Jaj. Mire visszatallóztam, Melinda felébredt.
Képtelen vagyok ezt a két napi termést lereagálni. Pedig annyi minden eszembe jut, ahogy olvasom a dolgokat.
Eni, november? Honann szedtem, hogy október? Béna vagyok.
Veronikusz, hát nem gyenge tényleg, amit Szofi csinál. De biztos, hogy megvannak a maga kis problémái, ahogy te is érzed. Kicsi tündér és kicsi boszorkány keveréke.
Gabi, a helyedben én is így éreznék és tennék, és igenis értse meg mindenki. Enci bizonyítja viszont, hogy egyszer már sikerült, hog yilyan hülyén mondjam, és bízzál magatokban.
Cinicini, isten éltesse a nagyfiút így utólag is.
Emano, azért érdemes utána menni ezeknek a fejfájásoknak. Bár gondolom, sok mindent kipróbáltál már. De hátha valami bejön.
Tikó, az a sapka teljesen jó!. Annyira édes benne.
Snowwhite, az a 11 hetes kép olyan telitalálat.
Kriszta - "Zsebibaba!"
Lilluska, neked meg micsoda hajasbabád volt!
Manóka, ez a lány leg olyan abban a ruhában, mint valami kis modell.
Gyuzso, nagyon fitt voltál. Biztos, hogy ez egy szülés előtti kép?
Hanna, majd írok priviben.
Ja Masni, ágy-ügyben azért hezitálunk, mert van egy nagy szivacsunk, de attól tartok, ha éjjel felkel Melinda (csak 16 hónapos lesz, amikor jön Hugi), csángálni kezd a lakásban. De még egy kiságyat sincs kedvünk betenni. Nem tudom, mit csináljunk.
Ma Melinda másfél óránként kelt, sőt ott kezdte, hogy el sem akart aludni, csak az apja vállán. Rajtaütöttek a fogtündérek. Én azt álmodtam, hogy romlott kakaót iszom. Reggel kelés után belekortyoltam a kakaómba - romlott volt. Hánytam, közben bepisiltem és hogy teljes legyen a kép, ömlött az orromból a vér, amitől még jobban hánytam.
Szeretném, ha már holnap lenne.
További szép napot mindenkinek!