A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Nóczi :))
(ja, az előző hsz-om Krisztának szólt, persze)
február

Sziasztok lányok!!!
Megjöttem!!!!!!!!!! :D
Egy kis színt is szereztem, mivel egész nyáron kimaradt a napozás és a fürcsi, de most bepótoltuk!!!!!
Nagyon jó időnk volt, a kaja viszont nem volt jó, ami egy 4* szállodánál azért sajnálatos. Képzeljétek egész héten vegetáriánus koszton voltunk egyszerűen nem volt felvágott és hús. Az első napokban a felvágott a párizsihez hasonló volt de később már ez sem volt.
A vagdaltféle (ez volt hús helyett) első két napban elment, majd rá se tudtunk nézni. Nap mint nap közel azonos választék volt, a legtöbb magyar vendég nem volt megelégedve a kaja választékkal, igaz nekem mindden más rendeben volt. Ja egy valami még az agyunkra ment, bennünket is mindenki orosznak nézett mert úgy szólítottak meg bennünket, de mi mindenhol kijavítottuk , hogy MAGYAROK VAGYUNK!!!
A túristák zöme orosz volt, amitől idegbajt kaptam, mert az esti műsorokat is oroszul konferálták. A lényeg, hogy egyik-másik orosz vendég olyan bunkó volt (nem állt sorba, hanem beállt eléd, ha laz asztalhoz akartál leülni úgy ült, hogy ne ezt még véletlenül se tudd könnyen kivitelezni. A lényeg jól érztük magunkat a kaja kivételével, ez utóbbi csak az alején zavart utána már észre sem vettük őket.
Viszont az utolsó estét, egy sajnálatos eset beárnyékolta.
Képzeljétek el a jöttem le az 1. emeletről gyalogosan (ott volt a szobánk) épp, hogy leértem először egy sikolyt majd egy puffanást hallottam. Egy hapsi (nagy darab ) valószínűleg leugrott valamelyik felső emeletről (3.v4.) a hall lépcső melletti kicsit zártabb részébe.
Nem írom le hogy nézett ki, mert nem akarok senkit kiborítani. Azzal tisztában voltam, hogy ide orvos kelll. Én pedig nem vagyok az. Orvos nem volt igy sikongatások, telefonálások szörnyűlködés, hogy mi is történt. Az egészben az zavart, hogy senki nem volt ezek szerint kiképezve elsősegélynyújtásra, mondjuk lehet, hogy bizonyos eszközök nélkül nehéz lett volna megtenni szükséges tennivelókat .
Nem mertem egyedül odamenni segíteni, mert se a szálloda igazgató, se a személyzet nem mert hozzá nyúln. Később láttam, hogy a rendőrség is kint volt így örültem, és egy mentőautó is állt az épület előtt, de nem tudom, hogy tudtak-e segíteni rajta. Állítólag egy orosz turista volt. Ezt úgy kihagytam volna, a morbid az volt, hogy vacsora idő volt, és minden ment a megszokott keretek között...
Na ezt volt a záró.
Amúgy tényleg jól érzetük magunkat.
Ezt csak azért írtam le, hogy ilyen is előfordulhat.....

manoka
manoka71

na igen az ciki lenne, mert az már skizofrénia a köbön :P
hányadik héten vagy most?
A hazudozás nekem nem nagyon megy, így elismerésem...

az iwiwet egyre jobban nem szeretem, bár indulása idején még poén volt megkeresni egy két eltűnt arcot. De velük azóta sem indult be a kapcsolat újra, tehát nem véletlen, hogy anno kiszálltak az életemből.

Na menek kreatívkodni :D
dobsakriszta

Sziasztok,
Én a Kaáli Intézetben készülök lombikra és 3-dik napi hormon, spermiogramm és chlamydia vizsgálatokat kéne csináltatnom hozzá. Ahova korábban nőgyógyászhoz jártam magánkórház lett, így nem tudom tb. alapon megcsináltatni ezeket a vizsgálatokat. A Kaáliban több, mint 30.000 Ft-t kéne ezért a 3 vizsgálatért fizetnem.
Szeretném tőletek megkérdezni, hogy a Nyírőben van-e lehetőség tb. alapon ezeket a vizsgálatokat megcsináltatni, és ha igen, mit kérnek hozzá. Ahogy olvasom, a dokitok oda küld titeket.
Köszönöm, ha válaszoltok.
Mindenkinek sok sikert kívánok.
matchi

Szia Manóka, jó hogy megjöttél! a legtöbbször a kajával van gond nyaralásnál, de hát az ember tényleg elvárná a min. normál kosztot. elég horror sztori lehetett, az ember tehetetlen sokszor, s nem biztos hogy jó az elsősegélynyújtás. marad a mentőhívás.
mikor kezdtek?

Február- szegény Februárapu, még a fini puszikról is letiltod...! :lol:
szépem

Szia Manóka, hol voltatok nyaralni? mi Törökországban tapasztaltunk hasonlókat az oroszokkal kapcsolatban. :-( A kajára viszont egy szavunk sincs, tavaly ott szedett fel a Jóuram 10 kilót, amitől azóta sem tud szabadulni.

Matchi, én a Nyírőbe sima vérvizsgálatra mentem csak párszor. Chlamydiát a nődokim csinált a harmadik nemtom mi :-(
Ha tb alapon akarod elintézni, akkor a házi orvosodhoz fordulj, ő bizti tud segíteni. Beutalód van már?

na tényleg leléptem egy időre, addig is jó pihit mindenkinek.
Kriszta
dobsakriszta

Manóka, hát ez elég mozgalmas nyaralás volt! A lényeg, hogy alapvetően jól éreztétek magatokat. (Nekem egy szokványos nyár után is elég pincebogár-színem szokott lenni, 3 hónap majdnem-szobafogság után viszont teljesen kriptaszökevénynek tűnök... :) )
Kriszta, ez most a 17. hét vége. Egyébként gondolhatod, nekünk sem ment valami jól a hazudozás, szerintem rólam külön ordít, hogy nem mondok igazat... :roll:
Matchi, asszem, ehhez mindhez beutaló kell, anélkül a Nyírőben is fizetni kell, de lehet, hogy most hülyeségeket beszélek. Mi magánrendelőben csináltattuk a spermiogrammot, a chlamydiát megcsinálta Dévai, a hormonvizsgálatot meg még a SOTE-n letudtuk, arra szerintem nőgyógyász tud adni beutalót, a többit nemtom. Illetve az említett nőgyógyász valószínűleg le tudja venni a mintát a chlamydiához is, azt nemtom, hogy tb-re megcsinálják-e, elég drága a teszt.
február

Hú, marha informatív voltam, most hogy visszaolvastam. Szerintem, de lehet, hogy nem, végülis nemtom... :roll: Bocs, Matchi...
február

Szépem, ezzel én is így vagyok. Kiválóan levizsgáztam elsősegélyből (a jogosítvány miatt, amit azóta sem sikerült megszereznem...), de nem mernék egy megsérült emberhez hozzápiszkálni.
február

Katóc: nem jó a privim, írtam mailt :)

Szépem:
szép dolog a törvényi védelem, de az csak kimondottan a konkrét lombikprogram idejére szól, vagyis stimutól-visszaültetésig. Jól tudom, ugye??????
2 közötti várakozási időre nem. Házidokim meg normális, kiír ha kell.
főnöktől is függ, hogy elmondja az ember, előzőnek elmondtam, amostani akkora paraszt, hogy inkább nem
:cry: :shock:

Manóka:
üdv. itthon, én is csodálkozom a kaján, nekünk Török-o-ban isteni kajánk volt. Meleg volt? Tenger?

február: pincebogár- szín
:D :D :D :D :D :D :D :D :D , már a 17. hét? Hú de szalad az idő.

Matchi: aligha nem egy helyre jártunk, ami fizetős lett.
Sztem sima nőgyógyász is tud csináltatni hormont és Chlamídiát. Sperma-vizsgálatra meg a Szabolcs u-ban volt többünk férje.
A Nyírőbe mi beutalóval megyünk, csak a laborba.

Anikó
tatulány

Tatulány, bizony, repül az idő, még fel sem fogtam, oszt mingyá itt az első félidő vége... :)
Na, elmentem, mert itt a gép előtt is repül az idő, még nem is ebédeltem (remélem, februárapu ezt nem olvassa...)
Sziasztok!
február

Ezt most találtam:

Lombikos 10 parancsolat

1. A kezelés alatt nem olvasgatunk internetet, „szakirodalmat", semmit, ami a lombikkal, meddőséggel kapcsolatos! Csak felesleges agyalásra ad okot.

2. A stimuláció alatt pontosan követjük az orvos utasításait, ha nem értünk valamit, rákérdezünk, és feltétel nélkül megbízol abban, amit az orvos mond, akármivel beszélték tele a fejed a fórumokon, a váróban, mert lehet, hogy Neked ez az első lombikod, de neki már a többezredik, tudja, hogy mit csinál!

3. A stimu idején nem figyeljük a testünk minden rezdülését, hogy feszít-e a hasam vagy nem, van-e hányingerem vagy nincs, szédülök-e vagy nem, fáj-e a fejem vagy nem. Akár érzel valamit akár nem, abból nem lehet semmilyen következtetést levonni a tüszők éréséről. Erre való a vérvétel és az ultrahang.

4. Nem aggódunk az érő tüszők mennyisége, a nyh-a vastagsága miatt, és legfőképp nem foglalkozunk azzal, hogy a másiknak milyenek az eredményei. Ez nem verseny!

5. A punkciókor nem foglalkozunk azzal, hogy a többieknek hány sejtje lett. Egy gyerekhez elég egyetlen női és egyetlen hímivarsejt is. Ez nem verseny!

6. A beültetéskor nem foglalkozunk azzal, hogy a többiek hánysejtesen kapták vissza az embrió(ka)t, és milyen vastag volt a méhnyálkahártyájuk! Ez nem verseny!

7. A beültetés után nem keresünk tüneteket! Ha kereselsz találsz is, és akkor az a baj, ha meg még sem találsz, akkor az a baj. A premenstruációs tünetek egyébként tökéletesen megegyeznek a koraterhességi tünetekkel, a megtapadást amúgy sem lehet érezni.

8. Az Utrogestan vagy más progeszetron tartalmú készítmény használatát akkor se hagyd abba a beültetés után, ha esetleg vérzés jelentkezik. A vérzés önmagában nem jelenti azt, hogy nem sikerült, viszont progeszteronhiány miatt megszakadhat az elindult terhesség.

9. A vérvételkor nem beszélgetsz a többiekkel arról, hogy ki mit érez, és milyen tünetei vannak, a hetes pontban már részletezett okok miatt.

10. Akárhányadik lombiknak futsz neki, nem latolgatod a stasztikai esélyeket a sikerre, ez nem matematika, hanem biológia!

Anikó
tatulány

Sziasztok lánykák!

Először is Yami Drága!Ezer bocsi!!!! :wink:

Lányok!Akkor Yami is jön :) :lol: :lol: :lol:

Beus!A Király utcán befelé sétálva,jobbra van a Hegedű u. és annak a másik végén lesz a Csokizó,bal oldalon,pincében.Pontosabban,Paulay E.-Hegedű u. sarok.A hely neve:Noir Choco BarDe ha gondolod megírom priviben a számom és majd tudsz hívni.

Tatu!Igen,ltin és társastánc tanfolyamra járunk.Tök jó :)

Szépem!Azért igyekszem nem túl "durván" táncolni :)
Akkor nekem most is kéne nyomatni ezerrel a husit,így,hogy nem szedek már semmit???Én ezt nem értem.Ne haraguggyatok!
Ja és a nyers tojás,erre nem is gondoltam :(

Manóka! Üdv.itthon! Jövő péntek,azaz okt. 12-én 16:00 órai kezdettel topiktali,ahová szívesen várunk !!!A helyszín:lásd feljebb :)

Katóc!Annyira,de annyira sajálom!És ráadásul 1dül is vagy.De mi itt vagyunk neked és szorítunk és minden rendben lesz!

Puszzz
hanyatka

Akkor aszem én fel is hívom őket és 10 főre foglalok.Mit szóltok DRC tagok??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Sziasztok!!

Kriszta! Dehogy rejtőzködöm, de hát én már egy éve itt topikolok és csak azért nem mondtam, hogy ki is az az alias cyprus, mert te eddig nem neteztél. De örülök, hogy most már írtál!!!

Noczi! Eskü meg akartalak várni, de látod előbb jött a menszi. Azért nem lesz köztünk olyan angy különbség!!

KATÓC!!! Figyu, ne sírjál!!!! Még semmi nincs veszve. Nem tudom emléxel-e, de júniusban az 1. lombiknál nekem 7 gyönyörű petike lett, apával is minden ok volt és másnap reggel mikor telefonálnom kellett, a biológus bácsi mondta, hogy egy sem termékenyült meg!!! Mondta, hogy most csinál egy inszeminációt és majd holnapra kiderül. Gondolhatod, hogy kivoltam én is, és végül kettő babát vissza is kaptam!!!! Szóval ne add fel!!!!

Na mi van csajok, megtalált valaki az iwiw-en?
cyprus

Kriszta! Én eldobom az agyam!!! Ne mondd már, hoyg ismerem katóct???!!!! :shock: :shock: Mi az, hoyg júniusban velem voltál meg katóccal???
cyprus

Hát nem Cyprus, én nem talállak, azon egyszerű oknál fogva, hogy nem tudom a vezetéknevedet... :D Vagy talán fent sem vagy, te kis rejtőzködő? :lol: (ezt a rejtőzködő dolgot már le sem moshatod magadról... :lol: )
noczi

Sziasztok!

Katoc még ne add fel nagyon drukkolok az embrikéknek.

Ági nekem jo ha ott talizunk.

Matchi mi a spermiogrammot az sztk-ba csináltuk fel kell hivni az urológiát és meg kell kérdezni hogy tudnak e csinálni és hogy adnak e andrológus szakvéleményt mert csak azt fogadják el a Káliba is gondolom 300 vizitdijba került.

Andi
zsembi

Katóc: ne keseredj el, mág lehet akár 2 babóca is! De ha csak egy lesz, szerintem az is nagyon jó! Fel a fejjel! Megy a drukk továbbra is!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hanyatka, köszönöm az infót, ígymár biztosan megtalálom! Azért a telcsiszámod küldd el légyszives priviben, és ha van valami, akkor csörgök mindenképpen. Előre is köszönöm!

Manóka, üdv.itthon! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Teszel fel képeket? Sajnálom, hogy a kaja nem volt a legjobb, de ha jól éreztétek magatokat, akkor ezt is könnyebben "átvészeltétek".

Bea
beus77

Beus! Privi ment!!!

Bodzikám!!!Merre jársz???Hiányzol!

Cyprus,Kriszta,Noczi! Én is szívesen megkeresnélek az iwiw-en,ezért ha van kedvetek priviben elküldhetnétek az "igazi" neveket :)
hanyatka

LÁNYOK!!!LEFOGLALTAMMMM!!!!!!!!
hanyatka

Király vagy Hanyat!!! :D:D:D:D

csajok én is szívesen megkeresnélek Titeket!!! Én Áginál, Hanyatnál, Bodzinál megvagyok!
yamita

Ági: csak most olvastam, hogy mi van veled :)))
kívánom, hogy minden rendben legyen és csak hallkan gratulálok!

Kép

Kép
boszti

Köszönöm a kedves fogadtatást!!!!

Én is örülök, hogy itthon lehetek de nagyon hiányoztatok, visszaolvastam és nagyjáól képben vagyok mindenkivel. A nyralásról annyit még, hogy kb. 150 fős magyar csoport volt a szállodában azt tudom, hogy többeknek hasmenése van illetve volt. Én szerncsére kimaradtam belőle. Valószínű, hogy valami higiéniai dolog és itt a konyhára gondolok, mert a csapvízet senkisem itta. A viz kb.26-27 fokos volt isteni, a hómérséklet pedig 30-32 fok volt. Az az igazság ez az első tengerparti élményem és nagyon tetszett. Képeket természetesen teszek fel,(pár nappal később). Még annyit, hogy ani is vettünk nekem egy nagyon ari bőrkabátot, kicsit feltűnő színe van, de nagyon jó. Jól lealkudtuk, az árát.
Katóc! Nagyon drukkolok Neked, remélem holnap jó híreket kapsz!!!! Voltatok már genetikai vizsgálaton?
Hanyatka! Szeretnék mindenféleképpen menni a talira ezt nem hagynám ki. :D :D :D :D :D
Szépem! Hogy mikor kezdünk? Jó kérdés, 1 lehetőségünk van és lehet, hogy novemberben felhívom az apánkat , hogy megbeszéljük a továbbiakat. Tippem szerint decemberben vagy januárban. Az előbbi ha donorinszem jön szóba az utóbbi ha lombik.
Nóczi!Akkor Te is most kezdel, ha jól olvstam? Ez lesz a harmadik?
Tatuka! Ti merre voltatok Török o-ban? Mi Konakliban, Alanyához 12-km-re. Egy 4* szállodában.
Február!!! Hogy röpül az idő, mivel töltöd otthon az idődet? Feküdnöd kell, vagy azért mozoghatsz?
Kriszta! Mi a fent leírtak miatt nem híztunk, állandóan éhes voltam és mit ettem péksüteményt vagy sült krumplit. Ez utóbbi is csak a parton volt.
Bodza! Merre vagy?

manoka
manoka71

Manoka azért az a öngyilkos pasi nem lehetett semmi kár hogy elrontotta a nyaralás végét rágondolni is rossz.

Hanyatka én már 10nél többet számoltam

Andi
zsembi

Szijja Manóka üdv itthon! :-)

Cyprus én sem tudom a rendes nevedet, csak a Mónikát, és így találtam meg Kriszta ismerősei közt, a párom uncsitesójának a feleségét , mert ő is Móni. Látjátok miylen kicsi a világ! :-)

De Cyprus te megkereshetsz, és akkor tudni fogom, hogy te vagy az! :-)

Zsembi, Bodza akor 3/4 4-4 között a Király utcai Pizza Hut sarkán randi!

Képzeljétek ma végre Du éhes voltam, és tök jó ízüen sikerült a tejfölös túró másik felét, és a ,aradék tejfölt lenyomnom. Bár most ismét kavarog remdesen a gyomrom.
Ági28

Bosztika Köszike!

Ja Cseka, annó nekem megadstad a számod, nem tudom, hogy az e még a telefonszámod. De ha gondolod priviben elküldöm az enyémet. :-)
Ági28

Akik jelezték hogy jönnek,[/cHanyatka,Zsembi,Yamita,Bodza,Tatu,Ági,Cseka,Manoka,Szépem,Beus.[color=red]olor]

Akikre még várunk.Beber,Cyprus,Kagyló,Noczi,Szőke,Katóc,Február,Dobsakriszta

Andi
zsembi

Akik jelezték hogy nem tudnak jönni :( Zel,Noczi

Andi
zsembi

Sziasztok Csajok!

Ági : szia :lol: A Te számod megvan, csak nem tudtam, hogy Te az elejétől ott leszel-e. De mostmár látom, hogy igen, úgyhogy Téged megismerlek, az tuti :lol: Ja és én is bejelöltelek az iwiw-en és Bodzát is:) A számom még ugyanaz, úgyhogy ne töröld ki a telódból :wink:

Noczi: köszi a gratulációt a kis Tökihez. Már a 13. héten mutogatta a szerszámocskáját, valszeg mert olyan kis exhibicionista lesz, mint a szülei :lol:

Noczi, Cyprus: szoritok Nektek nagyon, most biztos jön a babó :wink: Érzem, hogy jó lesz az évvége a topikon :wink:

Manoka: jó újra itt "látni" Téged! :lol: Az mitől függ nálatok, hogy donoros lesz vagy sima lombik? Vártok most valamilyen eredményre?

Puszilok mindenkit!

Kép
cseka

Zsembi!Köszi az összesítőt!Igen,így már 10en vagyunk,de nem baj,ha többen is leszünk,biztosan elférünk ,tudjátok,sok jó ember....:) :lol: :lol: :lol: :lol:
Juj,de csudijólesz!!!Én már úgy várom azta jövő pénteket,újabb ismerkedés :)

Na megyek haza.Majd este még benézek.Igaz sztem 10 körül,mert 8ra megyek szőrtelenítetni.Brrrrrr......

Na puszzzz,jó pihikét mindenkinek!!!
Bodzim!Jelentkezzz!!!!Ez parancs!!!! :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Sziasztok.

Köszönöm a felvilágosítást.Zsembi neked meg az üzit,elolvastam.Katóc:fel a fejjel még sikerülhet!!!! Hidd el tudom mit érzel! Én is keresztül mentem ezen.Sőt elsőre még rosszabul jártam.Egy sejtet sem szivtak le.Egy világ dölt őssze bennem.Másodjára 3 lett amiből 1-et kaptam vissza.Nem sikerült.Harmadjára 2 lett aztán hiperstimu infúzió majd a 2-ből egy se lett.
Tudom nagyon nehéz most neked de nagyon szoritunk és eggyüttérzünk veled!!!! Próbálj meg pozítiv lenni még nincs veszve semmi!!!!! Légy erős kérlek!!!!! Én lecsúsztam a béka feneke alá lelkileg,fizikailag.Most 1 év telt el az utolsó lombikom óta.Mondhatom jól vagyok.Azóta túl vagyok egy munkahely elvesztésen és egy laporószkópián meg sok minden családi problémán.
Ezt nem elkeserítés miatt írtam csak példaképpen.
melánia

Na, itt vagyok újra.

Kibőgtem magam, ebédeltem, elaludtam kicsit, és most jobb kedvem van. :D Ja, meg megettem egy tábla bocicsokit.
Úgy döntöttem, hogy szurkolok én is a picúroknak, meglátjuk mi lesz reggel. A Zuram meg Biaklról szurkol a Puchner Szállóból. :D

Talira én is mennék, de ez nagyban a holnapi naptól függ, ezért hallgattam idáig. :)

Cyprus, tényleg Krisztával voltam júniusban, az volt a negyedik lombikom. Ezek szerint Veled is????? Próbálom erőltetni az agyam, de nem tudom felidézni az arcod. Az első ágyon feküdt egy szőke nő, akinek ez volt az első lombikja, és van már egy 18 éves lánya. Én feküdtem a második ágyon, az a törzshelyem, és be nem áll a szám. :D Nem emlékszem már, hogy Kriszta hol feküdt: a harmadik ágyon, vagy a falnál. Segíts!!! :D

Fúúú Manóka, azért remélem, hogy jól éreztétek magatokat a történtek ellenére. Velünk is megtörtént már hasonló: 6 éve Horvátországban a Raab-szigeten voltunk nyaralni, és egy idősebb úr infarktust kapott és meghalt a vízben. Vizibiciklivel partra vontatták, és ott volt hosszú órákon át kiterítve a strandon az orrunk előtt :shock: , mert ennyi időbe telt, mire a hullaszállító átkompolt a szigetre. Borzalmas volt.

Egyébként már voltunk genetikai vizsgálaton, minden rendben volt. De hát már ez sem jelent biztosat. Nálunk is lehet rejtett rendellenesség. :?
katóc

Szép jó estét mindenkinek!!
Csak bekukkantottam.
Manóka, nem kell feküdnöm. Amíg vérezgettem, addig ágynyugalmat írtak elő, de azt mondta a doki, hogy ne feküdjek egész nap, mert "abba bele lehet őrülni" :) inkább egy kényelmes fotelben ücsörögjek, lábamat feltéve. Még egy kis sétát is engedélyezett reggel/este, mikor még/már nincs nagy meleg (ez még a nyáron volt, persze). Aztán lazítottunk ezen egy kicsit, most a lepény miatt megint óvatosabb vagyok, igyekszem nem sokat tömegközlekedni (van, hogy elkerülhetetlen), nem bírok sokat széken ülni, vagy állni. (Állni nem a széken szoktam). De ez utóbbinak szerintem nincs köze a lepényhez. Időnként szokott szurkálni a hasam, erre azt mondta a sógornőm (egészségügyi végzettséggel és 3 gyerekkel), hogy ilyenkor fogjam magam vissza. Ezt szoktam tenni. Továbbá nem emelek nagy súlyokat, de ebben az időszakban azok sem szoktak zongorát tologatni, akikkel egyébként minden rendben. Hát ennyi.
Zsembi, sajnos valószínűleg nem tudok menni, de majd még meglátjuk, jó?
Katóc, drukkolok, remélem, holnap jobb híreket olvasunk!
február

Biakl=Bikal :oops:

Köszi Melánia, igyekszem pozitív lenni. :D Én is kaptam már vissza egyet, és volt már olyan lombikom is, amikor hatból egy sikerült ICSI-vel, majd a beülti napjára még egy összeszedte magát, és kettőt kaptam vissza végül. Most is számítok valami ilyesmi csodára. :D :D
katóc

na megjöttem... Volt két órám, az egyik jobb a másik kevésbé. De legszívesebben pihikéltem volna.

Engem a legkönnyebb megkeresni iwiw-n, mert a felhasználó nevem a nevem. :P
Cyprus én nem találtalak meg, nem is vagy fent mi??? 8)

Törökországgal ez az egy baj van, hogy nagyon ki kell fogni a szállodát. Mert ha tényleg olyan rossz a kaja mint nálatok is Manoka, akkor megkeseríti az egész nyaralást. Mi Kemerben voltunk, egészen pontosan egy mellette lévő faluban Tekirován. IMÁDOM! már 2x is oda mentünk, nem akartunk másodszor mellé fogni, a biztos tuti ismert szállodában döglöttünk 10 napig. De jó is lenne megint menni...

Eddig úgy tűnik nem tudok menni 12-én, de mivel nagyon szeretnék ezért még lehet, hogy úgy intézem, hogy mehessek.

Hanyatka, mit foglaltál végül? Persze tudom szobát egy egész hétvégére, de mégis HOL?

Menek enni, meg bogyókat bekapni.

Kriszta
dobsakriszta

Szia Katóc, most látom te is éppen itt vagy. :-)
Én júniusban a bejárattól számítva a második ágyon kezdtem, aztán azon a hihetetlen kényelmetlen vacakon fejeztem be. Vagyis transzfernél oké a gurba ágy, de punkciónál nekem kín volt. Cyprus a bejárat felőli első ágyon feküdt, a falnál egy lány volt, akit talán Vikinek hívtak, de ő nagyon csendeske volt. Neki a második babát mixelték éppen, és az első ha jól emlékszem egyből (mármint pete) sikerült.
Örülök, hogy jobb a hangulatod!!!!
Puszi
Kriszta
dobsakriszta

Sziasztok!

Kati76
kovacsne.kati

Szia Kriszta!

Akkor mi nem együtt voltunk punkción, mert nem feküdhettünk ugyanazon az ágyon. :D Nem lehet, hogy stimura jártunk együtt?
Vagy én váltottalak, már nem emlékszem pontosan. Azt tudom, hogy június 25-én hétfőn volt a punkcióm. Bocsi, de lyukas az agyam. :oops: :oops:
Arra pontosan emlékszem, hogy az első ágyon egy szőke csaj volt, a második gyerekre gyúrtak. Ez biztos, mert amikor vissza kellett mennünk három hét után, találkoztunk és neki pozitív volt a tesztje.

Szia Kati76! Mizujs? :)
katóc

Cyprus, te kis hamis! A fél topic téged keres az iwiw-en, te meg fent sem vagy?!?! Igazad volt Kriszta, tényleg rejtőzködik! :D

Katóc, akkor nekem is emlékeznem kellene rád, de nem... :( Biztos arcról beugranál...

Na megyek, rácuppanok iwiwre, és megkeresem Csekát! :D
noczi

Na ez az Noczi!! Biztos, hogy láttuk már egymást, de valszeg nem voltunk együtt punkción. :)
katóc

Mekkora élet van itt, alig lehet követni :D

Manóka:
mi Side-ben voltunk, 4*-os szállodában és minden szuper volt, 1x féltem csak, hazafeléjövet a reptéren, körülnéztem és millió ember...azt figyeltem, hogy nincs-e terrorista és nehogy robbantsanak.

Zsembi-Bodza-Ági:
csatlakoznék hozzátok a Pizza Hut előtt, nemtom pontosan hol van ez a hely

Bodza: hol rejtőzködsz? Minden OK?

Katóc:
gyere a talira ha tudsz, más nem mi majd jobb kedvre derítünk, de még drukkolok holnapra!!!!!

Milyen szerencsés az akinek az első lombik sikerül.

szép álmokat mindenkinek

Anikó
tatulány

sziasztok
Zsembi
Én múlthét csütörtökön voltam a mária utcában a férjem pénteken. Nekem 11.-én kell a leletért menni a páromnak 15.-én. Érdekes úgye?! Mondták ott, hogy nyugodtan jöhetünk akkor ha a páromé is készen lesz, így nem kell kérszer menni.

Sajnálom, de én nem tudok elmenni a találkozóra. :( Álltalában este 6-7-ig dolgozok. Azért küldhetnétek át fényképet, hogy ha egyszer valakivel össze futok megismerjem apánknál.

Katóc

Sajnos nekem az utolsó alkalommal egy sem termékenyült meg. Tudod nekem állandóan (3 lombik alatt) hiába szívtak le bármennyit mindig csak egy maradt belöle. Gondolhatod, hogy akkor egyetlen egynek is tudtam volna örülni. Mindig szerettem volna ha több sikerül, és gyúrhattam volna ikrekre is. De így nekem kevesebb esélyem volt arra, hogy meg is tapadjon mint annak akiknek 3 van vissza téve. Tényleg szörnyű érzés!! Pár napig csak sirtam és élni nem volt kedvem. De utána mindig újra indultam, és
erőre kaptam. Ezért én nem 3 havonta indulok, hanem amikor erőt érzek arra, hogy kész vagyok....
Nekem meg maradt újra a 4. lombikom, mivel ha nincsen transzfer akkor nem számít. Hát most meglátjuk mi lesz belőle. Újra a padlon leszek-e vagy .... csóda történik!!!
Lehet, hogy holnapra ha nem is pár darabb, de egy beindulhat. :wink: És egy is elég arra, hogy babás legyél. Még ne adjál fel semmit sem. Bizzál bennük, és ha mégis úgy adodna, hogy ... akkor azt tudnod kell, hogy ilyenkor a következő hónapban kezdheted is előről. Nem kell 3 hónapot várnod!!! :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok csajok!Én új vagyok itt,de szeretnék bekapcsolódni a beszélgetésetekbe.Amúgy én olyan valakit vagy valakiket keresek akik a Dévai Intézetbe jártak 2006-ban vagy jelenleg is oda járnak lombik programra.Azt szeretném megtudni,hogy a Dévai dokival hogy vagytok megelégedve? Mi január óta oda járunk és már tudjuk,hogy a férjemnél van gond azért nem jön össze a baba és az andrológus már írásba is adta,hogy ICSI lehet a megoldás a terhességre,ezt a papírt most viszem októberben a dokinak.Én szeptemberben voltam utoljára a Dévai dokinál és elősször úgy volt,hogy novemberre rákerülünk a várólistára,de még nincs meg a hormonvizsgálat nálam amit a menstruáció alatt kell levenni így majdmost ha viszem a papírt az andrológusét akkor kapom meg a vérvételre a beutalót. Amúgy minden vizsgálat megvan már pl.EKG tüdőszűrő belgyógyászat AIDS hepatitis szifilis vércsoport+ellenanyag rákszűrés stb.....van amit már júliusban megcsináltattunk és azóta megvannak az eredmények.Szóval azt szeretném megtudni,hogy aki már itt tartott annak mennyi idő telt el míg eljutott az első beültetésig???? :?: :?: Illetve ha valaki volt már több ilyen intézetbe és mást is tud a Dévaihoz hasonlítani pl. SOTE, Káli akkor szerintetek melyik intézet a legjobb,legeredményesebb,leggyorsabb? :?: :?: Én azt szeretném ha idén már sor kerülne a beültetésre.Szerintetek mennyi esélyem van? :?: :?: Tudom kicsit sok kérdést tettem fel,de eléggé kavarognak bennem az érzéseim és szeretnék olyan valakivel /valakikkel/ kapcsolatba lépni aki megérti ezeket a dolgokat. :!: Ezért SOS választ szeretnék tőletek aki tud a privimre is írhatna. Köszönöm ha valaki felfigyelt rám és előre is köszönöm ha válaszol valaki.

Kati76
kovacsne.kati

Csajocskák!
Mennyit írtatok ma :lol: :lol: :lol: :lol: .
Nekilátok olvasni!
Hanyatocska! De jó lesz a tali!!!!!!!!!!!!!!!!
Katócom! Annyira drukkolunk, hogy lehetetlen, hogy ne legyen jó vége!!!! :D :D :D
jaj, de jó, előkerült február és Manóka!!!:D
Ágica-Zsembike! Rendben, hn4!!!!!!!!:D
Szépem! Gyere Te is!!!!!!!!!:-)
bodza2005

Tatuska! Itt vagyok!!!:D
Mikor lesz már AZ a péntek!! Úgy várom!!!!!!!:-)
bodza2005

Kagyló! Ha megírod a mail-címedet priviben, felveszlek a listára, amin ilyesmiket küldünk egymásnak (pl.fotó), amit ide nem teszünk fel.

Tényleg Lányok! Várom ám a fotókat, még alig küldtetek!
Zsembei Hanyat, Ági, Zel küldött eddig arcképet. Ejnye!!:-)
Továbbra is gyűjteném. Össze:D.

Pusssssssz
bodza2005

Szasztok csajok!

Van itt még valaki?????
hanyatka

Bodzi!!!!Végre!!!!Puszkóóó!!!!

Szia kovacsnekati!Üdv.közöttünk.Nagyon jó kis csapat vagyunk,mi mind a Dévai intézetbe járunk,többnyire Dévai dokihoz :) akit többször is Apánk-ként emlegetünk és imádjuk és nagyon nagyon meg vagyunk vele elégedve és hiszünk abban,hogy előbb útóbb gyereket csinál nekünk.
Lombik ügyben majd a csajok tájékoztatnak,mert mi még inszemnél tartunk.,múlt hétfőn volt az első.Mi február óta járunk "Apánkhoz" :)
Pestről jártok???
hanyatka

Szia Kati76!

Küldtem privit, de úgy néz ki, hogy nem ment át a csuda vigye el. :evil:

Mindegy, csatlakozom az előttem szólóhoz, jó lesz itt Neked.

Dévai egy tündérmackó, gondos és szigorú, mindenre figyel. Én a kezdetektől hozzá járok és imádom. Szerintem mondd meg neki, hogy szeretnél még az idén kezdeni.
Ha van hely novemberre, szerintem semmi akadálya se lesz.
Mikor mégy hozzá?

Üdv, Katóc
katóc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: