A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Lányok!
Nagyon szépen köszönöm a drukkokat és a gratulációkat. Kép
Sajnos, rossz hírem van. Kép
Begörcsöltem, vérzem. Kép Most sem sikerült. Pedig csíkos volt a teszt!

Valahogy most nem törtem annyira össze, mert tudom, sikerülni fog!!! Kép

Kellemesebb hétvégét kívánok mindenkinek!

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta,
Kép Kép Kép Pedig annnnnnyira drukkoltunk! En nagyon bizom benne, hogy mielobb sikerul!

Csipkebogyoval (ha egy Csipkebogyora gondolunk) a heten beszeltem telefonon, jol vannak, egy kis nathat leszamitva!
Megigerte, hogy igyekszik gyakrabban netezni a jovoben, de azota sem lattam.

Zsuzsi
zsuzsi74

Gitta

Nagyon sajnálomKép Jó, hogy nem törtél le nagyon, igenis egyszer összejön a babóca mindenkinek !
Javítanád a táblában, ma vagyok az 5. cn-en. Köszike.

Egcsi
egcsi

GittaKép

Jajj istenem de sajnálom! Én ezt nem értem, miért?Kép

puszi és szoritok hogy minnél elõbb tovább léphessKép
sasha

Kép
sasha

GittaKép

Ha még mindig le akarod adni a táblicskut én szívesen átveszem, ha nem nagy ördöngösség a készítése és ha megfelel, hogy heti 3-4X tudom felrakni. Persze más jelentkezõk elõnyben akik jobban értenek a számítógépes dolgokhoz.

A párom visszament Németbe megint. Majdnem három hét múlva jön haza, de már nem sokat kell kibírni, lehet, hogy ez lesz ez utolsó nekifutása. Ráadásul össze is zördültünk, úgyhogy duplán rossz, hogy elment. Megjegyzem az õ hibája volt!Kép Beszéltünk már telefonon és kibékültünk, de jobb lett volna négyszemközt tisztázni a dolgokat. Úgyhogy már megint csak ti maradtatok nekem!

Egcsi
egcsi

Gitta, én is nagyon sajnálom, de talán még nincsen minden veszve.
Drukk megy továbbra is!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Gitta! Nagyon sajnálom, hátha még megmarad. Mennyire erös a vérzésed? Csak mert igen sokaknál van, hogy vérzés is van, mégis megmarad a baba. Tudom nemigen mersz most reménykedni, de még ne add fel kérlek!! Nagyon szoritok!

Egcsi, Gitta! Nem tudtam a táblázatot le akarod adni, én is irtam már régebben, hogy tudom csinálni. Igaz én csak este tudok netezni, azaz itthonról, de minden nap szoktam jönni. Majd meglátjátok ki csinálja.

Egcsi! Szerintem mire odaért már öt is bántotta annyira, mint téged. Ne keseregj ezen, hamarosan megint hazamegy! Akkor meg gyorsan összehoztok egy kislurkót!

Képzeljétek a férjem ma vett nekem egy csodaszép fülbevalót szülinapomra. Annyira örülök neki, szerencsés vagyok vele nagyon.

Karmen
karmen

Karmen Kép
így utólag is boldog születésnapot!
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi! Köszi, az volt.

Gitta! Mi újság, van még vérzés? Dokit felhivtad? Nagyon szoritok!! +++++

Karmen
karmen

KarmenKép

Boldog Születésnapot ! Nyugodtan csináld a táblicskut, nekem csak "másodkézbõl" van net-em, egyszerûbb, ha te vezeted.

Egcsi
egcsi

Sziasztok Lányok!

Két napja nem jártam felétek, és alig tudtam visszaolvasni,annyi minden történt.
Én jól vagyok, pénteken a férjemmel érettségi talin voltunk Pécsen,tök jó volt, a szombatot pedig a Balcsin töltöttük. A frász tört ki egész nap,mert mi elfelejtettünk fürdõrucit vinni, a gyerekek pedig pakoltak maguknak, úgyhogy Õk végig a vízben, meg az óriáscsuszdán voltak, én meg a partról ordibáltam, hogy jöjjenek kifelé.Tiszta rekedt lettem.

Gitta
Elõször olyan örömmel olvastam a jelentkezésedet, utána meg szomorúan. Beszéltél dokival? Mi van Veled most, vérzel még? Mert lehet, hogy még OK, de pihizned kellene.
És ne hagyd itt a topikot, légyszi!!!!

Karmen
Boldog szülinapot!!

Egcsi
Ne keseregj, mire hazajön,már el is felejted, min vesztetek össze. Amúgy 1 napja én is így vagyok az enyémmel,néha megõrülök Tõle amilyen önzõ.Aztán meg látom, hogy mennyit hajt a családért.Kicsit tûrni kell, de csak módjával.

Évici
Üdv itt, ne maradj soká, irány a friss, delégyszi vidd az itt lévõ többi lányt is.

Kitty
kitty123

Sziasztok Lányok!

Köszi szépen a gratulációkat! Ti is gyertek utánam!

Gitta! Látod! Aztán nagyon vigyázz és ne idegeskedj!

Nikie
nikie

KittyKép

Hiába az önzés a férfiak veleszületett rendellenessége.(Tisztelet a kivételnek!)Nem haragszom már rá, de amit csinált az piszokság volt és ezt õ is tudja. Az az egy szerencséje van, hogy nem tudok haragot tartani, csak felhúzom magam, dühöngök egy kicsit és vége.
Nagy hiba volt elmenni a Balcsira fürdõruha nélkül, lemaradtál egy jó kis nyáreleji pancsolásról. Bár nem tudom mennyire hideg még a víz.
Holnap megint megpróbálok benézni, addig is szasztok.

Egcsi
egcsi

Gitta!
Nem is olvastam tovább mit írtál, annyira megörültem a hírednek. Ez az, amit Karmen írt, ha nem erõs a vérzés, és az UH ki is mutatja, akkor még sikeres lehet ám! Mielõbb keresd fel a dokid! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen. Nem értem én azt a kórházat, hogyhogy nincs lehetõség vérvételre? Nincs olyan másik a közelben, ahol meg tudják oldani mégis?

Karmen! 2-3 hónapig intimtornáztam.

Nikie
nikie

Kitty! Kedden kimondottam jó volt a viz, én fürödtem benne!!

Nikie! Akkor nagyon hamar jött az eredmény! Gratulálok még egyszer.

Egcsi, Kitty! Köszi.

Karmen
karmen

Jó reggelt Lányok!

Gitta! Mi újság Veled? Beszéltél a dokival? Vérzel még? Egyáltalán nem biztos, hogy baj van. Másnál is szokott vérzés lenni. Feküj sokat, és beszélj a dokival, ha még nem tetted meg.

Nelli
nelli2

GittaKép
Hogy vagy ? Annyira megörültem a pozitív hírednek, itt ujjongtam. Ne add fel, mert hátha csak pici vérzés van, és Utrogestannal el lehet állítani. Sok ilyet hallottunk már. Mielõbb menj orvoshoz ! Remélem élni akar a pöttöm nagyon.

KarmenKép
Ezen az örökbefogadáson már én is gondolkodtam. A párom viszont nem akarja.

BarbiKép
El sem hiszem, hogy már a 30. hétben vagy!!!! Hihetetelen!

VicaKép
Köszi a drukkot, remélem siker lesz. A hõm nagyon jó, de most mindjárt megjön érzésem van, pedig csak a 17. napon vagyok.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Cateye

Ha jól emlékszem, nekünk pont egyszerre nem kellene megjönni. Nálam a hõ 36,8-37,1 között van. Ma is 37,1 volt. Ez még lehet jó hõ? Elõfordul, hogy nem rögtön, csak idõvel áll be magasra, ha teljes a siker?
Amúgy 2 napja fájnak a melleim,ill. nem nagyon csak olyan fura, mert nekem a normális ciklus során még soha nem volt érzékeny. Az már ilyen hamar jelentkezhet? Amúgy mást nem érzek, és a hõm elbizonytalanít!
Drukk Neked!!!!! Menjünk át egyszerre a frissbe!!!!

Kitty
kitty123

Jó reggelt Lányok!

Sajnos nem jó híreim vannak így hétfõn reggel, de sajnos elvesztettem a babát. Csütörtökön már rendesen elkezdtem vérezni, és az orvosnál már csak azt láttuk, hogy nincs meg a baba. Mondjuk már éreztem, mert rendes menstruációs görcseim voltak, és véreztem is. Szóval ez van. Most eléggé magam alatt vagyok, de a lelkem mélyén érzem, hogy nemsokára jobb lesz, és tudunk koncentrálni az újabb babára. Nagyon bízom benne, hogy ez most nem fog olyan sokáig tartani, mint az elsõ összehozása. Így kell lennie!

Viszont jó volt olvasni ilyen jó híreket is. Nikie Kép
Nagyon-nagyon gratulálok! Fantasztikus, hogy sikerült. Vigyázzatok magatokra, és boldog kilenc hónapot kívánok!

Még szeretnék egy kis segítséget kérni. A doki azt mondta, várjuk két hónapot, és utána jöhet a következõ. De én nem akarom most ilyen könnyedén lezárni. Ha már úgyis várni kell, akkor el akarom végeztetni a lehetséges hormonvizsgálatokat. Ajánljatok nekem olyan dokit, aki lelkiismeretesen elvégzi ezeket, és nem ráz le azzal, hogy ilyen elõfordul. alena92001@yahoo.com

Köszönöm, Alena
alena

KittyKép
Én benne vagyok, hogy együtt menjünk a Frissbe, csak fönt az égiek is akarjákKépKép Nekem végig 37,1 volt a hõm, a múlt héten, egy szer mértem 37-t. Te ugye nem szedsz Utrogestant ? Mert akkor teljesen jó a 36,8-37,1 közötti hõ.
DrukkolokKép

AlenaKép
Nagyon-nagyon sajnálom ami történt. De azért picit örülök is, hogy ilyen optimistán állsz hozzá, ez meghozza a gyümölcsét, és még idén megint pocakos leszel. Hányadik héten voltál ? Utrot használtál ?

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
A hetedik hét végén voltam. Utrot rögtön elkezdtem használni, amint a múlt héten az elsõ barnázást észleltem. Utána a doki Duphastont írt fel, azt szedtem. De úgy látszik, ez nem használt. Bele kell nyugodnom, hogy ennek így kellett lennie. Viszont az újabb próbálkozás elõtt ki akarok zárni mindent, amit tudok, ne ezen múljon.

Puszi, Alena
alena

Sziasztok!

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Kármen!
Boldog szülinapot így utólag is! Kép
Remélem, sikerül a tervetek! Kép
A tablicskut szívesen odaadom neked, tudom, már régebben is jelentkeztél érte! Írd meg hová küldhetem, leírom, hogy hogyan csinálom.

Nikie!
Talán Pesten lenne. Itt, Tatabányán, a megyeszékhelyen! ez a legnagyobb és az egyetlen kórház! Itt nem csinálnak HCG vérvételt. De most már úgyis mindegy...

Alena!
Nagyon sajnálom, tudom mit érzel... Az idõ majd begyógyítja a sebeid, bár ez nem vigasztal.

Lányok!
Sajnálom, hogy eddig nem jelentkeztem. Sajnos, semmi jó hírem nincs. Ma reggelre úgy megjött, hogy majdnem csak itt fetrengek a munkahelyemen. 10 percenként úgy belenyilal az egyik oldalamba, hogy az iszonyú. Fáj, pedig nem szokott ennyire fájni. Kép

Majd késöbb jelentkezem.

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Hát, csak kapkodom a fejem, mi minden történik mostanság!
Gitta,
nagyon sajnálom, pedig úgy szurkoltam! Ilyenkor nem is nagyon tud az ember mit mondani, csak azt, hogy kitartást, és lehet, hogy tényleg jót fog tenni, hogy másra koncentrálsz.

Nálunk nincs semmi újdonság babaügyben, néha kicsit elszomorodok, hogy még januárig várni kell a próbálkozással, dehát nem nagyon tudok mit csinálni. Addig is szurkolok nektek!

Csajok! A József krt-on nemrég nyilt egy egészségügyis bolt, ahol akirakatban láttam Macát 4771 ft-ért. Nem tudom, ki mennyiért szerzi be (nekem ugye még felesleges), de a DM-ben 5000 ft körül volt. Ha valakit érdekel, a 43 szám körül volt, a Baross u és a Rákóczi tér között.

Üdv: minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok Lányok,
Emlékeztek még rám? Gondoltam beköszönök.

Már alig látok régi nevet köztetek Kép, és a régieknek 1000x-esen is drukkolok a babásodáshoz, és persze az újaknak is nagyon drukkolok.
Pusszancs

Moni
egy õsrégi topikos
mj

Gitta!

Nagyon sajnálom ami veled történtKép

MJKép

Én is emlékszem rád.én is õslakos vagyok itt sajnaKép

Alice
Alice

Gitta! Csak egy nagy adag kitartást tudok kivánni. Biztos volt valaki a pocakodban, azért ilyen erõs most a vérzés. Meglátod, legközelebb sikerül!

Nelli
nelli2

NIKIE:úgy örülök, hogy végre sikerült!!!KépKépGratulálok!!KépVigyázz magatokra és élvezd az áldott állapot minden percét!
ALENA:nem is tudom, mit mondjak, biztosan nem volt életképes baba. Kitartást és sok szerencsét egy rgaszkodóbb pocaklakóhoz!
GITTA:KépKép De most már koncentrálj a következõ ciklusodra és ha úgy döntöttél elmész egy idõre, várunk vissza a babás hírrel!
CAT:drukkolok nagyon, lehet hogy ez egy ilyen last minute-es baba lesz? Milyen volt a tali?
OFF:Képzeljétek BEKÖLTÖZTÜNK!Ennek örömére két nap múlva utaznom kellett Krakkóba most meg Erdélybe készülünk, pedig én legszívesebben csak OTTHON ülnék naphosszat!!Akinek még nem kellett lemondani róla, az nem is tudja milyen jó dolog, ha az embernek van otthona!
Virág
virág

Lányok lehet egy kérdésem?

Miért van az hogy egyik hónapban nem fáj a cici mensi elõtt, a kövinél meg nemlehet hozzá érni???

Alice
Alice

Gitta,

Nagyon szorítottam neked innen a háttérbõl, sajnálom, hogy itthagysz bennünket, jobban szerettem volna, ha a másik topik kedvéért "kellett" volna leadnod a táblicskut, de majd te is csupa jó hírrel térsz vissza. Örülök az opimizmusodnak.

Alena,

Nagyon sajnálom, szerintem se hagyd magad és vizsgáltasd ki magad, hogy legközelebb biztos ne fordulhasson elõ ilyen szörnyûség.

Nikie,

Nagy-nagy gratula! Te kis hamis! Vigyázzatok nagyon magatokra!

Karmen,

Így utólag is boldog szülinapot kívánok, a következõt már pici babával fogjátok ünnepelni!

Velem semmi újság, épp most eszméltem rá, hogy ma kellett volna megjönnie, elszámoltam magam, de még a holnapi nap is belefér, úgyhogy nem pánikolok! 2 év után ma kezdem ismét a Gynavec szurikúrát.

Pusz
Alma
Alma

SziasztokKép

Nikie: gratulálokKép

Gitta: úúúúgy drukkoltam Nektek...Kép Öröm olvasni, hogy Te ilyen optimista vagy. Nekem nem megyKép

Cat: nagyon drukkolok NektekKép

Alice: nem tudom, hogyan lehet, de azt gondolom, hogy jobban mûködik a petefészek (több sárgatest hormon képzõdik), amikor fáj a cicije az embernek. Én is pont erre faragtam rá ebben a ciklusban. Azt hittem babás vagyok, mert még a melltartót is nehezen viseltem, olyan érzékenyek voltak a bimbóim (ilyen még sosem volt). Aztán kiderült, hogy "csak" jobban mûködött a szervezetem a gyógyszerek hatására.

Sziasztok:

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Bocs, Kármen: isten éltessen utólag isKép
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Virág: gratula az új lakáshozKép Most már nem kell sokat várni az új lakó(k)ra semKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Alena! Nagyon sajnálom. Szerintem genetikai vizsgálatot is kérj. Én nem tudok dokit ajánlani, messze lakok.

Cat! Én is sajátot szeretnék. Természetes a 2 lehetöséget elöbb elhasználom, csak ha nem sikerül akkor fogadunk majd örökbe. De tudod arra is éveket kell várni, ezért ha 1 év múlva se lesz baba (addigra túl vagyunk a lombikon) akkor legalább az vigasztal hogy 1 év már eltelt a várakozásból az örökbefogadáshoz. Ha meg sikerül, akkor visszalépünk, persze ezt elöre nem mondjuk nekik, de szerintem lesz még ott a sorban elég várakozo, aki csak örül ennek. A párom is erösködött a lombik után jelentkezzünk, de megértette, hogy
ezzel nekem is sokat segit, ha nem kell annyit várni hiába.
Arról beszéltetek, hogyha nem sikerülne akkor meddig vártok? Vagy teljesen kizárja az örökbefogadást?

Jovika,Alma,Gitta! Köszönöm

Gitta! Sajnálom, ezek szerint azért is mész el, hogy ne stresszeljen a baba gondolata? Lemaradtam. Remélem jó hirekkel jössz vissza majd! Irtam neked hétvégén mailt a forumon fellelt cimedre, megirtam hova küldheted.

Minyu! Mi is januárig várunk, ezek szerint lesz még itt nekem egy ismerösöm. Bizok benne a lányok addigra már elnyargalnak innen Kép

Virág! Emlékszek amikor pár éve beköltöztünk, tényleg nagy öröm!

Karmen
karmen

Lányok

Jó reggelt mindenkinek!!!!!

Jovi

Írtad Alice-nek, hogy a cicifájás valószínû attól van, hogy a petefészek jobban mûködik a gyógyszerek miatt. Akkor lehet, hogy én is ebben a cipõben járok? Milyen gyógyszerekre gondoltál? (Én kb. 30 napja kaptam 5x1 Serophenet, és 8 napja Pfofasival repesztettek.)Mert most nekem is fájnak, ill. érzékenyek, amit eddig soha nem tapasztaltam korábban.

Gitta

Szörnyen sajnálom ami történt Veled, megértem, ha most nem akarod magad itt a topicban stresszelni, de azért ígérd meg,hogy néha benézel hozzánk!

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Gitta, Alena, KépKépKép Hihetetlen az optimizmusotok, csak így tovább, itt a topicban egyszer mindenkinek sikerül!!!

Nikie, szívbõl gratula! Kép Vigyázz nagyonnagyon magatokra!

Alma, szia! Te is "Gynevac-os" vagy? Én is... nekem jövõ hét hétfõn lesz a harmadik szuri az ötbõl... és nekem is volt már egy kúrám 2 éve kora tavasszal, utána jött össze a kisfiamKép Úgyhogy hajráKép Abban bízom én is, hogy most a második kúra után is meglesz a babóKép És remélem, Neked is!!! Hány naponta kapod? 5-öt vagy 10-et? És Neked konkrétan mik a tüneteid és a kúra után milyen javulást tapasztalsz? Én ebben most nagyon bízom...

Cupp mindenkinek,
és hajrá mindenkinek!

Beja
beja

SziasztokKép

Kitty: én 5x1 Clostit szedtem és 13. cn-en kaptam Profasit. Nekem ettõl fájt a cicim (sajnos nem a babától, ahogy én azt nagyon szerettem volna). De, természetesen akár fájhat a babától is, de ezt csak akkor mondja már az ember lánya, ha megvan az a hõn áhított két csík.

Jovi
a pesszimista

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Szia Beja,

Köszi a drukkot, most még jobban szükségem van rá, mert ezidáig még nem jött meg. Ez már rossz tréfa, ha a szervezetem akarna megviccelni.
Nem volt túl sok tünetem, csak fehér folyásom volt, s elég száraz volt a hüvelyem, ami a sex-nél okozott kisebb problémákat. Nem tudom, most hogy se híre se hamva a menszimnek, miért is fájt a hasam. Hová rakjam ezt a tünetet, nem tudom. Nekem sajna annak idején nem jött be. Szurkolok nagyon, hogy neked most is bejöjjön.

Csajok,
Szorítsatok nekem nagyon. Ez a hónap tiszta káoszos volt, s meg voltam gyõzõdve róla, hogy most sem sikerült, esélytelenek biztos nyugalmával vártam a mikulást, erre tessék, csak nem akar megjönni. Kiváncsiságból megmértem reggel a hõmet 37,1 volt, tehát semmit sem esett. Tiszta idegbeteg vagyok. Bocs!

Pusz
Alma
Alma

Sziasztok

Gitta, nagyon sajnálom. Ha erõsen görcsölsz, és ilyen nem volt korábban, akkor utána menj el dokihoz, és nézesd meg, hogy minden rendben van-e.

Alena, nagyon együtt érzek veled. Sajnálom ami veled történt. (Én is barnázgatok és félek.)

Lányok, hajrá babaügyben, drukkolok nektek. +++

Gigi
gigi1

KarmenKép
Arról nem is lehet beszélni, ha mi lesz ha.... jellegû mondat. Annyira biztos benne, hogy lesz saját, mert semmi szervi zavar nincs. Õ nagyon racionálisan gondolkodik, dehát férfi...

VirágKép
Gratula az új lakáshoz. A hétvégén voltam az Intercontinentalban a Best of gálán, és ott a Te céged nyerte a legjobb kozmetikai cég díjat, de nem volt ott senki képviselõ Tõletek. Pedig reménykedtem, hogy Te is ott vagy, mint marketinges, és akkor csevegünk egy kicsit.

AlmaKép
Nagyon-nagyon szorítok!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Alma, ha szépen megkérünk, csinálnál egy tesztet??? Kép
A fehér folyás egyébként épp elég ahhoz, hogy hátráltassa a baba összejövetelét... Kép A Gynevac ebben sokat segít, úgyhogy hajrá ismét! Kép
Én amikor terhes lettem, úgy fájt a hasam 5 napig, mintha meg akarna jönni, de aztán nem lett belõle semmi mensi, viszont babó annál inkábbKép Ezt veheted nyugodtan tünetnek is!

Pussz,
Beja
beja

... a 37,1 meg kifejezetten bíztatóKép
Beja

sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok. nekem van már két gyerekem Bettina 4,5 éves, Norbi 2 éves. szeretnénk 3. babát de nem akar összejönni. Norbi is csak a 6. hónapra sikerült. Én már január óta szedem a clostit az 5. naptól 2*1 et. ma a 30. napnál járok és még nem jött meg, ma vettem tesztet az negatív lett. a hõmérsékletem meg a 36,9-37,2 között van.
a melleim egy kicsit nagyobbak, néha fáj néha nem.

Szóval ennyit magamról. Ha esetleg tudtok valami tanácsot adni, akkor azt megköszönném.

Sziasztok Gabi1
gabi1 (gabi1)

Gabi1

Üdv. közöttünk, és ne maradj soká.Én is a 3. babát próbálom, és a 6. ciklusban vagyok, de semmi. Csak felirták, és szeded a Clostit, vagy közben UH-val is követik a peteérést? Esetleg hõmérõzni is érdemes, mert a görbe sokat elárul.

Kitty
kitty123

En is csatlakoznek, ugy latszik ez egy ilyen nap.
Van mar egy negy eves kisfiam, aki azonnal osszejott, raadasul gyogyszer mellett, most szeretnenk masodikat, de mar egy eve probalkozunk.
Pillanatnyilag meg nem szedek semmit, nem homerozok, de sajnos ugy erzem ram ferne, mert a ciklusaim 24-25-26-28 naposak. Mit ajanlotok?
Ja, ebben a honapban valoban beleadtunk mindent,Kép)
most kellene megjonnie hetvegen, vagy jovo het elejen.
Ha 28 naposra szamolom a ciklusom, akkor hetfon.
Mikor erdemes tesztelni, ha netan nem jon meg??
Sziasztok,
Ancsi
Ancsi

Üdvözlöm az újjakat és azt kívánom hogy ne maradjanak itt sokáig Kép

AncsiKép

Érzel valamit vagy csak a beleadott apaiKépanyaiKép miatt?

Alice

Lányok!

Úfffáj a cicim Kép
Alice

Hahó hol van mindenki???????????????
Alice

sziasztok!

Kitty: nem nézik uh-on a peteérést. én vettem ovulátios tesztet.a szerint a 10-15. napon volt peteérésem, akkor együtt voltunk. szerintem azt már ki kellett volna hogy mutassa a teszt ha akkor volt fogamzás nem?

Igazad van most már fogom nézni a testhõmérsékletet, a 37,2 hõmérséklet az jó?

sziasztok
Gabi
gabi1 (gabi1)

Gabi

Az ovulációs teszt az LH tartalmat mutatja ki, ami a tüszõrepikor a legmagasabb. A fogamzást nem. De, ha akkor voltatok együtt az az ideális. A 37,2 az jó nagyon, ha reggeli ébredési hõmérsékletrõl van szó.

Kitty
kitty123

Gabi, Kitty Kép
Nem okoskodni szeretnék, csak itt a hõ és az LH teszt miatt lenne néhány hozzáfûzésem.
Hõ: mikor mérted, és hol? mert ha nem ébredéskor és nem végbélben vagy hüvelyben, akkor nem jó semmire. Mert pl ha délután nézel egy belsõ testhõmérdékletet, akkor az biztosan (valószínûleg) 37 felett van, akkor is, ha nem vagy lázas, de ez ébredési hõd nem ennyi, és az a meghatározó.
LH teszt. Mi az, hogy a 10-15. napon volt peteérésed? Az LH teszt általában 2 napig pozitív, és a második nap után van a tüszõrepedés (peteérés a ciklus egész elsõ felében történik).
Remélem nem vettétek kioktatásnak.
puszi: Orsi

ps. tudtommal a clostyhoz kell az UH, hogy megfelelõen legyen beállítva az adagolás, hogy te történjen túlstimuláció ill. cisztásodás. (Cat Kép ha jól mondom) Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

sziasztok

Kitty: nem az ovulátiós tesztre gondoltam hogy ki kellett volna mutatnia hanem a terhességi tesztre amit ma csináltam a 30. napon. ez a hõmérséklet nem az ébredési hanem napközben.

Köszi a gyors választ
Gabi
gabi1 (gabi1)

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: