot, jó az a cime, ami a profiljában van? Tudja valaki?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Jó reggelt Lányok!
Mostanában reggel senki nem jön.

Orsi
Hát ezt én sem értem, hogy hogy jó a hormonvizsgálat, ha ilyen a ciklusom. Két ciklussal ezelõtt csinálták a vizsgálatot( 2 vérvétel: egy a ciklus elején, egy valamikor a 2. felében) Két orvos is azt mondta, hogy nagyon jók az eredményeim. Pedig akkor is ilyen hosszú volt. Amúgy kétfázisú a görbém, de nagyon késõn emelkedik, de akkor ált. 37 körül van, és kb. 14 napi emelkedett után meg is jön. Szóval mégis a tüszõérési fázissal van valami. Az orvos szerint lehet, hogy késõn kezd érni, és lehet, hogy nem tud megrepedni.De akkor mitõl emelkedik a hõ.
Most már a köv-re koncentrálok, érzem ebbõl nem lesz semmi.

Karmen
Ha a Profasi után a HCG szint megemelkedik, akkor egy HCG vérvételnél vagy terhességi tesztnél nem fog hamis terhes eredményt adni a vizsgálat? És ez a cicifájás az egész második ciklusfére vonatkozik? Én 8 napja kaptam a Profasit, de nem akar múlni a fájás. És 7 nap múlva HCG vérvételre kell mennem. Nem az LH értéket emeli meg a Pfofasi véletlenül? Hisz az váltja ki közvetlenül a tüszõrepit?

Kitty
kitty123

Karmen

Elfelejtettem az elõbb: Gitta címe az, ami a profiljában van, én már egyszer írtam Neki magánban,és megkapta. A neve után egy aláhúzás van, így irtad?

Kitty
kitty123

GabiKép
Fontos lenne az UH a középidõben, de ha akkor nem akkor a mensi alatt a 3. napon, hogy üres legyen a petefészek, nehogy rágyógyszerezzenek egy túlélõ tüszõre, mert abból tuti ciszta lesz. Sajnos 3. napi UH-t nem sok doki csinál, csak a meddõségi szakemberek.

KittyKép
A Profasi HCG hormont tartalmaz, azzal váltja ki a tüszõ repedését. Azért nem lehet közvetlenül utána tesztet csinálni, mert pozitív lesz. De 10 nap alatt kitisztul a hatása. Szerintem a Te ciklusoddal valami nincs rendben, ezu a hosszú ciklus nem normális. Persze ettõl még sikerülhetett, és remélem sikerült is, és akkor még 9 hónapig elhúzódik a ciklusKép

VirágKép
A tali szuper volt, egyenlõ volt a babások, és vágyakozók arányaKép Jót csevegtünk, a témát azt hiszem nem kell mondanomKépKép

AlmaKép
Rettenetesen szorítok, hogy baba legyen a dologban!!!!!

LányokKép
A hõm 19.cn-en 37,2KépKépKép

Legyen szép napotok!!
Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok LányokKép

CatKép
jaj Istenem én úgy, de úgy, de még annál jobban, meg még annál is úgy szoríííííítokKépKépKép A hõ az tutttttti!!!!!!! Szólj vagy telefonálj vagy ... ugye hétfõn vérvételKép
Mákosguba, mákosguba, mákosguba...

AlmaKép
Neked is rettenetesen erõsen drukkolok!!!

VirágKép
Üdvözlöm a friss lakókat! Hát nekünk még mindig hátra van a festés.

pusza
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

CatEye

Köszi az infót, ezek szerint a cicifájásnak is el kell 10 nap altt múlnia, ha nem baba van a dologban, csak a HCG emelkedett.Amúgy biztos nem pocaklakóm van, mert ma is csak 37,0 volt a hõm. Elõtte nap is, és elõtte 37,1. Ez a 37 a tüszõrepi után 6 nappal nem túl alacsony?

Kitty
kitty123

Kitty Kép
Bocs, hogy válaszolok. NEM!!! Kép A hõgörbénél nem az abszolút értékek számítanak, ha a 37-t eléri, akkor jó lehet, és a babóhoz még egy kicsit kellene feljebb mennie. Elõtt mennyi szokott lenni, ill. mennyi volt a tüszõrepedéskor?
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

BogárKép
Köszi a drukkot, kedden megyek HCG-re, de a doki nem lesz, csak Katika. Nem tudom, hogy Õ mennyire profi a dologban, de az értékeket csak ismeriKép

KittyKép
Szerintem sem rossz a 37-es hõ, sõt... Nézzétek meg NikieKép görbéjét a profiljában írt weblapon.

Cat

Cat
Kép
cateye

Orsi

Azért nem remélek, mert ugyan az elõ felében a ciklusnak 36,5 36,7 között volt a hõm, de mire repesztettek, már elkezdett emelkedni.(Hogy mitõl fogalmam sincs) Amikor a profasit kaptam is már 37 volt, utána nap 36,9, és azóta is ilyen 37 körüli. Szóval az 5 tizedes emlkedés nincs. A dokitól kérdeztem, hogy miért kezdett emelkedni, ha nem volt tüszõrepi, szerinte valami lejátszódik bennem, de nem bír megrepedni a tüszõ. Hát erre kaptam a szurit, amikor már elég nagy lett a tüszõ. De, hogy petesejt is volt-e benne???
Igyekszek legközelebb a 14. nap körül tüszõrepedni.Ha-ha.

CatEye
Drukkolok Neked, ez igazán szép hõ. Tudod mit? Ezt a ciklust babaügyben átengedem Neked, azt hiszem Te már igazán rászolgálnál. Én viszont a köv-ben mennék utánad. OK?

Kitty
kitty123

Sziasztok,

Koszonom a valaszokat, de olyan erzesem van, hogy meg maradok egy darabig.
Lenne egy talan buta kerdesem.
A homersekletet az agyban kell merni kozvetlenul ebredes utan, vagy azert kimehetek a fordoszobaba ami kozvetlenul a szoba mellett van az intimitas miatt?
Elore koszi a valaszt
Ancsi
Ma maszkaltam egy kicsit, elokeriteni a homerot es kb
fel ora mulva mertem ebredes utan 36.69C°Kép
Holnap ujra csinalom, ugy ahogyan irni fogjatok.
De biztos, hogy nem vagyok babas
Ancsi

Ancsi

A hõmérsékletet ébredés után rögtön, az ágyban kell mérni, nem szabad felkelni, sehova kimenni, elõzõ este az ágy mellé kell készíteni a hõmérõt.Csak így lesz értékelhetõ az eredmény.

Kitty
kitty123

Lányok,

Nagyon köszönöm a sok drukkot, megtette hatását! Ma reggel két csík volt a tesztemen. Jaj, én annyira boldog vagyok, de azért egy kicsit be is vagyok tojva. El sem hiszem, hogy most ilyen hamar összejött, pedig sokat cipekedtem, bicikliztem, forró fürdõztem, gondoltam lazábbra veszem a dolgokat, s ami jól esik, azt csinálom, s nem aggódom folyton, hogy mi van, ha baba van a pocakomban.
Annyira szeretném elmondani mindenkinek ,de még rajtatok kívül senki sem tudja. Van valami jó ötletetek, hogy mondjam el a páromnak? Annyira szeretném, ha emlékezetessé tehetném ezt a bejelentést, most õ sem számít rá, nagy meglepi lesz! Azért még szorítsatok ám továbbra is, hogy minden rendben legyen. Szerintetek az normális, hogy néha-néha nagyon fáj a pocakom?

Még egyszer is nagyon köszi a drukkot, mindenkit húzok magammal, OK?

Pusz
Alma
Alma

KittyKép
Inkább legyünk együtt babásak!!!! Még nincs veszve ez a hónapod sem!

AncsiKép
Nem szabad kimenned a fürdõbe felkelés után, az a hõ már értékelhetetlen utánna. Az intimitást meg ebben az esetben el kell felejtenetek. Az én párom elõször azt hitte, hogy az ébresztõóra pityeg, és felpattant rá hétvégén is, hogy indulni kell dolgozniKépKép Aztán már úgy megszokta, hogy simán átalussza az egészet, csak reggel kéri a hõállásjelentést. A 36,69-es hõ sajnos nem babás az biztos, fõleg ha még mászkáltál is vele, mert akkor még magasabbat mutat mint az ébredéskori.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Mostanában csak olvasgatlak benneteket, de most muszály írnom.
Alma GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!
Ez irtó jó hír engem is legalább jobb kedvre derített.
Kép))))))))

Kép
cinci

Alma Kép
Gratulálok!!! nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!! Tényleg nagyon hamar összejött a baba, biztosan azért, mert nem vetted olyan görcsösen, mint a múltkor Kép
Kép Kép Kép Kép
Ezt a lazaságot kellene a nõgyógyiknak oktatni, és nem a vizsgálatokat meg a gyógyszereket erõltetni Kép Kép Biztosan több baba lenne Kép Kép Kép
Úúúúúúúúúúúgy örülök!!!! Kép

Ancsi Kép
az is nagyon fontos, hogy lehetõleg ugyanabban az idõben mérd a hõd (sajna hétvégén is).

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Alma, nagyon nagyon örülök, gratula. Kép A pocid fog fájdogálni, meg feszülni, ne aggódj miatta.

Gigi
gigi1

AlmaKép
Óriási gratula!!! Nagyon szerencsések vagytok, hogy ilyen hamar összejött megint. Problémamentes terhességet kívánokKépKépKép Fülig ér a szám úgy örülök! Finom vacsival lepd meg a párodat, és a desszert a 2 csíkos teszt legyen.
Biztos leesik az álla majdKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Alma
Gratulálok! Örömteli, könnyû terhességet kívánok! Amúgy éreztél bármi szokatlant az elmúlt 2 hétben, ami utalt már,hogy hátha?

Kitty
kitty123

Képzeljétek ma voltam vérvtelen reggel. Az elõttem lévõ lány, és aki utánam jött is hormonvizsgálat miatt jött vérvételre. Az elõttem lévõnél megkérdezte a nõvérke: "mit csinálunk" mire õ válaszolta "Hormonvizsgálatot", erre a nõvér: "Ja, gyereket csinálunk" Kép Kép Kép
Majd nálam ugyanez a kérdés, de a választ a válaszomra: "ha egy üzlet beindul.... lesz itt jó sok gyerek" Kép Kép
Olyan mosolyogva jöttem ki a vérvételrõl, mintha viccesten lettem volna Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

AlmaKép

Nagy-nagy gratula ! Igazán jó híreket hoztál. van egy topik a "Hogyan tudtam meg, hogyan mondtam el" vagy valami hasonló, ott jó ötleteket találhatsz a meglepi közlésére.
Vigyázz magatokra!

CatKép

Szuper-megadrukk beindítva!

Egcsi
egcsi

A másik, ezt még leírom. Mivel a vérvétel után nem sok idõm van nyomogatni a vénát, mert kocsival indulok azonnal haza, így eléggé bekékült a hétfõi vérvétel helye. Ugyanez a nõvérke: "Nem nyomta rendesen, mi??? Most a másikat szúrom meg akkor, kicsit olyan lesz, mintha kábítószerezne, de nem baj....!" Kép Kép azt hittem leesek a székrõl.
Egyébként a karom tényleg olyan, mint egy rossz narkósnak, a 35 fokban így kénytelen vagyok hosszú ujjút venni, ha elmegyek itthonról.
Na abbahagyom a sztorizgtatást, vár a számvitel Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Csajok
Nem tud véletlenül valaki segíteni, hogy hol tudhatom meg a Szlovén autópálya díjakat? Már mindent összekerestem a neten, de semmit sem találtam.
Más: Képzeljétek, az elõbb jövök hazafelé, és lemeszeltek a rendõrök. Akkor már tudtam, hogy a forgalmi nincs nálam (kár, hogy egy kocsihoz csa egy van, mert így mindig pakolgatni kell)és megúsztam egy ejnye-bejnyével.Azt mondta a rendõr, hogy máskor vigyem magammal, mert ha egy szemét rendõrrel találkozok, nem úszom meg feljelentés nélkül. Még majdnem Õ vígasztalt.Hát ilyen is van.

Orsi
Nem irigyellek, hogy vár a számvitel. Talán az volt az a tantárgy,amit a legjobban útáltam az egyetemen.(Azóta sem kerültem hozzá közelebb)
De azért kitartást hozzá!!!

Kitty
kitty123

sziasztok!

Alma! Hatalmas gratula!!! Kép Kép Kép Meséld majd el, hogyan mondtad meg a férjednek, jó? Kép
Cat! drukk-drukk! Kép
Virág! Gratula az új lakáshoz! Sokat vártatok rá! Kép
Alena! Annyira sajnálom! Kép
Orsi! Kitartást a számvitelhez! Kép

Nem volt idöm visszaolvasni, Marcsival mi van? Ugye sikerült a lombikja? És Hurkinak mikor lesz?
Ja, és üdv. az újaknak! Mielöbbi babásodást! Kép

puszi!
Andi
andi28

AlmaKép
Úgy örülök, hogy sikerült és hogy ilyen gyorsan. Húúú nagyon örülök, de tényleg. Nagyon vigyázz magatokraKép
nagyon örülökKép

CatKép
Katika leveszi a vért, megmondja az értéket, aztán mi meg kiérétkeljük, nem? Õt is fel tudod hívni du-án vagy másnap reggelig kell várni. Már tûkön ülökKép

Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Kitty Kép
[url=http://www.dars.si/index.php?id=17" TARGET="_top]http://www.dars.si/index.php?id=17[/url]
[url=http://www.dars.si/index.php?id=136" TARGET="_top]http://www.dars.si/index.php?id=136[/url]
[url=http://www.dars.si/index.php?id=56" TARGET="_top]http://www.dars.si/index.php?id=56[/url]
[url=http://www.dars.si/index.php?id=57" TARGET="_top]http://www.dars.si/index.php?id=57[/url]
The price of toll for the first toll class is now SIT 10,413 per motorway kilometre.
ez egy térkép arról, hogy épp hol van építkezés: [url=http://www.dars.si/index.php?map=1" TARGET="_top]http://www.dars.si/index.php?map=1[/url]
ennyit találtam egyenlõre

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

[url=http://www.dars.si/index.php?maps=3" TARGET="_top]http://www.dars.si/index.php?maps=3[/url]
itt meg az, hogy melyiken kell fizetni

Orsi
KépKépKép
icsilya

Andi Kép
olyan régen jártál erre. Hogy vagytok?? Biztosan nagy már a pocid, hányadik héten vagytok?? Hogy állnak az elõkészületek a baba érkezéséhez???

puszi: Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!Kép

Már régóta nem tudtalak olvasni benneteket, most már van netem, de a visszaolvasást nem vállalom, annyit írtatok azóta. Gratulálok minden új babásnak!!!KépKépKép

AlmaKép
Nagy-nagy gratula! Én sajnos nem tudtam meglepni a férjem, mert eléggé össze vagyunk nõve és a tesztet is együtt vettük. Valahol olvastam itt a Babaneten, hogy ki, hogy mondta el, talán ott Te is találnál valami romantikusat, bár a jövendõ apuka biztos örül,bárhogy is tudja meg.KépKépKép

Én most a 25. héten járok. Sajnos elég problémás vagyok eddig, kórházban is voltam, de szerencsére a babának nincs baja.Kép

Mindenkinek drukkolok, hogy mielõbb kismamák lehessetek!Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Orsi

Köszi szépen!!

Kitty
kitty123

Alma,
gratulalok en is, konnyu es boldog terhesseget, jo egeszseget kivanok NektekKép

-Afonya
Névtelen

Lányok,
Annyira aranyosak vagytok, fel sem tudom sorolni annyian gratuláltatok nekem, nagyon köszönöm, nélkületek azt hiszem nehezebb lett volna. Köszi a tippeket a nagy hír közléséhez
,utánanézek, s mindenrõl beszámolok.

Laura,
Reméljük most már nem lesz több gond. További problémamentes pocaknövesztgetést kívánok.

Cat,
Nagyon-nagyon szorítok ám! Sajna a vacsi nem jön be, mert õ elõbb ér haza, mint én.

Orsi,
Nagyon tetszett a vérvételes történeted. Jókat derültem itt magamban.

Kitty,
Semmit nem érzek, s éreztem a hasfájáson kívül. Most is, s múltkor is azt hittem, hogy gyulladásom van, s fejvesztve futottam a dokihoz, de szerencsére semmi ilyen problémám nincs, s nem is volt, csak egy baba nõdögél épp a pocakomban.

Gigi,
Köszi, egy kicsit már megnyugodtam, s mintha már nem is fájna annyira.

Úgy izgulok, mindjárt megyek haza, márcsak 2 óra.

Pusz
Alma
Alma

Sziasztok!
Alma,

Én ugyan csak olvasgatlak benneteket, de szeretnék neked gratulálni!!
Olyan sok hasonlóság van közöttünk, hogy az már nagyon érdekes: ugyanannyi idõs vagyok, 26 napos a ciklusom és sajnos a babát is akkor vesztettem el amikor te (ráadásul a párom gyõri!). Most már csak egy dolog hiányzik ...

Remélem én is követni foglak!!
Üdvözöl mindenkit:
Évi
Névtelen

Alma! Nekem is sokat fájt a hasam. Most már tudom, hogy ez miatt nem kell aggódni! Kép Romantikus szép estét!
Orsi! Szabin voltam, azért nem jártam felétek. Kép Szerencsére még most is teljesen jól vagyok, a 22. héten járok, Babóca rengeteget mocorog! Kép Küldök képet a címedre. Gondolom nem változott még. Kép
Karmen! Az elöbb kimaradt, hogy boldog szülinapot így utólag! Kép

puszi!
Andi
andi28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: